První kapačka vůbec nic, dle zdravotní sestry někdo údajně pociťuje bolest hlavy, někdo je více hyperaktivní, u mě ale nic. Druhá kapačka taky žádný výraznější efekt.
U třetí kapačky už při zavedení kanyly jsem si všiml, že mám ty žíly nějak elastičtější a velmi rychle se mi po vytažení kanyly zastavuje krvácení, což předtím určitě tak rychle nebylo. Večer jsem pak pociťoval silnější bolest hlavy, ráno zcela ok.
Po poslední čtvrté kapačce se mi ozvala po x letech spodní osmička vlevo dole, kterou mám z větší části schovanou pod ďásní, ale kdysi dávno dosti zlobila a dávala o sobě vědět, pak již roky nic. Po pár dnech to odeznělo, asi tam měl IS nějakou prácičku

Můj názor je ten, že to něco určitě dělá, ale dávky jsou moc slabé, zřejmě proto, že se výrobce jistí, aby u někoho nenastala nějaká komplikace.
Nicméně jsem objevil jeden skoro zapomenutý recept, který mi pak navozoval stejné stavy jako po poslední kapačce. Momentálně jsem jej přestal brát, protože jsem potřeboval být zase plně funkční

Třeba jej někdo znáte, nicméně pro mě je to zatím nejlepší přírodní imunostimulátor, se kterým jsem se setkal a stojí to pár korun.
Pokud by to někoho zajímalo, tady je návod na přípravu:
1. Oloupat a nakrájet čerstvý kořen zázvoru na kolečka. Lze jej snadno koupit v obchodě.
2. Do keramického, skleněného nebo plastového hrnku vymačkat 5ks středních citrónů a přecedit, aby byla pouze šťáva.
3. Nakrájený zázvor a citronovou šťávu dát do nějaké skleněné nádoby se šroubovacím víčkem a vše dát na týden do lednice odstát. Sem tam, jak jdete do lednice obsah nádoby protřepat.
4. Po týdnu (7 dnech) kousky zázvoru vytáhnout (již ale necedit) a přidat dle libosti med na dochucení. Někdo dává ten med už při samotné výrobě, ale já volil raději až po řádném vyluhování a pouze jednu lžičku a to lesního medu z včelařské prodejny, který jsem tam před několika roky ve větším balení koupil, čili nebyla to nová várka s bonusem v podobě antibiotik navíc

5. Med jsem nechal další den rozpustit (jde to pomalu) za občasného protřepání sklenice a další den začal užívat, tj. ráno a večer po lžičce do 100ml čisté vody (nutno vždy protřepat obsah nádoby). Ze začátku to někomu může připadat trpké, ale já se po pár dnech na tu chuť začal doslova těšit a to kyselé zrovna moc nemusím

Tohle podle mě funguje stejně dobře, jako ony kapačky, tak vyzkoušejte ten koktejl a dejte vědět, jak to působilo na vás.