Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Autopatie
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 849 poděkování
- Dostal: 211 poděkování
Re: Autopatie
To já Kove nevím.Mám zkušenosti pouze s homeopatií,informatoriky a Bachovými esencemi(a to pouze u sebe a dcerky).Ty fungují a řekla bych,že víra možná pomůže léčebnému účinku.Neutrální postoj taky vadit nebude-účinky u zvířat a dětí.Jak je to však s nevírou nevím.Možná záleží na tom,z jaké hloubky nevíra vychází.Vím třeba,že modlitba hluboce věřícího člověka dokáže zrušit účinky homeopatie.Kvantoví fyzici uvádějí,že homeopatie léčí energetické tělo(pochopila jsem zde souvislost s duší) člověka,duch však je na vyšší úŕovni,proto může účinky zrušit.Taky jsem kdysi četla někde u Zentricha ,že homepatie zabírá asi u 50% jeho pacientů a dával to do souvislosti s vírou v léčbu,ale taky s typem člověka(větší šanci dával citlivějším typům,typy hodně spojené se zemí léčil pouze bylinami).Nevím,možná,že se jen netrefil s výběrem léku ač byl vynikající bylinář.
V každém případě vím,že je nutno použít správnou látku,správnou potenci léku,u autopatie ještě správný způsob provedení.
Možná,že někdy s autopatií začnu,ale zatím si netroufám.Právě proto,že ji považuji za velmi účinnou.
Takže na dotaz jsem Ti příliš odborně neodpověděla,nemám dobrou paměť,tak proto,promiň,třeba někdo lépe doplní.
M.
V každém případě vím,že je nutno použít správnou látku,správnou potenci léku,u autopatie ještě správný způsob provedení.
Možná,že někdy s autopatií začnu,ale zatím si netroufám.Právě proto,že ji považuji za velmi účinnou.
Takže na dotaz jsem Ti příliš odborně neodpověděla,nemám dobrou paměť,tak proto,promiň,třeba někdo lépe doplní.
M.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 849 poděkování
- Dostal: 211 poděkování
Ano,souhlasím se Sisou,každé léčbě je třeba věřit aby plně působila,případně aby vůbec působila a uzdravila.Ale přesto prostor pro léčbu je i u skeptiků,jen nevím zda je totožný s prostorem pro vyléčení-viz léčba zvířat a dětí.
M.
M.
-
- Zasloužilý člen
Milnem má pravdu :-), děti a zvířata mezi skeptiky nepatří, děti věří rodičům nebo dospělým, že jim chtějí pomoci. To samé zvířata, přesně vědí, kdo jim chce pomoci a věří mu. Kdežto skeptik, který nejenom pochybuje, ale spíš i nevěří, tam je situace jiná.
Mně je velice blízká Kvantová fyzika, tudíž velice stručně řečeno, co do okolí vysíláš, to i dostáváš. V případě bioinformační medicíny je léčení ovlivněno i tou skepsí nebo nevírou.
Mně je velice blízká Kvantová fyzika, tudíž velice stručně řečeno, co do okolí vysíláš, to i dostáváš. V případě bioinformační medicíny je léčení ovlivněno i tou skepsí nebo nevírou.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 90 poděkování
- Dostal: 194 poděkování
To ja zase ano. Pro overeni funkcnosti metody. Pokud je tam ta vira vylozene nutna,sisa píše:Já nevidím logiku v tom, praktikovat něco, čemu nevěřím.
tak to zrejme funguje na principu placeba. Nic proti tomu. Je skoda, ze se placeba nevyuziva daleko vic.. Kdybych teda treba ja autopatii veril a chtel pomoci nekomu z rodiny, kdo moji viru nebude sdilet, tak mu autopatie nepomuze?
-
- Zasloužilý člen
Kove, myslela jsem, že jde o léčení, ne o ověřování funkčnosti metody. :-)
I když autopatii nevěříš, bude působit, neboj. :-)
Co se týče víry v určitou metodu léčení, je vědecky prokázáno, že víra zvyšuje účinnost, rychlost a kvalitu léčby.
I když autopatii nevěříš, bude působit, neboj. :-)
Co se týče víry v určitou metodu léčení, je vědecky prokázáno, že víra zvyšuje účinnost, rychlost a kvalitu léčby.
-
- Zasloužilý člen
-
- Zasloužilý člen
Kove, velice zajímavé jsou stránky MUDr. Lebenharta http://www.homeopat.mypage.cz/rubriky/m ... -lebenhart.
Původní specializací je myslím neurolog, po 30 letech práce v našem zdravotnictví našel tu odvahu a vystoupil z Lék. komory, jelikož ho neuspokojovalo lidi jenom léčit a nevyléčit.
Začal se oficiálně věnovat "alternativě" a světe div se, najednou je vidět výsledky. S hodně pacientama se rozloučil natrvalo, tím myslím, že jako vyléčení, po celoživotním navštěvování doktorů, již nepotřebují jeho služeb. Jsou totiž zdraví.
O svém profesním a lidském putování nejenom zdravotnictvím, ale i životem, napsal knihu "Svlékl jsem bílý plášť". Vřele doporučuji všem skeptikům najít si chvilku a knihu přečíst ( nebudou muset ztrácet čas zkoušením autopatie jako metody, jestli je účinná :-)).
Více psát nebudu, kdo chce, stránky si přečte a něco si z nich vezme, kdo ne, půjde dál svou cestou.
Děkuji všem, kdo mi věnovali pozornost. :-)
Původní specializací je myslím neurolog, po 30 letech práce v našem zdravotnictví našel tu odvahu a vystoupil z Lék. komory, jelikož ho neuspokojovalo lidi jenom léčit a nevyléčit.
Začal se oficiálně věnovat "alternativě" a světe div se, najednou je vidět výsledky. S hodně pacientama se rozloučil natrvalo, tím myslím, že jako vyléčení, po celoživotním navštěvování doktorů, již nepotřebují jeho služeb. Jsou totiž zdraví.
O svém profesním a lidském putování nejenom zdravotnictvím, ale i životem, napsal knihu "Svlékl jsem bílý plášť". Vřele doporučuji všem skeptikům najít si chvilku a knihu přečíst ( nebudou muset ztrácet čas zkoušením autopatie jako metody, jestli je účinná :-)).
Více psát nebudu, kdo chce, stránky si přečte a něco si z nich vezme, kdo ne, půjde dál svou cestou.
Děkuji všem, kdo mi věnovali pozornost. :-)
-
- Zasloužilý člen
Sisa-já nejsem skeptik ke všemu alternativnímu. Na netu je ale strašná spousta podivností a mnohdy za tím stojí vzdělaní lidé. Takže jsem jen opatrný a to co se mi zdá moc sci-fi, prověřuji, případně zkouším. A právě tak mi připadá autopatie. Nadýchat do vody, uvařit ji, vylít a zbytek si dát nad hlavu, to mi příjde příliš divoké... Proto jsem se prvně ptal, jestli by to pomohlo někomu,kdo by vůbec nevěděl o co jde. Jka jsem psal o ždibec výše-jedině vyzkoušet. Lebenharta znám. Viděl jsem s ním pár rozhovorů na youtube. Úřady po ěm jdou a má na krku nějakou žalobu skrz nepovolené praktiky léčení. Doufám, že ho ti šmejdi nedostanou.
-
- Zasloužilý člen
MUDr. Lebenharta někdo udal, že provozuje homeopatii a není v Lékařské komoře. To je všechno. Nic nepovoleného nedělá, provozuje homeopatii, ayurvédu a autopatii. Ale má výsledky a to se už neodpouští.
Řešení existuje, opět se vrátit do LK, bylo mu to nabídnuto.....
Řešení existuje, opět se vrátit do LK, bylo mu to nabídnuto.....
-
- Stálý člen
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 5 poděkování
Dokud se nebude platit pouze za vyléčení pacienta, tak se nic nezmění, a to ani v klasické ani v alternativní medicíně. Chování své zdravotní pojišťovny a její smlouvy s lékaři asi moc neovlivníte, ale nikdy nevydávejte peníze předem! K homeopatii a autopatii mám výhrady, nelíbí se mi tahání peněz z kapes onkologických pacientů, když ti by se mohli věnovat skutečně účinné přírodní léčbě (ovšem co je důležité pro správnou volbu, potvrzené vyléčením stejné diagnózy lékařskou zprávou a snímky). Pokud by takového šarlatána, který oblbováním přivedl do hrobu a připravil těžce nemocného o drahocenný čas, stejně jako lékaře, který jako výživu při rakovině předepsal Nutridrink a urychlil tak pacientův skon, na pár měsíců zavřeli do šatlavy o chlebu a vodě, tak bych proti tomu nic neměl. I když podvědomí je také důležité (věř a víra tvá tě uzdraví), tak přece jenom okamžité zvýšení imunity je snáze uchopitelné a měřitelné.
Marná sláva, pokud se nějaký poradce vyptává na choroby a shromažďuje informace o zdravotním stavu svých klientů, tak chtě nechtě vede zdravotní záznamy a poskytuje péči o zdraví.
Marná sláva, pokud se nějaký poradce vyptává na choroby a shromažďuje informace o zdravotním stavu svých klientů, tak chtě nechtě vede zdravotní záznamy a poskytuje péči o zdraví.
MUDr.ové čekají na Vaši kremaci, nejlépe tak zjistí stav minerálů a stopových prvků k odstranění pacientových obtíží.
- milda
- Zasloužilý člen
- Dal: 710 poděkování
- Dostal: 489 poděkování
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
-
- Zasloužilý člen
Chtel bych to na sobe zkusit. Je vykoumana nejaka levnejsi varianta na misto te lahvicky?
-
- Nový člen
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 21 poděkování
-
- Zasloužilý člen
Alžběto, super jednoduchý a přehledný návod. Jen jsem překvapený, že může být použita i plastová nádobka. Myslel jsem si, že to musí být vždy sklo skrz čistotu materiálu. Pak by mohla stejně fungovat skleněná zkumavka. Ta se v lékárnách už dnes moc nevyskytuje, ale sehnat jde. Asi by se muselo skrz čistotu koupit větší balení.