Ďakujem peknesisa píše:Linduška, aby mělo MMS efekt, musí se udržovat stálá hladina v těle.
MMS v těle vydrží max. 2 hodiny a už po hodině je ho tam dost málo. Proto by se mělo užívat po hodinách.
Dej si do flašky 8 aktivovaných kapek a zalej 8 dcl vody. Každou hodinu vypij 1dcl roztoku, ber to tak týden, uvidíš, jestli budeš chtít zvýšit dávku, třeba na 2 kapičky, t.j.16 kapek do flašky, nebo to budeš brát takto.
Ale při dvou kapičkách už počítej s tím, že ve vodě to bude mít horší chuť, budeš to muset zapíjet nějakým džusem, kde nebude syntetický vit. C.
Nikdy se nepřekračuje dávka 3 kapky za hodinu, jen při životohrožujících nemocech..
Taky je potřeba dodržovat odstup od jídla 1/2 hodiny a MMS nelze brát s jinými doplňky. Musíš počkat až dvě hodiny, když chceš brát i něco jiného.
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů II.
-
- Nový člen
- Dostal: 1 poděkování
Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 191 poděkování
- Dostal: 185 poděkování
Pokud k MMS bereš i nějaké léky, je potřeba dodržovat i od nich odstup, a to 3-4 hodiny. Jinak léky nebudou působit.
A MMS si připravuj vždy čerstvé. Poradci mají měřením ověřené, že připravené předem nefungují.
A MMS si připravuj vždy čerstvé. Poradci mají měřením ověřené, že připravené předem nefungují.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
Hela píše:Pokud k MMS bereš i nějaké léky, je potřeba dodržovat i od nich odstup, a to 3-4 hodiny. Jinak léky nebudou působit.
Miliony lidí po světě si připravují MMS do flašky předem na celý den a to bez ohledu na naše poradce. Protokoly jsou už několikrát vylepšené, vyladěné, ale nic zásadního se neměnilo.
- martinq
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 203 poděkování
Dotaz: začaly mi navrchu plesnivět bezinky (květ, citron, voda) mají pachuť plísně. Lze MMS (či CDS) zvrátit proces plísnění ? Nebo to mohu jen vylít a pohnojit tím jahody a hrách ?
Vím, že vím vše, aneb meditace o ničem.
-
- Zasloužilý člen
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 90 poděkování
- Dostal: 194 poděkování
Patrik Schoupal dal na FB do placu zajímavé video a myšlenku proč by mohlo CDS fungovat. Tohle vysvětlení je mi bližší než nějaké prapodivné redoxy.
,,Milan Calábek má zajímavé povídání na DVTV. Z pohledu CDS je zajímavá myšlenka hormeze. Přikláním se k názoru, že přesně na tom principu oxid chloričitý může fungovat. Podstata je, že jako silný oxidant v těle začne napadat všechno kolem a lidské tělo reaguje "v panice", aktivací obranných mechanismů, které byly doposud ve spánkovém režimu. Takto funguje hormeze; že použijeme nebezpečnou, škodlivou látku, ale v neškodném množství, což má stimulující efekt na imunitu, ale nemá sílu dostatečnou na ohrožení. Dává to větší smysl než pohádky o vybíjení bakterií oxidem chloričitým nebo pohádky o tom,že ClO2 útočí pouze na patogeny. Bakterií a virů je v těle tolik, že ta stopová množství CDS, která se pijí, na ně nemohou mít skoro žádný vliv, většina oxidu chloričitého se "vybije" stejně už v žaludku. Pro mě logičtější je, že útok oxidu chloričitého je pro tělo překvapivý a spustí spící procesy. Mám osobní potvrzení. Kdysi mě tři dny bolelo v krku a každý den to bylo horší. 4. den jsem si ráno vykloktal CDSkou a dal velkou půlku cca. 200ppm koncentrátu, šel spát a po třech hodinách spánku jsem byl úplně fit. Bez zásahu by se nemoc přirozené zhoršovala, ale můj zásah nemohl mít přímý vliv na nemoc, kvůli minimálnímu množství, které jsem použil. Jediné vysvětlení náhlého uzdravení je hormeze. Nebo to umíte vysvětlit jinak?"
https://www.facebook.com/groups/3828869 ... 6/?fref=nf
,,Milan Calábek má zajímavé povídání na DVTV. Z pohledu CDS je zajímavá myšlenka hormeze. Přikláním se k názoru, že přesně na tom principu oxid chloričitý může fungovat. Podstata je, že jako silný oxidant v těle začne napadat všechno kolem a lidské tělo reaguje "v panice", aktivací obranných mechanismů, které byly doposud ve spánkovém režimu. Takto funguje hormeze; že použijeme nebezpečnou, škodlivou látku, ale v neškodném množství, což má stimulující efekt na imunitu, ale nemá sílu dostatečnou na ohrožení. Dává to větší smysl než pohádky o vybíjení bakterií oxidem chloričitým nebo pohádky o tom,že ClO2 útočí pouze na patogeny. Bakterií a virů je v těle tolik, že ta stopová množství CDS, která se pijí, na ně nemohou mít skoro žádný vliv, většina oxidu chloričitého se "vybije" stejně už v žaludku. Pro mě logičtější je, že útok oxidu chloričitého je pro tělo překvapivý a spustí spící procesy. Mám osobní potvrzení. Kdysi mě tři dny bolelo v krku a každý den to bylo horší. 4. den jsem si ráno vykloktal CDSkou a dal velkou půlku cca. 200ppm koncentrátu, šel spát a po třech hodinách spánku jsem byl úplně fit. Bez zásahu by se nemoc přirozené zhoršovala, ale můj zásah nemohl mít přímý vliv na nemoc, kvůli minimálnímu množství, které jsem použil. Jediné vysvětlení náhlého uzdravení je hormeze. Nebo to umíte vysvětlit jinak?"
https://www.facebook.com/groups/3828869 ... 6/?fref=nf
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
CLO2 není "silný oxidant". Kyslík ano - 1,3V, peroxid vodíku - 1,7V, CLO2 - 0,95V.Kov píše: .....že přesně na tom principu oxid chloričitý může fungovat. Podstata je, že jako silný oxidant v těle.....
Jak funguje CLO2 je několik teorií, tak jako o všem. Co na tom záleží? Hlavně že to funguje.
Kyslík taktéž v malých koncentracích i terapie peroxidem jsou popsány v mnoha dílech......
Nic z toho se tak neujalo, jako MMS1 a to na základě praktických zkušeností po světě.
Terapii peroxidem jsem také dělal, no neoslovila mne, nesedí mi. Prostě jsme každý jiný......
A proč by se měl CLO2 "vybít v žaludku"? Naopak, např. CDH aktiv. s HCL se v žaludku při přítomnosti HCl zesílí.
Batles
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 86 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
Batlesi toto tvoje tvrdenie až príliš podozrivo vystihuje na to staré známé "Po nás potopa.". Nečakal by som od teba od tak zabehnutého liečitela tak všeobecné doporučenia potencionálným pacientom na užívanie chlóru a jeho zlúčenín. Ak sa toho chytí dôchodca budiš, on už to má "za pár". Nikoho tým neohrozuje takže v podstate už o nič neide ale ak sa toho chytí mladý budúcí potencionálný rodič nového pokolenia, nechcel by som byť na tvojom mieste u tvojho "posledného súdu".Batles píše:Jak funguje CLO2 je několik teorií, tak jako o všem. Co na tom záleží? Hlavně že to funguje.
Být sám sebou má za následok vyhostenie mnohými luďmi, podrobenie se prianiu iných má za následok být vyhosteným sám v sebe... Príroda nerobí žiadne skoky... Míerou chápania člověk pracuje na sebe, mierou nechápania na toho, kdo chápe víc...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 490 poděkování
- Dostal: 228 poděkování
Za Batlese mluví zkušenosti a hlavně výsledky.Co hovoří za tebe...pouze pindy.
Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
-
- Zasloužilý člen
Tým že odstrániš dôsledok problému je tiež výsledok takže ano, aj to sú skúsenosti. Jak už som povedal, v téjto veci je to zjavne o "Po nás potopa".MIRKO píše:Za Batlese mluví zkušenosti a hlavně výsledky.
Čo už len človek ako ty, človek plný domnienok može vedieť o tom komu všetkému a ako som pomohol...MIRKO píše:Co hovoří za tebe...pouze pindy.
Být sám sebou má za následok vyhostenie mnohými luďmi, podrobenie se prianiu iných má za následok být vyhosteným sám v sebe... Príroda nerobí žiadne skoky... Míerou chápania člověk pracuje na sebe, mierou nechápania na toho, kdo chápe víc...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 90 poděkování
- Dostal: 194 poděkování
-To, že je chlordixid menší oxidant než kyslík,to jsem četl v Humbleho knize. Snad je to pravda... Proto je důležitý pohyb na čerstvém čistém vzduchu s nějakým zadýcháním,aby se prokysličil organismus. V tomto mudři mají pravdu. Bohužel se tak dnes neděje. Lidi dřepí v budovách,nehýbou se, pak se jdou hýbat jen do posilovny kde je vydýchaný vzduch,atd.Batles píše:CLO2 není "silný oxidant". Kyslík ano - 1,3V, peroxid vodíku - 1,7V, CLO2 - 0,95V.Kov píše: .....že přesně na tom principu oxid chloričitý může fungovat. Podstata je, že jako silný oxidant v těle.....
Jak funguje CLO2 je několik teorií, tak jako o všem. Co na tom záleží? Hlavně že to funguje.
Kyslík taktéž v malých koncentracích i terapie peroxidem jsou popsány v mnoha dílech......
Nic z toho se tak neujalo, jako MMS1 a to na základě praktických zkušeností po světě.
Terapii peroxidem jsem také dělal, no neoslovila mne, nesedí mi. Prostě jsme každý jiný......
A proč by se měl CLO2 "vybít v žaludku"? Naopak, např. CDH aktiv. s HCL se v žaludku při přítomnosti HCl zesílí.
Batles
-Pro mě(a X dalších zvídavých lidí) je ten princip fungování hodně důležitý. Ač je internet plný zkušeností, neznám osobně nikoho,komu by to prokazatelně pomohlo. Naopak znám 4 lidi s tinnitem a všichni měli během užívání tinnitus výrazně zvýšený, po ukončení nastalo snížení. U mě dokonce nastaly takové chvilkové návaly bolesti v hlavě, že jsem to musel po měsíci a půl(ze strachu) vysadit. Tyto bolesti jsem neměl před tím a už nikdy po ukončení užívání CDS. Pokud mi k tomuto na teorii funkce chlordioxidu něco nesedí, je to silný důvod k pochybám o funkčnosti. Na druhou stranu si nemyslím, že by to hromady zkušeností na netu psali lidi jen tak pro zábavu a pro srandu, proto se o to dál zajímám a nezavrhnul jsem to.
Daža vy- Opět to moc hrotíš. Z chlorem se tělo běžně potkává. Záleží na tom, v jakém je to složení-chemické vazbě. To bys nesměl ani do lázní a na koupák, aby se ti nevstřebal skrz kůži do těla. O soli,atpod, nemluvě. Pokus si přečteš teorii vyvolání určitého stresu v těle a následnou reakci imunitního systému,kterou předložil Patrik Schoupal, tak bys měl dojít k závěru, že by to mohlo mít pro tělo i pozitivní dopady. Asi záleží jak má kdo nastavený organismus a samozřejmě na dávce-tak jako u každého jedu. Nevím přesně... a pokud ty ano(když to tak kategoricky odmítáš), tak sem s tím. Rád si to přečtu.
-
- Zasloužilý člen
Kove keď že každý z nás si ideme svoje, som už starý na to aby som venoval svoj čas teoriam. No koho by tie teorie Patrika Schoupala zaujímali, tak tu má k ním odrazový link. http://schoupal.blog.idnes.cz/c/369003/ ... prvni.html
Naposledy upravil(a) deʒa vy dne stř 03 čer 2015 10:53, celkem upraveno 1 x.
-
- Zasloužilý člen
Na zkoumání MMS pracuje s A. Kalckerem (což je chemik a vědec) spousta odborníků z celého světa. Každého, nejenom v Čechách, zajímá, jak funguje MMS, proč je tak účinné, jaké jsou vedlejší účinky..atd atd. Nejenom v Čechách jsou nevěřící Tomášové, kteří se v tom vrtají.
Deja vu tady brojí proti chloru, atd, ale neuvědomuje si realitu: MMS bere v současnosti po světě kolem 10 mil lidí, není ani jedno úmrtí na rozdíl od bezpečných léků, před kterými nikdo nestraší a na účinky kterých umírá denně několik stovek lidí. A vůbec, dalo by se popsat hodně papíru o této problematice.
Můj názor je, že MMS je pod větším dohledem a kontrolou než léky a tím pádem bezpečnější než aspirin.
Deja vu má štěstí, že je zdravý.....
Deja vu tady brojí proti chloru, atd, ale neuvědomuje si realitu: MMS bere v současnosti po světě kolem 10 mil lidí, není ani jedno úmrtí na rozdíl od bezpečných léků, před kterými nikdo nestraší a na účinky kterých umírá denně několik stovek lidí. A vůbec, dalo by se popsat hodně papíru o této problematice.
Můj názor je, že MMS je pod větším dohledem a kontrolou než léky a tím pádem bezpečnější než aspirin.
Deja vu má štěstí, že je zdravý.....
-
- Zasloužilý člen
Realita je taká že o veciach o ktorách v podstate nič konkrétného nevieš tu teoretizuješ na základe len svojích ničím nepodložených domnienok.sisa píše:Deja vu tady brojí proti chloru, atd, ale neuvědomuje si realitu: MMS bere v současnosti po světě kolem 10 mil lidí, není ani jedno úmrtí na rozdíl od bezpečných léků, před kterými nikdo nestraší a na účinky kterých umírá denně několik stovek lidí.
Sisa keď že neexistujú náhody, neexistuje v tom duchu ponímané ani štastie...sisa píše:Deja vu má štěstí, že je zdravý.....
-
- Zasloužilý člen
Deja vu, realita je taková jaká je, já ti tvoje názory neberu, ale zatím si nepředložil nic, co by mě přesvědčilo o opaku mých ničím nepodložených domněnek.
Takže, jelikož je každý odborníkem v něčem jiném, já se v oblasti chemie nechám přesvědčit lidma, chemikama, kteří mi dokážou všechno vysvětlit tak, abych to pochopila a aby to dávalo smysl. A je jen na mě, jestli v to, co mi říkají, pojmu důvěru nebo ne.
OT:
A abych pravdu řekla, neuraz se, čtení tvých příspěvků mi trvá nějak déle, protože se vždy musím zamyslet, co vlastně chceš říct. Většinou čekám na konkrétní otázku nebo sdělení nějakou konkrétní odpověď nebo reakci, místo toho nacházím nějaké filozofické moudro, které si mohu přebrat tak nebo tak. Asi můj intelekt na tebe nestačí, holt jsem asi blbější než průměr.
Ale i snaha se cení.
Takže, jelikož je každý odborníkem v něčem jiném, já se v oblasti chemie nechám přesvědčit lidma, chemikama, kteří mi dokážou všechno vysvětlit tak, abych to pochopila a aby to dávalo smysl. A je jen na mě, jestli v to, co mi říkají, pojmu důvěru nebo ne.
OT:
A abych pravdu řekla, neuraz se, čtení tvých příspěvků mi trvá nějak déle, protože se vždy musím zamyslet, co vlastně chceš říct. Většinou čekám na konkrétní otázku nebo sdělení nějakou konkrétní odpověď nebo reakci, místo toho nacházím nějaké filozofické moudro, které si mohu přebrat tak nebo tak. Asi můj intelekt na tebe nestačí, holt jsem asi blbější než průměr.
Ale i snaha se cení.