Není třeba hledat složitosti. Nejde o typické zapojení elektrolyzéru.deʒa vy píše:Trochu a asi ani nie moc odbočím, to rozhranie "polovodiča" Al2O3/Al my svojím spôsobom v tomto zapojení (elektrolyzer) dosť pripomíná správanie sa negistoru.
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Lajos-vyvíječ
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 85 poděkování
- Dostal: 173 poděkování
Re: Lajos-vyvíječ
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
Jsem se vzbudil v noci a hrál jsem, no je takový zajímavý efekt co jsem viděl u Dingla když v mot. prostoru zapnul vyvíječ a hned se mu dělalo takové bílé mlíko )bílá mlha?) a trochu mi leze na nervy neb dělá k tomu ještě slušnou pěnu a když něco měním kolem tak je furt vidět hovno. Už jsem si připořídil dlouhou plastovou lžičku a rozháním ty sračky (prostě doslova) ale moc to nestíhám spíš ta pěna a mlíko stíhá mně. No vymysli něco když málem dělá to co dělat má. S tím KOH roztokem je to taky špás abych to někam necák-do oka, na oblečení nebo kamkoliv.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 86 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
Každý z nás si ideme svoju linku - Lajoš do toho energiu zatial tlačí, ja si z toho energiu zatial ťahám. Mimochodom, tieto dve vetičky takto podane si protirerčia.Peter11 píše:Není třeba hledat složitosti. Nejde o typické zapojení elektrolyzéru.
Být sám sebou má za následok vyhostenie mnohými luďmi, podrobenie se prianiu iných má za následok být vyhosteným sám v sebe... Príroda nerobí žiadne skoky... Míerou chápania člověk pracuje na sebe, mierou nechápania na toho, kdo chápe víc...
-
- Zasloužilý člen
Tvůj přístup je blíž k tomu co jsem nazval "elektrolyzér".deʒa vy píše:Každý z nás si ideme svoju linku - Lajoš do toho energiu zatial tlačí, ja si z toho energiu zatial ťahám. Mimochodom, tieto dve vetičky takto podane si protirerčia.
-
- Nový člen
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 2 poděkování
A zaujímalo by ma koľko asi to zožerie toho hliníka na 1L/H2 - za hodinu. Na tých 30KW za hodinu pri pohone kogenaračky to bude asi drahšie ako benzín? Alebo snáď tento váš zázračný princíp žerie 10g hliníku na tých 30kW?
-
- Zasloužilý člen
Žádný zázrak neexistuje. Pokud chceš jezdit zadarmo tak jsi tady špatně.ufon píše:A zaujímalo by ma koľko asi to zožerie toho hliníka na 1L/H2 - za hodinu. Na tých 30KW za hodinu pri pohone kogenaračky to bude asi drahšie ako benzín? Alebo snáď tento váš zázračný princíp žerie 10g hliníku na tých 30kW?
-
- Zasloužilý člen
Dingel - zapojení elektrod
Základní zapojení elektrod.
Pokud někdo čekal nějaký zázrak, tak jsem mu zbořil hračky.
Pokud někdo čekal nějaký zázrak, tak jsem mu zbořil hračky.
-
- Nový člen
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 2 poděkování
-
- Zasloužilý člen
-
- Zasloužilý člen
Mně se ani nezdá že by se protiřečilo, buď to napájíš elektrikou a dává ti vodík anebo odebíráš ze svorek el. energii.deʒa vy píše:Každý z nás si ideme svoju linku - Lajoš do toho energiu zatial tlačí, ja si z toho energiu zatial ťahám. Mimochodom, tieto dve vetičky takto podane si protirerčia.Peter11 píše:Není třeba hledat složitosti. Nejde o typické zapojení elektrolyzéru.
-
- Zasloužilý člen
...a dáva ti vodík.lajos píše:
Mně se ani nezdá že by se protiřečilo, buď to napájíš elektrikou a dává ti vodík anebo odebíráš ze svorek el. energii.
Zapoměl jsi dokončit větu.
-
- Zasloužilý člen
-
- Zasloužilý člen
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 825#p41825lajos píše:Nechtěl jsem všechno vykecat, stejně jsi to už říkal.
Zapojení v praxi, bez pomocné elektrody a bez napájení. (Nejde o rozklad hliníku hydroxidem.)
A už šest let na fóru!
-
- Zasloužilý člen
-
- Zasloužilý člen
Zas malá pokusní sestava 82x130mm. Jsou děsný ty průchody izolované neizolované, 4mm tyčka, 5mm díra, možná přidám ještě jeden hliník na vrch.
Z mobilu ten detail mi moc nevyšel
Mezery mezi deskama 2,5-max 3mm, Al 2mm tlustý (bylo po ruce)
Z mobilu ten detail mi moc nevyšel
Mezery mezi deskama 2,5-max 3mm, Al 2mm tlustý (bylo po ruce)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.