Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Chemtrails

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
Vlčice
Zasloužilý člen
Příspěvky: 308
Registrován: pon 14 črc 2014 21:19
Bydliště: ČR
Dal: 436 poděkování
Dostal: 281 poděkování

Re: Chemtrails

Příspěvek od Vlčice »

buky píše:
Vlčice píše: Píšu jen to, co vidím.
Ale taky je případ, když za letadlem není kondenzační čára. Má to svoji příčinu a není to z důvodu přítomnosti nebo nepřítomnosti "chemtrails"
Vlčice, skus si nastudovat základy meterelogie, je to krásná ale i složitá věda ;)
Možná Tě to překvapí, ale na vysokých školách v přednáškách předmětu meteorologie s o umělém ovlivňování klimatu dokonce učí.


Uživatelský avatar
Ilem
Zasloužilý člen
Příspěvky: 3119
Registrován: pon 25 zář 2006 20:52
Bydliště: Hradec Králové
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Chemtrails

Příspěvek od Ilem »

Vlčice píše: Můžeš mi namítnout, že v např. britská královská rodina žije v Londýně a papež ve Vatikánu, ale jsi si jistý, že tam jsou 365 dní v roce?

Zdraví Vlčice
Jsem si jistý, že tam 365 dní v roce nejsou, neb musí vykonávat spoustu návštěv a to dokonce i zahraničních. Silně pochybuji, že tam jsou alespoň 50 dnů. Před jejich příjezdem se musí zneutralizovat všechna Chemtrails v místech, která navštíví. A potom samozřejmě zase obnovit. A protože necestuje pouze papež a britská královská rodina ale všichni státníci všech zemí, a dokonce nelétají na jedno místo, ale po celém světe, musí těch chemtrailsových letadel být 2x tolik, protože před příletem státníka musí neutralizovat a potom zase obnovovat. Vlastně je divné, že se na oblohu vejdou ještě nějaká obyčejná letadla.


"Dum spiro spero"
Ciceron
Uživatelský avatar
A(&F)
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4354
Registrován: sob 07 říj 2006 17:14
Bydliště: Severní čechy
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: Chemtrails

Příspěvek od A(&F) »

Ilem píše:A protože necestuje pouze papež a britská královská rodina ale všichni státníci všech zemí, a dokonce nelétají na jedno místo, ale po celém světe, ....
... Ileme, překvapuješ mě ... :shock: ... copak ty nevíš, že státníci nikam necestujou, protože vše za ně vykonávají jejich dvojníci, zatímco oni žijou v přepychových rezidencích vybudovaných na odvrácený straně Měsíce ?? .... to přece ví každej (chemtrailista) ... :laugh: :laugh: :laugh: ...

... :angel: ...

... :bye: ... Anri ..


Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
buky
Zasloužilý člen
Příspěvky: 836
Registrován: ned 17 kvě 2009 22:21
Dal: 10 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Re: Chemtrails

Příspěvek od buky »

Vlčice píše: Možná Tě to překvapí, ale na vysokých školách v přednáškách předmětu meteorologie s o umělém ovlivňování klimatu dokonce učí.
Spíš mne překvapuje, proč v kondenzační čiare vidíš zákonitě chemtrails :dknow:


Vlčice
Zasloužilý člen
Příspěvky: 308
Registrován: pon 14 črc 2014 21:19
Bydliště: ČR
Dal: 436 poděkování
Dostal: 281 poděkování

Re: Chemtrails

Příspěvek od Vlčice »

Vážení,
Vlákno chemtrails na FuPu je jako každé jiné. Chodí sem lidé, které toto téma zajímá a vyměňují si zde názory a zkušenosti.
Fakt, že někdo považuje chemtrails za konspiraci vůbec neznamená, že musí pokaždé vtrhnout do diskuse lidí, kteří chemtrails za konspiraci nepovažují, a jejich názory jim nekompromisně vyvracet.
Umělým ovlivňováním klimatu se v posledních desetiletích stalo počasí komoditou. Je to nezpochybnitelný fakt.
Na druhé straně se kolem technologie za tímto účelem používané, vyskytuje příliš mnoho verzí o případných dalších enviromentálních,
sociálních a zdravotních dopadech v důsledku aplikované chemie.
Otázka není položena ZDA se pomocí letadel chemické látky aplikují, ale CO všechno lze pomocí chemtrails ovlivnit a co už je jen strašení.
Zatím to zde funguje tak, že členové, kteří se o chemtrails zajímají se bojí do tohoto vlákna přispívat, aby nemuseli, namísto smysluplné výměny zajímavých informací o daném tématu, svoje názory obhajovat a čelit četným útokům a zesměšňování ze strany členů, kteří jsou na téma chemtrails "alergičtí".
Dopřejte, prosím, vláknu chemtrails klid a přirozenou dynamiku jako všem ostatním tématům, které jsou na fóru podrobeny zkoumání.
Děkuji


buky
Zasloužilý člen
Příspěvky: 836
Registrován: ned 17 kvě 2009 22:21
Dal: 10 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Re: Chemtrails

Příspěvek od buky »

Vlčice píše: Dopřejte, prosím, vláknu chemtrails klid a přirozenou dynamiku jako všem ostatním tématům, které jsou na fóru podrobeny zkoumání.
Děkuji
Nie som voči priaznivcom chemtrails nejak zaujatý ani necítim nenávisť či alergiu. Len som to bral s pohľadu meteorologického javu. Pozorujem kondenzačné čiary takmer denne a je ich o mnoho viac ako pred 30 rokmi. Ide o stotisíky ton spáleného paliva a to je chemická pohroma sama o sebe. Kondenzačné čiary sa však tvoria vo veľkých výškach a tam je spravidla prúdenie podstatne odlišné a tak dopad chemickej látky by bol o tisícky kilometrov inde.
Pamätám si aj lietajúcich práškarov (čmelák) a tam bolo použitie chemických látok omnoho účinejšie :)

Vlčice, ak budeme na tomhle vláknu za jedno, tak to stratí dynamiku :bye:


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Chemtrails

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Vlčice píše:Vážení,
Vlákno chemtrails na FuPu je jako každé jiné. Chodí sem lidé, které toto téma zajímá a vyměňují si zde názory a zkušenosti.
Fakt, že někdo považuje chemtrails za konspiraci vůbec neznamená, že musí pokaždé vtrhnout do diskuse lidí, kteří chemtrails za konspiraci nepovažují, a jejich názory jim nekompromisně vyvracet. ...
Dejte si to do překladače.

Co k tomu má co říct sám veliký Al Gore
http://thechembow.tumblr.com/post/77035 ... o-head-off

Pokud by na to někdo měl, může si chemtrails objednat u této firmy, http://weathermodification.com/cloud-seeding.php ale neříkají, jaké mají dodací lhůty. Nicméně vzhledem k tomu, že počasí nečeká, dá se předpokládat, že velice krátké. Toto je jejich skromná flotila letounů http://weathermodification.com/cloud-seeding-aerial.php
Spokojení zákazníci kolem světa.
http://weathermodification.com/projects.php
Jejich flotila je relativně malá, ale jejich hlavní byznys je vybavení letadel sprejovacími zařízeními. Samotný fakt, že jsou v byznyse jasně napovídá, že nejsou zdaleka jedinní, kteří se chemtrailingem a vybavením zabývají.

Trocha historie vědistických modifikací počasí.
http://www.globalresearch.ca/atmospheri ... ails/20369

Z uvedené literatury lze zjistit, že i na pozoruhodné výsledky stačí celkem málo aktivních látek, řádově v pár kilech, nemluvě o mírných výsledcích. Ačkoliv přidávat cokoliv do leteckého paliva se jeví jako nesmysl, v době nanoprášků všech možných druhů, které jsou běžnými filtry nezachytitelné a tím pádem nezachytitelné i dalším zařízením letounu, například vstřikovacími tryskami atp, je nasnadě, že do paliva je přidat lze v "rozumném" množství naprosto bezpečně. Pokud se pak podíváme na poněkud representativní tabulku DC10 kapacit paliva, http://www.boeing.com/boeing/commercial/dc-10/tech.page lze se dopídit, že serie 30 a 40 pobere až 138000 litrů paliva, takže pár kilo nanočástic se v tom ztratí jak plivanec v moři a nemůže mít na vlastnosti paliva poznatelný vliv.

Co se týče nemožnosti, že by si někdo na letišti nevšiml, že někdo něco přidává do paliva, jde o velice naivní argument. Stejně jako pumpař u benzinky nemá šanci vědět přesně, co mu dovezla cisterna, neví to ani automobilista. I kdyby letiště analýzovalo každou cisternu, která dodá letecký kerosin, musel by někdo hledat nanočástice roztroušené v kerosenu, aby je našel, a při poměru cca 1:138000 to vyžaduje hodně hledání, anžto jde o stopové množství, které by šlo snadno přičíst k běžnému znečistění paliva. I 100:138000 je jen 1:1380, kdyby ho chtěli do letounu naložit metrák. Palivo sice filtrují i palubní filtry, jenže palubní filtry jsou specifikovány na relativně vysoký průtok paliva cca 110l/min na každý ze tří motorů a definitivně nepochytaj částice několik mikronů veliké. Něco takového odfiltrovat je podstatně obtížnější, než by se mohlo jevit. No a pokud si uvědomíme, kdo za celou akcí asi stojí, je nasnadě, že nějakému Frantovi v rafinérce řeknou nalej tohle aditivum do cisterny a je vymalováno. Ani Franta nebude mít tušení, co v tom všechno je a nemusí mít tuchu ani rafinerie. Konec konců, kdo si všiml, že někdo natírá 3 věže 911 nanotermitem?

Argumenty o nemožnosti dopování leteckého paliva jakýmkoliv nanosvinstvem jsou dle mého mínění naprosto bezpředmětné a silně zavádějící. Navíc, pokud jde o kysličníky, lze nejspíš dopovat kerosin i čistým nanopráškovým kovem, nebo jeho organickými solemi a ony už v tom zařízení leteckého motoru s radostí zoxidují samy.

:mrgreen: Kdo nevěří ať tam běží.

S laskavým pozdravem, Slávek


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
buky
Zasloužilý člen
Příspěvky: 836
Registrován: ned 17 kvě 2009 22:21
Dal: 10 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Re: Chemtrails

Příspěvek od buky »

A s politického hlediska.
Od kdy potřebuje kapitalistickej systém choré lidi, který nepracujou a neodváděj daně ?
Jedině ak chemikálie působí, nebo má následek až nad 65 let, to má logiku.

Toť nedávno jsem shlédl dokument s totalitní doby, kde komunisté věrohodně natočili mrak typu kumulus, kterej poslali američané se záměrem zničit úrodu brambor mandelinkou.
A nakonec, nebylo by účinejší dát chemtrails do pohonných látek automobilů ?


Uživatelský avatar
Ilem
Zasloužilý člen
Příspěvky: 3119
Registrován: pon 25 zář 2006 20:52
Bydliště: Hradec Králové
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Chemtrails

Příspěvek od Ilem »

Kapitalistický systém potřebuje choré lidi, kteří pracují a kupují léky, tuny léků, to je nade vší pochybnost. O tom to není.
Otázkou je, proč by někdo zvolil ten nejnákladnější a nejméně efektivní způsob, jak toho dosáhnout, navíc i s dopadem na osoby, které jsou za to zodpovědné. Neumím si představit, že by na sebe někdo dobrovolně sypal chemii a pak se cpal další chemií, aby neutralizoval působení té první, aby nedopadl, jako ti ostatní. Musel by to být úplný magor, protože nikdo nedokáže předpovědět dlouhodobé vedlejší důsledky takového počínání. Přepychové rezidence v místech, kam nefouká žádný vítr jsou také nebetyčný nesmysl. Kdyby náhodou nějaké takové místo existovalo, viděl někdy někdo pracovní rozvrh nějakého státníka? Je to zajímavé čtení a stoprocentně v něm není místo na trávení většiny času kdesi v úkrytu před chemtrails. Anri navrhoval dvojníka. Takový dvojník by musel mluvit hlasem své předlohy i s jeho dikcí. Navíc je mi dost vzdálena představa, že by se nějaký státník šplhal do funkce, kterou by za něj pak vykonával jeho dvojník.
Navíc by se musely najednou domluvit všechny státy světa. Dovede si někdo představit, co by se asi dělo, kdyby vítr zanesl takový oblbující mrak na území státu, který s oblbováním nesouhlasí? To by se rovnalo vyhlášení války.
Jiná věc je ovlivňování počasí, to má logiku a to lze dělat nejlépe ve výškách, kde se tvoří mraky. Může to předejít velkým škodám, například tak, že se mraky nechají vypršet nad územím, kde průtrž mračen takové škody nenapáchá. Nicméně, to jsou lokální aplikace přímo do mraků a nemají nic společného s domělým rozsáhlým systematickým sprejováním oblohy, na které žádné mraky nejsou.
Prostě to celé nemá žádnou logiku a pokud někdo na tomto světě zemře na účinky chemtrails, bude to ten, kdo tuhle blbost vymyslel, protože umře uchechtáním.


"Dum spiro spero"
Ciceron
Vlčice
Zasloužilý člen
Příspěvky: 308
Registrován: pon 14 črc 2014 21:19
Bydliště: ČR
Dal: 436 poděkování
Dostal: 281 poděkování

Re: Chemtrails

Příspěvek od Vlčice »

Buky,
Tvoje argumenty poněkud postrádají logiku.

1. Z daní potřebují žít především vlády, aby nakrmily svoje aparáty. Kapitalistům nejde o daně ale o zisk.
Především pak takovým korporacím, jako jsou farmaceutické, prevalence chorob v hojném množství nadmíru vyhovuje.
Do karet jim hraje spousta jiných aspektů, než zrovna chemtrails.

2. Chemtrails na silnicích a chodnících sluneční paprsky těžko odrazí a mraky se vytvářejí právě ve výškách, kde létají letadla.

3. Využívání práškovaní za účelem psychologické manipulace lidstva nevěřím. Na to jsou vyvinuty účelnější metody.


pavelv
Starší člen
Příspěvky: 191
Registrován: stř 22 črc 2009 23:06
Bydliště: praha
Dal: 400 poděkování
Dostal: 424 poděkování

Re: Chemtrails

Příspěvek od pavelv »

Ilem píše:...Otázkou je, proč by někdo zvolil ten nejnákladnější a nejméně efektivní způsob, jak toho dosáhnout,...
Asi spojuji uzitecne s uzitecnym, zbaveji se odpadu z uhelnych elektraren a jeste lidem poskodeji zdravi. Samozrejme je draha ta distribuce, ale mozna to plateji staty, kam jim to sypou, ze to je ochrana proti globalnimu oteplovani. Asi uz to sem nekdo daval, ale mozna jsi to necet http://orgo-net.blogspot.cz/2015/02/taj ... -jsou.html


Uživatelský avatar
Ilem
Zasloužilý člen
Příspěvky: 3119
Registrován: pon 25 zář 2006 20:52
Bydliště: Hradec Králové
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Chemtrails

Příspěvek od Ilem »

Mno v energetice jsem mnoho let pracoval, takže o tom něco vím. Slyšela jsi někdy o odlučovačích popílku? Jsou tam proto, aby se popílek nedostal do ovzduší. Myslíš, že by někdo odlučoval popílek, aby se nedostal do ovzduší, pak jej nakládal do letadel a rozprašoval do ovzdší? Nehledě na to, že naprosto přesně vím, co se děje s odloučeným popílkem. Nikdo ho neodváží. Pouze leží v odkalovacích nádržích a leží a leží a klesá na dno, až je odkalovací nadrž plná a musí se udělat nová. Ta stará se po mnoha letech zaveze hlínou a takzvaně se zrekultivuje. Ale to už je jiná kapitola.


"Dum spiro spero"
Ciceron
Uživatelský avatar
Pego
Zasloužilý člen
Příspěvky: 612
Registrován: sob 05 dub 2008 19:46
Dal: 29 poděkování
Dostal: 19 poděkování

Re: Chemtrails

Příspěvek od Pego »

http://www.shiftfrequency.com/chemtrail ... -vaccines/ pro anglictici - dolu pekne video s rozborem toho bordelu


buky
Zasloužilý člen
Příspěvky: 836
Registrován: ned 17 kvě 2009 22:21
Dal: 10 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Re: Chemtrails

Příspěvek od buky »

Vlčice píše: 1. Z daní potřebují žít především vlády, aby nakrmily svoje aparáty. Kapitalistům nejde o daně ale o zisk.
Především pak takovým korporacím, jako jsou farmaceutické, prevalence chorob v hojném množství nadmíru vyhovuje.
Do karet jim hraje spousta jiných aspektů, než zrovna chemtrails.

2. Chemtrails na silnicích a chodnících sluneční paprsky těžko odrazí a mraky se vytvářejí právě ve výškách, kde létají letadla.
Víš si představit ekonomiku resp. fungování světa, kde bude 80 % lidí neschopno pracovat v důsledku otravy chemtrails ? Ja ne.
Jo, farmaceutické korporace mají dost jiných zdrojů zisku.

Na chemtrails se dívám jako na látku, která učelově ničí lidem zdraví.
Konndenzační čáry jsou tu od doby, kdy letadla létají ve velkých výškách. Jestli palivo obsahuje chemtrails je otázne.


Vlčice
Zasloužilý člen
Příspěvky: 308
Registrován: pon 14 črc 2014 21:19
Bydliště: ČR
Dal: 436 poděkování
Dostal: 281 poděkování

Re: Chemtrails

Příspěvek od Vlčice »

Po požití zázraku z lékárny je každý marod hned jako rybička, fit a připraven nastoupit noční směnu u výrobní linky v kterékoliv pobočce jakékoliv průmyslové korporace. :epray:


Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“