Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS i jinak - Léčení zvířat
-
- Nový člen
- Dostal: 4 poděkování
Re: MMS i jinak - Léčení zvířat
Orinka nám poslala Anděla -nechtěnou fousčí slečnu(Orinka byla také Český fousek)Nikdo ji nechtěl,ani majitel ani chovatel)Prý se bojí výstřelu.Více zde
Nemohli jsme ji tam nechat.https://www.facebook.com/renata.barakov ... 501&type=1
Všem moc děkuji za rady.Pěkný večer
Nemohli jsme ji tam nechat.https://www.facebook.com/renata.barakov ... 501&type=1
Všem moc děkuji za rady.Pěkný večer
-
- Nový člen
- Dal: 3 poděkování
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Je to moc smutné, ale i konec patří ke kočičímu životu.
Kočka sama nejlíp pozná, kdy už nemá cenu se dál snažit a tak přestane jíst a pít. Když nám pro radost v té době přece jenom něco sní a nebo vypije, tak jí to jenom celkem zbytečně narušuje plynulost jejího odchodu - ale i to pro nás ráda udělá. Pro ni je největší štěstí v tom, že ji máme rádi až do konce a že jsme s ní, že na to není sama. A pokud by ten odchod nebyl jenom tiché zhasínání, je lepší ji nechat uspat. Sice jí tím zkrátíme život o dva tři dny, ale nebude si je muset protrpět.
Zdravím - poota
Kočka sama nejlíp pozná, kdy už nemá cenu se dál snažit a tak přestane jíst a pít. Když nám pro radost v té době přece jenom něco sní a nebo vypije, tak jí to jenom celkem zbytečně narušuje plynulost jejího odchodu - ale i to pro nás ráda udělá. Pro ni je největší štěstí v tom, že ji máme rádi až do konce a že jsme s ní, že na to není sama. A pokud by ten odchod nebyl jenom tiché zhasínání, je lepší ji nechat uspat. Sice jí tím zkrátíme život o dva tři dny, ale nebude si je muset protrpět.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 100 poděkování
- Dostal: 127 poděkování
Nehnevajte sa na mňa, že nebudem zdvorilý.
Ale niektorí majitelia našich miláčikov sa správajú tak, ako americkí policajti.
Najprv svoju obeť postrelia a následne sa snažia o záchranu života.
Je mi až do plaču keď vidím, akú stravu dávajú niektorí chovatelia svojim domácim zvieratám.
Ak je strava napr. psa podávaná len v granulách, čo je úplný odpad a mŕtva hmota, tak sa nie je čo diviť,
že trpi takými zdravotnými záťažami, ako tu popisujete.
Žiaľ pohodlnosť v zabezpečovaní správnej a zdravej stravy pre Vašich miláčikov je perfektným zrkadlom kvality ich zdravia. Je mi naozaj ľúto každej predčasnej smrti Vám zvereného zvieraťa len kvôli pohodlnosti a nevedomosti.
Filosofická odbočka přemístěna sem http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=131296#p131296 SDK
Ale niektorí majitelia našich miláčikov sa správajú tak, ako americkí policajti.
Najprv svoju obeť postrelia a následne sa snažia o záchranu života.
Je mi až do plaču keď vidím, akú stravu dávajú niektorí chovatelia svojim domácim zvieratám.
Ak je strava napr. psa podávaná len v granulách, čo je úplný odpad a mŕtva hmota, tak sa nie je čo diviť,
že trpi takými zdravotnými záťažami, ako tu popisujete.
Žiaľ pohodlnosť v zabezpečovaní správnej a zdravej stravy pre Vašich miláčikov je perfektným zrkadlom kvality ich zdravia. Je mi naozaj ľúto každej predčasnej smrti Vám zvereného zvieraťa len kvôli pohodlnosti a nevedomosti.
Filosofická odbočka přemístěna sem http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=131296#p131296 SDK
Radšej byť špirálou, ako kruhom.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
rehakova28
Kočičky je mi líto, ale je teď na lepším. Počká tam na tebe. :-)
Tak se utěšuji i já, že mě tam moje fenečka už čeká.
Kočičky je mi líto, ale je teď na lepším. Počká tam na tebe. :-)
Tak se utěšuji i já, že mě tam moje fenečka už čeká.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 48 poděkování
- Dostal: 269 poděkování
Re: MMS - Léčení zvířat
Lidičky ahojky,
dlouho sem tu nebyl tak musím přispět troškou do mlýna
Minulý rok sem tu někde psal jak zabralo MMS u slepice která chytla Markovu nemoc = obrnu u ptáků kdy se musí vybít celé hejno. Tenkrát sem jí to MMS stříkal injekční stříkačkou (bez jehly) do krku ale to není ono....
Letos se s příchodem dešťů situace opakovala (virová nemoc) a opět se jedna slepice začala stranit, kulhat a spouštět jedno křídlo k zemi..... Separoval sem ji a klasicky stříkačkou mmsko do krku. Ráno sem se zděsil protože začaly pokulhávat další dvě slepice grrrr
No a napad mě nápad
Namočil sem zrní na nabobtnání do roztoku vody s čistým chloritanem (slepice mají HCl-ka dost...) a již na noc sem jim dal více tohoto zrní.
Výsledek nad očekávání dobrý
To zrní působí podobně jako to Céčko se spožděním Prostě působí v těle slepice déle a hlavně postupně. Ráno slepice více chuti do života a po třech dnech je zase celý hejno OK - jupííí
Pro mně je důležitá ta jednoduchost jak to do těch slepic bezproblémově dostat.
Možná to pomůže i někomu z vás
Majte sa
H.v.
PS po celou dobu léčení měly všechny slepice v napaječce ve vodě taky čistý chloritan ... (2 cl/lt)
dlouho sem tu nebyl tak musím přispět troškou do mlýna
Minulý rok sem tu někde psal jak zabralo MMS u slepice která chytla Markovu nemoc = obrnu u ptáků kdy se musí vybít celé hejno. Tenkrát sem jí to MMS stříkal injekční stříkačkou (bez jehly) do krku ale to není ono....
Letos se s příchodem dešťů situace opakovala (virová nemoc) a opět se jedna slepice začala stranit, kulhat a spouštět jedno křídlo k zemi..... Separoval sem ji a klasicky stříkačkou mmsko do krku. Ráno sem se zděsil protože začaly pokulhávat další dvě slepice grrrr
No a napad mě nápad
Namočil sem zrní na nabobtnání do roztoku vody s čistým chloritanem (slepice mají HCl-ka dost...) a již na noc sem jim dal více tohoto zrní.
Výsledek nad očekávání dobrý
To zrní působí podobně jako to Céčko se spožděním Prostě působí v těle slepice déle a hlavně postupně. Ráno slepice více chuti do života a po třech dnech je zase celý hejno OK - jupííí
Pro mně je důležitá ta jednoduchost jak to do těch slepic bezproblémově dostat.
Možná to pomůže i někomu z vás
Majte sa
H.v.
PS po celou dobu léčení měly všechny slepice v napaječce ve vodě taky čistý chloritan ... (2 cl/lt)
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 127 poděkování
- Dostal: 221 poděkování
Náš kocour zas přišel dobitej,zase se někde zamiloval a někdo mu dal na frak.měl prokouslé ucho,škaredě opuchlé a zakrvácené.vet.nám dal mastičku a něco proti infekci.po 2dnech to měl stále horší,udělala se mu velká boule a teklo spousta hnisu.Tak jsem mu začala stříkat na ránu mms,ihned po první aplikaci rána ztmavla.Stříkala jsem po hodinách až do večera.Ráno podstatně lepší bez hnisu.Další den zmizel i otok a už je zdráv
ještě něco mi vrtá hlavou.Naše kočka Míša/2roky/, si na mě večer lehla a zrovna na to místo vpravo dole,kde mě to bolívá.Po chvíli jsem ucítila v tom místě teplo až pálení.Sahla jsem pod ní rukou,ale nijak velké teplo tam nebylo,no a to pálení bylo dost silné až i do pravé ledviny pak si přelehla na druhou stranu,ale tam jsem nic necítila,tak co to bylo?
ještě něco mi vrtá hlavou.Naše kočka Míša/2roky/, si na mě večer lehla a zrovna na to místo vpravo dole,kde mě to bolívá.Po chvíli jsem ucítila v tom místě teplo až pálení.Sahla jsem pod ní rukou,ale nijak velké teplo tam nebylo,no a to pálení bylo dost silné až i do pravé ledviny pak si přelehla na druhou stranu,ale tam jsem nic necítila,tak co to bylo?
-
- Stálý člen
- Dal: 19 poděkování
- Dostal: 14 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Může to být prostě nějaké polosomatizované téma - vzorec myšlení, kterého se dotklo něco, co kočka nevědomky doplnila, protože to obsahuje. A třeba se to tím vyřešilo.
nevím, nevím, dokud to neskončí
- poota
- Zasloužilý člen
Kočky neomylně najdou místa nějakých anomálií a na ta místa si lehnou a "léčí" - to teplo je předávaná energie. Stejným způsobem funguje i přikládání rukou - jedná se o informační komunikaci na buněčné úrovni, která probíhá v hladině Théta - je to například jedna z technik Silvovy metody.Bobina píše:Po chvíli jsem ucítila v tom místě teplo až pálení.Sahla jsem pod ní rukou,ale nijak velké teplo tam nebylo,...
Zdravím - poota
-
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Tak vidíte. Tak tady někdo s určitostí VÍ jak to přesně je. :-)
- poota
- Zasloužilý člen
Ale vůbec né, nevím to s určitostí, ale mám dostatek zkušeností jak s kočkami tak i se Silvovkou na to, abych to mohl prezentovat jako "hotovou věc", která může klidně platit až do té doby, než někdo najde něco přesnějšího.
Například mám i důvodné podezření, že kočky vidí lidskou auru - ovšem nemám to zatím stále ještě ověřené natolik, abych to mohl prezentovat jinak než jen jako velice pravděpodobné.
Zdravím - poota
Například mám i důvodné podezření, že kočky vidí lidskou auru - ovšem nemám to zatím stále ještě ověřené natolik, abych to mohl prezentovat jinak než jen jako velice pravděpodobné.
Zdravím - poota
-
- Zasloužilý člen
Díky Pooto.Jsem už něco takového kdysi slyšela,ale kočky máme už 10let a nikdy nic takového neudělaly,až teď ta Míša.Soužití se zvířaty je zajímavé a zábavné.
To náš Mourek začal špatně chodit,asi ho bolí klouby,tak jsem si řekla,že mu musím něco na ty klouby koupit,no a jedu v autě a slyším v rádiu pořad o kočkách a bolestech kloubů To tedy byla náhoda,nebo nebyla?Byl to vzkaz? Tak jsem mu tedy koupila Chondrocat.
To náš Mourek začal špatně chodit,asi ho bolí klouby,tak jsem si řekla,že mu musím něco na ty klouby koupit,no a jedu v autě a slyším v rádiu pořad o kočkách a bolestech kloubů To tedy byla náhoda,nebo nebyla?Byl to vzkaz? Tak jsem mu tedy koupila Chondrocat.
-
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, asi ano. Občas se zahledí na nějaké místo a když se tam kouknu, vidím také pokaždé nějakou bytost nebo zvíře, které již není v tělesné formě. Prostě "ducha". To znamená, že by auru vidět opravdu mohly.poota píše:Například mám i důvodné podezření, že kočky vidí lidskou auru - ovšem nemám to zatím stále ještě ověřené natolik, abych to mohl prezentovat jinak než jen jako velice pravděpodobné.
- poota
- Zasloužilý člen
Je prokázáno (ale asi ne na 100% ), že domácí zviřátka velice často přijímají od svých páníčků tytéž choroby a někdy je dokonce odstonávají "za ně". Teď nemám na mysli přímo nějaké nákazy a nebo následky stejného stravování, ale "přenos" nefyzický, tedy spíš přes duchovní nebo podvědomou sféru. Při nějakém stresu v rodině nebo nějakých neshodách či problémech zviřátko onemocní a jeho nemoc "sama" přejde při vyřešení problémů. Nechci to dál rozebírat a ani složitě obhajovat, jenom chci upozornit na to, že když má potíže domácí mazlíček, tak to případně můžeme způsobovat i my našimi problémy, ať už fyzickými nebo psychickými.Bobina píše: To náš Mourek začal špatně chodit ...
Na klouby u naší kočky se nám výborně osvědčil Colafit. Jeho cena je nezvykle příznivá, jsou to malé kostičky podobné bílému molitanu, bez chuti a bez zápachu, které velice ochotně nasají chuť masa nebo toho do čeho se zamíchají. Ta adaptace je natolik dokonalá, že je nerozeznala ani naše "Popeluška", která nám jakékoli cizí příměsi do masa vždycky perfektně vytřídila a prohlásila "To není masíčko!".
Zdravím - poota
-
- Zasloužilý člen
Je prokázáno, že domácí zviřátka velice často přijímají od svých páníčků tytéž choroby
Mno naše Micka je bláznivá
Mno naše Micka je bláznivá