Neuplyne snad týden, abych nedostal mejl o tom, že "za všechno může Havel" a jaký že to byl
Václav Havel nemorální zvrhlík.
A tak mi nezbývá, než se zamyslet, komu že to ten Havel ještě pořád tak moc leží v žaludku? Nenávidí ho komunisti. jasně. Právem. Bojoval proti jejich režimu a dá se říct, že zvítězil. Kromě toho hodně kouřil, taky pil alkohol a měl rád ženský.
Ale dva roky po smrti a dvanáct let od konce jeho vlády jsou pořád lidé, kterým stojí za to, sepisovat články, proložené pomluvami a polopravdami a posílat je po internetu do oběhu.
Možná je to potřeba, aby prostý lid nepřemýšlel nad hříchy dnešních politiků a měl na koho svést všechny neúspěchy.
Havel se dokonce opovážil restituovat část majetku, který jejich rodině sebrali komunisti!!! Copak nemohl "privatizovat" státní majetek jako ostatní?
Místo toho raděj odsuzoval Klausův "mafiánský kapitalismus" - ale ten zřejmě nikomu nevadí.
Co se týká Svobodných zednářů, pokud jsem o nich něco četl, neviděl jsem na nich nic závadného, spíš naopak.
Nevím přesně, co jsou to "židozednáři", ale vím, že se vyskytují někde na západ od Moskvy, nejvíc někde okolo
Washingtonu
a strašně moc ležej v žaludku Sovětům a pravoslavný církvi. A to už nejméně 100 let. Ona se tu vůbec poslední dobou prosazuje až moc klasická sovětská propaganda. Ale někomu to vyhovuje. S tím nic nenadělám.
Abych to shrnul, pro mne je lepší zasvěcení u zednářů, než "zasvěcení" u Lukoilu, popř. jiných ruských
firem. To tedy neni nic moc a na "zasvěcených" je to zpravidla dost vidět...
Do Zemana se nechci zrovna trefovat, ale ani náhodou nevěřím, že americký vyslanectví nemá nic lepšího na práci,
než vymýšlet jeho svržení. On sám stačí vyprodukovat dost ptákovin, aby dostatečně nas*al voliče.
No, a jestli umřu víc, nebo míň nepolíbenej poznáním, to se uvidí. Určitě jsem si užil sovětský propagandy v životě už dost a neschází mi.
Já ani nepovažuju za nutný lítat od mantinelu k mantinelu a věřit něčemu konkrétnímu, nebo naopak něčemu opačnému.
Klidně si ponechám svobodu pro svoje další poznávání a přesvědčení.
Jenže to ta východoevropská filosofie nikdy nepochopí a nezkousne.....
Ahoj, Milda