abul píše:Nejde o to, že děláte svou práci tady, ale o způsob jakým ji děláte. To (výše) lze samozřejmě napsat i bez urážlivého tónu, případně do SZ. Takhle se lidi nasírají (a to včetně mně).
Ono to platí o obou stranách - vokoun dostal na výběr dvě varianty. Nebylo nic snazšího, než poslat Slávkovi SZ v tom smyslu, aby mu založil "vokounovo vlákno" a napsal mu i které příspěvky mu tam má přesunout. Do toho svého vlákna si potom mohl psát, cokoli mu bude libo a spokojeně pozorovat, kolik lidí a na kolik to zaujme. Tam budou v pořádku jakékoli jeho příspěvky, které v jinak zaměřených vláknech působí rušivě.
Stejným způsobem jsme řešili, a mám dojem že k oboustranné spokojenosti, Othona a jeho "rušení" v různých vláknech.
Tohle fórum je velice volné a bez cenzury, místo ní rozhoduje jenom zájem ostatních. To znamená, že vlákno, do kterého nikdo nepřispívá přejde do hibernace, ze které ho probudí až zase další vlna zájmu, tedy pokud přijde.
Za řešení problémů nepovažuji utnutí diskuze o nich a ani "prásknutí dveřmi". Pokud se z nějakého důvodu rozhodnu někam "nechodit", ať už je to vlákno a nebo fórum, tak tam prostě dál nechodím. Pokud tam chodit chci, ale něco mi na tom vadí, tak počítám s tím, že je potřeba něco změnit a určitě to bude snazší u mně, než u nějakého běžícího celku. Ať už to řeším jakkoli, tak to dělám raději bez nějakého zbytečného rozruchu.
K mým nectnostem patří, že si většinou neberu servítky a co na srdci, to na klávesnici (všeobecně je o mě známo, že jsem dědek prudce jedovatej), takže uznávám, že dost často někomu šlápnu na "kuří oko" - pokud je to černě, tak mi to může tamtéž obratem vrátit, pokud modře tak raději přes SZ - s omluvou a nebo vysvětlením nemám problémy. A kdybych je náhodou měl, tak je možné se přes SZ obrátit na Rivala, který je tu "všemocný".
Zdravím - poota