Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Kvalitní a nekvalitní jídlo
-
- Stálý člen
- Dal: 103 poděkování
- Dostal: 33 poděkování
Re: Kvalitní a nekvalitní jídlo
Olej z vlašských ořechů - dodavatelé o něm píší samou chválu.
Blahodárně působí na nervový systém, zlepšuje paměť, snižuje homocystein v krvi. Ořechový olej čistí krevní řečiště, podporuje vývoj tělních buněk, snižuje cholesterol a vyrovnává tlak. Výborný na udržení zdravé mikroflóry ve střevech a chrání je proti rakovině. Obsahuje nenasycené mastné kyseliny. Olej z vlašských ořechů je výborný pro děti, těhotné ženy, kojící matky. Užívá se jednou denně, nejlépe večer před spaním, jedna čajová lžička.
Použití v lékařství a kosmetice:
Olej z vlašských ořechů má pozitivní účinky na játra, žlučník, dýchací cesty a na látkovou výměnu. Protože patří k vysýchavým olejům, je vhodný k ošetřování mastné pokožky a smíšené pokožky, která má tendenci se mastit. Dobře se do pokožky vstřebává a proto je vhodný také pro použití v dekorativní kosmetice, kde např. zcela nahrazuje mastnou rtěnku
Denny používá u očisty jater a žlučníku.
viz Různé druhy očisty, str. 3
Teď ho mají v LIDLU
Blahodárně působí na nervový systém, zlepšuje paměť, snižuje homocystein v krvi. Ořechový olej čistí krevní řečiště, podporuje vývoj tělních buněk, snižuje cholesterol a vyrovnává tlak. Výborný na udržení zdravé mikroflóry ve střevech a chrání je proti rakovině. Obsahuje nenasycené mastné kyseliny. Olej z vlašských ořechů je výborný pro děti, těhotné ženy, kojící matky. Užívá se jednou denně, nejlépe večer před spaním, jedna čajová lžička.
Použití v lékařství a kosmetice:
Olej z vlašských ořechů má pozitivní účinky na játra, žlučník, dýchací cesty a na látkovou výměnu. Protože patří k vysýchavým olejům, je vhodný k ošetřování mastné pokožky a smíšené pokožky, která má tendenci se mastit. Dobře se do pokožky vstřebává a proto je vhodný také pro použití v dekorativní kosmetice, kde např. zcela nahrazuje mastnou rtěnku
Denny používá u očisty jater a žlučníku.
viz Různé druhy očisty, str. 3
Teď ho mají v LIDLU
-
- Starší člen
- Dal: 523 poděkování
- Dostal: 200 poděkování
Nevím,je to kvalitní,nebo nekvalitní jídlo
‚Když nerozumíš minulosti, nebudeš schopen porozumět ani přítomnosti nebo utvářet budoucnost.‘
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Kvalitně nekvalitní!
Zdravím - poota
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Stálý člen
- Dal: 53 poděkování
- Dostal: 157 poděkování
Pan potravinový chemik došel velmi daleko, dlouhé ale poučné a pěkné povídání.
Přeji moudrost všem, kteří jí hledají
Hořký život dortíkem neosladíš.
Hořký život dortíkem neosladíš.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 22 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Něco pro labužníky
-----------------------------
Snažím se stát bretariánem.
Je to nevykuchané a vcelku sakum prásk.Chlavně,že dodržují hygiénu!!!
-----------------------------
Snažím se stát bretariánem.
Je to nevykuchané a vcelku sakum prásk.Chlavně,že dodržují hygiénu!!!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Umělé zasněžování - aditiva ...
(zatím umisťuji sem)
... umělé zasněžování - aditiva, umožňující výrobu umělého sněhu při teplotách vyšších než při kterých v přírodě vzniká přirozený sníh ... http://www.ceskatelevize.cz:8099/ivysil ... ni/titulky ... od 10:50 ... + obrazový materiál mezi 12:34 až 13:02 ... mňam ... ...
... ... Anri ...
... umělé zasněžování - aditiva, umožňující výrobu umělého sněhu při teplotách vyšších než při kterých v přírodě vzniká přirozený sníh ... http://www.ceskatelevize.cz:8099/ivysil ... ni/titulky ... od 10:50 ... + obrazový materiál mezi 12:34 až 13:02 ... mňam ... ...
... ... Anri ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 436 poděkování
- Dostal: 281 poděkování
Aditiva pro zasněžování jsou organického původu. Údajně nějaké breberky z kukuřice.
Pokud je na tom něco špatně, tak jedině genetická modifikace původní rostliny.
Podle mě z toho dělají zaměstnanci KRNAP kovbojku za účelem zviditelnění.
Nechápu, proč tvrdí, že voda z horského potoka kytkám škodí a nezmiňují dopady déšťů plných chemtrailsového koktailu.
Například četné kouřové imise z Polska jim nevadí. Nám ale ano, když musíme po lyžování čistit černé skluznice benzínem.
Ptám se, komu to video s výplody kašparů z KRNAP prospěje.
Pokud je na tom něco špatně, tak jedině genetická modifikace původní rostliny.
Podle mě z toho dělají zaměstnanci KRNAP kovbojku za účelem zviditelnění.
Nechápu, proč tvrdí, že voda z horského potoka kytkám škodí a nezmiňují dopady déšťů plných chemtrailsového koktailu.
Například četné kouřové imise z Polska jim nevadí. Nám ale ano, když musíme po lyžování čistit černé skluznice benzínem.
Ptám se, komu to video s výplody kašparů z KRNAP prospěje.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... fáákt ??? ... ... a můžeš poskytnout relevantní zdroj této informace ??? ... a rovněž aj dokázání toho, že zmíněná aditiva nijak neškodí lidem, vodním a dalším organismům ??? ... (např. bezpečnostním listem, apod.) ... dík ...Vlčice píše:Aditiva pro zasněžování jsou organického původu. Údajně nějaké breberky z kukuřice.
... ... Anri ...
-----------
PeS: ... chemtrails sem prosím netahej ... zde na FuP, máte jiná vlákna k "seberealizaci" ... ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
https://www.anses.fr/en/content/artificial-snow Vypadá to, že Vlčice má celkem ..... fáákt ..... recht. V podstatě jde o sterilizované bílkoviny vyráběné z buněčných obalů bakterií. http://www.nohosnow.cz/safety-assessment.html?lang=1 produkt se navíc velice rychle rozkládá (je velice biodegradable, tedy slouží za potravu dalším breberkám), avšak při množství a rozptylu jde o "hnojení" stěží srovnatelné například s přirozeným hnojením polí hnojem i umělého nitráty a dalšími mňamkami. Větší teoretickou starostí se jeví živé bakterie přirozeně obsažené ve vodních zdrojích použitých ke "sněžení" bez úprav, snad kromě relativně hrubé filtrace. Avšak i toto riziko se nejeví jako reálné. Dalším problémem je navyšování eroze, i když i to je poněkud legrační starost, protože holé, strmé sjezdovky samozřejmě erozi silně podléhají a umělý sníh tomu už zas tolik nepřidá, i když něco jo.A(&F) píše: ... fáákt ??? ...
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... netušil jsem, že jsi její mluvčí ... ...Slavek Krepelka píše:https://www.anses.fr/en/content/artificial-snow Vypadá to, že Vlčice má celkem ..... fáákt ..... recht.A(&F) píše: ... fáákt ??? ...
... tak tady máš také něco ke čtení ... http://www.nohosnow.cz/data/navod-k-pouziti.pdf ... ... a pokud by to nestačilo, tak ještě bezpečnostní list od látky téměř stejného složení ... http://www.desinsekta.cz/share/download ... t-l-77.pdf ... ...
... ... Anri ...
-
- Zasloužilý člen
- A(&F)
- Zasloužilý člen
Re: Umělé zasněžování - aditiva ...
Vlčice píše: Ptám se, komu to video s výplody kašparů z KRNAP prospěje.
... ... já si jen pokládám otázku, jak člověk, který si uvědomuje nebezpečí pro přírodu (potažmo i pro lidi) vyplývající z reziduí hormonální antikoncepce ve vodních tocích (viz http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=132060#p132060 )(i přestože hormonů pocházející z HA je v řekách a potocích pouze něco kolem 1 až 2 %, ... zbytek pochází z velkochovu krav (cca 40%) a z rozkladu plastů (cca 60%)), si přitom nedokáže představit, co tato "bezpečná aditiva" udělají s přírodou a uživateli uměle zasněžovaných sjezdovek ... ... ...Vlčice píše:přece o nic nejde
... a koncetrace ??? ...
... akorát že po potřísnění hnojem ti (krom společensky nepřijatelného zápachu) po chemické stránce vcelku nic moc nehrozí ... ...Slavek Krepelka píše:avšak při množství a rozptylu jde o "hnojení" stěží srovnatelné například s přirozeným hnojením polí hnojem i umělého nitráty a dalšími mňamkami.
... ... Anri ...
-
- Zasloužilý člen
Mě spíš zajímá, co udělá s přírodou celoročně z nebe padající koktail hliníku, barya a dalších sraček vymyšlených utajenou vyvolenou elitou.
Nepadá jen na sjezdovky, ale na pole, lesy, na naše zahrádky, ve kterých už zdravou zeleninu jen těžko vypěstujeme, padá nám na hlavy a miminkům do kočárků.
Pořad, který splnil účel a děsí lidi, má za úkol odvést pozornost od skutečných a závažných problémů
V neděli jsem se vrátila z hor, kde jsem si bááááááááječně zalyžovala.
Jestli chceš znát poměr breberek na 1000 l potoční vody a přestaneš do mě šít, nemusím hledat na internetu.
Dostaneš zaručenou informaci přímo z čerpací stanice pro sněhová děla.
Nepadá jen na sjezdovky, ale na pole, lesy, na naše zahrádky, ve kterých už zdravou zeleninu jen těžko vypěstujeme, padá nám na hlavy a miminkům do kočárků.
Pořad, který splnil účel a děsí lidi, má za úkol odvést pozornost od skutečných a závažných problémů
V neděli jsem se vrátila z hor, kde jsem si bááááááááječně zalyžovala.
Jestli chceš znát poměr breberek na 1000 l potoční vody a přestaneš do mě šít, nemusím hledat na internetu.
Dostaneš zaručenou informaci přímo z čerpací stanice pro sněhová děla.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
Re: Umělé zasněžování - aditiva ...
... ... už výše jsem tě žádal, abys "chemtrails" sem laskavě netahala ... neb takto podaný argument by mohl být použit takřka proti čemukoliv ... ...
... tím pádem tuto debatu z mé strany ukončuji ... ...
... ... Anri ...
... tím pádem tuto debatu z mé strany ukončuji ... ...
... ... Anri ...
-
- Zasloužilý člen
Od globálního moderátora očekávám globální pohled na vznesený problém. Žádosti se nevyhovuje
Půdu nám zasírá kde co.
A v severních Čechách to platí dvojnásob.
Přikrýt globální znečištění přírodního prostředí zemědělským smáčedlem, když není vůbec jasné kdo, kolik a kam,
je přinejmenším neobjektivní.
Tak se zatím měj
Zdraví Vlčice z Brd
Půdu nám zasírá kde co.
A v severních Čechách to platí dvojnásob.
Přikrýt globální znečištění přírodního prostředí zemědělským smáčedlem, když není vůbec jasné kdo, kolik a kam,
je přinejmenším neobjektivní.
Tak se zatím měj
Zdraví Vlčice z Brd