Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Koloidní stříbro
-
- Nový člen
- Dal: 2 poděkování
Re: Koloidní stříbro
Chcem sa spytat na elektrody.
Z tochto fora som pochopil ze najlepsie je mat elektrody ploche s zakrytou zadnou stranou aj boky (aktivna iba čelna strana strieborneho plechu).
Akym materialom a ako mam izolovat boky a zadnu stranu elektrod ?
Z tochto fora som pochopil ze najlepsie je mat elektrody ploche s zakrytou zadnou stranou aj boky (aktivna iba čelna strana strieborneho plechu).
Akym materialom a ako mam izolovat boky a zadnu stranu elektrod ?
-
- Stálý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 15 poděkování
Na víkend jsem si naplánoval další výrobu dávky KS. Pročítáním historie fora mě napadlo vylepšení výroby.Doposud jsem používal 2 ks 4mm elektrod ve tvaru prodlouženého U naproti sobě vzdálené cca 25mm. Nově jsem z nich udělal 4 ks rovných do čtverce, navzájem vzdálené též cca 25mm
a zapojil uhlopříčně k sobě.Očekával jsem zlepšení vzájemného záření vlevo ,vpravo a zmenšení ploch "ve stínu".
Neshledal jsem ale žádný rozdíl což mě docela zarazilo.Osvětlí mi to někdo? ?
Díky
a zapojil uhlopříčně k sobě.Očekával jsem zlepšení vzájemného záření vlevo ,vpravo a zmenšení ploch "ve stínu".
Neshledal jsem ale žádný rozdíl což mě docela zarazilo.Osvětlí mi to někdo? ?
Díky
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Pochybuji, že by někomu mohlo být z Tvého popisu jasné, jak to ve skutečnosti vypadá - takže je nepravděpodobné, že by se pokusil něco vysvětlovat. A kdyby přece jen, tak správnou odpověď by mohl trefit jenom náhodou.
Zdravím - poota
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
lozin-udělal jsi totéž co jsi měl před tím, i křížem (a do čtverce k tomu) jsou elektrody pořád proti sobě a polaritu stejně prohazuješ, máš to před sebou? tak to zkus domyslet
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Pokud jsem to správně pochopil, udělal jsi toto:
A můžeš to i vyfotit, aby to viděli ostatní a nedopouštěli se stejných omylů.
. Pokud chceš vidět, jak vypadá rozložení proudové hustoty, vezmi 4 magnety a uspořádej je stejně, jako elektrody. Na ně polož čtvrtku papíru a posypej železnými pilinami. Potom na čtvrtku jemě zaťukej. To, co uvidíš, poměrně přesně koresponduje s tím, co se děje v koloidu.A můžeš to i vyfotit, aby to viděli ostatní a nedopouštěli se stejných omylů.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Na internetu se najde vše
Úplně totéž jsem nenašel, ale při původním uspořádání vypadala proudová hustota nějak takhle Ale při novém uspořádání vypadá takhle: Pokud si uvědomíš, že částice se vytrhávají z +, pokud měníš polaritu, zas tak mnoho jsi vlastně změnou uspořádání elektrod nezměnil
Úplně totéž jsem nenašel, ale při původním uspořádání vypadala proudová hustota nějak takhle Ale při novém uspořádání vypadá takhle: Pokud si uvědomíš, že částice se vytrhávají z +, pokud měníš polaritu, zas tak mnoho jsi vlastně změnou uspořádání elektrod nezměnil
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
-
- Stálý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 15 poděkování
Děkuji všem za odpovědi.Jsem doma pouze o víkendu takže bez fota ale je to jak nejlépe popsal Ilem v pozici ted. Když se tu řešily hrany a zadní strany elektrod tak jsem si pomyslel že si tím nějak pomůžu alespoň v zanášení elektrod.
-
- Stálý člen
- Dal: 19 poděkování
- Dostal: 14 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, dlouho jsem tady nebyl - nepřišel mi mail -hm - z nějakého důvodu - hm...
Taky by mne zajímalo čím zakrývat. Plánuji stříbrné plechy a domnívám se, že bych měl zakrýt zadní strany.
I proto, že jsem sehnal hořčík 99,6% čistý ve tvaru plechu a hodlám se pustit do koloidního hořčíku.
Taky by mne zajímalo čím zakrývat. Plánuji stříbrné plechy a domnívám se, že bych měl zakrýt zadní strany.
I proto, že jsem sehnal hořčík 99,6% čistý ve tvaru plechu a hodlám se pustit do koloidního hořčíku.
nevím, nevím, dokud to neskončí
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Z hořčíku naděláš maximálně hydroxid.tykadelik píše: .. I proto, že jsem sehnal hořčík 99,6% čistý ve tvaru plechu a hodlám se pustit do koloidního hořčíku.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Hm, to je výzva.
Dám to na rozbor a uvidím.
Dám TI, vám určitě vědět jak to dopadlo dlužím nějakou tu informaci.
Dám to na rozbor a uvidím.
Dám TI, vám určitě vědět jak to dopadlo dlužím nějakou tu informaci.
-
- Stálý člen
- Dostal: 2 poděkování
Máte někdo zkušenost s užíváním koloidního stříbra současně s ATB (Penbene)?
Uvažuji, jestli je dobré to kombinovat.
Uvažuji, jestli je dobré to kombinovat.
-
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj!
s kombinací penicilínového antibiotika a KS osobní zkušenost nemám. Píšu proto, že mám hodně informací od svých klientů ohledně užívání KS a CDS.
Upřednostňuji tuto kombinaci. KS jako udržovač čisté krve a tak dále a v případě, že na člověka něco přesto přijde použít CDS. Po pár hodinách je pokoj.
Nevychází ale dobře kombinace s farmaky proti teplotě či s antibiotiky. Reakce jsou pak neodhadnutelné a hodně různé. Ale myslím, že se to týká jen CDS.
Moje osobní doměnka je, že pokud užívám KS, nemají ATB smysl, jen by mi narušila imunitní systém a zatížila vše co ATB zatížit dokáží. Vzal bych si CDS.
Ještě něco: často si lidé při pravidelném, očistném užívání KS pletou detoxikační příznaky s virózou či bakteriózou. Ale posoudit o co jde u vás by se muselo na základě konkrétních projevů. Pokud byste o to stála, zavolejte, posoudím a řeknu.
Doufám, že se někdo v reakci na Tvůj dotaz přidá se SVÝMI zkušenostmi. Nemám patent na rozum a čím více info, tím lépe. Já bych ta ATBéčka nebral. Raději bych zvýšil dávky KS a třeba přidal to CDS.
s kombinací penicilínového antibiotika a KS osobní zkušenost nemám. Píšu proto, že mám hodně informací od svých klientů ohledně užívání KS a CDS.
Upřednostňuji tuto kombinaci. KS jako udržovač čisté krve a tak dále a v případě, že na člověka něco přesto přijde použít CDS. Po pár hodinách je pokoj.
Nevychází ale dobře kombinace s farmaky proti teplotě či s antibiotiky. Reakce jsou pak neodhadnutelné a hodně různé. Ale myslím, že se to týká jen CDS.
Moje osobní doměnka je, že pokud užívám KS, nemají ATB smysl, jen by mi narušila imunitní systém a zatížila vše co ATB zatížit dokáží. Vzal bych si CDS.
Ještě něco: často si lidé při pravidelném, očistném užívání KS pletou detoxikační příznaky s virózou či bakteriózou. Ale posoudit o co jde u vás by se muselo na základě konkrétních projevů. Pokud byste o to stála, zavolejte, posoudím a řeknu.
Doufám, že se někdo v reakci na Tvůj dotaz přidá se SVÝMI zkušenostmi. Nemám patent na rozum a čím více info, tím lépe. Já bych ta ATBéčka nebral. Raději bych zvýšil dávky KS a třeba přidal to CDS.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 490 poděkování
- Dostal: 228 poděkování
Podle mých informací i osobní zkušenosti se KS s ATB nijak neruší...spíše účinek ATB potporuje.Opatrný bych byl uspíše u ATB+jakýkoliv druh MMS1.Myslím, že ATB mají smysl jakožto záchranná brzda...tzn. kdy KS,MMS nezabírá, nebo jen málo...potom jsou ATB na místě..., ale v dnešní době je asi opravdu těžké zvolit ten správný druh, na který jsi patogeny již nezískaly rezistenci...a osobně mám i obavu, zda to tak již není i s MMS /I když Humble tvrdí, že jsi patogeny na MMS nemohou utvořit rezisstenci/...ale opravdu nevím,nevím... Ahoj
Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
-
- Stálý člen
- Dostal: 2 poděkování
Mirko: Díky, asi to teda zkusím, jen nevím, jak to brát, jestli když beru ráno v 8 ATB (tedy na lačno), tak kdy zařadit KS. Na borelku doporučují 50 ml KS denně (10 ppm), snad to není moc.
Budu užívat pak ještě jedna ATB a k tomu možná antimalarika.
Budu užívat pak ještě jedna ATB a k tomu možná antimalarika.