...prosím dotaz na moudré tohoto Fora....co říkáte tomuto příspěvku???minsc píše:Špatná mapa
jsem z toho jaksi zmatený....m11
p.s. nerad bych tu vyvolal jakékoliv politické spory, páč politika je mě absolutně cizí....
...prosím dotaz na moudré tohoto Fora....co říkáte tomuto příspěvku???minsc píše:Špatná mapa
Hlásím se dobrovolně za blba. A jako takový bych měl dotaz:minsc píše: že třeba na budoucích mapách to tak bude. No a jsem zvědavej, kdo se tu dobrovolně sám přihlásí že je moudrý
...vše vzniklo z tohoto příspěvku. Buď jsi to nečetl, ale jsou to dva úplně rodílné účty, nebo jsi to sem dal, to o té Doněcké republice úmyslně. Nevím. Že jsem si naběhl...určitě ne...jen jsem chtěl upozornit, že rozhodně nehodlám podporovat to, co ještě není...viz debata o mapách a uspořádání budoucím...takže milda a hlásím se za blba, stejně jsem karkulka červenáminsc píše:Už si někdo utrhl od huby a na něco přispěl, nebo se tady jen mlátí pantem ? Jinak teda předesílám že já ne
http://czechia.mfa.gov.ua/cs/press-cent ... jini-razom
http://sos.svdu.cz/donate.php
Jinak si můžete udělat z těch dvou stránek srovnání při použití vlastního mozku, takže to konečně nebude přes žádného prostředníka, ale od zdroje. Takže žádné "naletěl si ...(té a té) propagandě !"
Na té první chtějí materiál, ale hlavně vojenského charakteru, takže je možné, že "tam" toho část i dorazí - ovšem silně se mi to nelíbí.minsc píše:.. z těch dvou stránek ..
V civilizovaném světě se hranice určují podle mezistátních, většinou mnohostranných smluv. Také platí a jsou respektovány mnoho let, někdy i staletí.minsc píše:No jinak by mě zajímalo kdo podle tebe určuje který stát existuje a který ne, soudě podle tvého příspěvku, je to výrobce map...........
Snad abychom si připoměli, že živnou půdou a základním problémem Ukrajiny a této revoluce byla despotická oligarchie, prý ukrajinská, a její "nadvláda", která se velice neblaze týkala všech ukrajinských národnostních složek a kterou teprve následně přesunula "nová", ale také zahraniční oligarchie, do pozice národnostního boje Rusů versus Ukrajinců. Ono totiž tam dole je v podstatě jedno, zda Rus, či Ukrajinec, nebo Tatar, a konec konců i Čech. Jde jen o to, jak se despotové vyhýbají např. defenestracím. "Rozděl a panuj."milda píše: ... Čestnou výjimku mají v bývalém SSSR, dnes Rusku. Ti mají hranice kde chtějí a s kým chtějí. ...
S tím bych vpodstatě souhlasil, ale musím doplnit, že kdyby se Rusové do problému nes*ali, Ukrajinci by se nějak pofackovali mezi sebou a možná by tam za rok - dva udělali referendum, ale opravdové a dospěli k solidnímu řešení. Třeba i federalizaci.Slavek Krepelka píše:Snad abychom si připoměli, že živnou půdou a základním problémem Ukrajiny a této revoluce byla despotická oligarchie, prý ukrajinská, a její "nadvláda",.......................... jak se despotové vyhýbají např. defenestracím. "Rozděl a panuj."
ano, viz můj přízpěvek http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... &start=390 čtv 06 lis 2014 12:25jandera píše:.....cílem je pevněji připoutat ekonomiku Evropy k ekonomice USA,....
Kolem toho by se dalo ještě diskutovat, ale možná je v tom kus pravdy a nemám z toho radost...jandera píše:... Ukrajině je určena role závalu, který přetrhne ekonomickou spolupráci Evropy a Ruska. ...
To máš jednoduchý. Sleduju dění a něco málo si i pamatuju.sisa píše:Mildo, divím se, že věříš tomu, co sem píšeš.