Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
-
- Nový člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 13 poděkování
Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
Zdravím a děkuji všem za nové užitečné tipy. Určitě zkusíme bylinky podle Pooty a od Jani oman, na to jsem zvědavá. Heli, já si osobně myslím, jak jsem ji pozorovala, že to vypadá na herzku. Byly tam takové propady:jeden den celkem dobrá, pak najednou propad... my už vyzkoušely kde co...ale ten krk má prostě zakletý. Prostě to fakt vypadá na štítnou žlázu, i dle krve u mudr ji má hraniční a na Salvii tam má motolici. Tam budou infekční ložiska....a hlavně tyto stavy přišly ne hned po Praziku, ale po těch kapkách...jakoby imunita si to začala konečně řešit sama.
Velmi jí pomohly horké zázvorové obklady na krk a průdušky-x za den, dále čistíčí čaje, delší dobu silnější dávky céčka, Betain HCL, čistý hořčík+2kapky lugolu (para ořechy-selen)
Myslím, že imunitu teď má celkem dobrou. Velmi jsme se všichni zlepšili po změně stravy (6let), jíme jen vegansky pestrou stravu.Potom začala dcera velmi prospívat. MMS brala asi 3 měsíce, sice koňské dávky 6 kapek 3xdenně. Bylo jí fakt blbě, al e zbavila se chlamýdií. Dělám jí výplachy střev už dlouho.My chemické léky neužíváme těch 6 let vůbec, u Praziku jsem udělala vyjímku...
Jinak u toho detoxu co měla, si prodělala také silné herzky,brala půl roku aloe vera, čistící čaje, colostrum,reishi...a to se teda čistila fest.Akorát na tu motolici to nestačilo... a to právě doufám a věřím praziku.
Děkuji všem ještě jednou a děkuji za toto užitečné fórum
Velmi jí pomohly horké zázvorové obklady na krk a průdušky-x za den, dále čistíčí čaje, delší dobu silnější dávky céčka, Betain HCL, čistý hořčík+2kapky lugolu (para ořechy-selen)
Myslím, že imunitu teď má celkem dobrou. Velmi jsme se všichni zlepšili po změně stravy (6let), jíme jen vegansky pestrou stravu.Potom začala dcera velmi prospívat. MMS brala asi 3 měsíce, sice koňské dávky 6 kapek 3xdenně. Bylo jí fakt blbě, al e zbavila se chlamýdií. Dělám jí výplachy střev už dlouho.My chemické léky neužíváme těch 6 let vůbec, u Praziku jsem udělala vyjímku...
Jinak u toho detoxu co měla, si prodělala také silné herzky,brala půl roku aloe vera, čistící čaje, colostrum,reishi...a to se teda čistila fest.Akorát na tu motolici to nestačilo... a to právě doufám a věřím praziku.
Děkuji všem ještě jednou a děkuji za toto užitečné fórum
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 127 poděkování
- Dostal: 221 poděkování
hledám a hledám,jakou koupit čističku na pitnou vodu.Prosím nasměrujte mě na vlákno-je-li tu
-
- Nový člen
- Dal: 16 poděkování
- Dostal: 10 poděkování
Ahojte,
akurát sa zamýšľam nad zvukmi, ktoré zo mňa vychádzajú v oblasti čriev, keď sa najem. Nemyslím si, že som to mával v minulosti až také intenzívne. Myslíte si, že sú to dobré/zlé baktérie v črevách, či peristaltika (pohyb) čriev, či paraziti (napríklad škrkavky), keďže to tak "škvrká" v tých črevách?
Ďakujem za názory.
akurát sa zamýšľam nad zvukmi, ktoré zo mňa vychádzajú v oblasti čriev, keď sa najem. Nemyslím si, že som to mával v minulosti až také intenzívne. Myslíte si, že sú to dobré/zlé baktérie v črevách, či peristaltika (pohyb) čriev, či paraziti (napríklad škrkavky), keďže to tak "škvrká" v tých črevách?
Ďakujem za názory.
Bobino, táto osmóza je asi za najlepšiu cenu na trhu... http://www.water-shop.cz/Reverzni-osmoz ... D-d394.htm
Naposledy upravil(a) mahatma dne ned 19 říj 2014 19:11, celkem upraveno 1 x.
bramdosss - môže to mať veľa príčin, všetky popisuješ. ale ktorá to je to sa nedá takto na diaľku povedať. skús úpraviť črevnú mikroflóru probiotikami - najlacnejšia a najlepšia je kvalitná bryndza...
-
- Zasloužilý člen
ok dík já chtěla ještě vědět,jestli máte dobré zkušenosti s r.osmozou
- milda
- Zasloužilý člen
- Dal: 710 poděkování
- Dostal: 489 poděkování
Já mám tuhletu:Bobina píše:ok dík já chtěla ještě vědět,jestli máte dobré zkušenosti s r.osmozou
http://www.morskeakvarium.eu/Reverzni-o ... 0-GPD.html
a zkučenosti dobrý. I manželka mi do ní "chodí na vodu" do žehličky.
Kup si aspoň tu 100 GPD. Ta 50, nebo 75 GPD cmrndá hrozně pomalu...
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
- jani
- Zasloužilý člen
- Dal: 325 poděkování
- Dostal: 251 poděkování
Já mám DEMIWA ROS 5, laboratorní, už asi 3tím rokem a naprostá spokojenost, piju jen RO a minerální prameny, které mi vozí manža z cest. RO upravuju ještě přes ozonátor 20 minut, naspinuju a mám v ní stabilně šungit, jiná voda mi už nechutná.
-
- Zasloužilý člen
Potřebuji nejen na pití,ale i na vaření,neboť jaksi máme ve vodě těžké kovy a jiná svinstva.Takže asi nějakou větší zakoupím.
-
- Starší člen
- Dal: 400 poděkování
- Dostal: 424 poděkování
Bobino, dost jsem se osmozama zabyval, nez neco koupim tak prolezu co se da. Vysledek je jasny, v kazdem pripade osmozu se zasobnikem a jako prodejce mi vychazi mangala.cz. Ja bych ti doporucoval konkretne toto http://www.mangala.cz/ro105-filtracni-j ... -p-12.html. U mangaly uz jsem koupil dve osmozy, pro sebe a pro brachu, a par lidem jsem to doporucil a zatim naprosta spokojenost. A nenasel jsem nic levnejsiho.Bobina píše:Potřebuji nejen na pití,ale i na vaření,neboť jaksi máme ve vodě těžké kovy a jiná svinstva.Takže asi nějakou větší zakoupím.
Osmoza co radi Mahatma http://www.water-shop.cz/Reverzni-osmoz ... D-d394.htm je pro akvarka a predevsim nema zasobnik. A co se tyka ceny, tak je super, ale u mangaly se stejne s obdobnym vyrobkem dostanes niz, kdyz vezmes v uvahu, ze tam ma nahradni filtry, viz http://www.mangala.cz/ro-mini50-filtrac ... -p-69.html. Nicmene tady si radsi priplatim za pohodli, ze jen otocim kohoutkem a voda mi dost rychle natece.
Milda ma taky osmozu pro akvarko a logicky se zabyva tim, ze to "cmrnda pomalu". Spocitej si, jak dlouho ti potrva nacmrdat treba 3 litry vody, kdyz to nemas v zasobniku. A Jani ma velmi drahy pristroj pro laboratore, ktery sice sehnala levne, ale jen nahradni filtry stojeji vic nez to co ti doporucuju ja.
Jestli najdes neco lepsiho, tak me to taky zajima, asi jeste jednu osmozu koupim mame, ale moc bych to netipoval. Pavel
-
- Zasloužilý člen
Jupí jo to si koupím.Já měla zálusk na osmozu co doporučuje J.Zajíček,ale tadle zdá se lepčí díííík
pavelv, mám "vykuchanú" (vyhodil som doúpravu a remineralizáciu upravenej vody) osmózu so zásobníkom, aj túto lacnú... kvalita vody je z oboch rovnaká. lacnú zapnem a nechám tiecť do 10 l demižóna v drese, ak by aj pretiekla, nič sa nedeje... nemusím čakať kým nacmondá, mám nacmondané v demižóne do zásoby... prepad z osmózy ide do napájačky zvieratám a do záhrady...
-
- Starší člen
- Dal: 400 poděkování
- Dostal: 424 poděkování
Mahatmo, asi to mas doma vic pod kontrolou . Ja kdybych dal do drezu nebo do vany demizon, aby to mohlo bez rizika pretekat, tak se doma zblazneji .
Ahoj všichni ,
nějaký rok sem chodím bez přispívání, ale tentokrát musím položit dotaz. Moc mě zajímá váš názor. Mám už delší dobu podezření, že můj otec trpí parazitální nákazou. Celé roky neuvěřitelně hodně jí (má pořád hlad), přitom je pořád štíhlý i ve svém věku 68 let (rychlý metabolismus?), celé roky co vím má dosti řídkou stolici (rozhodně nemá "správný" tvar a konzistenci), celé roky po ránu kašle (nekuřák) a mívá období, kdy ho bez zjevné příčiny záchvaty kašle trápí třeba 2-3 měsíce (obvykle na podzim a na jaře).
Roky nedoslýchá vyšší tóny a některé další (např. cvrkání cvrčků).
Jinak je na svůj věk až neobvykle fit, mladistvého vzezření, plný života a energie.
OVŠEM...minulý týden se z neznámého důvodu rozhodl, že si nechá píchnout vakcínu proti chřipce a do 3 dnů začalo peklo - tinitus tak silný, že nespal kolik dní, a neustále hučení a pískání v uších zapříčinilo, že se psychicky složil a pořád mluví o sebevraždě .
Vůbec mi to k němu nesedí - on, takový psychicky vyrovnaný jedinec, optimista nad věcí a najednou taková proměna:(...?
Osobně se domnívám, že očkování mu mohlo parazity nějakým způsobem podráždit, ale třeba se mýlím...? Děkuji za vaše názory.
Petra
nějaký rok sem chodím bez přispívání, ale tentokrát musím položit dotaz. Moc mě zajímá váš názor. Mám už delší dobu podezření, že můj otec trpí parazitální nákazou. Celé roky neuvěřitelně hodně jí (má pořád hlad), přitom je pořád štíhlý i ve svém věku 68 let (rychlý metabolismus?), celé roky co vím má dosti řídkou stolici (rozhodně nemá "správný" tvar a konzistenci), celé roky po ránu kašle (nekuřák) a mívá období, kdy ho bez zjevné příčiny záchvaty kašle trápí třeba 2-3 měsíce (obvykle na podzim a na jaře).
Roky nedoslýchá vyšší tóny a některé další (např. cvrkání cvrčků).
Jinak je na svůj věk až neobvykle fit, mladistvého vzezření, plný života a energie.
OVŠEM...minulý týden se z neznámého důvodu rozhodl, že si nechá píchnout vakcínu proti chřipce a do 3 dnů začalo peklo - tinitus tak silný, že nespal kolik dní, a neustále hučení a pískání v uších zapříčinilo, že se psychicky složil a pořád mluví o sebevraždě .
Vůbec mi to k němu nesedí - on, takový psychicky vyrovnaný jedinec, optimista nad věcí a najednou taková proměna:(...?
Osobně se domnívám, že očkování mu mohlo parazity nějakým způsobem podráždit, ale třeba se mýlím...? Děkuji za vaše názory.
Petra
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Je sice pravda, že ti, komu vakcína nic moc nespáchala, se neozývají. Nemaj proč. Na straně druhé, u těch, kteří si i mně osobně postěžovali, je nějaké takové peklo u "zralých" jedinců naprosto typické a (nyní) ze čtyř jeden smrťák, před tím jeden ze tří. Obrátil bych se na Hanku Bláhovou, ale asi by to srovnal už fekál, či rybník miniklystýr.prokera píše: ... minulý týden se z neznámého důvodu rozhodl, že si nechá píchnout vakcínu proti chřipce a do 3 dnů začalo peklo ....
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.