Zajímalo by mě, jak se díváš na gravitaci podle Dr. Verlinde, který ji má za neexistující a říká, že je jen důsledkem entropie.
Díky předem za odpověď
Magneto
Kolik let teoritického výskumu ?Mauro píše: Trochu jsem se zajímal o podstatu permanentních magnetů a došel jsem, skrze několik let výzkumů, ještě s jedním kolegou k zajímavým vědeckým poznatkům.
Ale TOTO je jen jednoduchý stroj,.......který již funguje.......-)))
Autor: Mauro
O jakém stroji píšeš, když nejde o teorii?Mauro píše: Je to jen stroj....ne teoretický....
Výrobce neodymových magnetů udává ztrátu energie v aplikovaných magnetech 1%/rok.....
Otázka jaké ztráty v % bude stroj míti časem ještě nebylo vyzkoušeno.......ani nemohlo...neběží až tak dlouho....
Ja mám stroj o délky 3m, šírky - výšky 1m + setrvačník o průměru 0,8 m. Na jiém vláknu jsem to i nafotil a zatím jsem se dostal na 200 ° pozitivní mechanické práce. Je to můj osobní rekord ale už teď to vidím bledě abych uzavřel 360° dráhu (zacyklení)Mauro píše:Máme mechanický stroj,
Velikost stroje je 60 cm v průměru x 60 cm délky.....
Mauro...děláš si z nás blázny nebo jsi zhulenej myslíš že jsi na Foru úplnejch blbečků????...hele ty ...Výřivej proude....už jsme tady něco zažili, tak nás neoblbuj svým výzkumem....sklidni hormony, přestaň chlastat...a podívej se reálně na to co jsi výše napsal....Mauro píše:Máme mechanický stroj, ...
Obávám se, že tady nejsi na tom pro Tebe správném fóru - kromě "Blešáku" se tady obchoduje velmi sporadicky, takže vhodnější by asi bylo Aukro a nebo něco ještě specializovanějšího.Mauro píše:..co s tím dál....resp. komu to prodat nebo za úplatu přenechat...-))
A věř, že je to ta nejhorší fáze ze všeho....každý chce informace a vidět....zadarmo....
...moje výroky komentovat nemusíš, teorii nedělám, svůj výzkum mám, výsledky mám také, a práci jiných, pokud tomu rozumím tak zde na Foru i okomentuji.Mauro píše: Nebudu komentovat Tvé výroky, neboť ...