Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Kde sehnat...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
Re: Kde sehnat...
buď rád, že máš vlasy...má to dost výhod, nevýhody žádné
mě vlasy vypadaly před 15 roky po prožitém stresu / auto srazilo synka a ten byl tejden v bezvědomí/...to sem ale nepatří...Ti jardo poradím....ostříhej to...na léto...ale pak nastane toto. praštíš se do hlavy...pod autem o trám o větev....no znáš to, s vlasama nic....holej...mám hlavu samou jizvu...a když přijde zima je to ještě horší, vlasy neuvěřitelně hřejou :idea:a vousy zrovna tak.
tak si to jednou ohol všechno a uvidíš, jak se budeš těšit až to zase doroste,,, martin11
mě vlasy vypadaly před 15 roky po prožitém stresu / auto srazilo synka a ten byl tejden v bezvědomí/...to sem ale nepatří...Ti jardo poradím....ostříhej to...na léto...ale pak nastane toto. praštíš se do hlavy...pod autem o trám o větev....no znáš to, s vlasama nic....holej...mám hlavu samou jizvu...a když přijde zima je to ještě horší, vlasy neuvěřitelně hřejou :idea:a vousy zrovna tak.
tak si to jednou ohol všechno a uvidíš, jak se budeš těšit až to zase doroste,,, martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
Dobrý den, mohl by mi někdo poradit, kde by se dal sehnat práškový chloritan sodný na PMS?
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Probůh, jen za poslední týden se tady odpověď vyskytla nejméně pětkrát a dohromady toho bude určitě na fóru přes 200x . Snad použij funkci Hledat, nebo G gla.elzee píše:Dobrý den, mohl by mi někdo poradit, ...
S laskavým pozdravem, Sláve.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 141 poděkování
- Dostal: 305 poděkování
Ahoj všem, můj dotaz zní. nevíte kde sehnat indickou bylinku Katuki (Picrorrhira kurroa)-samotnou ?
Dostala jsem jednu od známé ale pod pultem( prodej je ilegální jako u mnoha jiných) a potřebuji jí víc. Je to prý nejsilnější indická bylina na játra .Moc díky .Budu ještě hledat na netu .Lenka
Dostala jsem jednu od známé ale pod pultem( prodej je ilegální jako u mnoha jiných) a potřebuji jí víc. Je to prý nejsilnější indická bylina na játra .Moc díky .Budu ještě hledat na netu .Lenka
Změň sebe sama a změníš svět :-)
-
- Stálý člen
- Dal: 20 poděkování
- Dostal: 45 poděkování
Skusala si uz Ostropestřec mariánský - semínko ?: linka . Staci to chrumkat ako ine semienka (alebo inf1, inf2, ...).LenkaX píše:... na játra ..
(Jaterní odpad nezdetoxikovaný (JON) je problém, který nás provází celý život a je důležitější příčinou našeho zřetelného stárnutí než zkracování telomer na koncích DNA.)
-
- Zasloužilý člen
Ahoj a děkuji, ostropestřec znám, ale tuto Kutuki či Katuki sháním pro onko pacienta ,má být velmi silná na játra......
-
- Zasloužilý člen
http://www.ajurveda-brno.cz/ucebnice-aj ... tki-katuki
tady jsou popsány její účiny....dokonce ji srovnávají co do účinnosti s Ostropestřcem a je mnohem silnější, takže známá měla pravdu:-)
L.
tady jsou popsány její účiny....dokonce ji srovnávají co do účinnosti s Ostropestřcem a je mnohem silnější, takže známá měla pravdu:-)
L.
-
- Stálý člen
Ma niekto skusenosti s objednavanim z tejto stranky na Slovensko : http://www.chinesemedicine-th.com/sk/ce ... ablet.html ??
Pripadne iny zdroj Hetrazanu na Slovensku ?
Pripadne iny zdroj Hetrazanu na Slovensku ?
-
- Starší člen
- Dal: 123 poděkování
- Dostal: 80 poděkování
Ahoj,napis na: skpramen@gmail.comMartin z KE píše:...Pripadne iny zdroj Hetrazanu na Slovensku ?
maju take produkty ako su uvedene tu na fore pre cz.
-
- Stálý člen
- Dal: 20 poděkování
- Dostal: 45 poděkování
Ak niekto zhana chloritan sodny 80%, tak mam k dispozicii 4kg (Praha - iba osobne).
-
- Nový člen
- Dal: 1 poděkování
Dobrý deň.Kto prosím predáva na Slovensku MMS... kupovala som odtiaľto, ale zdá sa mi to predražené. Ďakujem
Překlad do němčiny
Ahoj, prosím Vás neznáte někoho v Ostravě a blízkém okolí, kdo by mi mohl udělat překlad z češtiny do němčiny ? Jedná se asi o 40 A4 textu velikosti 12 s řádkováním 1,2. Rozhoduji se podle ceny, hledám tu nejlevnější variantu.
-
- Starší člen
- Dal: 400 poděkování
- Dostal: 424 poděkování
Wobenzym
Znamy bere Wobenzym a ptal se mne, jestli lze sehnat levneji nebo jestli je nejaky jiny produkt stejne ucinny.
Cosi na toto tema rika dr Krebs v http://health.centreforce.com/health/krebs.html , ale je to asi dost stare. Cela jeho rec je zajimava a v souvislosti s Wobenzymem rika, ze je lehce predrazeny a ze velice doporucuje americky Viokase od Viobin, ale to dela dojem ze to je lek a mozna jen na predpis a ne u nas. Jeste jsem to moc nezkoumal.
A nekde jsem zas videl doporucovat Megazyme...
Predem dik, pokud jste se temi enzymy nekdo zabyval, Pavel
Cosi na toto tema rika dr Krebs v http://health.centreforce.com/health/krebs.html , ale je to asi dost stare. Cela jeho rec je zajimava a v souvislosti s Wobenzymem rika, ze je lehce predrazeny a ze velice doporucuje americky Viokase od Viobin, ale to dela dojem ze to je lek a mozna jen na predpis a ne u nas. Jeste jsem to moc nezkoumal.
A nekde jsem zas videl doporucovat Megazyme...
Predem dik, pokud jste se temi enzymy nekdo zabyval, Pavel
-
- Stálý člen
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 14 poděkování
Re: Wobenzym
Tenhle http://www.wobenzym.sk/verejnost/inform ... fault.aspx hodně prodraženi komplex enzymu je lehce nahraditelný suchou hladovkou v poměru 1/3 (1x celých 24 hod. suchá hladovka, 3 dny jíst běžné jídlo). Nic to nestojí a pokud se léčení člověk ve dny kdy jí nabude zbytečně přežírat, může na tom i docela slušně ušetřit. Kdo by si na tu hladovku netroufl, má se stejným efektem na trhu docela běžně k dispozici tenhle http://www.dinarin.cz/en/SP-Enzym-tbl-6 ... directed=1 výrobek za třetinovou cenu oproti Wobenzýmu. Na rozdíl od Wobenzýmu je to čistý a neobsahuje to ten ne moc zdravý prospěšný "balast" (pomocné látky).pavelv píše:Znamy bere Wobenzym...
-
- Starší člen
- Dal: 400 poděkování
- Dostal: 424 poděkování
Re: Wobenzym
Dik, kdyby slo o mne tak nemam problem se suchym pustem, ale kamos jo . Ten SP Enzym vypada dobre, ale nikde ho nemaji a nekdo psal, ze uz nebude. Ale Serrapeptaza muze byt opravdu zajimava a zdroju je asi vic.feedback píše:Tenhle http://www.wobenzym.sk/verejnost/inform ... fault.aspx hodně prodraženi komplex enzymu je lehce nahraditelný suchou hladovkou v poměru 1/3 (1x celých 24 hod. suchá hladovka, 3 dny jíst běžné jídlo). Nic to nestojí a pokud se léčení člověk ve dny kdy jí nabude zbytečně přežírat, může na tom i docela slušně ušetřit. Kdo by si na tu hladovku netroufl, má se stejným efektem na trhu docela běžně k dispozici tenhle http://www.dinarin.cz/en/SP-Enzym-tbl-6 ... directed=1 výrobek za třetinovou cenu oproti Wobenzýmu. Na rozdíl od Wobenzýmu je to čistý a neobsahuje to ten ne moc zdravý prospěšný "balast" (pomocné látky).pavelv píše:Znamy bere Wobenzym...