Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Autopatie

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
Uživatelský avatar
Denny
Zasloužilý člen
Příspěvky: 440
Registrován: ned 27 zář 2009 15:24
Bydliště: Bruntálsko
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Re: Autopatie

Příspěvek od Denny »

Již jen z ,,povzdálí'' roky sleduji hromady bludů ve většině vláken, pocházejících od některých dlouhodobých přispěvatelů - mj. chronických marodů - a to i s jejich zaručenými úspěchy, které lze nazvat pouze zbožným přáním. Osobně všem přeji pevné zdraví, ale jak psával člen Merlin, také používání vlastního rozumu.

Něco pro ty, kteří se chtějí dále vzdělávat - http://www.sysifos.cz/files/Alternativn ... a_Hert.pdf - ostatní mohou nadále hladit své ego a ráchat se v ,,oceněních''.
K regresní terapii (autopatii) doporučuji (postačí) str. 170
Jinak přeji krásné snění.........


Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Autopatie

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Denny píše:Již jen z ,,povzdálí'' roky sleduji hromady bludů ve většině vláken ... Něco pro ty, kteří se chtějí dále vzdělávat ....
:) Přijde mi to až neuvěřitelné, že jsi v době nouze a po všem lítání po špitálech s propáleným kotlem, nešel ještě i za panem Heřtem, misto za Panem Haklem http://www.hakl.nymbursko.com/reference.php , který tě alespoň z toho nejhoršího přeci jen naprosto iracionálně vyblízal oproti všem těm "rozumným" MuDrům. Je snad možné, že na Tebe mezi tím přišel úhosip? Autopatie je, Denny, v jádru stejný způsob léčení jako to, co s tebou provedl Pan Hakl. Nebýt jeho, je šance, že tuhle volovinu jsi už nikdy neměl příležitost napsat.

Pravdu totiž nemá ani ten, kdo léčí, ani ten, kdo namyslí jakékoliv vysvětlení čehokoliv, ale ten, kdo vyléčí, byť i jen sám sebe.

S laskavým pozdravem, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Zdenek 2
Nový člen
Příspěvky: 6
Registrován: čtv 24 lis 2011 17:30
Dostal: 2 poděkování

Re: Autopatie

Příspěvek od Zdenek 2 »

Denny píše:Něco pro ty, kteří se chtějí dále vzdělávat - http://www.sysifos.cz/files/Alternativn ... a_Hert.pdf - ostatní mohou nadále hladit své ego
Jestliže je pro tebe autoritou Jiří Heřt, tak to v této souvislosti vypovídá především o tobě samém.

Kritika hlouposti přirozeně neznamená, že by nemohla sama vycházet z hlouposti.
Jiří Heřt (mmj.) připisuje účinnost tradiční čínské akupunktury placebo efektu a považuje ji za pověru. Už jenom to je zjevně tak hloupé, že je snad zbytečné to komentovat (nehledě na to, že po čtyřicítce je člověk zodpovědný za svůj obličej). Odtud i povahopis (vědátorských buranů) klubu Sysifos.

Čímž nikterak nepopírám potřebu kriticky alternativních léčebných postupů.

----
Btw., celek je vždy nutně více, než součet jeho částí, odtud je onen Descartův výrok nesmyslný, je však charakteristický pro současné okcidentální ("vědecké") myšlení.


Uživatelský avatar
Denny
Zasloužilý člen
Příspěvky: 440
Registrován: ned 27 zář 2009 15:24
Bydliště: Bruntálsko
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Re: Autopatie

Příspěvek od Denny »

Pro Zdenek2 - alespoň někdo částečně pochopil.......
Hezký den


Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
veraMocca
Nový člen
Příspěvky: 1
Registrován: ned 10 srp 2014 8:46

Re: Autopatie

Příspěvek od veraMocca »

Ahoj, potřebovala bych poradit :help: . O autopatii jsem se dozvěděla před pár lety od kamarádky. Připadalo mi to tenkrát "dost na hlavu" ale tak nějak ze zvědavosti jsem si o tom začala shánět informace. Z toho důvody že už delší dobu mě trápí silné úzkosti a obsese na které jsem brala i antidepresiva. Trpín také na keloidní jizvy, na které toho v dermatologické léčbě moc nezabírá. Řekla jsem si, že vyzkouším autopatii, že tím nic nezkazím. Pořídila jsem si tedy autopatickou lahvičku a podle návodu jsem si připravila preparát ze sliny. Poprvé z 1,5 litru, pak ze 3l a poté asi z 5l. Mezi dávkami jsem dělala týdenní pauzy. Nyní je to přes 3 měsíce od poslední dávky ale žádnou pozitivní změnu na sobě nepociťuji, vlastně se nezměnilo nic. Nechci házet flintu do žita a objednala jsem si lahvičku znova protože to chci zkusit ještě jednou. Jen se bojím že to opět nebude nic platné. Pořád myslím na to, kde jsem asi udělala chybu, nebo jestli to vůbec funguje. Chci se vás, co autopatii používáte zeptat na přesný postup výroby preparátu, jakou vodou proléváte (já si koupila vždy stolní vodu neperlivou bonny), nebo co se vám osvědčilo nejvíce - jestli ze sliny, z vařené sliny, z dechu, z prány...... Budu vděčná za každou radu :help:


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Autopatie

Příspěvek od poota »

veraMocca píše:Ahoj, potřebovala bych poradit
Především si přečti pořádně celé tohle vlákno.
Určitě pochopíš, že je zbytečné kupovat za 600,- Kč autopatickou lahvičku, když stejnou službu Ti udělá lékovka za 12,- Kč a nebo plastové štamprlátko za cenu ještě nižší.
Pak Ti také bude jasné, že stačí ta jedna úvodní dávka prvního preparátu a pak počkat tak asi tři měsíce, než bude potřeba pokračovat dalším preparátem s vyšší potencí.
Na kvalitě vody celkem nezáleží, protože zůstává ve své hmotné podobě, takže se vlastního procesu neúčastní. Pouze je důležité, aby se pro celé potencování použila jedna jediná voda.

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Uživatelský avatar
milda
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1294
Registrován: čtv 30 črc 2009 20:34
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re: Autopatie

Příspěvek od milda »

veraMocca píše:jestli ze sliny, z vařené sliny, z dechu, z prány...... :help:
dobrou inspiraci z nejnovějších zkušeností najdeš tady:
http://www.autopatie.cz/svedectvi/video/

mě se nejlíp osvědčila obyčejná neperlivá voda z Lidlu (hned za vchodem vlevo) :D
momentálně používám vodu z poměrně levného filtru (viz přízpěvek tohle vlákno ned 26 kvě 2013 12:41 )


jirik.tk
Starší člen
Příspěvky: 151
Registrován: úte 28 kvě 2013 7:51
Bydliště: Znojmo, Brno
Dal: 6 poděkování
Dostal: 196 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Autopatie

Příspěvek od jirik.tk »

veraMocca píše:Ahoj, potřebovala bych poradit :help: ..... Pořád myslím na to, kde jsem asi udělala chybu, nebo jestli to vůbec funguje. Chci se vás, co autopatii používáte zeptat na přesný postup výroby preparátu, jakou vodou proléváte (já si koupila vždy stolní vodu neperlivou bonny), nebo co se vám osvědčilo nejvíce - jestli ze sliny, z vařené sliny, z dechu, z prány...... Budu vděčná za každou radu :help:
Koukal jsem se do svých poznámek a myslím, že by bylo dobré vzít v úvahu ještě toto: Působení homeopatie a autopatie mohou narušit či zeslabit a snad za určitých konstelací i znemožnit tyto faktory: Příliš stresové prostředí, překyselení organismu, bezdrátové technologie jako jsou mobil a hlavně WIFI. Uvědomme si že wifina působí nepřetržitě. Dále silně aromatické látky. Uvádí se hlavně kafr (i v přírodní formě) a ten je v zubních pastách a třeba ve všelijakých masážních gelech a přípravcích na klouby či na páteř. Z tohoto důvodu se prodávají i zubní pasty, které nemají tento vliv.

A pak je tu faktor, který si neradi přiznáváme. Máme drobnou potíž a ona nám účinkem jakékoli metody do měsíce zmizí. Za dva měsíce si na ni většina z nás ani nevzpomene. A pak to vypadá, že tyto metody nefungují. A tak se mi občas stává, že se zeptám na tu a tu potíž a dostanu odpověď: "To se mě netýká" nebo "toto jsem nikdy neměla." A pak mohu jen z úsměvem poznamenat, že to mám z minulé návštěvy zapsáno.


proud
Stálý člen
Příspěvky: 56
Registrován: ned 14 zář 2014 21:22
Bydliště: World
Dal: 18 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Re: Autopatie

Příspěvek od proud »

Mimo téma (offtopic)
Jak jste si vsichni urcite vsimli,pracuje se zde s VODOU,napada vas jako me,co je tim padem vsechno mozny s vodou dosahnout? Prakticky je tedy universalnim lekem a zdaleka nejen to.Nakonec kdo zna Ruskej film voda a dobre ho sledoval,vi,ze priznavaj ze nerekli zdaleka vsechno o vode z taktickejch duvodu,uz to samo o sobe hodne napovida. ;-).Medium uchovavajici a prenasejici informace,da se jim tedy "lecit" napriklad i zavislost na alkoholu predavanim informace dotycnymu ze je to vec kterou nechce! Domnivam se tedy ze cilenou praci s vodou se da menit svet!
:!: O vodě jsou tu jiná vlákna, tohle je o autopatii - poo.


Teprve,az pokacite posledni strom , az otravite posledni reku,
az ulovite posledni rybu , teprve tehdy prijdete na to,
ze penize se nedaji jist...poselstvi ...

proud
Uživatelský avatar
milda
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1294
Registrován: čtv 30 črc 2009 20:34
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re: Autopatie

Příspěvek od milda »

Vyšel nový článek od p. Čehovského. Jsou tam nové poznatky, tako sem dávám celý.


Prána – jak jednoduché to může být
10.10.2014 | Mgr. Jiří Čehovský | jiri.cehovsky@alternativa.cz

U preparátu z prány jsme po mnoha zkušenostech dospěli k velmi jednoduchému postupu, který se vejde do několika vět a je aplikovatelný skoro na všechny případy, i bez poradce. Vycházíme jednoduše z vlastních pocitů. Ty jsou jediným vodítkem a není těžké rozpoznat signály, jež nám naše spirituální jemnohmotná část, napojená na vyšší úrovně Univerza, posílá, a jež nelze přehlédnout. Vztahuje se na všechny způsoby aplikace preparátu z prány1, kontaktního (nakapání na kůži) nebo bezkontaktního (držení v čakře bez dotyku kůže).

Jak pracovat samostatně s preparátem z prány:

Zásadně – pokud cítíme do tří dnů po aplikaci autopatického preparátu zřetelnou pozitivní změnu v pocitech (je tím míněna hlavně psychická úleva, zmírnění napětí a pocitů stresu, více energie, větší klid, lepší nálada, lepší spánek atp.) čekáme, všímáme si svých pocitů. Když se někdy začnou horšit, opakujeme stejný stupeň ředění, který tuto dobrou změnu vyvolal. Nezáleží na tom, jak dlouho pozitivní reakce po jednom podání vydržela, může jít o hodiny, nebo o měsíce či roky. Pokud při opakovaném podání stejného stupně ředění již nedochází k pozitivnímu posunu v pocitech, vždy zvýšíme množství vody prolité v AP, nejčastěji o 1,5 litru (jednu lahev s pramenitou pitnou vodou). Zvyšování množství vody obvykle obnovilo reakci. Pro udržení dobrého působení můžeme jako prevenci případného poklesu opakovat preparát s osvědčeným množstvím vody i pravidelně, k posílení do stresové situace apod. Interval v takovém případě není rozhodující. Vždy se řídíme svými pocity a máme k nim důvěru.

Ve všech případech začneme s litrem a půl vody, prolitým v autopatické lahvičce, kundice2 dneška. Pokud tento stupeň ředění nevyvolá do tří dnů změnu v pocitech, zvýšíme ředění o 1,5 litru vody. Pokud ani tento stupeň nevyvolá do tří dnů změnu v pocitech, zvýšíme o 1,5 l. A stejně i dál. Cílem tohoto poměrně rychlého sledu podání a navyšování množství vody je snaha dostat se postupně na tu jemnohmotnou úroveň, která je ta „naše“, individuálně nejlepší, na níž se má působit, a která se projeví nápadnou změnou pocitů. U každého může být jiná. Žádnou úroveň při tom nevynecháme, abychom náhodou nepřeskočili tu „naši“. Na začátku praktikování se nejčastěji nachází někde mezi 1,5 až 12 l. Jakmile na ni narazíme, změna se projeví. Na tomto stupni ředění pak můžeme zůstat i dlouhou dobu, všímat si pocitů a opakovat preparát vždy při ubývání dobrých pocitů. Může na něj pak být dlouhodobě spolehnutí. Pokud by přestával působit, opět zvýšíme množství vody.

Povšimli jsme si za dvanáct let používání autopatie, že jemné energie či informace, způsobující zpočátku dobré pocity spojené s horními čakrami, větší mentální klid, pohodu, energii, odolnost vůči stresu ad., se přesouvají systémem čaker směrem dolů a mohou řešit i problémy ve fyzickém těle.


skuzus
Nový člen
Příspěvky: 8
Registrován: pon 26 srp 2013 9:26
Dostal: 1 poděkování

Re: Autopatie

Příspěvek od skuzus »

Dobrý den všem, nemáte náhodou někdo nějakou zkušenost s autopatií u koní? Moje ponice je muchařka, pořád se drbe, hřívu i ocas má vydrbané a vidím na ní, že je celkově nervozní ze všech těch i nejmenších mušiček, co kolem ní lítají. Pořád se válí na zemi a snaží se škrábat o cokoliv. Zkoušela jsem dávat kalíškovou metodu, dávám jí to na část hlavy mezi nosní dírky /nevím, jestli je to správné místo/. Vzorek odebírám tak, že ji nechám nafunět z každé nosní dírky do kalíšku - který před tím vytáhnu z mražáku a pak se snažím odebrat vzorek sliny pokaždé novou slámkou na vodu.Projedu jí tím hubu a pak to vymáchám v tom kalíšku. Kalíšek jsem začala prolévat 10x a postupně jsem navyšovala - do 30x, protože vyšší prolévání kalíšku je neúčinné. Výsledek zatím "O". Možná jen zezačátku - měla v hřívě něco jako lupy, ty se jí na jaře stratily, ale jiný výsledek nic.
Děkuji za každý dobrý nápad. Zdravím


jirik.tk
Starší člen
Příspěvky: 151
Registrován: úte 28 kvě 2013 7:51
Bydliště: Znojmo, Brno
Dal: 6 poděkování
Dostal: 196 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Autopatie

Příspěvek od jirik.tk »

skuzus píše:..... Děkuji za každý dobrý nápad. Zdravím
Zdravím též. Nejprve mám doplňující otázku: Máte při tom odběru a potencování látku přes ústa? Pokud ano, tak ten postup, modifikujte.

První možnost: Vezměte zcela nový kalíšek, nechte jej zvíře dechem orosit a potencujte. Stačí se i dotknout vlhké části čumáku či jazyka.
Druhá možnost: Totéž ale použijte malou skleněnou kádinku a po prvním nalití vodu povařte
Třetí možnost: Rozdrťte vzorek much, zalijte vodou, povařte a potencujte.

No a samo ve všech případech můžete zkusit různé potence. Zvířata (a také řada lidí) reaguje dobře i na docela nízké potence. Výslednou potenci pak nalijte přímo z kalíšku na čumák, do čumáku, mezi nozdry, prostě tam, kde nejsou chlupy. Ale bez dotyku Vaší ruky a vše stále s látkou přes ústa.


skuzus
Nový člen
Příspěvky: 8
Registrován: pon 26 srp 2013 9:26
Dostal: 1 poděkování

Re: Autopatie

Příspěvek od skuzus »

Děkuji panu Jiříkovi za odpověď. Roušku jsem si dávala a všechno jsem zkoušela i to převaření, jen jsem nezkoušela ty potencované mušky, ty se mi asi nepodaří chytit. Zkusím to ještě znovu a co myslíte, jakou potenci mám začít a jak často? Kalíšek jsem vždy nový neměla, používala jsem ho tak 2-3x. Občas jsem vodu z kalíšku přelila do lékovky - samozřejmě nové a to jsem převařila a pak znovu nalila do kalíšku a potencovala. Myslíte, že mám zkusit zezačátku vyplachovat tak třeba jen 5x? Děkuji


jirik.tk
Starší člen
Příspěvky: 151
Registrován: úte 28 kvě 2013 7:51
Bydliště: Znojmo, Brno
Dal: 6 poděkování
Dostal: 196 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Autopatie

Příspěvek od jirik.tk »

Zkusil bych cca 2x týdně potenci 10C. Ale zvažte ještě něco jiného. Budete v místnosti, kde je spousta komárů a budou bzučet, sedat na vás a píchat do kůže. Co myslíte, že se stane, když použijete autopatii ze svého dechu? Bude vám to možná méně vadit, budete možná odolnější, "puchýřky" budou možná rychleji ztrácet, bude to možná méně svědit. Možná se něco z toho stane, ale příčinu to neřeší. Komáři zůstanou. Je třeba pokusit se odpudit ty komáry (mušky) a to bez jejich potencování nejde a i tak je výsledek nejistý.

A nad tímtéž se musím zamyslet v mnoha dalších případech použití autopatie. Jen místo mušek si tam musíme dosadit třeba laktózu, kasein, lepek popřípadě cokoli z chemické zátěže naším prostředím.


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Autopatie

Příspěvek od poota »

jirik.tk píše:A nad tímtéž se musím zamyslet v mnoha dalších případech použití autopatie. Jen místo mušek si tam musíme dosadit třeba laktózu, kasein, lepek popřípadě cokoli z chemické zátěže naším prostředím.
Je to docela zajímavý problém.
Pokud by se k tomu přistupovalo "homeopaticky", pak by se měla podávat látka, která potíže způsobuje, samozřejmě patřičně potencovaná. Jestliže je ten stav následkem poštípání, pak by měly "potencované mušky" fungovat, ale nejspíš bez převaření.
Je ovšem také možné, že primární je zvýšená citlivost kůže, která je způsobená něčím jiným a ty mušky to jenom ještě zhoršují.

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“