Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od poota »

Kov píše:Nicméně se mi podařilo jídelníček upravit celkem slušně. Je to ale boj,který mi zatím přináší víc stresů než radosti.
Největší chyba v Tvém postupu je to, že je to ten BOJ, že se svým tělem bojuješ. Přitom je Tvoje tělo ten mnohem chytřejší a schopnější z vás dvou. Ono je vlastně chytřejší než celá medicína i s farmacií a umí věci, o kterých se fyzikům, chemikům a vůbec celé vědě ani nezdá. To všechno je schopné a ochotné pro Tebe dělat, je to Tvůj nejlepší přítel a taky Tvůj nejbližší "člověk" - a Ty s ním chceš bojovat. Připadá mi to jako ten nejhorší nevděk a věřím tomu, že Tvoje tělo se na to dívá úplně stejně, což ještě zhoršuje ten fakt, že všechny potíže které máš, sis přivodil sám svým způsobem života.
Tvoje tělo se s Tvými chybami snaží celý Tvůj život vyrovnávat jak nejlépe umí a Ty se za to k němu chováš jako k nepříteli. Tím mu způsobuješ pro Tebe nepředstavitelný stres, s kterým je pro něj těžší se vyrovnávat, než celým tím zbytkem "technických" potíží, které mu dáváš do cesty. Zkus si to představit tak, že ve svém těle bydlíš, ale ne jako ve vlastním bytě, ale jako v hotelu, který Ti zajišťuje všechny služby. Podle tohohle příměru si svůj apartmán zaneřáďuješ krámy, které tam nemají být a na jejichž "pacifikaci" nemá personál prostředky ani kvalifikaci. A k tomu jsi na ten nešťastný personál hrubý a nadáváš mu za něco, za co nemůže, co jsi způsobil Ty.
Myslím, že to není potřeba dál rozvádět.
Chovej se ke svému tělu jako ke svému nejlepšímu příteli a buď mu vděčný za všechno, co pro Tebe dělá. Přijímej ho takové, jaké právě je a pokud se Ti na Tvém současném stavu nelíbí, tak si uvědom, že je to výsledek snažení Tvého a nikoli Tvého těla. Jenom díky práci Tvého těla na tom nejsi daleko hůř. Když s ním přestaneš bojovat a naopak se budeš snažit mu "dělat radost" něčím, co mu prospívá, i když to bude každý den jenom nějaká maličkost, tak bude šťastné a ze všech sil se bude snažit právě o to, co nejvíc chceš aniž bys na to musel nějak myslet. Dokonce čím míň budeš chtít cokoli změnit, tím snadněji Ti to tělo splní, protože "ví" mnohem lépe než Ty, co je pro vás dva optimální.
To, co Ti doporučuji, je nesmírně těžké na správné pochopení, hlavně proto, že je to tak neuvěřitelně jednoduché.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Kov
Zasloužilý člen
Dal: 90 poděkování
Dostal: 194 poděkování

Příspěvek od Kov »

Na svých 185cm jsem vážil 83kg,což určitě není nadváha. Od doby ,,co žiju zdravěji" :D jsem shodil 5 kg, hubu mám scvrklou, že se sám sebe v zrcadle bojím :laugh: , mám skoro denně průjem. Ve stolici vidím, že trávení za moc nestojí.(CDS?) Zatím nemůžu říct,že bych se cítil líp a byl plný energie jak by to mělo správně být. Navíc blbě spím,ale s tím jsem měl problém vždycky. Díky totálnímu omezení cukrů nemám přes den aspoň ty návaly únavy. Utěšuju se,že je to přechodná fáze než si tělo na nový režim zvykne. Chci ale co nejvíc zatočit s tou Candidou a hlavně zničit ty maligní zmetky,co mi našel oberon. Trochu mě ale hlodá,jestli jím tím stresem spíše nenahrávám.
Tinnitus a křečáky,kvůli kterým jsem to celé začal, po dvou měsících bez zlepšení. Tinnitus spíš horší.

ailleyscha
Stálý člen
Dal: 23 poděkování
Dostal: 10 poděkování

Příspěvek od ailleyscha »

Mám takový dotaz možná hloupý ale . může nekdo vykašlat červa ?

mahatma

Příspěvek od mahatma »

ano, môže. už som sa s tým stretol. znamená to, že v pľúcach, alebo v dutinách sú parazity. najvyšší čas nasadiť antiparazitárnu kúru http://bezvazdravi.webnode.cz/antiparazitarna-kura/

ailleyscha
Stálý člen

No já beru MMS asi pět dní po hodině cca. 8 až 10 krát denně, k tomu koupele nohou k vůli plísni a dýchání nosem a do plic k vůli chlamydiím, vždycky ráno v pohodě, kolem druhé mi začne být špatně od žaludku a slabost - dá se to vydržet ale kolem šesté si jdu lehnout je mi slabo a strašná únava, předevčírem jsem vynechala k vůli průjmu a včera jsem vykašlala červíka :shock: jednoho, vůbec né s hlenem, jen suchý kašel a pak jsem něco cítila v puse - malinký asi 3 mm červík, mám ho nafocený, pak mě bolelo v krku na pravé straně dole. Pořád kontroluji stolici a nic nevidím a pak mi to jde vrchem ?
Omlouvám se za dost nechutný příspěvek, jen nevím zda pokračovat v MMs ale asi ano

ailleyscha
Stálý člen

Nejde mi sem vložit fotka :( jak na to ?

Když si otevřeš "citace" nebo "odpovědět", nebo "upravit" a sjedeš pod psací okénko, máš tam příkaz (tačítko) "browse", což znamená vyhledej. Klikni a otevřou se Ti tvoje složky kde si dohledáš soubor fotky (nebo nějaký textový, dle potřeby), kterou chceš přiložit. Klikneš na ni a pak klikneš na příkaz "přiložit soubor" kouda pod a vpravo od "browse". Objeví se Ti okénko, které ukazuje průběh přikládání. Jak skončí jeho aktivita, buďto dokončíš příspěvek a odešleš, nebo ho jenom odešleš. Jinak je velice fajn složku obrázku předem zmenšit a jde to i ve Wordu a jde v něm foto i ořezat atp. , což je pro tyhle "televizní" účely fajn. Jinak může být složka příliš veliká a nenaláduje se, je to limitované. V každém případě však jde o zdvořilost a snižování zátěže na kapacitu serveru. SDK

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Nejen roztroušená skleroza

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Velice príma svědectví od mlaďocha, co se vyblízal díky lidem, kteří skutečně léčí.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
ailleyscha
Stálý člen

Ne nejde to,vyberu obrázek, dám přiložit soubor, a objeví se mi tabulka Forum u pramene průběhová lišta a pod tím Reputace této stránky je špatná a nic se něděje
Už jsem poslala fotky Mahatma - jestli bude tak hodný a vloží sem ?

John.D.
Stálý člen
Dal: 172 poděkování
Dostal: 80 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od John.D. »

Alespoň máš důkaz, že to něco dělá. Myslím si, že by jsi měla ubrat. Průjem je náznak horní hranice.

Mějte se krásně :)

John.D.
--------------------------------------------------------
Člověk nemusí vidět, aby věřil.... ale musí věřit, aby viděl.
mahatma

Příspěvek od mahatma »

ailleyscha píše:Ne nejde to,vyberu obrázek, dám přiložit soubor, a objeví se mi tabulka Forum u pramene průběhová lišta a pod tím Reputace této stránky je špatná a nic se něděje
Už jsem poslala fotky Mahatma - jestli bude tak hodný a vloží sem ?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

LenkaX
Zasloužilý člen
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Re: Nejen roztroušená skleroza

Příspěvek od LenkaX »

Slavek Krepelka píše:Velice príma svědectví od mlaďocha, co se vyblízal díky lidem, kteří skutečně léčí.

S laskavým pozdravem, Slávek.
Ahoj také jsem to už našla a viděla. Měli by to vidět lidé s touto diagnozou.já bych to nenazvala diagnozou ale devastací člověka očkováním. Doktoři ovšem temto svůj v mnoha případech průser nazývají elegantně RS.Když to víte , ještě víc na Vás dolehne ta bezmoc , jak se k nám chová farmacie.Ale dá se přece jen něco dělat a to mluvit o tom v rodině .

Nedávno jak jsem byla u své poradkyně , vycházel od ní pán a poradkyně mi svěřila , že má RS v začátku. Svým přístrojem zjistila původ v očkování proti TETANU , které proběhlo před 3 lety.
Je to další důkaz z praxe , jak nám očkování třeba proti TETANU škodí.Bohužel od lékařů se to nikdy nedozvíme .Kdo má vědomí otevřené ,at se rychle zamyslí jestli obsolvovat jakékoliv očkování!!! Hlavně naše děti a vnuci.Ti mají šanci žít zdravěji bez této řízené genocidy , pokud budou mít informované rodiče,kteří nebudou mít STRACH. Hezkou neděličku Lenka

Změň sebe sama a změníš svět :-)
dragon
Nový člen
Dal: 84 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Příspěvek od dragon »

Ahoj všichni, chci se v krátkosti podělit o pozitivní zkušenost s odstraněním parazitální zátěže. Už relativně dlouho navštěvuji tohle fórum a jemu podobné a zkouším různé metody odstranění zdravotních problémů alternativní cestou. Před časem mě trápily problémy zažívacího traktu a po vyzkoušení různých variant jsem se postupně dostal až k detoxikačnímu poradci s diagnostikou salvia. Tam byla naměřena naštěstí nevelká zátěž v podobě prvoků a tasemnice v zažívacím traktu plus dalších několik nálezů na jiných místech (ledviny atd.). Všechno souviselo i s tím, že jsem v minulosti několikrát pobýval na asijském kontinentě a přes všechnu prevenci (čištění vody, výběr vhodného jídla, hygiena atd.) si pravděpodobně pár breberek přivezl. Po naměření jsem absolvoval tradiční 6ti týdenní univerzální kůru (MMS, albendazol, praziq+informatika joalis) podle doporučení poradce. Poté přeměření a likvidace zbylých breber, které se po prvním ataku různě rozlezly, ale nebylo jich tolik. Připadlo mně však, že 6ti týdenní kůra není dost intenzivní a po prostudování tohoto vlákna jsem se rozhodl jak radila zejména Hela, vyzkoušet intenzivnější čistící kůru a nevynechávat vždy téměř týden pauzu mezi jednotlivými dávkami. Podle zkušeností Hely jsem všechny předepsané dávky(na 6 týdnů-12 tablet) vybral během 3 dnů v poměru na každý den 2 tablety ráno-2 tablety večer. První přišel na řadu albendazol, pak týden pauza a hned nato praziq, do toho informatika joalis a MMS(3xdenně co jsem snesl po dobu cca jednoho měsíce). Přes očekávání, co to se mnou udělá, vše dobře dopadlo. Tělo to zvládlo bez větších problémů a až na zvětšenou večerní únavu a lehkou malátnost se nic velkého nedělo. Byl jsem samozřejmě připraven přibrzdit, pokud by to tělo nebralo nebo by nebylo schopné dost rychle odstranit z těla škodliviny. Na dalším měření jsem byl bez zátěže a opravdu se všeho zbavil, problémy se zažíváním zmizely a celkově jsem se cítil lépe. Tímto děkuji všem zúčastněným za příspěvky a předávání svých zkušeností, které jsou k nezaplacení. Jen tak dál:-)
Dragon

kaki12
Nový člen

Příspěvek od kaki12 »

Ahoj mám na Vás otázku - ake ste mali príznaky pri infekci červami -napr. pasomnica mna napr. boli v pravo v boku a mám pocit že mám v čreve ostnantý drot zvláštne palenie až štípanie vo vnutry ,prešiel som vela vyšetrení či už u doktorov ty nenašli vobec nič) alebo alternatívnych liečitelov kde ni bola namerana silná parazitárna zátaž užíval som albendazol .praziq. a niclosamid viac krát v rôznych odostupoch - urcite veci a problemy povolili ale po dvoch troch týždnoch sa príznaky znovu začnú objavovať mám taký pocit že bud sa parazity znovu domnožia a začnú vyvádzať (stále mám v sebe zárodky ) alebo mam v sebe tak velkú pásomnicu ktorú lieky nedokážu zlikvidovať ale len paralizovat a po čase sa dá znovu do poriadku . zvažujem ešte nad užívanim kombinácie albendazol + prazig. len neviem ako a kolko sa to -toho užíva nemáte niekto postup .Problemy a príznaky paraz . infekcie mám niekolko rokov a liečbou sa zaoberám zhruba 18 mesiacov.Ďakujem

MIRKO
Zasloužilý člen
Dal: 490 poděkování
Dostal: 228 poděkování

Re: Nejen roztroušená skleroza

Příspěvek od MIRKO »

LenkaX píše: Ahoj také jsem to už našla a viděla. Měli by to vidět lidé s touto diagnozou.já bych to nenazvala diagnozou ale devastací člověka očkováním. ...
Díky LenkoX.... :idea: Jak jistě mnozí víte...mám RS.V letech 1998-1999 jsem byl na vrcholu svých fyzických sil...k porovnání používám své časy na horském kole při jízdě na svůj oblíbený Beskydský kopec.V roce 2000 jsem měl ošklivou autonehodu... s které jsem jsi odnesl psychické i fyzické trauma. Měl jsem luxaci kyčle a byl jsem pořádně potlučený. Proletěl jsem se vrtulníkem. Na příjmu v nemocnici mi pro jistotu píchli tetanovku :bhead: . Fyzicky jsem se dal do kupy cca za 5. měsíců. Někdy v letech 2002-2003 jsem začal pocitovat jisté změny... při tenise jsem již neskákal při výměně stran přes sít, při fotbálku jsem byl nějaký pomalejší atd./ to vím samozřejmě až ted/. Postupně mne sport i běžná činnost více a více unavovaly. V roce 2009 mi byla vyřčena diagnoza RS. Dnes vím, že ty léta co jsem protrpěl a naštěstí šel k mudrům velmi pozdě, nebyla nadarmo, neb mě Mudri neměli šanci ještě více zdevastovat. Stačilo co předvedli v letech podzim 2009-jaro 2011, než jsem prozřel. Prodělal jsem i borelku a myslím, že mnohé zdravotní problémy se tak prolínají, že nelze zjistit co mne v té době zrovna více otravovalo. Každopádně dnes vím, že očkování je zvěrstvo a plánovaná genocida. Své dva syny se budu snažit ochránit před jakýmkoliv očkováním seč mi budou síly stačit. Naštěstí se již nechala po 3. letech snažení přesvědčit o ,,kvalitách,, zdravotnictví i má drahá polovička a začala taky detoxikovat a musím konstatovat, že ve dvou se to lépe táhne. Momentálně se cítím docela slušně, i když zdaleka není ještě vyhráno. :bye:

Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
John.D.
Stálý člen
Dal: 172 poděkování
Dostal: 80 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od John.D. »

Kov píše:John-moc pěkně jsi to popsal. Jsem hubený, tak jsem si vždycky říkal,co bych s...
Kove, ještě mě napadlo, zkoušel jsi thc? Když tak sz.

Mějte se krásně :)

John.D.
--------------------------------------------------------
Člověk nemusí vidět, aby věřil.... ale musí věřit, aby viděl.
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“