Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

Godzila - všeobecná diskuze

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
spibe
Nový člen
Příspěvky: 15
Registrován: ned 19 lis 2006 22:48
Bydliště: Slovensko
Dostal: 12 poděkování

Re: Godzila - SS zaper za hubičku

Příspěvek od spibe »

ibanez5 píše:Zdravím
Chtěl bych si taky udělat ss zaper. Akorát pár věcí nechápu...:)
Ahoj.
Ja mám tiež z malej motorky 6V a má 4.5 Ah /zbytočne veľa, čím väčšia hodnota, tým baterka dlhšie vydrží/. Ja som elektródy namočil len do obyčajnej vody a dosiahol som až 2mA. Je pravda, že som to robil po sprche a nohy som mal v lavóre s teplou vodou, kde som mal mínus a plus som mal na krčnej chrbtici. Do vody si môžeš pridať aj jedlú sódu aby si zvýšil elektrolýzu. Ešte by mohla poradiť Hanka, že ako správne ukladať + a - na telo, aby to bolo čo najviac účinné.

Tiež by som to chcel dať do krabičky ako Vinc a dať tam TENTO MERÁK. Poradí niekto zo zapojením? Ďakujem


julietta
Starší člen
Příspěvky: 124
Registrován: pon 19 lis 2012 9:40
Dal: 123 poděkování
Dostal: 80 poděkování

Re: Godzila - SS zaper za hubičku

Příspěvek od julietta »

hanka píše: Proč ji používat bezhlavě a jenom náhodou se trefovat, když je možné tomu dát záměr. Já osobně do toho jdu. Po zdejší poradě si myslím, že bude rozumné ctít vědomosti odborníka (Lajoše-díky!) a začnu s přikládáním elektrod podle polarit.
no tak hani, tiež si mi nasadila chrobaka s tym prikladaním :ethink: aby to účinkovalo. zatial sa mi zda, že je to ok, asi sa triafam. :roll: viem, že lava strana tela je - mesačná, a pravá + slnečná, to je podla náuk jogy. takže to držanie v rukách, to vyhovuje. vcera som si prikladala na
lavy bedrový klb a stred panve., potom na pupok, kvoli črevam-teda tenke črevo... tak či to posobilo, to neviem... :ethink: ale dnes sa necitim vobec unavená :good:
v godzile vidličky som vymenila za nože :D
a ako to teda ideš prikladat podla polarit? napriklad ??

pekny večer :)


Uživatelský avatar
milda
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1294
Registrován: čtv 30 črc 2009 20:34
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re: Godzila - SS zaper za hubičku

Příspěvek od milda »

hanka píše: Já osobně do toho jdu. Po zdejší poradě si myslím, že bude rozumné ctít vědomosti odborníka (Lajoše-díky!) a začnu s přikládáním elektrod podle polarit.
Tolik k mému nápadu.
Hanka.
Ahoj, taky bych se ještě přimlouval k používání podle intuice a pocitů. Ale jinak věřím Slávkovi, který doporučuje dávat na konce těla, tj.nohy a ruce záporný pól a ke středu těla plusový.
Souhlasí to i stím, když si představíme jak chodíme po zemi (ještě po čtyřech), dotýkáme se rukama a nohama země - jsme uzemněni -spojeni s mínusem. Naopak shora, od Slunce přichází kladný náboj. Taktéž bych řešil na záda plusový a na břicho mínus.
Ale nebude to zas až tak zásadní, protože u použití Wohlmuthova přístroje, což je vlastně trochu dokonalejší Godzila, se doporučovalo po pěti minutách polaritu přepnout na opačnou. Pravděpodobně proto, aby nehrozila elektrolýza krve, lymfy a možná ještě něčeho dalšího.... :ethink: :smoke:


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Godzila - SS zaper za hubičku

Příspěvek od Slavek Krepelka »

milda píše: ... Ale jinak věřím Slávkovi, který doporučuje dávat na konce těla, tj.nohy a ruce záporný pól a ke středu těla plusový. ...
:bhead: Podívejte mudrlanti. Dávejte si polarity jak se vám jen zlíbí. Nicméně Dr. Robert O. Becker si fyzické přirozené polarity změřil od čolků přes žáby až po člověčí, ne jednou a velice důkladně. U všech je to stejné. Mínus na periferii a plus na centrálním nervovém systému mozek mícha. Je to ještě malinko složitější, ale na použití Godzily dostatečné. To, co říká Milda :good: o přirozeném spádu polarity země vzduch taky sedí. Proto funguje i chození bosky, zemění nohou postele a nakloněná postel. V době, kdy Wohlmuth a další stavěli podobné SS přístroje, se toho nejspíše moc o přirozené polaritě těla nevědělo. Jde do jisté míry o obstarožní argumentaci, včetně naprosto nesmyslných doměnek, že přepólováváním se zabrání nějaké elektrolýze a podobné nesmysly. K nějaké té elektrolýze dochází v těle vždy, stejně jako k elektrosyntézám. Godzila to akorát poněkud postrkuje, hlavně v případě, kdy je tělesný náboj, fyziologický (bunečný a bílkovinný) náboj a celková polarita slabá. U pokročilých rakovin nedělá napětí mezi tělem a zemí a rozdílové napětí hlava nohy ani 1/10 normálu. To zase poměřil a docela fajnově La a další.

Přepólujte si tělo a přepólováváte si i auru s celými vašemi Jin/Jang a podobnými pitomými spekulacemi. HOWK!

Slávek :smoke:

Navazující mimotématické příspěvky pro své množství přemístěny a pokračují do vyčerpání zde: http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 36#p126136 SDK


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Cina
Zasloužilý člen
Příspěvky: 241
Registrován: ned 30 led 2011 12:10
Bydliště: Kolín
Dal: 22 poděkování
Dostal: 213 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Godzila - SS zaper za hubičku

Příspěvek od Cina »

Já bych moc neřešil + a -,kdo chce může si prohodit občas elektrody.Zapomína se na náš krevní oběh,malý a velký.
Tak, proč se obávat elektrolýzy.Ostatně při výrobě stříbra se používá míchadlo.U nás je to cirgulace.
Dr. Robert O. Becker po pokusech nezaznemal vedlejší účinky,proto není třeba se ničeho obávat. :D
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Čas od času navštívím lékaře, nechám se vyšetřit, protože i lékař musí
(z něčeho) žít.
Potom dojdu do lékárny pro léky, protože i lékárník chce žít.
Následně ty léky vyliji do kanálu – protože i já chci
žít." Mark Twain
:laugh:


lajos
Zasloužilý člen
Příspěvky: 2448
Registrován: pát 25 lis 2005 14:32
Bydliště: Liberec
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Re: Godzila - SS zaper za hubičku

Příspěvek od lajos »

spibe píše: Tiež by som to chcel dať do krabičky ako Vinc a dať tam TENTO MERÁK.
Ten sdružený měřáček je moc pěkný a šikovný(zvlášť rozměrově), hlavní jeho vada je vysoký ampérový rozsah s kterým mikroampery neuvidíš a mA možná hrubě-stejně tam mají předřadníkový odpor který by se musel zaměnit místo pro Ampery na mA, což pro odborníka není problém, navíc ten měřáček jsem viděl jen na eurovém netu, tak že těžko radit konkrétně.

Ještě doplním že tyto paneláčky mívají základní rozsah 200mV, tak že paralelní odpor na rozsah 2mA by bylo R=U/I= 0,2/0,002=100 ohmů , popř. pro 20mA R=0,2/0,02=10ohmů.
Digity jsou 0,00 neboli 9,99- no a teď nevím zkuste to někdo domyslet.
Nedá mi to, těch 9,99ma by bylo ideální, tak že 200mv je 10mA a odpor by byl
R=0,2/0,01=20ohmů nejlépe 0,1%


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Godzila - SS zaper za hubičku

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Přišlo mi emilem. Nevidím důvod to neřešit veřejně.
nejmenovaný píše: .... Zdravím Slavku Potřeboval bych od Vás poradit. Dle návodu s fóra jsem si sestavil Godzillu ... Jde mi ale o to,že bych mimo jiné tím chtěl léčit otce. Jeho problém zpočívá v tom, že když se ráno vzbudí, neprokrvují se mu ruce od zápěstí směrem k prstům, někdy je má až načernalé... Ruce jsou i přes den celkově studené , hlavně v zimě v nich nemá vůbec cit... Myslíte, že by mu Godzila mohla pomoct? , jestli ano tak jak přikládat ( polarita a zhruba čas ) , nebo mám nasadit MMS1 ? popř něco jiného ? Nebo nevíte čím by to mohlo být? Otci je 59 let a tyto problémy má zhruba 4 roky a mám pocit, že se to pomalu zhoršuje ... :( hlavně v zimě. Děkuji za jakékoliv info. Z pozdravem a přáním hezkého dne .....
Ta Godzila určitě v mnoha věcech pomůže, ale je to na dlouhý běh mnoha měsíců a nevím o nikom, kdy by ať již Becka, nebo Godzilu na tohle zkoušel s jakýmkoliv výsledkem. V každém případě to ale řeší půstování, popřípadě i džusovací, ale většina lidí se toho bojí, nebo nemají vůli. Při vodním půstu mi podobný problém před snad 3mi lety odezněl v nohou po cca 10ti dnech 19ti denního vodového, ale za cca 6 neděl po skončení půstu se zase vrátil. Je potřeba je opakovat. Co se týče Godzily, volty nastavit tak, aby byla elektrika na kůži sotva cejtit. Šel bych přes celé tělo 4.5V - 7V týl + a nohy -, popřípadě taky přes ty ruce, dlaň - hřbet. Tam je polarita buřt. Jde o to vyčistit celé tělo. Taky dost pomáhá denní cvičení rukou, třeba mačkat balónek, ale pokud nejsou čištěny cévy a nejspíše i játra a další orgány, je to s bídou údržba. Nejspíše by poněkud pomohl i magnetový náramek, ale pozor, jen dva magnety proti sobě v přitažlivé konfiguraci. Dále definitivně pomůže uzemněná postel a dodávávéí VitC. Samozřejmě se ale také můžete obrátit na lidi se zkušeností s celkovou očistou organismu.

S laskavým pozdravem, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
ibanez5
Stálý člen
Příspěvky: 34
Registrován: pát 03 led 2014 6:25
Bydliště: Třinec okolí
Dal: 25 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Re: Godzila - SS zaper za hubičku

Příspěvek od ibanez5 »

:good: Díky moc za odpověď , určitě něco zkusíme ...
Na tu očistu by asi nebylo k zahození použít MMS ... ?


„Včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět.
Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe."
spibe
Nový člen
Příspěvky: 15
Registrován: ned 19 lis 2006 22:48
Bydliště: Slovensko
Dostal: 12 poděkování

Re: Godzila - SS zaper za hubičku

Příspěvek od spibe »

lajos píše: Ten sdružený měřáček je moc pěkný a šikovný(zvlášť rozměrově), ....
Ahoj. Takže ten merák mi je nanič, keďže ukazuje od 10mA, alebo sa to dá upraviť odporom, aby to ukazovalo do 10 mA?

Zkrácena citace SDK.


otik
Nový člen
Příspěvky: 4
Registrován: pát 30 srp 2013 14:41
Dal: 11 poděkování

Re: Godzila - SS zaper za hubičku

Příspěvek od otik »

Slavek Krepelka píše: Podívejte mudrlanti. Dávejte si polarity jak se vám jen zlíbí.
Přepólujte si tělo a přepólováváte si i auru ...
Mně se taky nezdá, že by se mohlo tělo přepólovat. O fungování aury toho pravda moc nevím, ale logicky, když nejde přepólovat tělo, tak aura zůstane taky v původním stavu.
To co napsala hanka zní rozumně. Co když má pravdu a opravdu není dobré pouštět to do těla jenom jedním směrem. Autor godzily taky doporučuje elektrody střídat .. její názor jsi sice uklidil do boxovárny, ale tam její pojetí o působení kladného a záporného pólu na tělo zapadne, což je škoda. Osobně bych rád věděl, jak si to představuje.

Edit: oprava citace - poo.


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Godzila - SS zaper za hubičku

Příspěvek od Slavek Krepelka »

otik píše: ... Mně se taky nezdá, že by se mohlo tělo přepólovat. O fungování aury toho pravda moc nevím, ale logicky, když nejde přepólovat tělo, tak aura zůstane taky v původním stavu. ...
To je fajn. Až zjistíš, že jsi si si s tou Godzilou moc nepomohl, či pomohl k něčemu jinému, než jsi chtěl, nesváděj to na Godzilu. Zkus si ale uvědomit, nebo aspoň zjistit, že aj autobaterii lze přepólovat a to je elektricky podstatně robustnější záležitost než lidské tělo. Pokud si nejsi jistý, nebo nevíš lépe, nebo jak říkáš o tom moc nevíš, snad si první zjisti, než začneš blábolit co se Ti zdá a co nezdá. Očividně neděláš ani rozdíl mezi doporučovanými směry přepólovávání "napříč přes údy" tedy křižujíce přirozenou polaritu těla, a směrem všeobecné tělesné polarity. To jsou dvě dost rozdílné situace. Jak říkávala moje máti: "Jeden myslel a sjel po srázné straně dolů."

Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
otik
Nový člen
Příspěvky: 4
Registrován: pát 30 srp 2013 14:41
Dal: 11 poděkování

Re: Godzila - SS zaper za hubičku

Příspěvek od otik »

Dobrý večer, ono přepólovat se dá kdeco, ale bavíme se tady o godzille, ne?
Jestli se s ní, jak varuješ, může přepólovat tělo, tak její používání by se tady nemělo vůbec doporučovat, protože v tom případě je to sakra nebezpečný! Lidi jsou různý, popletou si elektrody a neštěstí je hotovo.
Asi jsem se nevyjádřil dobře, ale nepopírám přirozenu polaritu. I podle hanky se má polarita ctít. Zároveň píše, že čte Becka a ten popisuje případ nějakýho nemocnýho člověka, kterýho léčli podle nemoci, ne podle všeobecný tělesný polarity. Toho muže léčili s ohledem na druh nemoci. Při hledání správný polarity el. proudu měli obavy, aby mu opačnou polaritou nemoc nezhoršili. Jestli je to tak jak popisujou, tak člověk dejme tomu s růží na noze, kterej do ní pustí všeobecnou zápornou polaritu se namísto uzdravení zhorší.
Já nemám v úmyslu blábolit co neznám, ale mozek máme na myšlení, tak se zamejšlím. Nevěděl jsem, že se to nesmí, tak se omlouvám.


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Godzila - SS zaper za hubičku

Příspěvek od Slavek Krepelka »

otik píše: ... Já nemám v úmyslu blábolit co neznám, ale mozek máme na myšlení, tak se zamejšlím. ...
Se zamejšlením se není nic špatně, pokud člověk má k disposici skutečně hodně praktických údajů, kterým se říká zkušenosti a faktické znalosti. Pokud je nemá, může to být velice nebezpečná činnost. Pokud si člověk není schopen ani přečíst znamínka na bateriích, nebo nezná jejich význam, nebo si polaritu elektrod atd. označit, je skutečně i Godzila určena jiným. To ještě neznamená, že by měla být zapovězena na konto takových lidí všem. Nebezpečí netkví v Godzile, stejně tak jako netkví řekněme ve vodě, nebo v automobilu, ale tkví vždy a pouze jenom v uživateli. Při vší úctě k Robertovi Beckovi, ani on si nebyl vědom všech aspektů působení i malých elektrických proudů v těle. Tím netvrdím, že já je všechny znám, ale přeci jen jsme dnes v těch znalostech poněkud dál, alespoň někteří, a tím dohromady.

Člověk si taky musí srovnat v hlavě, co jsou předpoklady a rozhodnutí na nich založená, a co jsou rozhodnutí založená na skutečnostech. Proto se vždy obracím především na klinické zkušenosti a předpoklady docela neomaleně stírám, jakožto vždy pochybné. Pokud by býval Robert Beck vyzkoušel působení SS polarit a intenzit na několika hodně pacientech s růží a usuzoval z výsledků, nic bych proti jeho výsledkům nenamítal. Pokud však jen spekuloval, co by kdyby, je to podle mne informace naprosto nepoužitelná, protože z toho nejsou známy skutečné výsledky různých konfigurací.

Jako příklad bych uvedl třeba Habanu, který si odstranil na dost dlouho projevy lupénky vodíkovou vodou, a to během 3 dnů. Avšak ani jeden z těch, komu to doporučil na stejnou diagnózu, se však z jejich lupénky vodíkovou vodou nevyhrabal. Habana se akorát zapoměl zmínit, že v té době již lupénku a kdo ví co ještě trápil velice přísnou dietou. Ona jsou ta vyléčení a nevyléčení Otíku závislá na mnoha skutečnostech a dávat si dohromady už jenom tyto skutečnosti je velice obtížné, protože i tak je toho moc. Pokud se k tomu přidají předpoklady, tedy jinak řečeno neopodstatněné spekulace, jinak také tak zvané "myslet", není už vůbec možno se v tom vyznat a stane se calý problém neskutečně komplikovaným a zavádějícím pro kde koho.

Pokud někomu funguje velice spolehlivě intuice, je to bezva, moc mu fandím a jedině mohu doporučit, aby se jí řídil. Na straně druhé však nemohu doporučit řídit se intuicí někoho jiného, a ani svojí vlastní, pokud mi zas tak spolehlivě nefunguje a pokud jsou dostatečné praktické údaje "jak na to".

Jinak je to už teď dost jedno a s klidem si v tomto vlákně spekulujte jak kdo chcete. Šlo mi o to, aby skutečné údaje nybyly zaplácány myšlením, což jsem vyřešil rozdělením vlákna. Na straně druhé jsem velice zauzlován za tuto epizodu, protože mne dokopala se podívat zpět na Beckera a tím jsem se dostal k dříve opominuté souvislosti mezi přepólováním přirozené mozkové bdělé polarity, umělou stejnosměrnou narkózou a možnosti ji velice neortodoxně využít, :D čímž Ti Otíku nesmírně děkuju a hlavně pak Tobě Hanko a máš za to ode mne karmu :good: Asi to tak mělo být :pivko:

S laskavým pozdravem, Slávek


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
otik
Nový člen
Příspěvky: 4
Registrován: pát 30 srp 2013 14:41
Dal: 11 poděkování

Re: Godzila - SS zaper za hubičku

Příspěvek od otik »

Slavek Krepelka píše: čímž Ti Otíku nesmírně děkuju a hlavně pak Tobě Hanko a máš za to ode mne karmu :good: Asi to tak mělo být :pivko:
Dobrý večer,
není mi zač děkovat, na ničem jsem se nepodílel. Jsem nováček, kterej se tady rozkoukává.
Za tu krátkou dobu co jsem tady už sem zjistil, že se nevyplácí zapojovat se do diskuzí nebo dokonce být aktivní. Průzkumníci to tady mají těžký a cena za karmu je příliš vysoká.
Osobně jsem rád, že nejsem v Hančině kůži...


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Godzila - SS zaper za hubičku

Příspěvek od Slavek Krepelka »

otik píše: ... není mi zač děkovat, na ničem jsem se nepodílel ...
:) Otíku, snad jednoho dne také pochopíš, jak důležité jsou výsledky, po kterých paseme, oproti všemu mezi tím a jak to mezi dovede být rozmarné. Třeba Ti v tom také pomůže http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=126332#p126332. Zkusím Ti to vyjádřit v jednoduché analogii. Někdo se na Tebe nakrkne a v noci Ti vykope jámu přede dveřma. Ty do ní sice nespadneš, ale všimneš si, že na dně je prkno. Nedá Ti to, a ejhle, vykopeš poklad. Budeš se na dotyčného zlobit, nebo mu poděkuješ a možná mu aj dáš tuzéra?

S laskavým pozdravem, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“