Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Boží Mlýny
-
- Stálý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 6 poděkování
Re: Magie, kouzla a zdraví
Slavek Krepelka Ano jsme spolutvůrci, stejně tak jako ty, tak i já jsme součástí zdroje, v podstatě jsme zdroj.
Jaká kosmická vendeta, to je zcela přirozený proces, karmu máš všude okolo sebe, existuje finta, když o karmických vzorcích víš, je těžké se nachytat, protože poznáš že je to test.
Ano to máš pravdu jsme tvůrčí bytosti s ohromnou mocí, kterou si většina lidí zatím neuvědomuje, protože "spí".
Naše tělo bylo tak stvořeno, aby mělo tuto moc a probíhá test jak s ní naložíme, zatím si moc dobře nevedeme, ale to se brzo změní.
Abychom taky nebyli, když naše DNA obsahuje několik mimozemských, no a pak je tu duše, která si sama před reinkarnací vybrala co,kde a kdy bude dělat, tvůj život který teď žiješ sis předem naplánoval.
Planeta Země je experiment, taková pokusná multikulturní laboratoř, všechno co je fyzické neexistuje, je to je optická iluze (zhmotněná energie), humanoidní mozek to ovšem dekóduje jako realitu a je to fyzické. Jak bylo řečeno v Matrixu: Lžíce tu není.
V podstatě je to velmi zajímavé uvědomit si co se právě děje, samozřejmě tomu nikdo nemusí věřit co píšu, ale spousta věcí se dá celkem jednoduše otestovat, možná pak sami dojdete k úžasným poznatkům z tohoto zajímavého experimentu což je život na planetě Zemi.
Jaká kosmická vendeta, to je zcela přirozený proces, karmu máš všude okolo sebe, existuje finta, když o karmických vzorcích víš, je těžké se nachytat, protože poznáš že je to test.
Ano to máš pravdu jsme tvůrčí bytosti s ohromnou mocí, kterou si většina lidí zatím neuvědomuje, protože "spí".
Naše tělo bylo tak stvořeno, aby mělo tuto moc a probíhá test jak s ní naložíme, zatím si moc dobře nevedeme, ale to se brzo změní.
Abychom taky nebyli, když naše DNA obsahuje několik mimozemských, no a pak je tu duše, která si sama před reinkarnací vybrala co,kde a kdy bude dělat, tvůj život který teď žiješ sis předem naplánoval.
Planeta Země je experiment, taková pokusná multikulturní laboratoř, všechno co je fyzické neexistuje, je to je optická iluze (zhmotněná energie), humanoidní mozek to ovšem dekóduje jako realitu a je to fyzické. Jak bylo řečeno v Matrixu: Lžíce tu není.
V podstatě je to velmi zajímavé uvědomit si co se právě děje, samozřejmě tomu nikdo nemusí věřit co píšu, ale spousta věcí se dá celkem jednoduše otestovat, možná pak sami dojdete k úžasným poznatkům z tohoto zajímavého experimentu což je život na planetě Zemi.
Jsem nekonečná energie zdroje, jsem nekonečné vědomí, jsem nekonečná láska a vše ostatní je pouze ILUZE.
Jsem tady a teď, jsem tu proto, abych žil a užil si to.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
...no vida, konečně se zde našel "někdo", kdo se mnou trochu bude souhlasit...
přítel AdamB. promine ale tady mě může tolerovat...
tak o co jde....viz příspěvek výše....medvídku víš co je to hmota??? nepřímo, aniž by jsi to tušil si odpovídáš....ano, konečně máš možnost prozřít.... zdraví kč
přítel AdamB. promine ale tady mě může tolerovat...
tak o co jde....viz příspěvek výše....medvídku víš co je to hmota??? nepřímo, aniž by jsi to tušil si odpovídáš....ano, konečně máš možnost prozřít.... zdraví kč
... věřím, že se " TO " povede ......
roztomily.medvidku, k čomu sú dobré takéto teórie? keď ťa niekto kopne do koulí fyzickou nohou (čomu by som sa pri tvojom prístupe vôbec nečudoval) zistíš že to kurevsky bolí aj keď tie koule podľa teba sú iba ilúziou. reči o karme, 5D a poučky o neexistencii hmoty asi nepomôžu...
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
O tomhle se sice leckde hovoří, ale žádné hmatatelné výsledky v té naší iluzi zatím nevidět.roztomily.medvidek píše:.. jsme tvůrčí bytosti s ohromnou mocí, ...
A přitom by to měla být snadnost sama - stačí si přát a je hotovo!
Takže on v tom bude nejspíš ještě nějaký "zakopaný pes".
Píšeš, že se to brzy změní - kdy, čím a jak? Můžeš k tomu dodat nějaké relevantnější informace, pokud možno spíš praktického než spekulativního rázu?
Jestli se to bude teprve měnit, tak by to mělo být jaksi v budoucnosti, tu Ty ovšem popíráš stejně jako minulost. Promiň, ale To co píšeš mi připadá silně nekonzistentní a navíc to koliduje s mými sice nepatrnými, nicméně praktickými zkušenostmi v této oblasti.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Starší člen
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 196 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Docela dobrým testem toho, co píšeš je, kam Tě to dovedlo. Jsi šťastnější, spokojenější, zdravější, přitažlivější,.... ??? Lepší se ve Tvé přítomnosti lidem nálada nebo dokonce mizí zdravotní potíže ?? Mají Tě lidé rádi, vyhledávají Tvou přítomnost ?? Napiš nám něco také o tom. Neb, jak říká klasik, teorie je šedá, leč praxe je ten strom zelený.roztomily.medvidek píše:..., ale spousta věcí se dá celkem jednoduše otestovat, ...
-
- Stálý člen
martin11 pokud myslíš jako fyzická hmota, tak to je jen iluze, vytvořená mozkem, aby dekódoval realitu, ve skutečnosti je to energie na specifickém kmitočtu.
Čas je "plastická" veličina můžeš si s ní dělat co chceš , pokud víš jak na to.
mahatma Kdo tu říká teorie? Já o žádných teoriích nemluvil, to si jen tvůj mozek tak dekóduje, protože nechápe co jsem napsal.
Proto říkáš co říkáš, nedokážeš to pochopit, to je celé. Samozřejmě to nemyslím zle, jen říkám jak to je v tvém případě.
Řeknu ti to nejjednodušejc jak to asi jde, v tento moment:
Všechno záleží na tvé vibraci jakou máš, ta přitahuje stejné vibrace, pokud obdržíš informaci na nižší vybraci, bude se ti zdát primitivní, ale pokud obdržíš informaci na vysoké vibraci, nebudeš ji schopen "dekódovat" a nepochopíš ji.
Až dosáhneš stejné vibrace budeš schopný tutu informaci "přečíst".
jirik.tk Ano všechno se pomalu zlepšuje, někdy sám koukám jak moc
Čas je "plastická" veličina můžeš si s ní dělat co chceš , pokud víš jak na to.
mahatma Kdo tu říká teorie? Já o žádných teoriích nemluvil, to si jen tvůj mozek tak dekóduje, protože nechápe co jsem napsal.
Proto říkáš co říkáš, nedokážeš to pochopit, to je celé. Samozřejmě to nemyslím zle, jen říkám jak to je v tvém případě.
Řeknu ti to nejjednodušejc jak to asi jde, v tento moment:
Všechno záleží na tvé vibraci jakou máš, ta přitahuje stejné vibrace, pokud obdržíš informaci na nižší vybraci, bude se ti zdát primitivní, ale pokud obdržíš informaci na vysoké vibraci, nebudeš ji schopen "dekódovat" a nepochopíš ji.
jirik.tk Ano všechno se pomalu zlepšuje, někdy sám koukám jak moc
Jsem nekonečná energie zdroje, jsem nekonečné vědomí, jsem nekonečná láska a vše ostatní je pouze ILUZE.
-
- Starší člen
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 196 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Mohl bys být konkrétnější a pochlubit se svými výsledky a úspěchy?roztomily.medvidek píše:jirik.tk Ano všechno se pomalu zlepšuje, někdy sám koukám jak moc
-
- Stálý člen
jirik.tk tak třeba základní věc co se stala, že už nejsem "spící jednotka" v systému.
Kolikrát dostanu odpověd dřív než položím otázku, to je fascinující.
Co myslíš konkrétně?
Kolikrát dostanu odpověd dřív než položím otázku, to je fascinující.
Co myslíš konkrétně?
-
- Zasloužilý člen
medvídek píše...Všechno záleží na tvé vibraci jakou máš, ta přitahuje stejné vibrace, pokud obdržíš informaci na nižší vybraci, bude se ti zdát primitivní, ale pokud obdržíš informaci na vysoké vibraci, nebudeš ji schopen "dekódovat" a nepochopíš ji.
...ano, myslím, že umím přeladit svou vibraci-kmitočet....myslím že dovedu rezonovat s kýmkoliv a s čímkoliv...někdy je to těžké...naladit se na 1Hz za...a jsme u času...v pozemském vyjádření vteřinu....ale vteřina je stráááášně dlouhá doba - viz vznik vesmíru
...takže 1Hz v absolutním čase. m11
p.s doufám, že jsi to přečetl dříve nežli to zde bylo napsáno
...ano, myslím, že umím přeladit svou vibraci-kmitočet....myslím že dovedu rezonovat s kýmkoliv a s čímkoliv...někdy je to těžké...naladit se na 1Hz za...a jsme u času...v pozemském vyjádření vteřinu....ale vteřina je stráááášně dlouhá doba - viz vznik vesmíru
...takže 1Hz v absolutním čase. m11
p.s doufám, že jsi to přečetl dříve nežli to zde bylo napsáno
roztomily.medvidek, no teraz si ma argumentačne úplne dostal - tak zdrvujúce množstvo argumentov som naozaj nečakal.
namiesto aspoň pokusu o vysvetlenie svojich predchádzajúcich textov napíšeš ďalší nezmysel.
kto tu říká teórie? si taký nechápavý, alebo sa iba na nechápavého hráš?
toto sú teórie :
citácia z knihy, odkazy na videá, kecy a poučky o karme...
prezraď, prosím, ako ty prakticky využívaš plasticitu času... ako si s ním robíš čo chceš...
kto tvojim rečiam nerozumie je negatívny a má nízke vibrácie?
pri tvojej vysokej vibračnej úrovni by nemal byť problém sprostredkovať svoju múdrosť aj menej vibrujúcim a nechápavejším...
Uděleno varování pro osobní napadání. SDK
namiesto aspoň pokusu o vysvetlenie svojich predchádzajúcich textov napíšeš ďalší nezmysel.
kto tu říká teórie? si taký nechápavý, alebo sa iba na nechápavého hráš?
toto sú teórie :
citácia z knihy, odkazy na videá, kecy a poučky o karme...
prezraď, prosím, ako ty prakticky využívaš plasticitu času... ako si s ním robíš čo chceš...
kto tvojim rečiam nerozumie je negatívny a má nízke vibrácie?
pri tvojej vysokej vibračnej úrovni by nemal byť problém sprostredkovať svoju múdrosť aj menej vibrujúcim a nechápavejším...
Uděleno varování pro osobní napadání. SDK
Naposledy upravil(a) mahatma dne čtv 30 led 2014 21:12, celkem upraveno 1 x.
-
- Stálý člen
mahatma no pokud chceš vědět jak je to s těma vibracema, hledej na netu: David Icke
Není jediný, ale vysvětlí ti to srozumitelně.
Je pochopitelné že jsem pro tebe magor jak říkáš, nedokážeš číst tu informaci a připadá ti nesmyslná, takže nechceš být za hlupáka, tak je pro tebe výhodnější napsat ty jsi magor a basta.
Jenže já tě za hlupáka nepovažuju, nikdo neví všechno a všichni se stále učí.
Jsi člověk co se učí to je celé a já jsem to stejné člověk co se učí.
Není jediný, ale vysvětlí ti to srozumitelně.
Je pochopitelné že jsem pro tebe magor jak říkáš, nedokážeš číst tu informaci a připadá ti nesmyslná, takže nechceš být za hlupáka, tak je pro tebe výhodnější napsat ty jsi magor a basta.
Jenže já tě za hlupáka nepovažuju, nikdo neví všechno a všichni se stále učí.
Jsi člověk co se učí to je celé a já jsem to stejné člověk co se učí.
roztomily.medvidek, položíš otázku a keď dostaneš odpoveď točíš o inom... toto je úplne bežná taktika poučovateľov čo majú hlavu nabitú teóriami ale sami prd dokázali.
preto nevieš nič konkrétne povedať na príkladoch zo svojho života, lebo si nič z toho sám nezažil.
pravdepodobne si značne zakomplexovaný neschopný chudák, keď máš potrebu pod detinským nickom anonymne v diskusii poučovať a hrať sa vysokovibračného skúseného mudrca.
doteraz si tu vyprodukoval kopu premúdrelých teórií a kecov o ničom.
skús niečo čo si ty osobne zažil, niečo čím môžeš obohatiť ostatných. ezoterických poučiek a rečí úchylov čo majú potrebu spasiť svet všade dosť...
preto nevieš nič konkrétne povedať na príkladoch zo svojho života, lebo si nič z toho sám nezažil.
pravdepodobne si značne zakomplexovaný neschopný chudák, keď máš potrebu pod detinským nickom anonymne v diskusii poučovať a hrať sa vysokovibračného skúseného mudrca.
doteraz si tu vyprodukoval kopu premúdrelých teórií a kecov o ničom.
skús niečo čo si ty osobne zažil, niečo čím môžeš obohatiť ostatných. ezoterických poučiek a rečí úchylov čo majú potrebu spasiť svet všade dosť...
ešte moje posledné vyjadrenie k tebe, roztomily.medvidek...
asi to zabudli v tých múdrych ezoterických videách povedať keď to nevieš, ale bytosti s vysokými vibráciami - ty tvrdíš že ich máš vyššie ako ja - učia a vedú bytosti s nižšími vibráciami.
ty sa tu arogantne hráš na múdreho a vysokovibračného, pritom dokážeš iba pyšne poučovať a zo svojho piedestálu kázať.
dal si nám, nehodným, štít a my remcáme...
skutočný majster by doviedol ľudí jednoduchými príkladmi (a popisom toho ako videl on sám keď sa učil tieto veci) hľadajúcich tam, kam oni nedovidia a snažia sa tam dostať.
skutočný majster by dokázal odpovedať na otázky hladajúcim
ty to nedokážeš, lebo si teoretik a k majstrovstvu máš tak ďaleko ako ja k tým tvojim scvoklým teóriám.
odporúčam ti radikálne zmeniť prístup, lebo toto čo predvádzaš je priama cesta do prdele, nie do duchovných výšin...
asi to zabudli v tých múdrych ezoterických videách povedať keď to nevieš, ale bytosti s vysokými vibráciami - ty tvrdíš že ich máš vyššie ako ja - učia a vedú bytosti s nižšími vibráciami.
ty sa tu arogantne hráš na múdreho a vysokovibračného, pritom dokážeš iba pyšne poučovať a zo svojho piedestálu kázať.
dal si nám, nehodným, štít a my remcáme...
skutočný majster by doviedol ľudí jednoduchými príkladmi (a popisom toho ako videl on sám keď sa učil tieto veci) hľadajúcich tam, kam oni nedovidia a snažia sa tam dostať.
skutočný majster by dokázal odpovedať na otázky hladajúcim
ty to nedokážeš, lebo si teoretik a k majstrovstvu máš tak ďaleko ako ja k tým tvojim scvoklým teóriám.
odporúčam ti radikálne zmeniť prístup, lebo toto čo predvádzaš je priama cesta do prdele, nie do duchovných výšin...
-
- Zasloužilý člen
...a mě skutečně zajímá ta "plasticita času"
včeobecně se ví, již ze základní školy, že hodiny jdou jinak třeba na Zemi a jinak při rychlosti světla...to ale není plasticita
např...představ si kolo loukoťové u vozu....obvod kola stárne pomaleji nežli střed toho kola....protože se kolo pohybuje
jakékoliv vysvětlení té plasticity času od tebe mě bude stačit...a myslím i ostatním...
zatím dík zdraví martin11
včeobecně se ví, již ze základní školy, že hodiny jdou jinak třeba na Zemi a jinak při rychlosti světla...to ale není plasticita
např...představ si kolo loukoťové u vozu....obvod kola stárne pomaleji nežli střed toho kola....protože se kolo pohybuje
jakékoliv vysvětlení té plasticity času od tebe mě bude stačit...a myslím i ostatním...
zatím dík zdraví martin11
-
- Stálý člen
mahatma jenže já to zde neprezentuju tak jako ty-arogantně,namyšleně,nenávistně,negativně apod..
Teď mluví tvoje EGO, které ti říká: Jen mu ukaž zač je toho loket, mě nebude nějaké jaryn poučovat.
A o tom to je, myslíš si o sobě, že jsi něco víc a když pak vidíš, že je to obráceně, vypluje na povrch tvůj strach a obranné mechanismy co jsem uvedl v první větě.
Ze začátku jsi byl zcela vyrovnaný člověk a teď se tu prezentuješ jako negativní psychická troska, to je to o čem sem mluvil, jak lze snadlo sklouznout k temnotě a čím víc jsi přesvědčený že je to blbost, tím rychleji jsi tam, takže jsme zase u toho štítu, který je jak se zdá velmi výhodný, když vidím co na mě posíláš za energie
martin11 myslel jsem to tak že čas můžeš různě ohýbat a měnit podle svojí potřeby, jen musíš vědět jak.
něco okolo času máš třeba zde:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Teď mluví tvoje EGO, které ti říká: Jen mu ukaž zač je toho loket, mě nebude nějaké jaryn poučovat.
A o tom to je, myslíš si o sobě, že jsi něco víc a když pak vidíš, že je to obráceně, vypluje na povrch tvůj strach a obranné mechanismy co jsem uvedl v první větě.
Ze začátku jsi byl zcela vyrovnaný člověk a teď se tu prezentuješ jako negativní psychická troska, to je to o čem sem mluvil, jak lze snadlo sklouznout k temnotě a čím víc jsi přesvědčený že je to blbost, tím rychleji jsi tam, takže jsme zase u toho štítu, který je jak se zdá velmi výhodný, když vidím co na mě posíláš za energie
martin11 myslel jsem to tak že čas můžeš různě ohýbat a měnit podle svojí potřeby, jen musíš vědět jak.
něco okolo času máš třeba zde:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]