Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
sisa
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1178
Registrován: ned 16 kvě 2010 9:34
Bydliště: Praha
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od sisa »

Lindo, já brala dva roky. :-) Teď pokračuji s přestávkami. Jim Humble bere v kuse min 13 let.


linda1927
Nový člen
Příspěvky: 11
Registrován: čtv 24 říj 2013 15:37

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od linda1927 »

Dobry den, uzivam uz rok antidepresiva, teraz som zacala uzivat CDS avsak sa chcem opytat, ci sa to nejako nevylucuje, antidepresiva a CDS, ci ich mam este uzivat spolu?Dakujem za odpoved


katrina-n
Nový člen
Příspěvky: 1
Registrován: stř 08 led 2014 18:17
Dostal: 5 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od katrina-n »

Dobrý den, to byste mi NEVĚŘILI co se mi dneska stalo v lékárně :-) Příjemná zpráva pro všechny co MMS podporují !:-)
Dnes jsem si byla pro prázdné tobolky v lékárně. Lékárnice mne požádala, ať chvílí sednu, že mi přesný počet kusů přepočítá.
Sedím na židli a hraji si s mobilem a najedou slyším hlas slečny, mohla být tak stejně stará jako já:

Dobrý den, dočetla jsem se na internetu o minerálním roztoku, který pomáhá na překyselený žaludek, tak se chci zeptat, jestli ho náhodou nemáte? Raději nakupuji na přímo, než něco objednávat po internetu. Tak jsem se přišla zeptat. Lékárnice: Minerální roztok? To slyším poprvé, ale podívám se, jestli to třeba nejde objednat. Chvíli hledala a odpověděla: Žádný takový zásaditý roztok na kyselost nemáme :-DDD
Já už tušila o co se jedná a i když je to neslušné poslouchat cizí rozhovory a navíc v lékárně. Stejně jsem vykřikla: Vy myslíte MMS? A obě na mě začaly fakt divně koukat. Co to melu...:-D Pokračovala jsem: Vy neznáte MMS? No tak se na to podívejte. Sklopila jsem hlavu a dál si hrála s mobilem. Obě na mě fakt dost divně hleděly. Pochopila jsem, že když o tom nemá páru lékárnice, tak jak jak bych mohla já ...
Každopádně lidi se chodí ptát do lékárny na MMS, to je pecka, že ?:-)
Stalo se to dnes v olomoucké lékárně u Alberta na Zikové ul. :-D Takže až příště slečna/paní bude shánět MMS, tak ať tedy napíše raději mě :-D Vím, kde v Olomouci sehnat některé věci k přípravě :-DDD


Dále bych chtěla poděkovat všem, co propagují a zabývají se MMS jako silný pomocný nástroj při různých obtíží a zasílám Vám také můj příběh:
Je mi 27 let. Nemám na nic alergii, lupenku, žádná operace, ani úraz. Nemám diagnostikovanou žádnou chronickou nemoc ani neberu pravidelně žádné léky (ani antikoncepci). Chřipku jsem měla v průměru cca jednou za rok.
Dle lékařské karty jsem zdraví člověk, že?

ALE!! Trvale mne trápilo asi od 14 let akné - střední stupeň. Hodně ucpané póry, do kterých jsem si ryla ty pak pěkně zahnisaly a vytvořily se boláky. Pleť jsem měla trvale jako hrubou krupička, přitom nějak moc mastnou pleť jsem nikdy neměla. Postižená část: obličej a okolí krku, záda, dekolt.
Kosmetika z lékáren, přírodní kosmetika a drahé krémy z parfumerií - dočasný efekt. Stejně jako: laser, chemické peelingy, kožní lékař - skinoren, different atd. navíc mě štvalo, že po těchto aplikací se nesmím na slunce - asi pěkný masakr pro pleť. NIC Z TOHO POŘÁDNĚ NEZABRALO - vše jen na chvíli.
Ještě, než jsem se dozvěděla o MMS jsem se 3 měsíce pravidelně 2x týdně proplachovala vodovým klystýrem - zlepšení asi o 20-30%, ale za to trvalé zlepšení! To, co ze mě vypadlo ze střev si nedokážete představit. Jsem vlastně ráda, že se mi akné dělalo. Protože mi tímto pleť dávala něco najevo, že je špatně. Po vodových klystýrech jsem ale stále cítila na své pleti a hlavně sama na sobě, že to není ono. Stále tomu prostě něco chybělo.

Teprve až s MMS mám nejhezčí pleť za 13 let!!
Po pití MMS a následném MMS klystýru ze mě vypadávaly dlouhé provázky hlenů smotané do sebe, chuchvalce zbytků, které vypadaly, jako kdyby se ve střevech usídlily na delší dobu. Od té doby piji MMS - asi 10 dní, každý den si ho namáčím a čistím jim postižená místa. Přiznávám se, že ho piji nepravidelně, vadí mi ten zápach. Dnes jsem si byla pro tobolky, tak se vrhnu na ,,doléčení,, MMS s tobolkami.

Výsledek:
pleť tak ze 60% zlepšení na obličeji
dekolt a záda 80% zlepšení
i já se celkově cítím daleko lépe!!!

Samozřejmě, nyní už je mi to jasné, kde se akné vzalo. Špatný životní styl a nulová detoxikace těla. Zanesená střeva, která uvolňují toxiny do celého těla, játra to nestíhají a jde to ven kůži.

Tohle je tedy moje pozitivní zkušenost s MMS, která mi pomohla vyřešit můj 14-ti letý problém, za tu dobu snad poznám, že to zabralo díky MMS!!!

Řadím se tedy do ,,klubu,, MMS a každému s kým se dám do řeči, tak se o tom bavím. MMS si rozhodně zaslouží, aby o ní člověk alespoň věděl, že existuje.

Děkuji moc všem a přeji pevné zdraví
Katrina, Olomouc


sisa
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1178
Registrován: ned 16 kvě 2010 9:34
Bydliště: Praha
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od sisa »

Lindo, musí tam být nějaký odstup. já bych nevysazovala. Jak často je bereš?


Uživatelský avatar
Batles
Zasloužilý člen
Příspěvky: 682
Registrován: ned 14 pro 2008 22:59
Bydliště: poblíž města Tišnov
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Batles »

linda1927 píše:Dobry den, uzivam uz rok antidepresiva, teraz som zacala uzivat CDS avsak sa chcem opytat, ci sa to nejako nevylucuje, antidepresiva a CDS, ci ich mam este uzivat spolu?Dakujem za odpoved
Deprese mají svůj počátek v překročené hranici intoxikací těžkými kovy. Povětšinou olovo v kostech a metylrtuť v mozku. Ta je 50x toxičtější, než rtuť (bakterie v ústech mění rtuť z amalgánových plomb na metylrtuť). Ve střevech je doslova nasáta nervovými vlákny a transportována rovnou do míchy a šup do mozku do limbického systému (tam sídlí emoce). No a deprese jsou na světě, a radost ze života záhadně mizí.
Než jsem tohle ověřil a odstranil metylrtuť a olovo, trvalo to poctivé dva měsíce.....
Antidepresiva snižují účinek CDS. Pokud je berete 1x denně, tak bych to vůbec neřešil.....
Rozhodně doporučuji CDS brát, ono svou práci udělá :D
No, chce to ale ještě něco navíc pro odstranění depresí-nelze sem popisovat podrobnosti.
Batles


Zorca
Nový člen
Příspěvky: 14
Registrován: ned 03 úno 2013 12:42
Dostal: 8 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Zorca »

Hezký večer všem,
hlásím se po delší době, abych poprosila o názor. Jen pro připomenutí: mám rakovinu prsu s metastázemi do kosti. Beru MMS dlouhodobě s přestávkami. Po 40 denním aplikování MMS1+MMS2 pokles rak.markerů z 90 na 50. Nyní po 2 měsících vzestup. Před měsícem na 80, dnes už 104. Může to způsobovat MMS? A pokud ano, jak dlouho? Tento týden jsem na MMS1+HCl 8 x 3 kapky. Chystám se přidat MMS2. Mám hydlochlorod acid - kolik ho mohu brát denně a jak? Také se chystám na infůze s vitamínem C. Děkuji za odpovědi.


Hela
Zasloužilý člen
Příspěvky: 265
Registrován: stř 05 pro 2012 11:45
Dal: 191 poděkování
Dostal: 185 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Hela »

Když jsem si pročítala na internetu informace o homeopatickém léku Carcinosin, narazila jsem na tento článek. Třeba tě bude zajímat:
http://vilcakul.extra.hu/modules.php?na ... int&sid=23


Roxo
Nový člen
Příspěvky: 5
Registrován: úte 21 kvě 2013 16:47
Dostal: 5 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Roxo »

Dobrý den, jak souvisí braní MMS s aritmií srdce? Mám aritmii...prý si braním MMS silně ubližuji.


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od poota »

To Zorca:
MMS a všechny jeho odvozeniny jsou dobré, ale nespoléhej jenom na ně.
Pročti si vlákna o bezbílkovinových dietách (kúra pátera Ferdy a Breussova kúra) a podívej se i na Autopatii, například Čehovský výborně vysvětluje kromě autopatie i homeopatii a izopatii a probírá i Carcinosin. Rakovinou se zabývá mimo jiné u Hulda Clarková a hodně s ní souvisí i práce Hany Bláhové. Další mocnou inspirací je Norbekov. Po různých vláknech je tu rozeseta spousta nejrůznějších inspirací - použij i "Hledání". Informace si nějak utřiď a vypracuj si svůj vlastní plán, podle kterého budeš postupovat.
Rakovina není něco "cizího", co se do Tebe dostalo "zvenku" a co můžeš nějak "zničit". Jsou to Tvoje vlastní tkáně, kterým jsi svojí psychikou a svým způsobem života neumožnila normální a zdravý vývoj - pokud svoji psychiku a způsob života změníš na zdravější, Tvoje tělo se rádo a ochotně vrátí ke zdraví, které je pro něj mnohem přirozenější.
Mechanizmus vzniku rakoviny je celkem jednoduchý - vlastní psychikou, hlavně spěchem a různými stresy oslabíme svou imunitu. K tomu se přidají chemické vlivy různých ředidel a nákaza vlasovci, které připraví půdu pro invazi plasmodií. Tím je imunitní systém natolik maten, že nedokáže zvládnout běžné plísně. K tomu se přidávají různé karcinogeny v potravě a nedostatečné prokrvení některých míst. Všechny tyto vlivy se sečtou a nakonec dojde k tomu, že selže do té doby spolehlivé odstraňování "vadných" buněk, buď proto, že je imunitní systém jako vadné nerozezná a nebo proto, že už je jich moc a nebo se k nim nedostane. Vzniká větší množství nepatrných ložisek, kterým doktoři říkají metastázy a mylně je považují za pokročilejší stádium rakoviny. Některé z těchto drobných ložisek má krušnější podmínky a proto se začne zvětšovat a vzniká z něj nádor, která se již projevuje i mechanicky, takže je zjistitelný i pro doktory.
Celý tento vývoj jde v kterékoli fázi vývoje zastavit a zvrátit.
Nejdůležitější je psychika. Pak je nutné omezit příjem "škodlivin", tělo vyčistit a řádně prokrvovat. Je potřeba si uvědomit, že to jediné, co nám pomůže rakovinu přemoci, je naše vlastní tělo, naše imunita. Takže všechno naše snažení musí směřovat k tomu, abychom mu v tom co nejvíc pomáhali a co nejmíň překáželi. Všechny léky samy o sobě rakovinu nepřemůžou - jenom ji mohou oslabit natolik, aby nad ní naše tělo dokázalo zvítězit.
Proto nesázej na jednotlivé "léky", ale na "metody" a neboj se je kombinovat. :good:

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od poota »

Roxo píše:Dobrý den, jak souvisí braní MMS s aritmií srdce? Mám aritmii...prý si braním MMS silně ubližuji.
Ta arytmie má nějakou příčinu.
Jestliže je tou příčinou něco z toho, co MMS odstraňuje, tak bude MMS pomáhat.
Jestliže je tou příčinou něco jiného, tak tu arytmii MMS nijak neovlivní.
MMS by mohlo teoreticky škodit jenom tehdy, kdyby jím odstraňované patogeny arytmii bránily a bez nich by se zhoršovala.
Což mi zní jako nesmysl, takže bych se v Tvém případě soustředil na to, jak dalece fundovaný je zdroj této informace, případně jak dalece je zainteresovaný na braní jiných léků. Rozhodně by bylo dobré se na jeho názor podrobně vyptat.
Pokud je to lékař, bylo by nanejvýš vhodné, aby Ti vybral chorobopisy všech pacientů, které na arytmii léčil - a z nich vybral všechny, které svými léky vyléčil natolik, aby už léky brát nemuseli.

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Zorca
Nový člen
Příspěvky: 14
Registrován: ned 03 úno 2013 12:42
Dostal: 8 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Zorca »

Pooto, moc děkuji za odpověď. Samozřejmě, že nespoléhám jen na MMS. Dodržuji dietu - většinou čerstvá zelenina, bez masa a mléčných výrobků. Také dietu Dr.Budwig. Z Turecka mi byla přivezena od bylinkáře speciální směs rostlin na rakovinu, kterou jsem vařila v medu a denně jím ráno na lačno. Také konzumují mletou přesličku na kosti. Nyní čekám, na antiparazitika, až budou skladem na netu a začínám kůru na vlásovce - chodím na konzultace k p.Andrýskové, která je poradcem pro Ostravu (proškolena ing.Bláhovou). Přečetla jsem množství knih o pozitivním myšlení, apod..., chodím na meditace, přednášky, do pyramidy (velkou pyramidu od léčitele p. Davídka mám i doma v ložnici). U pana Davídka jsem podstoupila 2 x léčení. Cítím se dobře, snažím se na nemoc nemyslet, ale moc to nejde, když se tak často pohybuji po nemocnicích, kde vám většinou doktoři řeknou, že jste nevyléčitelní a bude to jen horší. Podle lékařů bych měla ležet a maximálně si dojít na WC a trochu se pohybovat po bytě. Chodím přes víkendy po horách a přes týden se doma také moc neohřeji.Také sleduji denně PH metrem PH - a je dobré. Stále něco hledám na netu. Takže neberu jen MMS, i když jsem se k němu nyní upnula.
A ještě jeden dotaz: koupila jsem si hydrochlorid acid. Je to to samé co Betain? A jak ho mám užívat s MMS? Děkuji za odpověď.


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od poota »

Jsem rád, že Tě není potřeba moc "přesvědčovat" :good:
Doktoři mají pravdu jenom v tom smyslu, že těma jejich metodama je to opravdu nazadrmo. Nech je, ať si melou svoje a dělej to podle sebe. Hlavně si od nich nenech zkazit náladu a klidně si plánuj, co všechno chceš ještě udělat a stihnout. Podle nich už jsem taky měl být třicet let pod drnem :lol:
Hydrochlorid acid by měla být kyselina chlorovodíková, snad nějak na něco vázaná, aby to byl prášek a ne kapalina. Takže by to odpovídalo Betainu HCl - pozor, ještě existuje Betain bez kyseliny, krmí se tím třeba kapři.

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
sisa
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1178
Registrován: ned 16 kvě 2010 9:34
Bydliště: Praha
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od sisa »

Zorco, držím palce, jsi na dobré cestě, určitě přidej to MMS2 a neboj, to je jen přechodné zvýšení. Já bych to brala jako, že mi tělo říká: "Přidej počet kapek a počet hodin a přidej MMS2. Zkus to CDH, říkají, že je účinnější než CDS, protože se při výrobě nic neztrácí. No a J. Humble i A. Kalcker říkají, že na některé druhy rak. lépe působí MMS aktivované klasicky s kys. citronovou. Chce to vyzkoušet.
No a jestli by se ti dostal do rukou Ukrain, to by bylo. Zkus kontaktovat pana profesora, ten by ti poslal první dávku, je to diagnostická dávka, při ní poznáš podle příznaků jestli bude lék fungovat nebo ne. A jestli jo, tak již po první kůře není po rakovině ani stopa. Je to naprostá bomba, tím vyléčili i papeže Jana Pavla II.
Držím ti palce a myslím na tebe. Nejsi sama, neboj.


beluška
Nový člen
Příspěvky: 6
Registrován: pon 30 pro 2013 21:13
Dostal: 1 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od beluška »

Dobrý den, ráda bych se i já nějak zapojila. Asi začátkem prosince, mi začalo být nějak divně, unavená, pocení, pak bolest břicha zad..Takže jsem se rozhodla, že začnu užívát MMS, ale po týdnu jsem přestala, problémy a bolesti se zhoršily, a při 3 kapkách mě začalo nějak štípat v krku.. dostala jsem strach, že přece jen mě to popálí.. V současné době mám za sebou vyšetření žaludku, odběru krve, sono břicha, odběru stolice a vše je v pořádku, ale bolesti jsou i nadále a možná i větší..Nevím už, co dělat.Od MMS mě prostě odrazuje to, že je to stále zakázané a na lahvích je prostě křížek a varování před požitím..Nechápu zkrátka, že by žíravina mohla pomoct..Ale pomoc zkrátka potřebuju, už se tan můj stav nedá vydržet, jsem neschopná, normálně fungovat. Nejsem chemik, takže nevím, jak si ověřit MMS a napsat se dá cokoli...Děkuji za názory ..


sisa
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1178
Registrován: ned 16 kvě 2010 9:34
Bydliště: Praha
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od sisa »

Beluško, na netu jsou mraky informací, kde se vysvětluje, jak MMS působí a všechno kolem. Naše fórum k tomu všemu patří.
Dost dobře nechápu, že o tom nic nevíš a začneš to brát. Nic ve zlém, ale u mě byl postup opačný.


Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“