Ahoj všem tady,
prosím Vás o názor. Myslím si, že někde dělám chybu při aplikaci DMSO a nějak mi hlava nebere kde.
Dávám si koupele. Aktivuji 2 lžičky MMS s 2 lžičkami 50% Kys.C potom přidám 2 lžičky DMSO. Zakvedlám s tím smradem a šup s tím do vymyté a vymmskované vany. Potom se naložím na 25minut do tohoto parního kotle, neboť smrad + horká koupel = zamořený celý byt
a samozřejmě jsem dostatečně před tím umytý.
Proč tato lázeň? Mám na hrudi něco jako potničky nebo malé uhry- svědivé, sem tam svědivé znamínka, je to dost nepříjemné když se před klientem přistihnete jak se škrábete. Dále na malý bércový vřed a jednu plíseň za nechtem. Ta se sice dost zlepšila i se samostaným MMS koupelemi, ale chtěl bych to dorazit.
No nic méně po cca třítýdení kuře žádné srovntalné zlepšení. DMSO jsem kupoval od zdejšího uživatele a pisatele. Přišlo mi dokonce ve stavu krystalickém. Nechal jsem ho v kuchyni do druhého dne a už byl v poho. Tedy zdroj je OK.
Dokonce jsem zkoušel nejdříve do vany vmíchat aktivované MMS a potom jsem přidal DMSO, taky bez reakce, nebo zlepšení.
Dávky mi už nejde zvyšovat, pálí pajšl a kašel je na skoro horní hranici před přidušením
Teď když to tak po sobě čtu, tak mi snad zase pomůže jen klasický vzorec. Jsem na horní hranici. Zatím to nic nedělá. Pokračuj dál a uvidíš. Mezi tím i taková inhalace není na škodu pro zakouřené plíce
tak proč ne?
Kdyby v tomhle našel někdo chybu, prosím o reakci, rád popřemýšlím.