Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
V Hádánicích
Moderátor: FUP - Moderátoři
- Karel IV
- Starší člen
- Dostal: 1 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: jak dostat z odpadniho tepla levne alespon 240W ?
Mimo téma (offtopic)
[quote="ga"]u kamen na biopeletky vykon okolo 9KW je potreba aby porad bezel ventilator asi 240W. [quote]
Řekni manželce ať po sobě pokaždé zhasne na chodbě a máš hned nějaký watík navíc.
Řekni manželce ať po sobě pokaždé zhasne na chodbě a máš hned nějaký watík navíc.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
- Mim
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
-
- Stálý člen
- rival
- Hlavní admin - živý člověk
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 227 poděkování
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 7 poděkování
Člověče zlatá , dej sem jednu funkční věc a je jedno z jakého oboru , co jsi uděl Ty a budeme všichni hodnotit a budeš se divit .Anonymous píše:Zase to samé.Řešíte to dokola.Nikdo z vás tu sem nedal nic funkčního.A i když dá a bude to fungovat,tak pořád budete řešit to samé.Jen pár lidí tu něco dělá a z toho páru jen 2%sou u funkčního zařízení.Dejte sem funkční zařízení s dokumentací a změna nebude žádná.Nebo snad ano?
No tak šup šup , dávej ----- a nebo umíš jenom kecat .
Já myslím , že nic nemáš a že jsi jenom takovej šťoura , kterej sám neví co v životě chce a chtěl by všechno zadarmo.
Až Ti jednou dojde , co to je energie a potažmo , VOLNÁ ENERGIE , tak budeš nejenom jinak mluvit ale i jinak myslet.
Tak se hochu nad sebou trochu zamysli , nebo budeš v hospodě ,u piva, kecat do konce života furt to samé dokola .
A jak jsem tak několikrát za sebou četl , co jsi napsal , tak můžu zodpovědně říct , že jsi toho v životě udělal pramálo a víc už toho ani neuděláš , i kdybys chtěl.
Sám jsi nad sebou už dávno vynesl ortel , kterej Tě degradoval na člověka konzumního .
Každému se ale musí dát druhá šance a myslím , že mluvím za všechny , když řeknu:
TADY JI MÁŠ
Ps: pamatuj , jinou nedostaneš , tak ukaž , že jsi jí hoden
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 7 poděkování
jo jo
16:57hodAnonymous píše:Jak říkám tohle vám de jen jsem čekal kdo něco napíše no nic musím se zasmát .Dúvěřuj ale prověřuj že?
Ve skrytu duše jsem doufal , žel – -- --
doba je taková a lidičky chtějí být klamáni a Ty mezi ně patříš ( bohužel – a nebo Bohu dík , tak nevím )
Nicméně , -- nikdo Tě pro tvou víru v to , co do Tebe někdo duněl od malička , nezatracuje a neodsuzuje , ba spíš naopak .
Spíš to dávám za vinu výchově a lidem , kteří chtějí ovládat .
Ovládat pomoci lidí “ bez mozku “ bez sebeúcty sama k Sobě.
Přijde doba , kdy to pochopíš ale to už bude moc pozdě na to , abys něco začínal.
Pak Ti nezbude nic jiného , než zase remcat a remcat a vybíjet si vztek , na někom jiném , třeba doma nebo v práci a nebo zase přijdeš na nějaké to forum a budeš se snažit a snažit
a nikdo Tě neuslyší -- ani Tě nebude chtít slyšet.
A víš proč , protože si řeknou --:
„“ To už tu přece jednou bylo „“
Je mi z toho smutno za Tebe
Zase ps :
všimni , kdy jsem to psal - ani jsem nečekal na odpověď – tak jsem Tě odhadnul -- průhlednej seš teda pěkně – a v nevědomosti zůstaneš - navždy.
Pro forum : – nic neumííí a nepochopil-- chvástal
funkční
Pokud mají v každé škole žáci všichni samé jedničky, nikdo nestůně,Anonymous píše:Zase to samé.Řešíte to dokola.Nikdo z vás tu sem nedal nic funkčního.A i když dá a bude to fungovat,tak pořád budete řešit to samé.Jen pár lidí tu něco dělá a z toho páru jen 2%sou u funkčního zařízení.Dejte sem funkční zařízení s dokumentací a změna nebude žádná.Nebo snad ano?
prostředí je zdravé, vláda slouží lidu, mafie zrušila sama sebe a tyto trendy vydrží, je to super kolego anonymní, energie dosud potlačovaná si sama najde cestu, objeví se a zůstane, pochopí ta nadpoloviční většina
velmi rychle. I Vy byste pak pochopil plně, co naznačím jenom lehce :
Spin elektronu není rotací, takže rotace umožňuje dosud málo zveřejňované a veřejně nevyužívané fyzikální pseudo paradoxy.
To, že je zatím vše jinak, způsobilo Váš povzdech, je to povzdech nad starou setrvačností a de facto strach ze smrti.
Kdo je nositelem volné energie nemá s výše uvedeným strachem nic společného, může volnou energii poskytnout, komu uzná za vhodné. Zde nemám na mysli žádnou oxidaci hliníku.