Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Kauzalita budoucí pogROMy - zprávy z tisku, postřehy, atd.

Moderátor: aNONym

Odpovědět

Co myslíte, jak se vyřeší tato otázka?

Vláda konečně zasáhne a přitvrdí.
1
2%
Lidem dojde trpělivost a začnou to řešit sami.
38
76%
Jinak.
11
22%

Celkem hlasů: 50

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Re: Kauzalita budoucí pogROMy - zprávy z tisku, postřehy, at

Příspěvek od sisa »

No, paráda, radši ani nechci vědět, kolik peněz zahučelo do něčích kapes na řešení romské otázky. Kdyby se zde praktikoval trest za krádež - useknutí ruky, min.1/2 republiky by bylo bezruké.

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

"Možná jich Hitler nezabil dost" ...

Příspěvek od A(&F) »

... údajně prohlásil místostarosta města Cholet, poslanec Gilles Bourdouleix, na adresu kočovných cikánů (tzv. "travelerů" :roll: :D ) při pokusu o vyklizení neoprávněně užívaného pozemku, jenž probíhal za policejní asistence ... za tento výrok mu hrozí až 5 let vězení (musel by se ale nejdříve vzdát inmunity ;) ) ...... poslanec však tvrdí, že celá událost proběhla jinak ... že ho hajlující cikáni nazvali "malým špinavým Hitlerem", na což on reagoval slovy "Pokud bych byl Hitlerem, tak byste určitě nepřežili" ... (zdroj: zprávy ČT24)

... romové druhý den pozemek vyklidili ... ve Francii údajně žije přes 400.000 "travelerů" ...

pozn: ... "Ve Francii přímo zákon ukládá obcím s více jak 5000 obyvateli, aby měly pro "kočovníky" vyhrazený pozemek ... :shock: :shock: :bhead: ... (zdroj: ... http://aktualne.centrum.cz/zahranici/ev ... ?id=785845 ) ...... že tato místa jsou (logicky) zdrojem značných problémů dokládá i tento článek ... http://zpravy.idnes.cz/sarkozy-rusi-tab ... anicni_btw ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
A(&F)
Zasloužilý člen

Zase jedna povedená statistika ... :DD

Příspěvek od A(&F) »

... citace z článku "I když už sex není tabu, stále rodí i "čtrnáctky" ( http://mediafax.nova.cz/clanek/domaci/i ... actky.html ) ... "Nejvíce 17letých a mladších rodiček je v kraji Ústeckém (17,5 procenta) a v kraji Moravskoslezském (16,3 procenta) ...."

... čímpak to asi bude ??? ... :ethink: ... :laugh: :laugh: :laugh: ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
A(&F)
Zasloužilý člen

Statistika ...

Příspěvek od A(&F) »

citace: ... "Soužití s Romy je stále horší, ukázal průzkum ...

87% lidí považuje soužití s Romy v České republice za problematické. A jen 9% za dobré. Ukázal to průzkum agentury CVVM, podle které je poměr obou stran v neprospěch Romů nejvýraznější za posledních patnáct let.

Na otázku, jak hodnotí vzájemné vztahy mezi Romy a ostatními obyvateli České republiky, vybralo 36 % dotázaných možnost "velmi špatně", dalších 51 % dotázaných možnost "spíše špatně". Za "spíše dobré" považuje vzájemné vztahy devět procent dotázaných, za "velmi dobré" je pokládali jen jednotlivci. Čtyři procenta lidí nedokázala vztahy mezi Romy a ostatní populací zařadit do žádné z nabídnutých kategorií.

Z časové řady, kterou agentura CVVM zveřejnila, plyne, že hodnocení vzájemných vztahů je poměrně setrvalé. V roce 1999, kdy na tom vztahy byly relativně nejlépe, například 66 % lidí považovalo vzájemné vztahy za špatné a 23 % za dobré. Jinými slovy, i tehdy byla výrazná většina obyvatel kritická."
...
(zdroj: ... článek "Romové nám lezou krkem, bouří se Plzeň. Vypuknou nepokoje? " http://domaci.eurozpravy.cz/zivot/74334 ... -nepokoje/ )

... tož, když to shrneme, soužití s cikány hodnotí obyvatelstvo porůznu v počtu:

- 9% jako dobré ... = nepřizpůsobiví cikáni + jim podobná svoloč + politici a podnikatelé, kteří na nich tvrdě rejžujou + zblbla, co mají rozvinutou toxoplazmu (což nevylučuje předchozí jmenované skupiny) ...
- 4% se nevyjádřilo ... = cikáni, kteří nechtějí jít proti své komunitě + smažky, co už maj totálně vyhulený mozky (takže je jim to úplně jedno) + politici, dodržující "politickou korektnost" ...
- 87% jako špatné a velmi špatné ... = zbytek obyvatelstva (neromové) + pár slušnech romů, kterým ta parazitující verbež už taky leze krkem ...

... takže to v součtu "sedí" !!! ... naprosto přesně, do puntíku !!! ... :D ...

A(&F)
Zasloužilý člen

Jak to bylo s pracovním táborem v Letech doopravdy ??? ...

Příspěvek od A(&F) »

... pokud se dá věřit informacím z diskuze pod článkem Zavřete vepřín v Letech, vyzval Česko výbor OSN, tak ono to možná bylo jinak ... a jinde ... :ethink: ...

citace (František Sokol, 25.7.2013 18:37) ... "Přesný název toho tábora byl Sběrný tábor pro osoby práce se štítící a osoby s kriminální minulostí.
Jeho schvalovací listina je podepsána prezidentem Tomášem Guaerigue Masarykem na základě Zákona o porulných Cikánech z roku 1927, otevřen byl už v době 2. republiky, vždycky šlo o české zařízení s českými dozorci. Tábor v Letech nebyl trestní. Jelikož šlo o sběrný tábor taky pro osoby s kriminální minulostí, obyvatelé se nezřídka dopouštěli trestných činů, což bylo řešeno deportací do trestního tábora, které ovšem už spravovali Němci. Z této skutečnosti pravděpodobně pochází informace o deportacích do koncentračních táborů, kam byli obyvatelé letského tábora posíláni za trest.
Vlivem nedodržování osobní hygieny obyvatel sběrného tábora tam docházelo k častým epidemiím, bohužel se ztrátami na životech nejen romů, ale taky dozorců, protože jak víme, epidemie si nevybírá."
...

citace (Karel Rybák, 25.7.2013 19:55): ... "Můj děda za války prošel Pankrácí a Osvětimí. Přežil. Dodneška mi to připomínají dvě knížky od neznámého autora s názvem "Žaluji". Jsou tam přepisy motáků vězňů a jejich osudy. Děda byl v odboji a do rukou nacistů padnul po atentátu na Heydricha. Nicméně-ty knížky obsahují také mapy a popis VŠECH koncentračních táborů v Evropě. A světe div se-ten v Letech je tam také. Ale nikoliv jako koncentrační tábor, ale jako KÁZNICE. Jelikož máme u Hrejkovic chalupu a znám i pamětníky, tak to, co mi oni řekli, je ve velice silném rozporu s tím, čím nás zásobuje propaganda. Původně byli v Letech internováni intelektuálové a Židé. Až na přímluvu knížete Schwartzerberga na tehdejším Ministerstvu vnitra mu tam přesunuli romy. Celé se to dělo pouze z praktických důvodů. Knížecí lesy postihla kalamita a bylo potřeba dělníků, či spíše otroků, kteří by to zlikvidovali dřív než kůrovec. K tomu byli intelektuálové a vesměs starší Židé nezpůsobilí. Tak asi takhle.
Další lež je ta, že vepřín stojí na místě bývalé káznice. Ne, stojí cca 1,5 kilometru od ní. Jenže politikům a aktivistům z města nevoní.....
P.S. oba díly Žaluji jsou vydány v r. 1946." ...

... jinak v diskuzi se mi velmi líbil návrh: ... "Postavme jim tam pomník z mědi, ať ve světě vidí, jak si váží památky na zesnulé bratry :-)" ... :evil: ...

-------------------
PeS: ... "Plány OSN hatí, vepři naši boubelatí" ... :D :D ...

A(&F)
Zasloužilý člen

Romové deformují čísla o nezaměstnanosti.

Příspěvek od A(&F) »

citace: ... "Podle studie Světové banky z roku 2010 (a dnešní čísla budou spíše horší) je v Česku nezaměstnaných 65 procent Romů; na Slovensku více než 90 procent. Mezi romskými ženami dosahuje v Česku nezaměstnanost „slovenských“ rozměrů a blíží se devadesáti procentům. Osm z deseti Romů má jen základní vzdělání a více než čtvrtina dokonce jen školu zvláštní. I pokud jde o míru nezaměstnanosti, dá se předpokládat, že se na celkových necelých osmi procentech Romové podílejí přibližně jednou pětinou až čtvrtinou." ...
(zdroj: ... http://www.finmag.cz/cs/finmag/ekonomik ... i-v-cesku/ )

... skutečnost je ale daleko ještě horší, jelikož statistické údaje jsou brány pouze z dat "Úřadů práce" ... pokud by se do výpočtů zahrnula aj data parazitů ze "sociálky", tak by se teprve ukázala pravda v celé své zrůdnosti !!!! ... :bhead: ...

A(&F)
Zasloužilý člen

Ústí - Neštěmice ... zavražděná taxikářka ...

Příspěvek od A(&F) »

... o tom, co se o víkendu stalo v Ústí n. L. - Neštěmicích, asi netřeba se dlouze rozepisovat, jelikož jsou toho plná media ...... devatenáctiletý "mladík", cikán Tomáš Bady, potřeboval auto a peníze, tudíž si je chtěl vzít násilím a přitom surově pobodal taxikářku, která posléze svým zraněním podlehla v nemocnici ...... matka od rodiny ...

... Bady měl sakra velký štěstí, že ho policajti zabásli dříve, než ho dopadli ústečtí taxikáři ... škoda přeškoda, protože takhle jen budeme živit dalšího šmejda, co se stejně nikdy nezmění ... :? ...

Obrázek
(zdroj obrázku: ... http://www.denik.cz/ustecky-kraj/devate ... 30729.html )

... tohle je zřejmě již poslední hřebíček do "multi-kulti rakvičky" ... neb tohle vyvolá nepokoje ... a zřejmě nejen v Ústí ... :| ...

------------
PeS: ... pokud by snad někdo ještě pochyboval (i přes jeho charakteristické příjmení), že je to "kofola", tak tady je k tomu facebookové vyjádření jeho bratra ...

Obrázek
(zdroj obrázku: ... http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/p ... ivota.html )

A(&F)
Zasloužilý člen

Obec Teplá = Cikánská Lhota ...

Příspěvek od A(&F) »

A(&F)
Zasloužilý člen

Tři nejhorší slova ...

Příspěvek od A(&F) »

... tři nejhorší slova, která můžete slyšet od cikána: ... "Dobré ráno sousede" ...

... aneb takto to dopadá, když se rázně nezakročí ihned v samém počátku ... už 5 let trvající kauza, která nemá rozumného rozuzlení ...

citace: ... "Oskar Dobrovodský již pátým rokem bojuje proti nepřizpůsobivým sousedům. Město jeho problém ignoruje, přestože samo město je viníkem tohoto stavu

Na denním pořádku je zápach, dým, hluk, vyhrožování ....."

[youtube][/youtube]

A(&F)
Zasloužilý člen

BIS zpráva: Protiromské nálady jsou nebezpečnější než ty ext

Příspěvek od A(&F) »

citace: ... "Protiromské nálady části veřejnosti se pro bezpečnost státu mohou stát větším problémem než skupinky pravicových extremistů. Ve čtvrtletní zprávě o vývoji na extremistické scéně to na svém webu uvedla Bezpečnostní informační služba (BIS), která upozornila na účast běžných občanů při protiromských demonstracích v Českých Budějovicích a Duchcově. Mezietnické napětí je podle kontrarozvědky nutné řešit razantně a pragmaticky." ...

... recept je přitom prostý a jednoduchý ... ODSTRAŇTE PŘÍČINU !!!!! ...

--------------
PeS: ... mmch, ve zprávě se také hovoří: .... "protiromské nálady části společnosti se v uplynulém čtvrtletí pokusila využít krajně pravicová Dělnická strana sociální spravedlnosti (DSSS), která uspořádala 22. června demonstraci v Duchcově. Akce se zúčastnilo zhruba 1000 lidí, z nichž asi polovina patřila k DSSS. "Přes relativně vysokou účast se straně ale nepodařilo situace využít k získání vyšší popularity. Při demonstracích v Českých Budějovicích se již neangažovala," podotkla kontrarozvědka ....

... tak proč nás potom média neustále "krmila", že nepokoje v ČB rozpoutávali právě pravicoví extrémisté ??? ... :ethink: ..... :dknow: ...

dusan
Stálý člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 24 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dusan »

Mila rozprávka

boli raz dvaja cigáni. .....

kurva, to boli časy!!!!!!

A(&F)
Zasloužilý člen

Re: Mila rozprávka ...

Příspěvek od A(&F) »

dusan píše:boli raz dvaja cigáni. .....

kurva, to boli časy!!!!!!
... jo, to byly ... :? ... ale jelikož byli (bohužel) opačného pohlaví, byla to i příčina jejich dnešního přemnožení ... :D ...

A(&F)
Zasloužilý člen

Rodina prodávala marihuanu přímo z okna, ...

Příspěvek od A(&F) »

citace: ... "Rodina prodávala marihuanu přímo z okna, ve frontě stály i děti

Celá šestičlenná rodina, která pobírá sociální dávky a někteří její členové jsou i invalidní důchodci, byla policejním komisařem obviněna z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.
" ...
(zdroj: ... http://www.novinky.cz/krimi/309311-rodi ... -deti.html )

... a pak že nepracujou !!! ... :? ...... :D :D :D ...

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Já tedy nevím, ale na jedné straně máme špinavé ulice ( vyhazujeme miliony úklidovým firmám), lesy, kam se podíváš, bordel a na straně druhé už cikáni něvědí, co by roupama.

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

sisa píše:.... na jedné straně máme špinavé ulice ......a na straně druhé už cikáni něvědí, co by roupama.
... a kdo za to může ?? ... :ethink: ... evidentně Ústavní soud (v čele s Pavlem Rychetským, bojovníkem za cikánský "práva" viz http://www.w.w.w.upramene.cz/forum/view ... il#p120657 ) který zrušil zaměstnávání těch, co pobírají soc. dávky, protože to vyhodnotil jako nucenou práci !!! ... :shock: :shock: ... (což bylo mimochodem také jedním mnoha důvodů, proč většina cikánů usilovala a stále dál usiluje o "trvalou invaliditu", jelikož s tímto statutem jsou navždy zbaveni "práva na praci", ale přitom si mohou dál nerušeně užívat "peněžitých darů státu" ... :? ) ...

... koneckonců, k této problematice se již mnohokráte vyjadřovali mnozí politici, kterým není lhostejno, že se zbůhdarma plýtvá prostředky nás všech na uspokojování "potřeb profesionálních pobíračů dávek" (chlast, drogy, cigára, automaty, atd.), bez toho, aby státu byli alespoň nějakým způsobem prospěšni (byť jen minimálně) ...... dovolím si v této souvislosti opět citovat p. senátora Doubravu .. "Převeďme ty peníze do zaměstnanosti, ať cikáni a vůbec nepřizpůsobiví obecně dostávají peníze jen v případě, že budou pracovat. I kdyby měli stokrát zametat jeden chodník, tak ať ho zametají třeba po stoprvé, ale ty peníze dostanou jen za práci a ne za válení se a vyřvávání o tom, jak je diskriminujeme!“ rozčílil se Jaroslav Doubrava" (viz http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 76#p118776 )

... co však čekat od státu, kde míra sociální výhod je přímo úměrná míře pigmentace !!! ... :bhead: ... kde dokonce nemusejí pracovat ani ti, co si za peníze daňových poplatníků "lebedí v kriminálech" ... :dknow: ...

------------------
PeS: ... možná se to (snad někdy) změní, viz http://zpravy.idnes.cz/reseni-problemu- ... domaci_brm ... ale moc tomu nevěřím ...... vždyť pokud jim to dovolíme, "jehnědy" si vždycky najdou "nějakou tu kličku", aby nemuseli přiložit ruku ku společnému dílu ... :? ...

Odpovědět

Zpět na „Tertium NON datur“