Ahojky,erikozo píše:ahojte .....K mojmu problemu:
.... najhorsie je ze mi nechuti jest a rano mavam nutkanie na vracanie mam pocity ako keby mi netravilo respektive velmi pomaly. Za ten mesiac som schudol 8kg. Nejem mastne tazke jedla drzim sa lahkych jedal mlieko a mliecne vyrobky a sladkosti som vypustil tiez.
Neviem cim mam zasa nastartovat ten zaludok uz som ztoho na nervy co by ste mi radili mam vyskusat mms??
Popripade kto ma alebo mal problemy ako ja kludne piste DIIIK
čím je člověk starší, tím více klesá vlastní tvorba HCl v těle= kyselina solná která je potřebná na trávení.....
Přírodní tvorbu žaludečních šťav provokuje kávové klysma, já řešil úbytek HCl tabletkou Betainu před jídlem s větším množstvím bílkovin (maso a kupodivu i luštěniny...) Ale která jídla ti dělají zle si musíš vysledovat sám....
Prostě nahoď problém do google a on ti to najde. Někde tu na fóru je vlákno o HCl terapii, prostě musíš hledat, ale teď alespoň víš co
H.v.
PS- tělo není blbec a když se hodně najíš a nestačí HCl tak aby se tělo zbavilo jídla, tak si vyrábí kyseliny z jiných zásob v těle Tak je dán základ pro vznik dalších nemoci