Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 191 poděkování
- Dostal: 185 poděkování
Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
Doplňovat křemík je možné také kaolínem neboli bílou hlínou. Doporučuje to Naděžda Semjonová ve své knize "Očistit od parazitov". Bohužel to česky nevyšlo, pokud vím. Říká tam, že paraziti křemík spotřebovávají, proto se ho potom v těle nedostává. Ve svém sanatoriu, kde zbavuje lidi parazitů, dává každému novému příchozímu klientovi 250 g kaolínu (na kúru). Doporučuje brát 1 čajovou lžičku do vody denně mimo jídlo. Kaolín je možné sehnat v lékárně. Chuťově je to docela příjemné, brala jsem ho, když mi po albendazolu padaly vlasy. Pomohlo to.
-
- Nový člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 5 poděkování
Anreas Kalcker píše,že KŘEMELINA se bere 2krát denně ráno a odpoledne čajová lžička při jídle, nejlépe v tekuté formě.Léčba KŘEMELINOU by měla být prováděna 18dnu každý den a také by se neměla užívat pruběžně,ale jen s přestávkami,pochopila jsem to tak,že prvních 18dnu v kuse beru,pak nějaká přestávka 21 dnu,a pak se bere 10dnu,zase přestávka a dalších zase 10dnu budu brát,ale nevím to jistě.
upozornuje na duležitost klystýru MMS nebo CDS provádět od druhého dne odčervování denně asi jako s tou křemelinou a pak později s odstupem 3-4dnu.
Jinak JEŠTĚ NĚCO O KŘEMELINĚ,koho to zajímá-
Rozsivky jsou jednobuněčné organizmy,které žily před 300 miliony let v oceánech.Z křemičitanu získávaných z mořské vody si tvořily jemnou skořápku.Když odumřely,ukládaly se jejich mikroskopické skořápky na dně moře.Během staletí se jich uložily až tisícimetrové vrstvy.Po ustupu oceánu se tyto vrstvy ocitly na souši a společně s mušlemi tvoří křídové utesy a prášek jako rzsivková puda.
Je to NETOXICKÝ neutrální materiál obsahující minerály, jako mangan,magnézium,železo,titan,vápník,křemičitany a další.Z rozemletých skeletu rozsivek se stávají mikroskopické ostré křemíkové jehličky škodící PARAZITUM,HOUBÁM,KVASINKÁM,ČERVUM a AMÉBÁM.Nejsou nebezpečné lidem ani jiným živočichum.
toto je z knihy Jima Humbla.
upozornuje na duležitost klystýru MMS nebo CDS provádět od druhého dne odčervování denně asi jako s tou křemelinou a pak později s odstupem 3-4dnu.
Jinak JEŠTĚ NĚCO O KŘEMELINĚ,koho to zajímá-
Rozsivky jsou jednobuněčné organizmy,které žily před 300 miliony let v oceánech.Z křemičitanu získávaných z mořské vody si tvořily jemnou skořápku.Když odumřely,ukládaly se jejich mikroskopické skořápky na dně moře.Během staletí se jich uložily až tisícimetrové vrstvy.Po ustupu oceánu se tyto vrstvy ocitly na souši a společně s mušlemi tvoří křídové utesy a prášek jako rzsivková puda.
Je to NETOXICKÝ neutrální materiál obsahující minerály, jako mangan,magnézium,železo,titan,vápník,křemičitany a další.Z rozemletých skeletu rozsivek se stávají mikroskopické ostré křemíkové jehličky škodící PARAZITUM,HOUBÁM,KVASINKÁM,ČERVUM a AMÉBÁM.Nejsou nebezpečné lidem ani jiným živočichum.
toto je z knihy Jima Humbla.
-
- Nový člen
- Dal: 7 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Mirka z videa
ak si tu nahodou registrovana,napis mi,prosim spravu,chcela by som poradit,ako si sa zbavila opuchov tvare?
Inak velka vdaka,za to verejne vystupenie.
ak si tu nahodou registrovana,napis mi,prosim spravu,chcela by som poradit,ako si sa zbavila opuchov tvare?
Inak velka vdaka,za to verejne vystupenie.
-
- Nový člen
- Dal: 10 poděkování
ja uz idem aj albendazol a praziquantel a nic necitim je to mozne ? ani na ivermectin a hetrazan som nemal reakcie.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 48 poděkování
- Dostal: 269 poděkování
Tož včil nevimMemphis333 píše:ja uz idem aj albendazol a praziquantel a nic necitim je to mozne ? ani na ivermectin a hetrazan som nemal reakcie.
Jestli to néni tim že si ČISTÉ - bez parazitů
Šťastný to člověk ...
H.v.
-
- Zasloužilý člen
Taky jsem při braní antihelmintik neměla reakce a přitom jsem parazitů měla hromadu. Záleží na tom, kde jsou, kolik jich je, jak se s tím tělo vypořádá.
-
- Nový člen
- Dal: 28 poděkování
- Dostal: 12 poděkování
Nevím, jestli to patří právě sem....
V souvislosti s povodněmi už začínají inforovat o invazi komárů, v článku se mimo jiné zmiňujou také o přenosu malárie, což je novinka, zatím jsem v maistreamu o přenosu malárie komárama nikdy nečetla...
http://www.novinky.cz/vase-zpravy/praha ... amita.html
V souvislosti s povodněmi už začínají inforovat o invazi komárů, v článku se mimo jiné zmiňujou také o přenosu malárie, což je novinka, zatím jsem v maistreamu o přenosu malárie komárama nikdy nečetla...
http://www.novinky.cz/vase-zpravy/praha ... amita.html
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Je třeba se dívat na širší spektrum činnosti antihelmentik v těle. Ona herxka je jeden aspekt a bude záležet, kde jsou paraziti usmrcováni. Pokud ve střevě, není to veliký problém. To už je v podstatě "žumpa" a obsah jde dost rychle ven. Pokud jsou usmrcováni ve tkáních, je to naprosto jiné kafe. Tam mrtvé, nebo zneschopnělé parasity musí tělo rozložit a tudíž nějak strávit a to mimo žaludek, a pak ještě co je nepoužitelné a vlastně jedovaté odstranit. To je fuška.Memphis333 píše:ja uz idem aj albendazol a praziquantel a nic necitim je to mozne ? ....
Jenže pak je ještě chemický účinek, který je sice pro průměrného člověka velice snesitelný, ale zase bude záležet na jedincových osobních chemických metabolických vztazích a jeho vztazích k bakteriálním a virovim chronickým infekcím které má a jejich stadiu a lokalitě. Nelze očekávat, že na ty antihelmentika budememe už po chemické stránce reagovat průměrně.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Starší člen
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 196 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Přenáší ji komár rodu Anopheles. Za dob mého dětství (to je už hodně dávno) se tomu na jihu Moravy říkalo "valtická horečka". Pak byl tento komár údajně (!) zlikvidován, možná jo, ale v souvislosti s oteplováním se k nám mohl rozšířit z teplejších krajin. Také jsem zaslechl, že brněnská "parazitoložka" ing. hana Bláhová tu a tam nějaké původce malárie lidem vytestuje (přístrojem Salvia)Anveno píše:Nevím, jestli to patří právě sem....
V souvislosti s povodněmi už začínají inforovat o invazi komárů, v článku se mimo jiné zmiňujou také o přenosu malárie, což je novinka,
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
Re: Bombardování parazitů plazmou
Delší dobu jsem zanedbával svoji manželku, tak jsem si ji posadil na Oberon a začal pátrat po mikroorganismech.
Bééééé
Mimo jiné jsem vytestoval 2 druhy Plasmodií v slušném množství
Vytvořil jsem program podle Crafta, protože programy z CAFL nějak nechtějí fungovat, hlásí to profesionální poradci.
V podvečer jsem asi dvě hodiny ženušku plazmoval, jojo plazmoval, nedělejme si z toho srandu
Ráno měla pěknou angínu, průjem a točila se jí hlava. Během dopoledne jsem ji pěkně stabilizoval vypitím půl litru Mořské vody....
Řekl bych, že Craftovy frekvence provedly přímý zásah plasmodií Každou frekvenci jsem jel osm minut.
Batles
Bééééé
Mimo jiné jsem vytestoval 2 druhy Plasmodií v slušném množství
Vytvořil jsem program podle Crafta, protože programy z CAFL nějak nechtějí fungovat, hlásí to profesionální poradci.
V podvečer jsem asi dvě hodiny ženušku plazmoval, jojo plazmoval, nedělejme si z toho srandu
Ráno měla pěknou angínu, průjem a točila se jí hlava. Během dopoledne jsem ji pěkně stabilizoval vypitím půl litru Mořské vody....
Řekl bych, že Craftovy frekvence provedly přímý zásah plasmodií Každou frekvenci jsem jel osm minut.
Batles
-
- Starší člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 12 poděkování
Batlesi, napíšeš prosím, jaké plasmodium a frekvenci, vyhnalo to plasmodia ze všech orgánů ?
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
Frekvence od Crafta na likvidaci 4 druhů plasmodií:
13692.19
13812.5
13909.38
18535.72
18570.57
18610.4
Jedná se o Subharm.frekvence. Ještě jsem si je pro jistotu rozšířil o Skalární. Likvidoval jsem tím plasmod. falciparum a vivas(x).
Každou frekvenci jsem nechal běžet 8 minut.
Batles
13692.19
13812.5
13909.38
18535.72
18570.57
18610.4
Jedná se o Subharm.frekvence. Ještě jsem si je pro jistotu rozšířil o Skalární. Likvidoval jsem tím plasmod. falciparum a vivas(x).
Každou frekvenci jsem nechal běžet 8 minut.
Batles
-
- Nový člen
- Dal: 7 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
ani ja som nemala ziadne reakcie na ivermectin a hetrazan,pritom filarie zostali,,,Memphis333 píše:ja uz idem aj albendazol a praziquantel a nic necitim je to mozne ? ani na ivermectin a hetrazan som nemal reakcie.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 490 poděkování
- Dostal: 228 poděkování
Nevíte prosím někdo, zda nový GSE extract /od fa.Nutribiotics/ má stejnou účinnost a kvalitu
jako ten starý, který byl hořký? Děkuji.
jako ten starý, který byl hořký? Děkuji.
Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
-
- Zasloužilý člen
Jen upřesním, kdyby to chtěl někdo kupovat, protože se mi stalo, že podruhé mi v lékárně prodali kaolín s označením: Neužívat vnitřně.Hela píše:Kaolín je možné sehnat v lékárně.
Prodává se pod názvem Kaolinum ponderosum a má být pro vnitřní použití. Prášek pro vnitřní použití je bílý a jemně mletý, ten druhý našedlý a hrubší.