Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Sindo
Stálý člen
Dal: 94 poděkování
Dostal: 10 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Sindo »

toto bude jenoduhšie, v tomto vlákne:

http://upramene.cz/forum/viewtopic.php? ... 7&start=15

najjednuhšia výroba dľa Jarda:

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: Omezení prodeje bazénové chemie ...

Příspěvek od A(&F) »

sisa píše:Mirko, kdes to vyčetl? Klepne mě z toho.
... viz http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=118392#p118392 ... ;) ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
michalek
Stálý člen
Dal: 30 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od michalek »

Zdravím chci se zeptat kdo má zkušenosti s uživáním MMS1 na astma a prej je dobré inhalovat peroxid vodiku -http://www.lekarna.cz/peroxid-vodiku-3- ... zev-uziti/ nevíte jak a čím ho naředit, máte s inhalaci peroxidem vodiku někdo zkušenosti?Děkuji všem za infoa přeji hezkej víkend.PEROXID VODÍKU 3% COO 1X100ML 3% Roztok k zev. užití

Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Příspěvek od Batles »

MMS/CDS + jídlem ke zdraví :D
Připojuji tabulku, která ukazuje vztah mezi jídly a vznikem chorob.
Poznáte se tam?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Batles píše:MMS/CDS + jídlem ke zdraví :D
Připojuji tabulku, která ukazuje vztah mezi jídly a vznikem chorob.
Poznáte se tam?
Já tam poznal tajemnou ruku nějaký svině podlý. Přebytek vitamínu C, Herbální čaje, živočišné tuky, denní konzumace ovoce, atd = impotence, rakovina, homosexualita, atd.

To snad Batlesi nemyslíš vážně? Kdes k tomu proboha přišel?

S pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Batles
Zasloužilý člen

Příspěvek od Batles »

Slavek Krepelka píše:.

To snad Batlesi nemyslíš vážně? Kdes k tomu proboha přišel?

S pozdravem, Slávek.
Jo příteli, tohle pochopit a porozumět, chce víc než jen používat levou mozkovou hemisféru plnou programů sázených od mala :D
Pravda je vždycky jednoduchá, když ji vidíš před očima hotovou a jasnou. Těžko přijmout co :?:
Za touhle "jednoduchou tabulkou" a navíc aktualizovanou, stojí přední makrobiotici, před kterými v úctě smekají a radši ani nemektají
světoví a uznávaní (kýmpak uznávaní :?: ) odborníci...
Jojo, pravda je tak jednoduchá, až je to nemožné :D

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Batles píše: ... Jo příteli, tohle pochopit a porozumět, chce víc než jen používat levou mozkovou hemisféru plnou programů sázených od mala :D ....
To zajisté. Mezi to ale patří i poznání, že oblbovat čistým lhaním moc nefunguje, zatímco fakty smotanými se lží lze oblbnout kde koho. To jsou základy disinformační techniky, které je také dobré zvládat. Udej zdroj a pak si můžeme popovídat. Nesmekám před nikým. Všechny :lol: microbiotické :lol: odborníky totiž strčí do kapsy kojenec http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 05#p118805

S laskavým pozdravem, Slávek.

MIRKO
Zasloužilý člen
Dal: 490 poděkování
Dostal: 228 poděkování

Příspěvek od MIRKO »

No ten seznam zřejmě sestavovali podobní odborníci, jako ti co doporučují rostlinné tuky /nasycené např. margaríny/ místo živočišných, ti co stanovují směšné doporučenné denní dávky vitamínů,minerálů a stopových prvků.Nic se samozřejmě nemá přehánět, ale tato snůška pravd,polopravd a lží mne rozhodně nedonutí se tím seznamem řídit...já se řídím svou intuicí,odpovědí těla a rozumem a mnoha erudovanýma radama i z tohoto fora...ten seznam tam ale rozhodně nepatří. :dknow: :bhead: , navíc jsou to informace vytržené ze souvislostí, příčin a vzniku civilizačních nemocí... ale na zmatení mnohých zcela jistě stačí.Přeji pokoj v duši a pěkný víkend. :bye:

Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
Batles
Zasloužilý člen

Příspěvek od Batles »

Slavek Krepelka píše: Udej zdroj
Zdroj: kniha "O zdraví úplně jinak-otevřeně,bez iluzí, z různých hledisek a pramenů" Jarmila a Jaroslav Průcha 352 stran, "Orientální diagnostika 1. a 2. díl-váš obličej nikdy nelže" Michio Kushi 283 stran.
Znát a pochopit souvislosti celé homeostázy je dlouholetý proces učení se a praktických zkušeností.

Přestože mám k dispozici Oberon Titanium PC a Orgánový skener, vždycky mne nejvíc zajímají výsledky z podrobné prohlídky obličeje a nehtů ( s lupou v ruce :D ), tvary celé dlaně včetně délky prstů a dost podrobně vidím, s čím mám tu čest a kam se zaměřit. Naše tělo nelže, naopak, doslova křičí kolem sebe - podívej se, podívej se :!:
Stará dobrá a přesná metoda EAV je k nezaplacení. Málokdo ji však umí a to je obrovská škoda :!: Když ji udělám jako první a pak využiji možnosti dalších přístrojů, vede mne to kam se zaměřit na podrobnosti, kde hledat příčinu a čím a jak ji napravovat.

Mimochodem, prováděl jsem několik podrobných testů pro srovnání účinků MMS1(aktiv. s HCL) a CDS hlavně u rakovin a je jedno kde sídlí nádor a metastázy, včetně Crohnovy choroby. Výsledky byly velmi podobné s rozdíly pouze v procentech, nikoli v desítkách procent. Projevilo se i zatěžování např. jater a střevního traktu :) . Máme v každém případě v rukou úžasné zbraně :hip: Jediné, co se výrazně lišilo, bylo dávkování, aby to vedlo k úspěchu - tohle bylo též velmi zajímavé :P
Dále jsem testoval MMS1 i CDS na likvidaci nalezených plísní, virů, bakterií a parazitů. Některé parazity to doslova převálcovalo, ale s některými to hnulo podstatně méně. Zabralo však něco jiného. Nemám moc v oblibě tvrdou chemii včetně antihelmintik, protože se u mne objevují lidé přicházející od brněnské odbornice na parazity a jsou až neskutečně oteklí a plní tekutin mimo tkání. Proto říkám, že je EAV jedinečná metoda, která ukáže skutečný stav všech hlavních orgánů a podle výsledků se pak teprve můžou nasazovat různá léčiva a je to takto daleko bezpečnější - EAV zabere jen několik minut. Proto bych si moc přál, aby tato metoda neupadala v zapomnění.....Doktor Voll byl prostě genius, že to vše dokázal standartizovat. Dokonce Izraelci díky této metodě dovedou diagnostikovat přítomnost rakoviny :!: :!:
Pátrám po bližších informacích, zatím se bohužel neobjevily podrobnosti. No, všechno má svůj čas.
MMS1,2 a CDS je něco, co svět opravdu potřebaval. Proto z toho farmacie tak šílí. Ale fakt někteří lékaři začínají být v obraze a klobouk dolů před nimi. Mají to těžké, když jen kousíček vybočí z davu....
Ahoj všem a přeji samé báječné a veselé dny :laugh:
Batles

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Batles, Orientální diagnostiku jsem četla před dvaceti lety. Koukám, že bych si to měla zopáknout. A přibrat tu druhou. Díky.
Byla bych ráda, kdybys psal častěji. :-) Máš moc zajímavé informace.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Batles píše:
Slavek Krepelka píše: Udej zdroj
Zdroj: kniha "O zdraví úplně jinak-otevřeně,bez iluzí, z různých hledisek a pramenů" Jarmila a Jaroslav Průcha 352 stran,
:) Hmm.

Co mají na mysli slovy přispívá? 1%, 10%, 50%, 80%, 100%

První odstavec. Co tam dělá ta šťáva z tropického ovoce, vedle těch rakovin a AIDS? Jaká šťáva, ktará ovoce, které značky a kolik denně.
Ty drogy atd. tam není o čem mluvit.

Druhý odstavec. Nadbytek vitC. vedle leukemie a rakoviny jícnu.
Také vedle Kaposiho Sarkomy, což je 99.999% drogová záležitost u AIDS. To ani nemluvím o tom, že AIDS maj jenom černý v Africe a Mexičani v USA. Jak to má bílej, jde o kolaps imunního systému. Ve všech případech, které neyly v posledním tažení a které nešly na standartní chemošku AZT jsou léčitelné a většinou vyléčitelné včetně těch Kaposiho raků totálním opuštěním životního stylu, čerstvou a pořádnou stravou, do začátku nějakýma těma antibiotikama. V Africe stačí slušná výživa.
Co je jako je podle nich nadbytek vitamínu C? Klener dával až 230g na chlapa denně askorbát sodný a rakovin s tím vyléčil mraky.
Ostrá koření. To bych se hned odstěhoval do Mexika. Je to krásná země, je tam teploučko celý rok a vůbec nikdo by tam nebyl.

Ono tam toho je víc, ale nemám na to sílu. Hele Batlesi. Voddělej si pásku z vočí a podívej se pořádně na psychické poléčitele a pak se zamysli nad různorodostí výsledků kdejakých diagnostik, různorodosti výsledků s léčením více méně čistě fyzickými metodami, různorodostí výsledků různých džusových, zeleninových, masových a dokonce i tukových metod a třeba Tě něco napadneě. Nicméně, jestli je celá ta kniha takový neurčitý a navíc i mylný povídání jako tenhle výčet, dej se snad radši na Agátu Christie. Já ji osobně čtu velice rád pokud mám čas a chci si oddechnout a i kolem dokola, protože mne vždy pobaví a do měsíce stejně nevím kdo byl vrah a můžu znova. Myslím to smrtenně vážně. Ono je toho totiž daleko víc v tobě, něž v těch "chytrejch" knihách, ale asi Ti to ještě nikdo neřekl. Drž se toho. :good: :spirit:

Batles
Zasloužilý člen

Příspěvek od Batles »

Slavek Krepelka píše: Hele Batlesi. Voddělej si pásku z vočí
:bhead: Hluboce lituji, že jsem tak slepý.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Batles píše: ... :bhead: Hluboce lituji, že jsem tak slepý.
:roll: :D Konec dobrý všecko dobrý :pivko: a Ty mi sem se začátkem. Ještě jednou. Je toho v Tobě daleko víc, než v těch knihách :!: S klidem pásku nech, uvidíž aj krze ni jednoho krásného dne.

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

Mimo téma (offtopic)
... když se to s energiemi umí - viz http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 93#p118893

:lol: Hanka.
P. S. Omlouvám se za smazání mého původního příspěvku - chtěla jsem ho jenom upravit přidáním tohoto odkazu na vhodnější vlákno o stravě, aby se neplevelilo ve vlákně o MMS... a příspěvek byl najednou fuč :shock: :oops:
Naposledy upravil(a) hanka dne ned 02 čer 2013 23:47, celkem upraveno 2 x.

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

hanka píše:... :) Slávku, vidět tak Tvoji reakci ing. Průchová, tak ji klepne :) ...
:D Přeci jen bych se obráťil na kojence :D
Je mi jedno kdo co dokázal, pokud to nesouvisí s tím co řekne a na co jsem komentoval a pokud to co řekne je naprosto mimo, je to mimo, kdyby se učl(a) u kohokoliv a rozkrajel se svět. To je totiž důkaz asociací, který je autoritativní, nelogický a nesmyslný.
Kdyby nic jiného, naučila se něco špatně.

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“