Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů II.
-
- Stálý člen
- Dal: 94 poděkování
- Dostal: 10 poděkování
Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.
toto bude jenoduhšie, v tomto vlákne:
http://upramene.cz/forum/viewtopic.php? ... 7&start=15
najjednuhšia výroba dľa Jarda:
http://upramene.cz/forum/viewtopic.php? ... 7&start=15
najjednuhšia výroba dľa Jarda:
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Re: Omezení prodeje bazénové chemie ...
... viz http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=118392#p118392 ... ...sisa píše:Mirko, kdes to vyčetl? Klepne mě z toho.
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
-
- Stálý člen
- Dal: 30 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Zdravím chci se zeptat kdo má zkušenosti s uživáním MMS1 na astma a prej je dobré inhalovat peroxid vodiku -http://www.lekarna.cz/peroxid-vodiku-3- ... zev-uziti/ nevíte jak a čím ho naředit, máte s inhalaci peroxidem vodiku někdo zkušenosti?Děkuji všem za infoa přeji hezkej víkend.PEROXID VODÍKU 3% COO 1X100ML 3% Roztok k zev. užití
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
MMS/CDS + jídlem ke zdraví
Připojuji tabulku, která ukazuje vztah mezi jídly a vznikem chorob.
Poznáte se tam?
Poznáte se tam?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Já tam poznal tajemnou ruku nějaký svině podlý. Přebytek vitamínu C, Herbální čaje, živočišné tuky, denní konzumace ovoce, atd = impotence, rakovina, homosexualita, atd.Batles píše:MMS/CDS + jídlem ke zdraví
Poznáte se tam?
To snad Batlesi nemyslíš vážně? Kdes k tomu proboha přišel?
S pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- Batles
- Zasloužilý člen
Jo příteli, tohle pochopit a porozumět, chce víc než jen používat levou mozkovou hemisféru plnou programů sázených od malaSlavek Krepelka píše:.
To snad Batlesi nemyslíš vážně? Kdes k tomu proboha přišel?
S pozdravem, Slávek.
Pravda je vždycky jednoduchá, když ji vidíš před očima hotovou a jasnou. Těžko přijmout co
Za touhle "jednoduchou tabulkou" a navíc aktualizovanou, stojí přední makrobiotici, před kterými v úctě smekají a radši ani nemektají
světoví a uznávaní (kýmpak uznávaní ) odborníci...
Jojo, pravda je tak jednoduchá, až je to nemožné
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
To zajisté. Mezi to ale patří i poznání, že oblbovat čistým lhaním moc nefunguje, zatímco fakty smotanými se lží lze oblbnout kde koho. To jsou základy disinformační techniky, které je také dobré zvládat. Udej zdroj a pak si můžeme popovídat. Nesmekám před nikým. Všechny microbiotické odborníky totiž strčí do kapsy kojenec http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 05#p118805Batles píše: ... Jo příteli, tohle pochopit a porozumět, chce víc než jen používat levou mozkovou hemisféru plnou programů sázených od mala ....
S laskavým pozdravem, Slávek.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 490 poděkování
- Dostal: 228 poděkování
No ten seznam zřejmě sestavovali podobní odborníci, jako ti co doporučují rostlinné tuky /nasycené např. margaríny/ místo živočišných, ti co stanovují směšné doporučenné denní dávky vitamínů,minerálů a stopových prvků.Nic se samozřejmě nemá přehánět, ale tato snůška pravd,polopravd a lží mne rozhodně nedonutí se tím seznamem řídit...já se řídím svou intuicí,odpovědí těla a rozumem a mnoha erudovanýma radama i z tohoto fora...ten seznam tam ale rozhodně nepatří. , navíc jsou to informace vytržené ze souvislostí, příčin a vzniku civilizačních nemocí... ale na zmatení mnohých zcela jistě stačí.Přeji pokoj v duši a pěkný víkend.
Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
- Batles
- Zasloužilý člen
Zdroj: kniha "O zdraví úplně jinak-otevřeně,bez iluzí, z různých hledisek a pramenů" Jarmila a Jaroslav Průcha 352 stran, "Orientální diagnostika 1. a 2. díl-váš obličej nikdy nelže" Michio Kushi 283 stran.Slavek Krepelka píše: Udej zdroj
Znát a pochopit souvislosti celé homeostázy je dlouholetý proces učení se a praktických zkušeností.
Přestože mám k dispozici Oberon Titanium PC a Orgánový skener, vždycky mne nejvíc zajímají výsledky z podrobné prohlídky obličeje a nehtů ( s lupou v ruce ), tvary celé dlaně včetně délky prstů a dost podrobně vidím, s čím mám tu čest a kam se zaměřit. Naše tělo nelže, naopak, doslova křičí kolem sebe - podívej se, podívej se
Stará dobrá a přesná metoda EAV je k nezaplacení. Málokdo ji však umí a to je obrovská škoda Když ji udělám jako první a pak využiji možnosti dalších přístrojů, vede mne to kam se zaměřit na podrobnosti, kde hledat příčinu a čím a jak ji napravovat.
Mimochodem, prováděl jsem několik podrobných testů pro srovnání účinků MMS1(aktiv. s HCL) a CDS hlavně u rakovin a je jedno kde sídlí nádor a metastázy, včetně Crohnovy choroby. Výsledky byly velmi podobné s rozdíly pouze v procentech, nikoli v desítkách procent. Projevilo se i zatěžování např. jater a střevního traktu . Máme v každém případě v rukou úžasné zbraně Jediné, co se výrazně lišilo, bylo dávkování, aby to vedlo k úspěchu - tohle bylo též velmi zajímavé
Dále jsem testoval MMS1 i CDS na likvidaci nalezených plísní, virů, bakterií a parazitů. Některé parazity to doslova převálcovalo, ale s některými to hnulo podstatně méně. Zabralo však něco jiného. Nemám moc v oblibě tvrdou chemii včetně antihelmintik, protože se u mne objevují lidé přicházející od brněnské odbornice na parazity a jsou až neskutečně oteklí a plní tekutin mimo tkání. Proto říkám, že je EAV jedinečná metoda, která ukáže skutečný stav všech hlavních orgánů a podle výsledků se pak teprve můžou nasazovat různá léčiva a je to takto daleko bezpečnější - EAV zabere jen několik minut. Proto bych si moc přál, aby tato metoda neupadala v zapomnění.....Doktor Voll byl prostě genius, že to vše dokázal standartizovat. Dokonce Izraelci díky této metodě dovedou diagnostikovat přítomnost rakoviny
Pátrám po bližších informacích, zatím se bohužel neobjevily podrobnosti. No, všechno má svůj čas.
MMS1,2 a CDS je něco, co svět opravdu potřebaval. Proto z toho farmacie tak šílí. Ale fakt někteří lékaři začínají být v obraze a klobouk dolů před nimi. Mají to těžké, když jen kousíček vybočí z davu....
Ahoj všem a přeji samé báječné a veselé dny
Batles
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
Batles, Orientální diagnostiku jsem četla před dvaceti lety. Koukám, že bych si to měla zopáknout. A přibrat tu druhou. Díky.
Byla bych ráda, kdybys psal častěji. :-) Máš moc zajímavé informace.
Byla bych ráda, kdybys psal častěji. :-) Máš moc zajímavé informace.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Hmm.Batles píše:Zdroj: kniha "O zdraví úplně jinak-otevřeně,bez iluzí, z různých hledisek a pramenů" Jarmila a Jaroslav Průcha 352 stran,Slavek Krepelka píše: Udej zdroj
Co mají na mysli slovy přispívá? 1%, 10%, 50%, 80%, 100%
První odstavec. Co tam dělá ta šťáva z tropického ovoce, vedle těch rakovin a AIDS? Jaká šťáva, ktará ovoce, které značky a kolik denně.
Ty drogy atd. tam není o čem mluvit.
Druhý odstavec. Nadbytek vitC. vedle leukemie a rakoviny jícnu.
Také vedle Kaposiho Sarkomy, což je 99.999% drogová záležitost u AIDS. To ani nemluvím o tom, že AIDS maj jenom černý v Africe a Mexičani v USA. Jak to má bílej, jde o kolaps imunního systému. Ve všech případech, které neyly v posledním tažení a které nešly na standartní chemošku AZT jsou léčitelné a většinou vyléčitelné včetně těch Kaposiho raků totálním opuštěním životního stylu, čerstvou a pořádnou stravou, do začátku nějakýma těma antibiotikama. V Africe stačí slušná výživa.
Co je jako je podle nich nadbytek vitamínu C? Klener dával až 230g na chlapa denně askorbát sodný a rakovin s tím vyléčil mraky.
Ostrá koření. To bych se hned odstěhoval do Mexika. Je to krásná země, je tam teploučko celý rok a vůbec nikdo by tam nebyl.
Ono tam toho je víc, ale nemám na to sílu. Hele Batlesi. Voddělej si pásku z vočí a podívej se pořádně na psychické poléčitele a pak se zamysli nad různorodostí výsledků kdejakých diagnostik, různorodosti výsledků s léčením více méně čistě fyzickými metodami, různorodostí výsledků různých džusových, zeleninových, masových a dokonce i tukových metod a třeba Tě něco napadneě. Nicméně, jestli je celá ta kniha takový neurčitý a navíc i mylný povídání jako tenhle výčet, dej se snad radši na Agátu Christie. Já ji osobně čtu velice rád pokud mám čas a chci si oddechnout a i kolem dokola, protože mne vždy pobaví a do měsíce stejně nevím kdo byl vrah a můžu znova. Myslím to smrtenně vážně. Ono je toho totiž daleko víc v tobě, něž v těch "chytrejch" knihách, ale asi Ti to ještě nikdo neřekl. Drž se toho.
- Batles
- Zasloužilý člen
Hluboce lituji, že jsem tak slepý.Slavek Krepelka píše: Hele Batlesi. Voddělej si pásku z vočí
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Konec dobrý všecko dobrý a Ty mi sem se začátkem. Ještě jednou. Je toho v Tobě daleko víc, než v těch knihách S klidem pásku nech, uvidíž aj krze ni jednoho krásného dne.Batles píše: ... Hluboce lituji, že jsem tak slepý.
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
Mimo téma (offtopic)
Naposledy upravil(a) hanka dne ned 02 čer 2013 23:47, celkem upraveno 2 x.
Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Přeci jen bych se obráťil na kojencehanka píše:... Slávku, vidět tak Tvoji reakci ing. Průchová, tak ji klepne ...
Je mi jedno kdo co dokázal, pokud to nesouvisí s tím co řekne a na co jsem komentoval a pokud to co řekne je naprosto mimo, je to mimo, kdyby se učl(a) u kohokoliv a rozkrajel se svět. To je totiž důkaz asociací, který je autoritativní, nelogický a nesmyslný.
Kdyby nic jiného, naučila se něco špatně.