Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od děda Slavík »

Máš pravdu. Dnes jsem vycucnul první litrovku a ta soda s tím neudělala nic. Smrdělo to NORMÁLNĚ. Mně to naštěstí nevadí. To oslabení tam asi je, protože normálně se po napití toho smradu otřepu jako pes po koupeli a při téhle várce se sodou to bylo slaboučké nic.

Kluci, do toho.
rambajs
Stálý člen
Dal: 22 poděkování
Dostal: 88 poděkování

Příspěvek od rambajs »

Já mám dojem, že to jejich vylepšování vede neodvratně k tomu, jako je to se vším, co člověk vyfasoval od konstruktéra "zcela zdarma" (říká se tomu náhoda), uchopil a vylepšoval tak dlouho, až z toho zbylo :ptrain: a zmatek usilovné cesty vlastní nevědomosti o malosti človíčka bezvýznamného z hlediska všehomíra :shock:

rambajs
Stálý člen
Dal: 22 poděkování
Dostal: 88 poděkování

Příspěvek od rambajs »

16.5.013
V rámci testování pro sebe samotného a pár lidí kolem mne, jenž zaujal hřebíček podávaný nárazově, jakožto podpůrný produkt lidem, kterí jsou znenadání přepadeni zvírátky.

Včera jsem uzavřel prozatím poslední testík brutality vedlejších účinků prezentované skrze jiné zdroje. Záměrem bylo vyzkoušek kterak hřebíček devastuje játra.
Výcuc mailu dávam tedy k dispozici i na fórum zde.

Značka - Nadir
Hmotnost - 15g
Užití - 2x7,5g
Perioda - 1-0-1

Aplikace - 1-0-1
1 - velmi nahrubo namletý hřebíček (zaměřený na střeva) naházen do úst zapit citronádou (neslazenou).
Podány 2 betainy s vodou cca po 10 minutách. Dopledne žádné jídlo.
0 - v poledne 2x betain s jídlem ovo-zelo.
1 - horký odvar 0,5l litru vody (zaměřeno na krev) podán s 2 tabletami betainu. Lógr sněden po dopití čajíčku cca do půl hodiny, zapíjen citronádou.

Kontraindikace -
celodenní záškuby po celém těle, sucho v ústech po cely den, bez pocitu žízně, sladká čurinda, sladká voda, všechny tekutiny nasládlé i kafe. V poledne únava, zívání, ospalost, dost krutá. Večer jsem měl pocit, že mi naroslo na hlavě křoví :lol: asi 2 hodiny brnění kolenou, loktů, mízních uzlin na krku. Večer hřebíčková stolice, mírně pálívá :ptrain: Voňavá :lol: Kolem půlnoci náhlý nával energie. Dokopal jsem se do postele ve 2.00.

Výsledky -
Dnes od rána výborná nálada, střední vylepšení zraku (považuju za dočasné). Energie na rozdávání.

Závěrem : hlavně pro nově příchozí.
Nezkoušejte to, berte to jako postřeh k zanášení jater. Jsem člověk který není až tak zaneřáděný jako většina, čili aby někoho nevezla sanitečka. Nikdy toto dávkování neprovádějte jako počáteční hřebíčkovou kůru. Na 90% by jste se poblili a :ptrain: . Dle mého názoru tedy hřebíček játra nepoškozuje. Bude se zkoušet na více lidech. Pak mohu něco říci s jistotou.

Mějte se pěkné :bye:

Miiina
Nový člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Příspěvek od Miiina »

Bobina píše:Já bych na vás staré mazáky měla dotaz-jak by se měl odparazitit zcela normální člověk-jen tak,prostě nějakou očistnou kůru?Protože parazity máme asi všici,tak jak by se mělo postupovat,co by se mělo brát?Děkuji
Měla bych stejnou prosbu... :ethink:

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Holky zlatý,
na nějaký jednoduchý a spolehlivý postup tu asi čekáme všichni.
Zatím to vypadá tak, že začít by se mělo aspoň měsíční kúrou s MMS a potom nasadit Hetrazan s Ivermectinem.
Jenomže to není jednoduché sehnat a navíc je to jenom začátek - ty bestie jsou velice zavilé, je jich mnoho druhů a na každý platí něco jiného. A aby to nebylo tak "jednoduché", tak ještě mají různá vývojová stádia a na ta platí opět vždycky něco jiného, co se pochopitelně blbě shání. U nás je na předpis jenom Vermox, který má teoreticky značný rozsah, ale ten záleží na dávkování, které ten rozsah zúží většinou na jeden druh - takže taky žádná sláva. Navíc jako antihelmintikum mi připadá spíš jako "čajíček" :( .
Hřebíček, jolokie, kurkuma a podobné přírodní prostředky taky nejsou nijak univerzální ani příliš účinné na parazity - daleko dřív účinkují na člověka, takže dávky vhodné pro parazity většinou člověk ani nedosáhne.
Osobně zatím vidím jako nejspolehlivější cestu znechutit těm bestiím "jejich" životní prostředí - ovšem to znamená dát si celé tělo do pořádku, na což opět zatím ještě nemáme odzkoušený jednoduchý a spolehlivý postup.
Takže zatím trpělivost - a zkoušet, co koho napadne.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
VeruV
Nový člen
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od VeruV »

Dobrý den všem,

obracím se na vás s prosbou, zda by jste mi neporadili, jak mám dále postupovat.
Sestra chodí mnoho let po doktorech s chronickou únavou, bolestí kloubů apod, výsledek-nic nenalezeno. Nechala jsem jí změřit u detoxikačního poradce-výsledek? Malárie, tasemnice atd. Poslala jsem jí do nemocnice do laborky, aby si nechala vzít krev a požádala je o test na malárii, abychom to měli černé na bílém a mohli reklamovat postup lékaře (drahého, soukromého). Výsledek laborky ale vyšel negativní-žádná malárie nenalezena. Co teď? Jak je to možné? Kde je chyba? Nemáte zkušenost?

Moc děkuji,
Veronika

:idea: U prvního příspěvku musíš počkat na jeho schválení - teprve potom je Tvůj příspěvek "vidět". Ostatní tytéž příspěvky jsem smazal - poo.

Anveno
Nový člen
Dal: 28 poděkování
Dostal: 12 poděkování

Příspěvek od Anveno »

Ahoj VeruV,

pokud můžu za sebe, tak je tady na fóru vlákno "Nejen Ing. Hana Bláhová - dokumenty" a myslím, že tam je jeden soubour od p.Bláhové, který je o malárii, testování a léčbě. Tam se píše, jak moc je malárie u nás rozšířená (hlavně jižní morava) a jak je NEMOŽNÉ v českých laboratořích malárii vytestovat. Nejste první, která s tím má tuhle negativí zkušenost. Hledejte teda ten soubor, dozvíte se více.
Hezký víkend :)

VeruV
Nový člen
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od VeruV »

Děkuji za reakci pro nováčka :o) nastuduji a možná se zas zeptám.

Veronika

viktoria
Stálý člen
Dal: 32 poděkování
Dostal: 18 poděkování

Příspěvek od viktoria »

VeruV píše:obracím se na vás s prosbou, zda by jste mi neporadili, jak mám dále postupovat.
Ahoj, k infektológom nemám veľkú dôveru...zo svojich skúseností... tiež mi nepotvrdili br.abortus... lekári nechajú človeka trpieť, pre nich je zaujímavý chorý človek, nie zdravý, keď nemá z teba profit infektológ, určite ho bude mať psychiater... vykašli sa na nich, liečte sa tu, podľa fóra... inak to bohužiaľ nejde...

Edit: oprava citace - poo.

V.
jao
Zasloužilý člen
Dal: 100 poděkování
Dostal: 127 poděkování

Příspěvek od jao »

viktoria píše: lekári nechajú človeka trpieť, pre nich je zaujímavý chorý človek, nie zdravý
Keď som musel ísť na infekčné kvôli borelióze, lekárka ma po informácii, že odmietam akékoľvek antibiotiká doslova vyhodila z ordinácie. Asi už vedela, že so mnou veľký kšeft mať nebude.

Radšej byť špirálou, ako kruhom.
Kopretinka11
Nový člen

Příspěvek od Kopretinka11 »

Dobrý den,jsem zde úplný nováček,takže se ptám Vás zkušenějších.Jak se pozná,že máte parazita v očích?Četla jsem,že v tom případě by se neměl brát Praziquazel,ale nejprve oči vyplachovat(jak dlouho a jak často) koloidním stříbrem.Je to pravda?A jaké je vlastně dávkování Praziquazelu 600mg?(Někde píší 20 mg,někde 10mg na kg hmotnosti....)
Děkuju za odpověď i za to,že jsem Vás našla.

viktoria
Stálý člen
Dal: 32 poděkování
Dostal: 18 poděkování

Příspěvek od viktoria »

jao píše:
viktoria píše: lekári nechajú človeka trpieť, pre nich je zaujímavý chorý človek, nie zdravý
Keď som musel ísť na infekčné kvôli borelióze, lekárka ma po informácii, že odmietam akékoľvek antibiotiká doslova vyhodila z ordinácie. Asi už vedela, že so mnou veľký kšeft mať nebude.

...no k tým lekárom... práve mi po dlhej dobe diagnostikovali vaskulitídu... mám ísť k reumatológovi, aby mi nasadil kortikoidy. "nebojte sa, všetko zmizne... aj bolesti, aj teploty a možno aj tie petechie, len ich budete musieť poctivo brať"! keď som lekárke argumentovala, že príčinou vaskulitídy je v mojom prípade prekonaná infekcia brucellou, tak zakrútila hlavou, že nie!! mám to z nezistených príčin, aj napriek tomu, že mi našli bruc. pozitívnu :-))))))) chápete to? prepáčte za výraz ale musím: kokotizmus prvého stupňa na Slovensku!
hm, a teraz neviem čo robiť. Viete mi poradiť niečo na VASKULITÍDU?

V.
Igi
Zasloužilý člen
Dal: 31 poděkování
Dostal: 12 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Igi »

Kopretinka11 píše:Dobrý den,jsem zde úplný nováček,takže se ptám Vás zkušenějších.Jak se pozná,že máte parazita v očích?Četla jsem,že v tom případě by se neměl brát Praziquazel,ale nejprve oči vyplachovat(jak dlouho a jak často) koloidním stříbrem.Je to pravda?A jaké je vlastně dávkování Praziquazelu 600mg?(Někde píší 20 mg,někde 10mg na kg hmotnosti....)
Děkuju za odpověď i za to,že jsem Vás našla.
Na to samé jsem se ptal kdysi Pala (tady na fóru to je uznávaný odborník přes odčervování 8) ) a říkal, že se toho člověk nemusí tak bát, že max pár hodin budeš hůř vidět.

Hela
Zasloužilý člen
Dal: 191 poděkování
Dostal: 185 poděkování

Příspěvek od Hela »

Kopretinka11 píše:Jak se pozná,že máte parazita v očích?Četla jsem,že v tom případě by se neměl brát Praziquazel?A jaké je vlastně dávkování Praziquazelu 600mg?
V očích bývají paraziti často, zjistit se to dá měřením u detoxikačního poradce. Ten problém se ale týkal jen větších tasemnic a jen jednoho stádia (myslím boubel). Někde v literatuře je zřejmě popsaný nějaký případ, kdy došlo v takovém případě k poškození oka. Bylo to ale při podání nízké dávky praziquantelu, která parazita nezabila, ale jen podráždila. U dávek praziquantelu, které se doporučují, to nehrozí. Nevím přesně, jaké dávkování se teď doporučuje, ale pokud se pamatuji, brala jsem 2x denně (v rozmezí 4-6 hod) 2 a ¼ tablety při váze něco přes 60 kg. Počet dní podle zátěže, doporučení se různí, asi bych to brala tak 2-3 dni.
V těch očích jsem je měla naměřené a tehdy jsem před užíváním praziquantelu pro jistotu použila zapper. Stačilo 3x zapperovat frekvence naměřené tasemnice a bylo to v pořádku.

Kopretinka11
Nový člen

Příspěvek od Kopretinka11 »

Helo,děkuju za odpověď.Mně bylo právě doporučeno dávkování 1+8+15+22+29 den po 2 tabletách,zapít grep.džusem.Zapper bohužel nemáme, ani tady nikdo v okolí.Ale právě mi bylo doporučeno koloidní střbro-k výplachům očí.A ještě se zeptám,měla jste po Praziquazelu nějaké vedlejší účinky?A jaké a jak dlouho?Bezva večer.

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“