Zdravím lidičky!
Jsem v detoxu nováček, pro začátek ve skratce můj příběh: po přečtení dvou článků od HB jsem se k ní objednala na diagnostiku...
Vzhledem k příznakům a přečteným článkům jsem tak nějak tušila, že něco v sobě "živím", rozhodně jsem ale nečekala kombinaci:
- Malarie (vivax,ovale, falqparum) !!
- Toxoplazmoza
- Trichomonada
- Onkoviry C, Polyomarivy, Babesie, Rubivirus, Mycobacterie
- Kvasinky
- motolice, tasemnice, vlastovci, hlísty
Má reakce, no, nezvládla jsem to a přímo u HB se rozbrečela.
Pustila jsem se do léčby.
1. týden: 4 druhy kapek Joalis
od 2. týdne: kapky Joalis + MMS1 (beru 2x denně 4 kapky)
po 6. týdnech v 1. sobotu 5 tablet Praziquantelu v rozmezí 2 hodin
pak každou sobotu po snídani 2 tablety Paziquantelu a
každou neděli 2 tablety Albendazolu
(aktuálně jsem po druhém víkendovém užití Praziku a Albendazolu)
Pak bude následovat 11 dní protivlasovcové kůry v kombinaci pasty a Hetrazanu.
Kromě toho, dělám odben vaginální výplachy a klystír s MMS1, 1 týdně MMS koupel a potní kůru.
Vzhledem k tomu, že jste tady všichni mnohem zkušenější než já, chtěla bych vás poprosit o zodpovězení pár otázek. Budu moc vděčná za reakce. Celkově, je super, že tohle fórum vůbec existuje, protože dopídit se nějakých informací je celkem problém. Takže velké díky všem, kteří informace předávají dál (myslím, že mám přečteno tak 80% těch 208. stránek).
1. Bývá někomu špatně po kapkách Joalis? Užívám 4 druhy po 10 kapek, 1 minuta v puse, pak 1 minuta přestávka. Normálně mi to nedělá vůbec dobře, ale už s nimi končím, spíš jestli s tím někdo má podobnou zkušenost. Já myslela, že ty kapky budu užívat bez jakýchkoliv reakcí...
2. V příloze mám foto... teď po víkendu a užití 2 prazíků a 2 tablet albendazolu jsem ve stolici našla (KROMĚ JINÉHO) hodně malých tmavých kousků, vypadá to jako "kůže", velké to je různě, nejčastěji 1x1 cm. Víte mi říct, co to je, prosím?
3. Co se týče MMS1, užívám 2x denně 4 kapky s hodinovým rozestupem. Ale špatně je mi po tom hodně, hlavně po té druhé dávce. Myslíte, že můžu udělat větší časový rozestup? Jinak, kromě pití MMS1 si dělám i vaginální výplachy s 5 aktivovanými kapkami a klystír obden - zatím 0,5 l vody a 5 aktivovaných kapek.
4. Taky by mne zajímalo, jestli můžu přidat kůru trojčátko nebo pělyněk, když užívám tolik chemie a mms1. Myslím, že je to celkem dost zátěžové, žaludek to zvládá jen tak-tak. První 4 týdny jsem měla šílené přůjmy, zvracení jenom jednou, to jsem užila MMS1 na poloprázdný žaludek, tak to bylo asi tím. Nebo mám počkat, až dokončím i tu protivlasovcou kůru přestanu užívat chemii a pak přejít na trojčátko?
5. Co doporučujete užívat k MMS1, aby to organismus zvládal?
Zatím vše, lidičky.
Omlouvám se, pokud jsme sem uvedla nějaké nepřesnosti, snad jako nováčkovi mi odpustíte
Děkuji za trpělivosti i případné reakce.
A.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.