Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

MMS - Všeobecná diskuze

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od poota »

indiga píše:.. len mi tie oxidanty a antioxidanty s tým MMS stále nedajú nejak pokoj.
Ono to MMS čistí vlastně všecko, k čemu se to dostane, takže i jakoukoli běžnou potravu.
Když budeš brát MMS vždycky po jídle, tak se dostaneš na určitý počet kapek, který bude "akorát". Když vezmeš ten samý počet kapek nalačno, tak zjistíš, že je to "už moc". A že aby to bylo taky "akorát", tak musíš dávku snížit zhruba na třetinu až čtvrtinu.
Právě proto je potřeba si najít tu svoji dávku, která Tě při Tvém způsobu a všech okolnostech braní "pucuje" dostatečně, ale zároveň nepůsobí žádné potíže. Ale koneckonců ani to vyčištění potravy není na škodu.
Ty antioxidanty jsou dneska takové moderní zaklínadlo, stejně jako omega3 mastné kyseliny, ozonová díra, biopaliva, nanotechnologie, globální oteplování a spousta dalších, kterými se náramně snadno oblbuje obecný lid, nejlépe skrze obrazovky ;)

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Dokument

Příspěvek od Palo »

Přišel mi do mailu tento odkaz, snad tu už není ;)

Video o MMS, přiznám se, že jsem se na to ještě nepodíval...

http://www.nwoo.org/view.php?cisloclanku=2012110037


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
kattty
Nový člen
Příspěvky: 8
Registrován: čtv 28 úno 2013 16:56
Dal: 1 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Dokument

Příspěvek od kattty »

Přišel mi do mailu tento odkaz, snad tu už není ;)

ahoj:) ty videa jou na oficiálních stránkách http://www.czmms.info/ , dívala jsem se na ně s úžasem, ještě něž jsem vyzkoušela MMS.. akorát mi nejde na rozum, ten poslední případ pána, jak hovoří, že léčil Mmskou taťku, který měl problémy s ledvinama.. 24 kapek za den.. se tu píše, že, kdo má špatné ledviny, neměl by to přehánět s MMS, ne?


dafa
Nový člen
Příspěvky: 14
Registrován: stř 13 úno 2013 19:00
Dostal: 6 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od dafa »

Ahoj, mohl by mi nekdo erudovany zodpovedet jednu otazku? vsude se pise, ze MMS likviduje patogeny, bakterie, viry apod. Pisou take, ze dobre nechava a likviduje jen ty spatne, ktera maji nizke PH. Toto je napsano tedy vsude kde se pise o MMS. Nikde jsem se vsak nedocetl a nerikaji to ani Jim Humbel ani Andreas Kalcker v prednaskach - jak je to mozne. Jakym zpusobem rozeznava chlordioxid v nasem tele co je kysele a co zasadite. A kde je ta hranice od ktere chlordioxid likviduje. Od jakeho PH? A dalsi vec - je opravdu prokazane, ze to co je spatne je vzdy kysele a to co je dobre je vzdy zasadite? Diky


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od poota »

dafa píše:.. MMS likviduje patogeny, bakterie, viry apod. Pisou take, ze dobre nechava a likviduje jen ty spatne, ktera maji nizke PH.
...
Nikde jsem se vsak nedocetl a nerikaji to ani Jim Humbel ani Andreas Kalcker v prednaskach - jak je to mozne.
Mohl ses to dočíst na tomto fóru.
Je to docela prosté - chlordioxid vyhledává volné ionty, a ty mají ve svých obalech shodou okolností právě všichni ti, co nám škodí. Vyškubnutím tohoto iontu se naruší jejich obal a uvnitř jsou pro chlordioxid dostupné další chutné ionty.

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
dafa
Nový člen
Příspěvky: 14
Registrován: stř 13 úno 2013 19:00
Dostal: 6 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od dafa »

Poota: A to jsi se docetl kde, ze jen ti "spatni" maji volne ionty? Hledal jsem neco na internetu, ale krome toho, ze se to deje obcas i ve vode jsem nic nenasel. Proc tedy mluvi Andreas neustale o pH a ne o volnych iontech? Proc mluvi o oxydacnim potencialu? Ja sam to beru a zmizel mi ekzem, ale vysvetlit si to stale nedokazu. Resim to ted s nekolika chemiky a musim rict, ze oni teda rozhodne nemaji takovy nazor i presto, ze se vec snazi opravdu pochopit a ne to shodit ze stolu. Ne vsechny zle bakterie, ktere jsou v nasem tele maji zaporne pH a vice versa. Nedaji se rozdelovat na dobre a spatne dle pH. I v te jedne prednasce rika Andreas, ze v puse mame Heliobacter pyroli a musi tam byt, ale v zaludku je to problem. Ta sama bakterie tedy v puse nema volne ionty a neni to patogen a v zaludku uz ano? Kdyz vypijeme MMS tak v puse zadna reakce s heliobacter pyroli nenastane a v zaludku ji to zabije? Prijde mi to dost zvlastni. Stejne jako reakce s dzusem. Muzeme urcite rict, pokud dzus neni nejak kontaminovany tak je telu prospesny. Andreas vsak obratem rika, ze nema rad michani MMS s dzusem, protoze dochazi k oxydaci a tim snizeni ucinku. Nakonec to vidime sami, kdyz si to vyrobime. Dzus po naliti do MMS prudce ztmavne jako dusledek okysliceni. Proc tedy chlordioxid dzus okyslici a v podstate se na nem vybije, kdyz by mel dle selekce radit az s patogeny v travicim traktu? Predstava, ze to same dela s mymi hodnymi pomocniky v tele neni uspokojiva. Stale MMS piju, ale stale mam mnoho nezodpovezenych otazek. Diky


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od poota »

To dafa:
jedno po druhém.
Napřed ta kyselost a škodlivost. Ono to spolu souvisí. Máme v sobě spoustu "dobrých" bakterií, které nám náramně prospívají, ale má to malý háček - jenom do té doby, dokud nás považují za živé. Jakmile se domnívají, že už jsme mrtví, tak změní svůj metabolizmus a místo toho, aby nám prospívaly když už není proč, snaží se nás co nejrychleji rozložit, jak už se tak s mršinami má dělat. Čili se změní v ty "zlé". No a podle jejich malých "mozečků" jsme živí jenom do té doby, než naše "kyselost" dosáhne hodnot vhodných tak nanejvýš pro mršinu. Díky modernímu způsobu života a stravování ovšem dosahujeme kyselosti mršin už zaživa, takže se nemůžeme divit těm malým tvorečkům, že se nás snaží rozložit i přes to, že se stále ještě zmítáme. S tou změnou jejich metabolizmu se změní nejen jejich prospěšnost, ale objeví se u nich ty volné ionty, které tak chutnají chlordioxidu.
A teď k tomu helicobacterovi.
S ním je to trochu jinak - jeho "prospěšnost" nebo "škodlivost" není v tom, že by dělal pokaždé něco jiného a nebo se sám nějak měnil - on dělá pořád to samé, v tenkém střevě jako v žaludku. Rozdíl je v tom, že ve střevě jsou jeho kyseliny potřeba, kdežto v žaludku škodí. Tenké střevo je s žaludkem propojené a u zdravého člověka se obě tato prostředí liší tím, že v žaludku je kyselina chlorovodíková natolik koncentrovaná, že helicobactera zabíjí - právě proto se tam nevyskytuje. Trávením potravy se HCl neutralizuje, takže ve střevě už je prostředí pro helicobactera docela příjemné. Když je v žaludku málo HCl, tak se helicobacter radostně usídlí i tam a produkuje tam také své kyseliny, které jsou ovšem jiné než HCl a také nejsou vhodné pro počáteční trávení čerstvé potravy.
Dál je to sice zajímavé, ale dost dlouhé a již několikrát jsem to tu psal - dá se to snadno najít.

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Uživatelský avatar
SVĚTLUŠKA
Starší člen
Příspěvky: 176
Registrován: pon 26 dub 2010 12:24
Bydliště: Praha
Dostal: 30 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od SVĚTLUŠKA »

Dobrý podvečer. Předem se omlouvám že to píši sem, ale nevím, kde se vyjádřit a zeptat. Nějak jsem nenašla místo kam se to hodí napsat.

Už ani nevím, kdy jsem tady na fóru také diskutovala.. MMS jsem brávala. Ze začátku jsem ho brávala pozvolna a pak to byl to nájezd, kdy jsem měla 48kapek za den = černá průjmová stolice, zvracení a bůh co všecko. Ta černočerná průjmová stolice mě ale tehdy natolik vystrašila, že jsem to brát přestala. Po pár dnech mi bylo moc fain co si tak vzpomínám, a určitě se mi po MMS začalo lépe dýchat a téměř jsem s ním úplně ukolíbala dříve velmi těžké astma.
Jenomže netrvalo dlouho a jedné z mnoha lékařek (všecky lékaři před ní zvýšení ignorovali) se nelíbil můj zvýšený jaterní krevní obraz a poslala mě na další ověřující odběry. Výsledek - Hepatitida C. Přišlo se na to, že jsem jí získala v roce 1977 s transfuzí krve při tehdejší operaci.
Do protivirové léčby se mi vůbec nechtělo, ale na výběr jsem moc neměla. V krvi bez mála 30000000 virů.. Roční léčba byla něco hnusného, co už bych nikdy znovu neabsolvovala, neb bych to již vůbec nezvládla (mimo hrůzné stavy jsem zhubla na 38kg).
Zaplať Bůh, dopadlo to dobře, jsem víc jak půl roku po léčbě a své bezvirové vítězství mám v kapse. Nicméně mi po těch dlouhých letech ( od r.77) nakažená krev zničila játra s diagnozou - středně těžká fibróza genotyp 1b. Budu dál sledována a pod kontrolou Ikemu.. s vyhlídkou na transplantační jaterní štěp. To už podstoupit nehodlám a tak mne dobrý vítr zavál znovu sem k vám. Od rána to tu pročítám, sbírám odvahu znovu MMS nasadit... ale játra by při MMS neměly být až tak poškozeny. Tak se pěkně prosím ptám, co s tím? Mám je nejdříve čistit? Beru Ostropestřec.. Beru kde co.. Neberu žádné chemické léky! Poradíte mi, jak tedy začít a zda vůbec? Děkuji vám.


Hezký den, Světluška
Uživatelský avatar
milda
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1294
Registrován: čtv 30 črc 2009 20:34
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od milda »

Ahoj SVĚTLUŠKO, je tady docela nadějná a neškodná, ještě k tomu nenáročná metoda -autopatie.
Tím bys určitě nic nezkazila a zlepšení by přišlo. :D

http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=3271
http://www.homeop.cz/autopatie.html
http://www.autopatie.cz/

Držím palce a přeju Ti brzké uzdravení :good: :D


sisa
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1178
Registrován: ned 16 kvě 2010 9:34
Bydliště: Praha
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od sisa »

Světluško, mně po operaci doktor řekl, že nejdřív posilovat játra, to jsem dělala skoro dva měsíce, až pak MMS, ale pomalu. Teď bych asi šla do CDS.


Uživatelský avatar
SVĚTLUŠKA
Starší člen
Příspěvky: 176
Registrován: pon 26 dub 2010 12:24
Bydliště: Praha
Dostal: 30 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od SVĚTLUŠKA »

Ahojík Mildo. Moc děkuji za tvoji reakci. O této metodě jsem tedy nikdy vůbec neslyšela. Tvé odkazy jsou zajímavé. Trochu jsem do nich nakoukla, ale chce to řádně pročíst.
Nabízí se mi také metoda s rezonancí jako řešení mého zásadního problému, ale pan doktor Čech mi odepsal, že je nutná moje kontrola a následná zkouška, zda to na můj problém vůbec zabere. Tohle vše se mi zdá takové "šimrání" s dohledem na cíl, který bude asi hóóódně daleko.
Doma stále mám MMS i aktivátor, asi to pomalu začnu zkoušet, ještě nad vším dumám. Kvůli těm játrům se bojím, to je jasné. MMS přece ničí viry, různé potvory atd. ale nezničí mi hmotu v játrech, která tam je.. Na druhé straně by mi dala MMS dohromady jiné mé potíže, což by bylo fain, ale co na to játra, to právě nevím. Jestli to "přežijí", či rovnou zkolabují? Nebo se dokonce přeci jen i MMS vyčistí (to by byl sen!!) - to bych si tááák moc přála. Na MMS se mi moc líbí okamžitý účinek...
Když jsem dělala jaterní očistu, jak se pije sůl ve vodě... druhý den rýže.. tak to bylo také "haló". Opět vodnatá stolice, ale na rozdíl od MMS, kdy ze mne šla černočerná, tak po očistě šla rudorudá. Nebojím se experimentovat, nebojím se vyzkoušet cokoli, abych si pomohla. Jen ty metody s dohledem na dlouhé tratě mi nějak nesedí. No, asi mi nic jiného nezbývá.
Všecko to pročtu Mildo, tomu věř a moc ti děkuji!!


Hezký den, Světluška
Uživatelský avatar
SVĚTLUŠKA
Starší člen
Příspěvky: 176
Registrován: pon 26 dub 2010 12:24
Bydliště: Praha
Dostal: 30 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od SVĚTLUŠKA »

sisa píše:Světluško, mně po operaci doktor řekl, že nejdřív posilovat játra, to jsem dělala skoro dva měsíce, až pak MMS, ale pomalu. Teď bych asi šla do CDS.

Ahojík i tobě sisa. Prosímtě po jaké operaci jsi? Jater? A jak posilovat? Můžeš mi napsat prosím do vzkazů? Tady v tom vlákně jsem s těmi játry dost nešťastně. Děkuji ti.


Hezký den, Světluška
Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od Slavek Krepelka »

SVĚTLUŠKA píše: ... Jater? A jak posilovat? ...
:) http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 83#p112783 Příloha.

Ahoj, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
fredyme
Nový člen
Příspěvky: 1
Registrován: úte 26 úno 2013 14:34

MMS,CDS předávkování..

Příspěvek od fredyme »

Dobrý večer,
mám dotaz-jaká maximální dávka MMS je možná k užití(myslím,co tělo snese)Dá se chloritanem sodným 24,5% (ředěným vodou)předávkovat?Může někdo prosím poradit?Děkuji za každou informaci!!fredyme

:idea: Nezakládej kvůli dotazu nové vlákno - poo.


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: MMS,CDS předávkování..

Příspěvek od poota »

Aktivovaného MMS snese tělo daleko větší množství, než se dá prakticky využít. Limitováno je to tím, jaké množství vzniklého odpadu je tělo schopné vyloučit - když je ho víc, vznikne naprosto regulérní otrava i se všemi průvodními jevy, jako je třeba zvracení a průjem - a taky třeba i smrt.
Neaktivovaný chloritan je žíravina, čili hrozí jenom poleptání, jehož stupeň závisí na ředění a vypitém množství - tím chci říct, že je to pěkná blbost. Bez nějaké kyseliny, třeba žaludeční, se nevytvoří chlordioxid, kvůli kterému se to dělá.
Takže Ti můžu poradit, aby sis to tu pořádně přečetl - pak pochopíš, jak hloupě jsi se zeptal.
A neber si to nijak osobně, jde mi jenom o to, aby sis z nedostatku informací docela vážně neublížil - přitom kvalitní informace tu opravdu jsou a přístupné každému, kdo není líný si je přečíst.

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“