Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Jednoduchá liečba rakoviny ???

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Jak rozpoznat rakovinu u dětí ...

Příspěvek od A(&F) »

... bude jedno z témat středeční snídaně s Novou ... tj. 13.02.2013 v 6:01 ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
francimor
Nový člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Jednoduchá liečba rakoviny ???

Příspěvek od francimor »

Nejaky odkaz, co tam rikali zajimaveho?

Kdyz můžu, tak pomůžu. "Možností je pokaždé dost, důležité je vědět, jakou ve správném okamžiku použít."
la
Zasloužilý člen
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

Příspěvek od la »

Pěkný film myslím že to patří sem a má to cz titulky
[youtube][/youtube]

francimor
Nový člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od francimor »

la: Dekuji, shledl jsem, docela jsem koukal, kde a co vsechno do sebe zrejme dostavame. V podstate se mi potvrdila jedna domnenka.
Snazit se neprijimat vubec zadne toxiny do tela je velice obtizne - jsou vsude. Dulezite ovsem je dokazat toxiny vyloucit z tela ven.

Mam pocit, ze ty kliniky jsou jen pro bohate.
Nejblizsi Gerson klinika je v Madarsku, skoda jen te ceny. 6900Eur za 14 dni je sice zlomek ceny zivota, ale bohuzel ty penize ted nemame :-(

Kdyz můžu, tak pomůžu. "Možností je pokaždé dost, důležité je vědět, jakou ve správném okamžiku použít."
jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

Příspěvek od jarda ovčák »

Ale no tak... o gersonovi víme mnoho. dejme to dohromady a gersona si pak důsledně může udělat každej sám doma, klinika neklinika, peníze nepeníze, bez ohleduu na úroveň poškození zdraví.
Producentů organické zeleniny je dost a pokud si ji neumíte vypěstovat, no tak si ji koupíte. Nebo zemřete. vždycky je na výběr.Sám produkuju kořenovou zeleninu v organické kvalitě a tak dobře vím, jakej problém může bejt sehnat či vypěstovat zeleninu na celej rok v org kvalitě.Pak se musí dobře uskladnit a nakonec dobře použít.Nejsme v mexiku, aby byla zelenina celej rok v top kvalitě..... Sám jsem nenažranej a na gersona jsem si ve sklepě udělal hladomornu.
Vím však o minimálně dvou onkologách, co používají kalísii vonavou a docela úspěšně.......Bohužel pouze pro své známé, páč to je zločin. :bhead:

„Kdybych byl postaven před rozhodnutí mezi zbabělostí a násilím, zvolil bych násilí.“ Gándí
A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Příspěvek od A(&F) »

jarda ovčák píše:Vím však o minimálně dvou onkologách, co používají kalísii vonavou a docela úspěšně.......Bohužel pouze pro své známé, páč to je zločin. :bhead:
... přitom Kalísii si může každý sám pěstovat doma ... anebo si koupit lihový extrakt už hotový ... :) ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
la
Zasloužilý člen
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

Příspěvek od la »

jarda ovčák píše:dobře uskladnit a nakonec dobře použít
Tady je takový maličký zádrhel.Nenašel jsem zeleninu které štáva by byla déle než cca 15 max 18 minut po odstředění nebo vylisování elektricky aktivní při teplotě do 20°C .Elektrická aktivita cca 7 minut roste a zbytek času klesá ,takže džusík je dobré vypít hned,při uskladnění džusíku získáme pouze potravinu,no dobrá chemie je taky potřeba. :) Dělá to pro zajímavost i zvadlá zelenina,tak že skladovat zeleninu vcelku, nikoliv džusík,i rozmixovaná zelenina to dělá.Překvapilo mě,že je to docela fofr.Vlastně nejlepší na tom je, že každý to může řešit nejlépe sám.
:bye: :pivko:

jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

Příspěvek od jarda ovčák »

No, já myslel zeleninu uskladnit, páč štáva je živej produkt a měla by se lemtat ihned po vylisování.
Nebo jako burčák. nechal jsem zkvasit hruškojablečný mošt s třetinou červené řepy a docela dobrej burčák. nevím, co dělá mléčné kvašení s bioaktivníma látkama , ale určitě to bude zajímavé.O těchto věcech se však nikde nedočtu, stejně jako vlivu ovocných kyselin na nerezové matrjály.Co když tam je jedno veliké ale....

„Kdybych byl postaven před rozhodnutí mezi zbabělostí a násilím, zvolil bych násilí.“ Gándí
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

oleander

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Nějak jsem na tohle pozapoměl a teď jsem zjistil, že tu mám na oleander český výcuc.
Ahoj, Slávek.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

Tohle mi přišlo mejlem od kamaráda, tak se chci podělit.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

"Dum spiro spero"
Ciceron
alopat
Stálý člen
Dal: 4 poděkování
Dostal: 5 poděkování

Příspěvek od alopat »

Breussova dieta (půst) nebo ketogenní dieta ?

Vyhladovět rakovinu je možné: Ketogenní dieta klíčem k uzdravení + VIDEO
http://www.cbn.com/cbnnews/healthscienc ... -recovery/

Jak si Elaine Cantin vyléčila rakovinu prsu ketogenní dietou (maso a tuk)
http://www.chrisbeatcancer.com/how-elai ... enic-diet/

Rakovina mozku (lékařská studie):
Metabolic management of glioblastoma multiforme using standard therapy together with a restricted ketogenic diet: Case Report
http://viewer.zmags.com/publication/e11 ... 119d6eb/64
http://www.nutritionandmetabolism.com/content/7/1/33

V noci jsem hledal hodnoty krevního cukru při doplňové léčbě rakoviny ketogenní dietou a nalezl jsem kompletně zdokumentovanou případovou studii.
Naposledy upravil(a) alopat dne sob 16 bře 2013 23:13, celkem upraveno 3 x.

MUDr.ové čekají na Vaši kremaci, nejlépe tak zjistí stav minerálů a stopových prvků k odstranění pacientových obtíží.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

alopat píše:Breussova dieta (půst) nebo ketogenní dieta ? .... V noci jsem hledal hodnoty krevního cukru při doplňové léčbě rakoviny ketogenní dietou a nalezl jsem kompletně zdokumentovanou případovou studii.
To jsi sice našel, ale jedná se v ní o tolik věcí, že aby se v tom pes vyznal. Operace, ozařování, chemo, hladovky, ta ketogenní dieta a aj nějaké karbohydráty a výsledek ten, že měli pocit, že si vedla lépe než jiní na normální dietě při té hrůze a nešla jim až tak rychle s kopce. Ani se nezmiňujou, jestli jim ta paní tu rotyku vůbec přežila, nabo se alespoň po ní zase zlepšila. To asi bych spíš toho Breuse. Ten je skutešně doložený hodně dobrými výsledky, které se s tímhle nedaj ani porovnat. Kolem 40000 vyléčených z raka a opět soudně doložených, protože mu šla parta felčarská taky po krku. Jenže jeho se alesoň zastal svého času i pan první ministr Rakous.

Jinak ne, že bych protestoval proti čistě masné dietě a nasyceným tukům. Ono to skutečně pro hodně lidí zapracovalo, dokonce na takové léčení existoval nějaký kult. Ale ten poslední papír není dle mého nic jiného, než prestižní zápočet.

Jo, a ještě něco. Ten druhej papír co se v něm ten pán tak pěkně rozteretizoval se rozhovořuje o glutaminu a makrofágách a granulomě a prý že křížení (hybrids of) těch makrofágů s rakovinýma buňkama. Ten člověk si měl počíst aspoň v R. O. Beckerovi a jestli početl, tak definitivně měl dostat studený zábal aspoň na tři dny. Glutamine je docela kritický na výživu kmenových buněk, což jsou i makrofágy. Podsud to pán ještě zvládl dobře. Jenže ty kmenové buňky jsou docela důležitý, protože jinak by po raku, pokud zmizí, zela v těle černá díra. Ono se to zrakovinovatělý musí taky ještě zregenerovat a normálně se to děje, pokud to nevykuchá zručný chirurg. Ono to není jen o odstranění. Když se hojí rak, zatímco mizí rakovinné buňky, kmenové, tedy fibroblasty to prorůstaj a diferencujou se na normální zdravou tkáň přesně podle návodu těla jak se patří se vším všudy. Na to je dobrý čtivo od W. F. Kocha. Jsou na to i pěkné, byť černobílé fotečky přímo od tohoto mistra léčení raků, dokonce soudně ověřené. protože ho za jeho genialitu a dobrotu lékařská admiralita mockrát soudila. Je fakt, že rakovinná granuloma, byvše primitivní tkání, se prý blbě rozeznává od zdravé, taky primitivní granulomy, stejně jako od vrstev makrofágů v ráně, které jsou taky de fakto hodně primitivní. Ale to neznamená, že když se spolu na hromadě setkaj rakovinné a zdravé buňky granulomy a ještě s bílejma, že se to všechno nutně nějak páří do nějakých hybridů. Nejsou to Švédi a nemaj na to zařízení.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
pavelv
Starší člen
Dal: 400 poděkování
Dostal: 424 poděkování

Příspěvek od pavelv »

Jen tak trochu osobni zkusenost s breussovkou. Kamaradovi chteli rezat stitnou zlazu, mel tam nador. Biopsie rikala ze maligni, tedy zhoubny. Jeho kolega, ktery mel s Breussovkou pozitivni zkusenost, vylecil se tim z rakoviny bud on nebo jeho manzelka, mu B. dietu doporucil. A kamarad ji udelal extreme poctive, uz 14 dni predem jen syrovou stravu, vsechno BIO, nejvic avokado. Poctive drzel stavy a caje a pak pokracoval dal se syrovym ovocem a zeleninou a myslim s tvarohem s lnenym olejem podle Budwigovy. Po diete mu delali biopsii 2x a vzdy maligni.

A bavil jsem se taky s holkou ktera do B diety donutila mamu, rakovina. Jenomze tam to bylo z donuceni a mama trpela s vidinou, ze po 42 dnech si da pecenou kachnu, tedy prechod na ketogenni vyzivu :( . Jeji dcera s tim nedokazala nic udelat, protoze tu kacenu hned pak pribuzni prinesli. A brzy potom umrela, nevim, jestli ihned proto, ze nedala navratovku, ale pry velmi brzy.

O tom pise i Breuss, ze kdyz to neklaplo, bylo to tim, ze meli pokracovat se silnym omezenim stravy a ne se hned vrhat na maso....

alopat
Stálý člen

Příspěvek od alopat »

Na ketóze mě zaujalo, že se jedná o způsob jak nedat nádoru nažrat. Už Breuss dokázal, že se pomocí půstu (extrémní ketóza) dá nádor vyhladovět. Bez ohledu na očistnou schopnost těla během půstu, se ve svém okolí setkávám s averzí k hladovění.

K té 1. případové studii, která mohla být motivována, vzhledem k progresi těchto nádorů, snahou získat vůbec nějaký čas na léčbu: "Redukční ketogenní dieta by mohla mít ještě větší léčebný účinek v kombinaci s léky Deoyglucose (2-DG) nebo Dichloracetate., které se zaměřují na metabolismus glukózy a glykolýzy."

Dichloroacetate by měl mít stejný léčebný účinek na nefunční mitochondrie jako CDS, tedy nastartování jejich správně funkce s následnou sebevraždou rakovinných buněk.
Naposledy upravil(a) alopat dne sob 16 bře 2013 20:58, celkem upraveno 1 x.

MUDr.ové čekají na Vaši kremaci, nejlépe tak zjistí stav minerálů a stopových prvků k odstranění pacientových obtíží.
alopat
Stálý člen

Příspěvek od alopat »

AO Oleander Graviola Blend - 8 fl. oz. (236 ml.)
This product is basically 50% Anvirzel. The other 50% is the graviola extract.

AO Oleander Graviola Blend should be carefully filtered for any herbal particular matter before contemplating its use for injectable purposes (tedy v podstatě to, na co mě upozornil Slávek).

Během braní Coenzymu Q10 bych se vyhla užívání tohoto produktu. Já se během braní tohoto produktu pro změnu vyhnu užívání Coenzymu Q10. Dávkování je ústní: jedna polovina čajové lžičky (něco málo přes 2 ml.), 2x denně po jídle. Obézní pacient: Stále bych šla s naším standardním dávkováním. Pokud tento pacient může povýšit na 1 čajovou lžičku (4,5 ml.), 2 x denně, tím lépe. Nicméně, pokud se projeví nadměrná nevolnost, on / ona by měl snížit dávkování, aby se přizpůsobil vlastní úrovni tolerance.

I would avoid taking this product while taking Co-Q-10. The dosage is oral : about one-half tsp. (slightly over 2 ml.), 2X / day after eating. Weighs about 110 kg : I would still go with our standard dosage. If this patient can graduate to 1 tsp. (4.5 ml.), 2X / day all the better. However, if excessive nausea develops, he / she should reduce the dosage to accommodate their tolerance level.

Děkuji paní Cathryn Caton, N.D. z Alpha Omega Labs (výrobce Cansema Black Salve) za informace.
*Ano, jedná se o manželku bylinkáře, kterého se FDA pokusilo unést z Ekvádoru. Následně byli ze země vyhoštěni dva američtí diplomaté, kteří se na únosu podíleli. Za alternativní léčbu a prodej neschválené masti na rakovinu kůže Black Salve byl předtím Greg Caton v USA vězněn, zabaveny nemovitosti, zlikvidována firma.

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“