Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Urinoterapie

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
libcosenior
Zasloužilý člen
Dal: 165 poděkování
Dostal: 131 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Urinoterapie

Příspěvek od libcosenior »

hanka píše:Na likvidaci herxky je to jedno (jenom musí být čerstvá).
Dodám len, že by to mal byť stredný prúd, pretože v prvej časti sú baktérie a na konci už čurina nemá potrebnú silu.

Žiť, to je tá najvzácnejšia vec na svete, pretože väčšina ľudí len existuje.
Armstrong-Elixir_zivota.pdf
Partykova.pdf
Perfektné fórum pre každého kto sa chce naučiť programovať
lena

Příspěvek od lena »

A(&F) píše: pls, jakým "tenzorem" ???
Ahoj Anri,

urcite je ti to znamo,

tenzor(tensor - u nas se tomu tak rika) a take virgule.

Virgule je pro me jednodussi nebot se neda ovlivnit, ta ti pri otazce jenom rukama proklouzne, u tenzoru se to da i ovlivnit, zalezi na vyrovnani nasi energii. Nejlepsi doba na testovani je rano kdyz vstaneme, nebot zde nejseme nijak ovlivneni uspechanou energii kolem nas. Ale to zalezi na kazdem jedinci.

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: Ztráta regenerace ....

Příspěvek od A(&F) »

... do původního příspěvku (http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=113163#p113163) jsem doplnil ještě další dvě související videa ... v jednom z nich je i vidět, jak pomocí běžné ink-jet technologie na tiskárně "tisknou nové orgány" ve 3D provedení ... :shock: :good: ...

poznámka pro "neangličtináře": ... pokud si u youtube videa zapnete automatické titulky (levá ikona pravé skupiny ve spodní liště videa), tak si následně můžete zapnout i jejich překlad do češtiny, popř. do slovenštiny (pozn: češtinu najdete až na konci seznamu jazyků za "Z", tzn. před čínštinou :D) ... překlad je sice místy lehce zmatený (ale jenom občas), plně to však stačí k pochopení "vo co gou" ... ;) ...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

lena píše:
A(&F) píše: pls, jakým "tenzorem" ???
... urcite je ti to znamo, .....
... jj .... jenom jsem si chtěl ujasnit, co se v tomto případě míní, jelikož jako technik vím, jak vypadají tenzory ve výpočtech, popř. součástky používané v průmyslu ... :D ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Niky
Starší člen
Dal: 84 poděkování
Dostal: 81 poděkování

Příspěvek od Niky »

ahojte, tak som dnes trosku experimentovala. doteraz by som nepila tu curinu, ale dnes som sa zobudila a isla na to (nejake dobre konstelacie okolnosti). vypila som tak 2 deci rannej strednej a nemala som vobec absolutne ziadny psychologicky blok to vypit. bolo to teple, slane, trochu horke a chutilo to po kvetinach :angel:,nemala som vobec k tomu odpor a ani som nemusela zapijat, az za hodinu som si dala ovocie . asi to bude tym, ze pijem velmi vela roznych bylinkovych cajov a rozneho korenia atd ale nie som ani vegan a ani vegetarian, i ked maso jem malicko, vcera vobec. no a ja sa do toho davam len tak pozvolna, nakolko nemam vazne problemy a preto mi aj ako ucinok staci postupne zlepsovanie mojho zdravia. cize mam plan len pit tu rannu asi tak tych 300ml denne a bez hladovky, kedze mam 50kg aj s topankami a naopak by som rada pribrala. ide mi hlavne o zharmonizovanie organov, najviac ma dojal obrazok od Slavka v tej studii, ako vyzerala pecen teliat po chemickych antihelmintikach. takuto kuru mam za sebou, stale mam rozne pocity v oblasti zlcnika a pecene a aj v noci sa budim v hodine pecene, takze je chudatko oslabena. a uvitam, ak mi to pomoze od neznesitelnych menstruacnych bolesti, naposledy som sa zaprisahavala, ze siahnem aj po tvrdych drogach ked to nebude lespie, takze taka curina sa mi vobec nezda oproti tomu zla :lol:

Anri, tie kvapky do oci robis ako? normalnu nezriedenu cerstvu curinu pouzivas, ci mas na to nejaku specialnu metodu? chcem to tiez vyskusat, okrem kratkozrakosti mam velmi zle videnie za nedobreho svetla, priam seroslepotu. vdaka
a tiez :good: vsetkym vam tu vo vlakne, super veci sa tu dozviem a nakopli ste ma tiez k dalsiemu samostudiu, ale zatial som nenatrafila na nic, co by ste uz neboli riesili vy :good: :good:

este k zubom, niekto tu pisal, ze sa mu velmi kazia, mne sa tiez, ked som mala vaznejsie problemy, niekolko sa mi ich rozpadlo (a ze ta oprava stoji takze peniaze a bolesti) a potom som sa docitala, ze je na ich ochranu vyborny zeleny caj, takze okrem toho ze ho pijem, si aspon kazdy druhy den pred spanim zalejem take deci a s tym si vyplachujem usta, dost dlho to premielam v puse a tak. a odkedy to robim, tak zatial ziadna nova diera v zuboch

A(&F)
Zasloužilý člen

Re: Očné kapičky ... zo pičky ... :DDDD

Příspěvek od A(&F) »

Niky píše:Anri, tie kvapky do oci robis ako? normalnu nezriedenu cerstvu curinu pouzivas,
... ano přesně tak, neředěnou (neb ta koncentrovaná pálí, jako by Tě do oka všemi prsty najednou píchla "bohyně Kálí" ... :D :D ) ...... doteď jsem si jenom kapal (ponechal cca minutu a potom propláchl vodou), ale dnes chci pořídit "oční vaničku", která se používá pro výplach očí ...

..... chci-li trochu uleviti svý-m očí-m,
tak si do nich čas od času nam-očí-m,
(bulvu u toho několikrát prot-očí-m)
rohovku si tím pořádně vy-či-stí-m,
... a z pozadí očního mi hned pak zmizí stí-n ... ;) ...

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

Slavek Krepelka píše: .. úplně mi vylítlo z hlavy, že nemluvíš všeobecně, ale ke specielní situaci...
:) říkala jsem, že "se mnou nebudou všichni souhlasit" :) .. Proto tady o všem diskutujeme, aby jsme našli tu "zlatou cestu" ;)
Ahoj, Hanka.

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

libcosenior píše: ... Dodám len, že by to mal byť stredný prúd, ...
Osobně bych se z několika mnoha důvodů na toto staré Šivovo tvrzení nespoléhal.
- První v pořadí je :ethink: se nad Šivovými motivacemi. Přeci jen to byl politik.
- Druhé v pořadí je :ethink: se nad motivacemi Mohamedovými, který zatrhl lidem lidskou urinu úplně a odkázal své následníky na moč velbloudí. Přeci jenom to byl politik.
- Třetí v pořadí je Armstrong, který používal všechnu a ještě přitlačil i cizí močí.
- Čtvrtý v pořadí je, že za noc se mnohokrát otočíme a po ránu opět když vstaneme. Je tedy prakticky a technicky nemožné, aby se urina v močáku docela slušně nemíchala i u té spíš noční, než raní uriny. Co se děje přes den je míchání i při pár krocích, nemuvě o tom, pokud člověk pracuje fyzicky či aspoň chodí. To kompletně odstraňuje pověru, že konec proudu nemá sílu.

Podívámě-li se na apendix a jeho funkci a zároveň na poslední "výstřelek" regenračního procesu prstu useknutého vrtulí ( :good: děkuju Anri. :) ), snad by nám mohlo přijít na um, že ty částí vylučovacího ústrojí, kde se bakterie a to jakékoliv mohou v relativním klidu množit, požívají silně zvýšenou ochranu imunním systémem a produkují nejvíce nejen ochranných ale i ničivých látek, jak pro který mikroorganismus ve vztahu k našemu blahobytí. Dá se tedy naopak očekávat, že úplně prvních pár kapek, které projdou, a které vypláchnou jakékoliv zbytky a případné bakterie z močovodu, v sobě bude mít nejvíce přesně toho, co je nám zapotřebí. Pověra, že bakterie prvního proudu by se měly odpustit a že by snad mohly škodit je podle mne divokým zdůvodněním Šivova doporučení a naprosto pošetilá.

Když už jsme u toho, povšiml bych si spíše Šivova nepošetilého doporučení yogínům spát na holé zemi ( :good: děkuju Hanko. :) ) Pokud by tento spací styl přišel změkčilejším náturám jako příliš nepohodlný a nepraktický, může si samozřejmě přivést zem do postele kusem drátu :ewhistle: Něco tu o tom máme U Pramene taky. Jedna zmínka od Pega s english odkazem je zde http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 28#p111928 , ale je toho tu roztroušeno víc a je třeba čmuchat.

Jinak anglina
http://www.lightfield.com/earthing.htm
http://earthingsheets.org/

http://www.lessemf.com/fabric.html

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
milnem
Zasloužilý člen
Dal: 849 poděkování
Dostal: 211 poděkování

Příspěvek od milnem »

Jen k tomu střednímu proudu:doporučuje se při stanovení močového sedimentu,kvůli tomu,že počáteční proud v podstatě zvenčí oplachuje a teprve střední proud by měl být správnější.V močovém sedimentu se tak aspoň částečně zabrání falešnému nálezu leukocytů,kvasinek,případně dalších vnějších nečistot.Proto taky urologové pokud chtějí opravdu hodnověrný výsledek moč cévkují .M.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

milnem píše: ... částečně zabrání falešnému nálezu leukocytů,kvasinek,případně dalších vnějších nečistot ...
No jo, ale copak ty poněkud vnější nečistoty, některéžto z nich mohouce cestovat proti proudu jak do močových cest, tak do pohlavních orgánů, nejsou v danném momentě alespoň potencionálním patogenem? Skoro bych si mohl myslet, že to "dokonalé" zacévkovávací vyšetření je tímto velice nekompletní, jako snad vše v MuDrologii, a že právě pro to je falešné. Nebylo by rozumnější udělat jak počáteční tak středové a porovnat a MuDrovat z toho?

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
babanci
Stálý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Příspěvek od babanci »

No a to je to ještě ke všemu strašně nepříjemné, zvlášť při zánětu močových cest - měla jsem možnost zažít několikrát. Než jsem objevila bylinu Zlatobýlku. Ještě mám dotaz k urinoterapii - možná naivně jsem si myslela, že jak začnu pít a používat na masáže a klystýry urinu, že se téměř okamžitě zlepší obranyschopnost organismu na běžná infekční onemocnění. Teď ten můj zahnisaný krk vypadá jako angina, myslela jsem, že právě tomu tím stopro uniknu. Znamená to, že to také chce dlouhý čas? Protože se čistím střeva, játra už dlouho, myslela jsem, že žádná bouřlivá reakce už nehrozí a že časem nějak rozpustím kameny ve žlučníku.

milnem
Zasloužilý člen

Příspěvek od milnem »

to Slávek:ne Slávku,pokud dr zajímají ledviny ,močovody nebo močový měchýř pak je vnější oplach opravdu zkreslující.Stačí,pokud to někdo zvládá před odběrem moče vnější omytí vodou a výsledek je pak opravdu hodně jiný a správnější.Ať se nám to líbí nebo ne hygiena v těchto místech je pro výsledek hodně důležitá ,jinak je výsledek znehodnocen.Důležité je co se odehrává v době nemoci v močovém traktu,ne co by tam případně mohlo doputovat.Tak by třeba zcela zdravému člověku,ale mírně špinavému, nalezli patologický nález.M.

Niky
Starší člen
Dal: 84 poděkování
Dostal: 81 poděkování

Příspěvek od Niky »

no tak mam pouzit od zaciatku, nie az stredny prud? ja som to spravila tak, ze som sa pekne vodou oplachla v sprche a potom odchytavala, cize vonkajsie necistoty su tym eliminovane. ale neviem ako to je teda s tymi bakteriami, ked uz idem do toho, tak chcem aby to bolo co najucinnejsie, myslim ze zajtra vyskusam celu rannu.
inak, ak to mam ratat za herxa, tak mam rozladenu dost psychiku (to vzdy pri tych ocistach, rozculuje ma to) a svrbi ma telo

A(&F)
Zasloužilý člen

Banánová šťáva ...

Příspěvek od A(&F) »

Mimo téma (offtopic)
Jede sedlák s povozem a zastaví ho policajt.
Policajt: “Sedáku, co to vezeš?”
Sedlák: “Vezu banánovou šťávu, pane.”
Policajt: “Můžu ochutnat?”
Sedlák: “No, když chcete, tak se teda napijte.”
Policajt: “Fuj, ale vždyť to jsou koňský chcanky!”
Sedlák: “Hyjé, Banáne, hyjé ...!!”

... :D :D :D ...

milnem
Zasloužilý člen

Příspěvek od milnem »

Niky já jsem pouze objasňovala proč v naší medicíně střední proud.Jak je to při urinoterapii nevím,v každém případě je hygiena na místě,s tím nepochybíš.Asi v tomto případě lépe odpoví někdo jiný.Držím palce ať se daří.M.

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“