... dnes v noci jsem se odhodlal k pořádnému výplachu očí (nakapáno cca 10 kapek + 1 cca minuta kroužení bulvama, potoom výplach) ... pak ještě jednou po probuzení a znovu v podvečer ... dokonce to ani nebylo tak hrozný, jak jsem předem očekával ...... nevím, zdali je to způsobeno pouze tím výplachem nebo i popíjením (za současného přechodu na stravu "Špatného lovce", neb žádné jiné experimenty jsem v posledním měsíci se sebou nedělal
), ale mám pocit zlepšení zraku ...
...... ostřící vzdálenost se sice nezlepšila, ale je podstatně
lepší zaostřování při zhoršených světelných podmínkách ...... jelikož už léta mám na stole jednu nezadeklovanou konstrukci (tj. přípravek se spoustou SMD integráčů = hodně malý šváby s ještě prťavějšíma nápisama), kterou již už dlouho používám pro kontrolu zraku, tak jsem se dnes zase "prubnul" (naposledy jsem se otestoval někdy před Vánocema) ... no, a je to fakt lepší ... pouze s rozsvíceným stropním světlem (a trochou soustředění) jsem přečetl aj ty nejmenší písmenka !!! ...
...... pro kontrolu jsem pak ještě zkusil bez brejlí připájet
SOIC-28 pouzdro a zkontrolovat to proti světlu ... je to tam !!! ...... lidi, vážně, nemůžu si pomoci, ale jestli se to ještě bude i nadále zlepšovat, tak není co více si přát ...
...
... pokud to někdo také vyzkoušíte, poprosil bych o info ... dík ...
... Anri ...
PeS: ... trocha čuriny se mi určitě dostala do očí i průběhu minulého týdne, kdy jsem si pouze s ní (tj. bez šamponu) párkrát umyl vlasy (to mi doporučil Slávek, když jsme si vzájemně porovnávali svojí "visage" ...
...
Slávku) ... od té doby již žádné svědění na hlavě (teda pokud zrovna nepožírám něco echt pálivýho
) ... a vlasy jsou teď na omak "jemnější / měkčí / hebčí" ... čím to ??? ....
...