Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Jednoduchá liečba rakoviny ???
-
- Nový člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: Jednoduchá liečba rakoviny ???
http://www.novinky.cz/domaci/291955-brn ... ismus.html
Opet novy zpusob, ale kdo vi jak to dopadne. Porad cim dal vic myslim, ze je to opravdu v te imunite a nastartovani tela. Jen vedet jak nastartovat a vyvolat zpetny chod.
Opet novy zpusob, ale kdo vi jak to dopadne. Porad cim dal vic myslim, ze je to opravdu v te imunite a nastartovani tela. Jen vedet jak nastartovat a vyvolat zpetny chod.
Kdyz můžu, tak pomůžu. "Možností je pokaždé dost, důležité je vědět, jakou ve správném okamžiku použít."
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 60 poděkování
Zkus se podělit o své zkušenosti namísto hlásání své pravdy. Jsem huhu
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Jo, jenže ono to jde evidentně úplně bez mudrů. Navíc s těmahle článkama je veliký problém a to ten, že řeknou jenom kousek skutečnosti a zavádí. Z papírů zatím vyplývá, že s těma kmenovejma maj všude ještě docela potíže aby se neotočily na rakovinu, který s tím vlastní urina nemá http://wwww.upramene.cz/forum/viewtopic ... 82#p112982
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Nic proti němu, jenom je "zajímavé", že o nevýhodách dosavadních způsobů léčby se "najednou" ví a dokonce se o nich i píše!?francimor píše:http://www.novinky.cz/domaci/291955-brn ... ismus.html
Opet novy zpusob, ...
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- poota
- Zasloužilý člen
Nemůžu se zbavit dojmu, že by Mudři udělali nejlíp, kdyby si chodili číst "Fórum U Pramene".Slavek Krepelka píše: Jo, jenže ono to jde evidentně úplně bez mudrů.
Našli by tady spoustu nových a nebo staronových nápadů a námětů, které by jim jenom stačilo klinicky ověřit.
Zdravím - poota
P.S. Farma mafii by mohli nakukat, že chtějí jenom dokázat, jaké jsou to nesmysly - akorát že by se jim to potom tak nějak "zvrtlo"
-
- Nový člen
Povim vam svuj pribeh ve zkratce.
Byl bych velice rad, kdyby vyleceni lide jinym zpusobem nez chemo nebo ozar. sve zpusoby lecby sdelovali verohodne a podkladali dukazy a lekarskymi zpravami a hlavne podrobne. Treba jen sauna je hezke, ale chybi mi tam vice informaci. V rodine jsem se stal za blazna, ze verim internetum a neznamym lidem a ze je to o jidle, ackoliv jsem ty clanky i tiskl.....
Stadium dopadlo tak, ze ja malem skoncil v blazinci, kdyz jsem na sobe delal plno pokusu z internetu- ano je jich desitky a vsechny zarucene fungujou. Od sody+sirupu, po B17, vyplachu strev, atd atd a nekdy to s telem dost zacvici a nekdy jsem myslel, ze v praci padnu vysilenim= nedostatek energie.
Mama nakonec stejne sla na lekarskou lecbu, protoze jsem neoveril ani nedokazal, ze to funguje. Bylo to sice v kratke dobe, ale i tak napr. soda+sirup, strava u ni nezabrala, resp, nador nezmizel ani se nijak rapidne nezmensil behem mesice nez sla na operaci (cca 30x40mm).
Me se z tech pokusu udelal vapenny kaminek na slinne zlaze- nevim proc a jakym duvodem. Lekari tvrdili, ze zmena PH- coz je pravda.
V max. pokusech bylo u me ph i nad 8,5. Nastesti vysel ven temer sam- prodelal jsem maly zakrok, ale hrozila operace. Lec nevim, zda se ten kaminek udelal z odvapneni kosti nebo se vapnik vzal odjinud.
S vahou jsem sel az o 15 kg dolu a me stavy bych nikomu nepral ani ted nejsem v poradku- psychika + fyzika(-10kg).
Mama ma za sebou 6 chemo, je nachlazena, ma velky kasel a casem ji ceka kolotoc ozarovani-30x a horm., lecba.
Mam pro ni pripraveno toto http://www.zdravi4u.cz/view.php?cisloclanku=2012112701, ale uz je skepticka a moc mi neveri.
Take si sve myslim o Vlastovicniku, caj jsem pil, ale je to dalsi drsny pokus(je jedovaty). Planuju si s nim mazat mesic pihy, zda opravdu zmizi, jak par lidi tvrdilo
http://www.natur.cuni.cz/fakulta/veda-a ... a-rakovina
Vim, ze lekarska. lecba uz je davno prekonana, ale kdyby clovek vedel, komu co naordinovat....
Je toho mraky a vsechno delat nelze. Tak rad bych ji rekl, toto urcite funguje...
Nezavrhuji ani jeden pokus, jen zde uvadim nase postrehy.
Dal me zajimalo, proc se po chemo imunita jiz nikdy neobnovi-nevrati zpet?
Ptejte se radte a oponujte.
Diky
Byl bych velice rad, kdyby vyleceni lide jinym zpusobem nez chemo nebo ozar. sve zpusoby lecby sdelovali verohodne a podkladali dukazy a lekarskymi zpravami a hlavne podrobne. Treba jen sauna je hezke, ale chybi mi tam vice informaci. V rodine jsem se stal za blazna, ze verim internetum a neznamym lidem a ze je to o jidle, ackoliv jsem ty clanky i tiskl.....
Stadium dopadlo tak, ze ja malem skoncil v blazinci, kdyz jsem na sobe delal plno pokusu z internetu- ano je jich desitky a vsechny zarucene fungujou. Od sody+sirupu, po B17, vyplachu strev, atd atd a nekdy to s telem dost zacvici a nekdy jsem myslel, ze v praci padnu vysilenim= nedostatek energie.
Mama nakonec stejne sla na lekarskou lecbu, protoze jsem neoveril ani nedokazal, ze to funguje. Bylo to sice v kratke dobe, ale i tak napr. soda+sirup, strava u ni nezabrala, resp, nador nezmizel ani se nijak rapidne nezmensil behem mesice nez sla na operaci (cca 30x40mm).
Me se z tech pokusu udelal vapenny kaminek na slinne zlaze- nevim proc a jakym duvodem. Lekari tvrdili, ze zmena PH- coz je pravda.
V max. pokusech bylo u me ph i nad 8,5. Nastesti vysel ven temer sam- prodelal jsem maly zakrok, ale hrozila operace. Lec nevim, zda se ten kaminek udelal z odvapneni kosti nebo se vapnik vzal odjinud.
S vahou jsem sel az o 15 kg dolu a me stavy bych nikomu nepral ani ted nejsem v poradku- psychika + fyzika(-10kg).
Mama ma za sebou 6 chemo, je nachlazena, ma velky kasel a casem ji ceka kolotoc ozarovani-30x a horm., lecba.
Mam pro ni pripraveno toto http://www.zdravi4u.cz/view.php?cisloclanku=2012112701, ale uz je skepticka a moc mi neveri.
Take si sve myslim o Vlastovicniku, caj jsem pil, ale je to dalsi drsny pokus(je jedovaty). Planuju si s nim mazat mesic pihy, zda opravdu zmizi, jak par lidi tvrdilo
http://www.natur.cuni.cz/fakulta/veda-a ... a-rakovina
Vim, ze lekarska. lecba uz je davno prekonana, ale kdyby clovek vedel, komu co naordinovat....
Je toho mraky a vsechno delat nelze. Tak rad bych ji rekl, toto urcite funguje...
Nezavrhuji ani jeden pokus, jen zde uvadim nase postrehy.
Dal me zajimalo, proc se po chemo imunita jiz nikdy neobnovi-nevrati zpet?
Ptejte se radte a oponujte.
Diky
Kdyz můžu, tak pomůžu. "Možností je pokaždé dost, důležité je vědět, jakou ve správném okamžiku použít."
- poota
- Zasloužilý člen
I po chemoterapii se imunita může zase obnovit.francimor píše:Dal me zajimalo, proc se po chemo imunita jiz nikdy neobnovi-nevrati zpet?
Jestli se obnoví a nebo se již nevzpamatuje, záleží nejspíš na tom, jak dalece ji chemoterapie dokázala zničit.
Osobně mám za sebou odoperovaný lymfom, půl roku ozařování a dva roky chemoterapií, což přežívám již požehnaných třicet let s imunitou nijak příliš nedevastovanou.
Takže to nejspíš bude případ od případu.
Zdravím - poota
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
to francimor ... pokud chceš pomoci, měl bys nejdříve Ty sdělit s jakou diagnózou vlastně potřebuješ helfnout (tzn. průběh co nejpodrobněji od začátku až do teď ... vč. prognóz od mudrů) ..... neb co funguje na jednoho raka, nemusí vůbec fungovat na jiný typ ...... krom obecných doporučení, jak se chovat během léčby, totiž univerzální rada neexistuje ...
PeS: ... zda se imunita obnoví či ne, záleží také na tom, jak se posléze člověk ke svému tělu chová ... ... pokud radikálně nezmění životosprávu a chová se dál (s prominutím) "jako dobytek", tak si pouze koleduje, že se mu to dříve nebo později vrátí ...... aj s ourokama ... ...
PeS: ... zda se imunita obnoví či ne, záleží také na tom, jak se posléze člověk ke svému tělu chová ... ... pokud radikálně nezmění životosprávu a chová se dál (s prominutím) "jako dobytek", tak si pouze koleduje, že se mu to dříve nebo později vrátí ...... aj s ourokama ... ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 69#p113069
Pravděpodobně nejúčinnější metoda odstraňování rakovinných nádorů.
Ahoj, Slávek.
Pravděpodobně nejúčinnější metoda odstraňování rakovinných nádorů.
Ahoj, Slávek.
-
- Nový člen
Dekuji Vam za ochotu a snahu. Myslim, ze uz jsem tu psal anamnezu mamy asi pred pul rokem. Ca prsu, = operace, chemoterapie, nyni bude ozarovani. Se stavovou dietou me doma vyhodili, s mirnou dietou jsme se dohadovali kazdy den, ze moc zhubne a nevydrzi chemo a operaci. Coz je take slovo do pranice. Mama zhubla tim omezenim a jidlem pouze rostlinych bilk. za mesic asi o 5 kg, ja asi o 10kg ( ztrata svalu). Bohuzel se nepodarilo za mesic(do operace) nastartovat telo a metabolismus k niceni nadoru. Neco chybelo ( oxidace?) nebo prebyvalo? ( soda + sirup-cukry), rybicky v konzervach 3x tydne ( to ji poradila jedna lecitelka), obcas vejce.
Ja treba moc veril tomu sirupu se sodou, nevim proc, ale neklaplo to. Pritom jsem byl v kontakru s 3 lidma, na jejich zname to fungovalo, ale kdo vi? Vy znate nekoho, komu tato kombinace pomohla? Ph to snizi, dokazane pomoci papirku, ale nador se moc nezmensoval, pokud nepocitam ubytek tkane a vody...
Rad bych vedel a nikde se nedocetl, jak konzumovat pouze rostlinne bilkoviny a nepodvyzivit se.
Pan vyleceny doktor v Jar rika, ze pil stavy kazde 3 hodiny, ale co jedl? Nedokazu si predstavit, jak by vypadal po par mesicich jen na stavach a ovoci. My pili stavy 1,x denne, do toho odvary ze zeleniny, ovoce a hlavne zelenina.
Napada me konzumace napr vlocek, tofu, pohanky, cocky, fazole, hrach apod, ale i tak si nejsem jisty vysokym ubytkem vahy.
Take vyelcena pani http://popelka.blog.pravda.sk/2012/03/2 ... -saca-a-s/
tvrdi, ze byla mesic jen na ovoci a dzusech. Ze by to bylo az tak jednoduche? Aby byl ojasno, nezpochybnuji, jen se snazim sehnat vice informaci o techto pro normalniho cloveka neuveritelnych vecech. Napada me take, ze jine umisteni nadoru vyzaduje jinou lecbu a jiny zpusob, co uz jste tu psali. Jatra vyzaduji absolutni zivoc. dietu, ale treba nez samolecba tela dojde k prsu, trva to dele a je potreba vyrazna podpora zvenci. Nemluve o metastazach.
Dale tam rika o vnitrni aplikaci peroxidu a vitaminu c- injekci. Skoda, ze nerekl o tom peroxidu vice. Muze se treba pridavat po kapkach a pit? Ze se s nim cisti zuby to vim, ale co to provede s zaludkem, resp. jake davky uzivat vnitrne?
Dalsi moje otazka- co rikate na Vincentku - na etikete je, ze pomaha prekyseleni zaludku, okyslicuje, ma dulezite mineraly apod a pusobi blahodarne na ruzne potize.. U me minimalne pomaha si odkrkat.
Do pranice dalsi nazor co funguje a co ne:
http://www.prozeny.cz/magazin/zdravi-a- ... du-pomohou
F.
Ja treba moc veril tomu sirupu se sodou, nevim proc, ale neklaplo to. Pritom jsem byl v kontakru s 3 lidma, na jejich zname to fungovalo, ale kdo vi? Vy znate nekoho, komu tato kombinace pomohla? Ph to snizi, dokazane pomoci papirku, ale nador se moc nezmensoval, pokud nepocitam ubytek tkane a vody...
Rad bych vedel a nikde se nedocetl, jak konzumovat pouze rostlinne bilkoviny a nepodvyzivit se.
Pan vyleceny doktor v Jar rika, ze pil stavy kazde 3 hodiny, ale co jedl? Nedokazu si predstavit, jak by vypadal po par mesicich jen na stavach a ovoci. My pili stavy 1,x denne, do toho odvary ze zeleniny, ovoce a hlavne zelenina.
Napada me konzumace napr vlocek, tofu, pohanky, cocky, fazole, hrach apod, ale i tak si nejsem jisty vysokym ubytkem vahy.
Take vyelcena pani http://popelka.blog.pravda.sk/2012/03/2 ... -saca-a-s/
tvrdi, ze byla mesic jen na ovoci a dzusech. Ze by to bylo az tak jednoduche? Aby byl ojasno, nezpochybnuji, jen se snazim sehnat vice informaci o techto pro normalniho cloveka neuveritelnych vecech. Napada me take, ze jine umisteni nadoru vyzaduje jinou lecbu a jiny zpusob, co uz jste tu psali. Jatra vyzaduji absolutni zivoc. dietu, ale treba nez samolecba tela dojde k prsu, trva to dele a je potreba vyrazna podpora zvenci. Nemluve o metastazach.
Dale tam rika o vnitrni aplikaci peroxidu a vitaminu c- injekci. Skoda, ze nerekl o tom peroxidu vice. Muze se treba pridavat po kapkach a pit? Ze se s nim cisti zuby to vim, ale co to provede s zaludkem, resp. jake davky uzivat vnitrne?
Dalsi moje otazka- co rikate na Vincentku - na etikete je, ze pomaha prekyseleni zaludku, okyslicuje, ma dulezite mineraly apod a pusobi blahodarne na ruzne potize.. U me minimalne pomaha si odkrkat.
Do pranice dalsi nazor co funguje a co ne:
http://www.prozeny.cz/magazin/zdravi-a- ... du-pomohou
F.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Na H2O2 tu je vlákno a metoda která byla použita je aplikovbána lékařem a jde o dopování krve injekcemi, či spíše kapačkou v malé koncentraci ale pravidelně. Je tu na to vlákno s velice detailními informacemi.francimor píše:Dekuji Vam za ochotu a snahu. ...
Co se týče hubnutí, definitivně doplňovat HCl. Kdybyste ji krmili jedním slonem denně, pokud to není schopna strávit, bude stejně jenom hubnout. Alternativně Betain HCl. Jinak váha, pokud je trávení celkem v pořádku spadne, ale ustálí se. S tím co říkáš, co prošlo a co ne přepasírované matkou a asi příbuzenstvem, asi ani nemá moc cenu radit, protože kde není vůle, není ani cesta. Pokud vůle je, deta Pí. Budwigové na organickém a nepasterizovaném tvarohu se lněným olejem a semínkem je cca 75% úspěšná proti raku i dnes, ale ne při ortodoxních zásazích. Problém je, že ji doktoři těma chemo a radiací doslova vraždí a alternativa nemá moc šanci. MMS však dokáže dost často překonat i to, ale zase s tím budeš nejspíš mít v rodině potíže. Jde především o řešení mentální a sociologické. Jako poslední štace a šance, až už bude mít matka konečně duši na jazyku a MuDři jí konečně zanechají ve "škarpě", je ještě Armstrongova metoda (vlákno urinoterapie - odkazy), protože mírně řečeno naprosté fiasko medicíny, pokud se tomu dá vůbec říkat fiasko a zoufalství rodiny i pacienta je velice silnou pákou k uchopení stébla, kterého se tonoucí chytá a Armstrong je ve skutečnosti kláda. Teď to asi nepůjde.
S laskavým pozdravem, Slávek.
- milda
- Zasloužilý člen
- Dal: 710 poděkování
- Dostal: 489 poděkování
Slovo "víra" nemám moc rád. Hlavně proto, že si pod ním představujeme každý něco jiného.
Ale v Tvém případě bude nutné najít si tři metody, kterým budeš (tvoje mama) VĚŘIT, a ty aplikovat.
Vím, jak je to těžké, sám jsem jednou odmítnul lékařskou péči a je to velká zodpovědnost a "makačka na hlavu" ...
Jednu spolehlivou metodu najdeš tady:
k tomu ještě dvě další, aby se navzájem nerušily ( -asi i syrové zeleninové šťávy a žádný maso mimo jiné)......
Přeju štěstí a úplné vyléčení.
Ale v Tvém případě bude nutné najít si tři metody, kterým budeš (tvoje mama) VĚŘIT, a ty aplikovat.
Vím, jak je to těžké, sám jsem jednou odmítnul lékařskou péči a je to velká zodpovědnost a "makačka na hlavu" ...
Jednu spolehlivou metodu najdeš tady:
k tomu ještě dvě další, aby se navzájem nerušily ( -asi i syrové zeleninové šťávy a žádný maso mimo jiné)......
Přeju štěstí a úplné vyléčení.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... přesto by to chtělo rozepsat ještě podrobněji ...francimor píše:Dekuji Vam za ochotu a snahu. Myslim, ze uz jsem tu psal anamnezu mamy asi pred pul rokem.
... jinak znám člověka, který po zásahu silnou dávkou PCB bojuje s rakovinou už skoro čtvrtstoletí ... zřejmě ho zachránilo i to, že (na rozdíl od svých stejně zasažených kolegů, kteří už to maj za sebou) nepodstoupil žádnou ortodoxní léčbu ....... za tu dobu vyzkoušel všechno možný i nemožný, takže dnes defakto neví, co všechno ho zachránilo, pouze ví, po čem je mu lépe a po čem hůře ...... hned v samém počátku zásadně změnil své stravovací návyky, začal se cpát především ovocem a zeleninou ... a začal víc chodit do přírody ..... byla doba, kdy se v jídle hodně omezoval, ale dnes se stravuje i za podpory masa a dalšího zakázaného, přestože z toho ještě není venku (občas dle nálady dokonce příležitostně popíjí i alkohol, ale s rozumem) ...... doktoři nad ním kroutí hlavou, jelikož dle všech jejich předpokladů už měl bejt dávno několikrát mrtvej ... .... navíc nikdy nepřestal kouřit (je totiž přesvědčen, že zvýšené množství CO v krvi ho rovněž chrání, přestože si je vědom, že kouřením si zadělává na další průsery) ...... jsou sice dny, kdy se kroutí bolestí, ale žije ...... jo, je neustále veselej a hlavně to nevzdává ... což je to hlavní ... ...
... s "neúčinností" tam některých uvedených věcí silně nesouhlasím (např. urina, vilcacora, atd.) ...... a taky tam toho hromada schází, dokonce i těch známých / potvrzených: např. canabis, kalísie, atd. atd. ...... takže ve výsledku je otázkou, kdo a proč ten seznam vlastně sestavoval ... a zda to bylo v součinnosti s "odborníkem" ... ...francimor píše:Do pranice dalsi nazor co funguje a co ne: http://www.prozeny.cz/magazin/zdravi-a- ... du-pomohou
PeS: ... mmch, také tam např. není zmíněn sex !!! ... ten pomáhá i v těchto případech ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 60 poděkování
Rozumím těm stravovacím návykům, chození do přírody i sexu . Ale co je zásah PCB ? Počítám, že to nebude trefa tištěným spojem - printed circuit board... ( polychlorovaný bifenyl ? )
Zkus se podělit o své zkušenosti namísto hlásání své pravdy. Jsem huhu
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... ano, ... likvidace starých kompenzačních kondenzátorů ...django1 píše:( polychlorovaný bifenyl ? )
... ..."Počítám, že to nebude trefa tištěným spojem - printed circuit board"