A(&F) píše:- jsi na omylu ... přečti si to ještě laskavě jednou, co jsem napsal ...MilMAX píše:Protože ji mě upozornil abych sledoval souvislosti - tak jsem si tu práci dal - ano byl jsi to Ty kdo se tu snažil dokazovat že vzduch je palivo a zda-li by se z něj měla platit taky daň teda kdybys nebyl sám autorem té narážky tak bych to ještě bral leč mám pocit že se začínáš utápět ve vlastních kombinacích a navíc jsi drzý (afektuješ) a to znamená že si nejsi jistý
- pokud bys psal do jednoho vlákna a "nezorfrcal" to do několika větví, tak bys možná byl schopen sledovat i vzájemné souvislosti ...
Nesouhlasím - jsme v patu a jestli se v tom někdo chce probrat jistě to tam uvidí - zde se držím jednoho vlákna - odbočil jsi Ty z vody na stlačený vzduch
Jestli si to dobře projdeš zjistíš že tu vedu 4 polemiky každou na jiné téma a v jiném vláknu
pořád tvrdím : to auto není "na vzduch" o jehož případném zdanění jse se mnou začal přít ale je v podstatě na zdaněnou elektriku
- s tebou jsem si jistý až moc ...
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Ring volný-boxovárna
- MilMAX
- Starší člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: MATRIX ... občas se zamysli než něco napíšeš ...
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Re: MATRIX ... občas se zamysli než něco napíšeš ...
... aneb tak, jak jsem již napsal na disociaci ...MilMAX píše:Nesouhlasím - jsme v patu a jestli se v tom někdo chce probrat jistě to tam uvidí - zde se držím jednoho vlákna - odbočil jsi Ty z vody na stlačený vzduch
Jestli si to dobře projdeš zjistíš že tu vedu 4 polemiky každou na jiné téma a v jiném vláknu
pořád tvrdím : to auto není "na vzduch" o jehož případném zdanění jse se mnou začal přít ale je v podstatě na zdaněnou elektriku
... zdá se mi, žes vůbec nepochopil, že s Tebou v mnoha věcech i souhlasím, ale pouze jsem si Tě dovolil upozornit (a nebyl jsem sám) na fakt, že se to tu probíralo již několikrát ...... je vidět, že sis buďto nepřečetl zmíněný princip ... nebo jsi mu neporozuměl ... ale to už je v důsledku jedno ...
... výsledek je "že by se v důsledku toho všeho snížila spotřeba PHM a stát by přišel o svoje stálé penízky z SD a DPH !!!! " (aneb jak říká gewo: "když nestačí šeptat tak zařvi") ...
... no zdá se, že ty konkrétní dané věci, my ostatní, vnímáme asi z trochu širšího úhlu pohledu než Ty sám ... nic víc, ... a nic míň ... o filozofii to není ... end ... (tímto Ti poskytuji právo posledního slova) ... spi sladce ... ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
-
- Stálý člen
- Dostal: 1 poděkování
Cílená užvaněnost
Přátelé je mi to líto, zvaže prosím, že se může stát, že na vějičku planá diskuze o ničem postupně každý přisadí , a potom by chtěl třeba nový tvůrčí člověk něco opravdu říct, přinést novou věc, ale to neudělá už vůbec . Nemá na co navázat, tlachlové si tlachají .........
A člověk typu M M si odevře další picerii, protože splnil úkol, ničeho nového se nedobrali a nedoberou. Odměna v penězích, nebo uspokojeném
egu, vyjde to nastejno. Fobos a Deimos.
A člověk typu M M si odevře další picerii, protože splnil úkol, ničeho nového se nedobrali a nedoberou. Odměna v penězích, nebo uspokojeném
- MilMAX
- Starší člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Cílená užvaněnost
Tak nevím - to mě chválíš / hájíš nebo haníš ??Barracuda píše:Přátelé je mi to líto, zvaže prosím, že se může stát, že na vějičku planá diskuze o ničem postupně každý přisadí , a potom by chtěl třeba nový tvůrčí člověk něco opravdu říct, přinést novou věc, ale to neudělá už vůbec . Nemá na co navázat, tlachlové si tlachají .........
Apropo - aby jste si nemysleli že tu máte snad čest s nějakým kuchařem či pizzařem, to je jenom takový můj rodinný podnik - znáte to, práce pro manželku, pro děti, náklady domácnosti vez DPH atd. Takže druhá pizzerka nehrozí - už tolik dětí nemám (ani manželek)
Jinak se živím už 20 let jako technik
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Cílená užvaněnost
Ty mně tak sereš,že kdybych Tě potkal fyzicky,tak tě dám na náhradní díly CigánůmMilMAX píše:Tak nevím - to mě chválíš / hájíš nebo haníš ??Barracuda píše:Přátelé je mi to líto, zvaže prosím, že se může stát, že na vějičku planá diskuze o ničem postupně každý přisadí , a potom by chtěl třeba nový tvůrčí člověk něco opravdu říct, přinést novou věc, ale to neudělá už vůbec . Nemá na co navázat, tlachlové si tlachají .........
Apropo - aby jste si nemysleli že tu máte snad čest s nějakým kuchařem či pizzařem, to je jenom takový můj rodinný podnik - znáte to, práce pro manželku, pro děti, náklady domácnosti vez DPH atd. Takže druhá pizzerka nehrozí - už tolik dětí nemám (ani manželek)
Jinak se živím už 20 let jako technik
Pro MilMax
Ty jseš opravdu potomek z Kainovy větve.Usmaž se až bude tvůj soudný den a ať je ti hodně teploučko duše zprasená!
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
a proč?
Zákony jsou jako děvka, která se usměje na toho, kdo ji znásilnil. Proto jsou určeny k tomu, aby byly porušovány. Kdyby se mělo se vším čekat, jestli to zákony umožní, nikdy by se s ničím nezačalo. Nejdřív se musí něco vymyslet, oživit, uvést do života a teprve pak se na to dá udělat zákon.
Tak prrrrrrrr chlapci! Čo sa týka tej blbosti od MilMAXa ohľadne dane za PHM - JE TO ČISTÉ !!!! Žiadne porušenie zákona z tohto titulu sa nekoná. Jediná výtka sa týka zásahu do konštrukcie vozidla. Ale, ruku na srdce, videli ste policajta pri cestnej kontrole, aby oddekloval firemne zakrytovaný a zaplombovaný motor na mercedese? Veď by som mu ruky odrazil! A VVOO TOOM TO JEE...