Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Jednoduchá liečba rakoviny ???
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Rakoviny se nesmíš bát ... video ...
(dorazilo mailem od kámošky)
citace: ... "Český lékař v Jihoafrické republice odmítl ozařování a radioterapii, z rakoviny se vyléčil sám" ... http://www.celostnimedicina.cz/video-ra ... is-bat.htm ...
... hezké to "shrnutí" ... ...... doporučuji skouknout všem, kteří jsou nemocní (a chystají se na jakoukoliv léčbu) ... ale i těm, kterých se to "netýká" (tedy prozatím ještě netýká ... ) ...
citace: ... "Český lékař v Jihoafrické republice odmítl ozařování a radioterapii, z rakoviny se vyléčil sám" ... http://www.celostnimedicina.cz/video-ra ... is-bat.htm ...
... hezké to "shrnutí" ... ...... doporučuji skouknout všem, kteří jsou nemocní (a chystají se na jakoukoliv léčbu) ... ale i těm, kterých se to "netýká" (tedy prozatím ještě netýká ... ) ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
Re: Rakoviny se nesmíš bát ... video ...
Další výborný dokumet ze života
Ano, potvrzeno, že při léčbě raka stojí mimo jiné vždy v čele "Alkalizuj se, nebo zemři" Ta kniha je asi jen v cizím jazyce....
Všichni úspěšně vyléčení toto mají za úkol. Alkalizovat a oxidací likvidovat raka. Jedno bez druhého má velmi snížený efekt, co se týče délky léčby a možnosti návratu nemoci. Touhle cestou jdu už nějaký ten rok a víc a víc se zdůrazňuje nutost změny prostředí těla. Kyselé prostředí je příčinou všech poruch a nemocí. Řada vitamínů je samozřejmostí....
Ano, potvrzeno, že při léčbě raka stojí mimo jiné vždy v čele "Alkalizuj se, nebo zemři" Ta kniha je asi jen v cizím jazyce....
Všichni úspěšně vyléčení toto mají za úkol. Alkalizovat a oxidací likvidovat raka. Jedno bez druhého má velmi snížený efekt, co se týče délky léčby a možnosti návratu nemoci. Touhle cestou jdu už nějaký ten rok a víc a víc se zdůrazňuje nutost změny prostředí těla. Kyselé prostředí je příčinou všech poruch a nemocí. Řada vitamínů je samozřejmostí....
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... v dokumentu zaznělo i další velmi důležité a to, "chceš-li přežít, nahraď živočišné bílkoviny bílkovinami rostlinnými !!" ...Batles píše:Jedno bez druhého má velmi snížený efekt, co se týče délky léčby a možnosti návratu nemoci....
viz např.: ... "Rakovina se dá vypnout, zjistili vědci - bílkoviny nejsou stejné
Lidé a hlodavci mají stejnou potřebu procentuálního zastoupení bílkovin v potravě. Konzumujeme 15-16 % bílkovin, což u člověka odpovídá dennímu příjmu asi 70-100 g bílkovin. Studie napovídá, že takové množství bílkovin u lidí zvyšuje riziko vzniku rakoviny.
Všechny bílkoviny ale nepůsobí stejně. Bílkovina gluten pocházející z pšenice nevykázala stejnou aktivitu jako kasein, jedna z bílkovin kravského mléka, ani když byla podávána ve stejném množství (20 %), stejně tak na vznik ložisek nepůsobily ani bílkoviny ze sóji.
Mnozí vědci účastnící se studie se jen velmi těžce smiřovali s tvrzením, že růst rakoviny podporují bílkoviny z kravského mléka. Při pokusech na potkanech však všichni potkani, kteří poté, co byli vystaveni kancerogenu aflatoxinu a následně jim byla podávána strava s 20% podílem kaseinu, zemřeli či umírali na jaterní nádory, zatímco u potkanů krmených potravou s 5 % kaseinu se neobjevily žádné nádory. Výsledný poměr byl 100:1!
Pokusy na lidech. Velmi zajímavý byl i výsledek výzkumů ve fázi promoce, kdy u zvířat, u nichž došlo ke snížení podílu bílkovin ve stravě z 20 % na 5 %, vzniklo v porovnání s těmi, která byla nadále krmena stravou s 20 % bílkovin, méně nádorů (až o 35-40 %). Manipulace s výživou tedy opravdu může rakovinu „zapínat“ a „vypínat“......
(zdroj: http://zena.centrum.cz/zdravi/clanek.ph ... ili-vedci/ )
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Já bych se spíš spolehl na tu trojku Esiac tea, Iv H2O2 terapii a IV vitamín C ve vysokých dávkách. Jedna každá z nich má vynikající rekord. On je dal dohromady a jak vidno věděl proč. Ahoj, Slávek.Batles píše: ... Ano, potvrzeno, že při léčbě raka stojí mimo jiné vždy v čele "Alkalizuj se, nebo zemři" T ... .
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Což je sice pravda, ale taky je pravda, že Budwigová se lněným olejem má velice dobrý rekord a je to prakticky výlučně o bílkovinách z kravského mléka. Je taky pravda, že nějaká britská doktorka léčila přesně vyloučením kravského mléka, specielně rakovinu prsů u žen a velice úspěšně. Jsou v tom věci, kterým nikdo nerozumí proč a kdy a v jaké kombinaci. Proto je taky takových matoucích debat a rozporů. Ahoj, Slávek.A(&F) píše:... v dokumentu zaznělo i další velmi důležité a to, "chceš-li přežít, nahraď živočišné bílkoviny bílkovinami rostlinnými !!" ...Batles píše:Jedno bez druhého má velmi snížený efekt, co se týče délky léčby a možnosti návratu nemoci....
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Asi nebudu úplně mimo s názorem, že pro různé lidi může být optimální i různá metoda léčení, na kterou se nedá přijít metodou mechanické aplikace "tato nemoc -> tento postup". Předpokládám, že při výběru "té nejsprávnější" metody hraje větší roli schopnost "vycítit", co je pro daného pacienta to nejlepší, než jenom rovnou nasadit metodu, která se osvědčila v jiných podobných případech. Právě tahle intuice je něco, co by doktor nemohl dostatečně zdůvodnit, proto se kryje tím, že na základě nějakých výsledků stanoví diagnózu a k té vybere jeden z doporučených a schválených postupů, čímž je kryt i v případě neúspěchu.Slavek Krepelka píše:Jsou v tom věci, kterým nikdo nerozumí proč a kdy a v jaké kombinaci.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 107 poděkování
- Dostal: 23 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
A proč ? Tělo si potřebné bílkoviny skládá z aminokyselin.A(&F píše: nahraď živočišné bílkoviny bílkovinami rostlinnými !! ...
Otázka je stejná, jako volby v ČR - co je menší zlo. Jsou to rostlinné bílkoviny, protože se lépe rozkládají. Takže ještě lépe je jíst potraviny chudé na bílkoviny.
To je třeba i rozdíl mezi sojou a kvašeným produktem tamari, nebo shoyu.
Musím souhlasit.poota píše: Asi nebudu úplně mimo s názorem, že pro různé lidi může být optimální i různá metoda léčení, na kterou se nedá přijít metodou mechanické aplikace "tato nemoc -> tento postup".
Pokud se mám věnovat rakovině, moje mamka chtěla být oběť, stavěla se do té pozice a v kombinaci s nesprávnou životosprávou si vykoledovala.
Steve Jobs si vykoledoval svou zlobou a touhou ničit konkurenci, pochcat ostatním záda. Další aspekty neznám.
Každý z nich by měl podstoupit jinou terapii, jinou léčbu.
Nejuniverzálněji se mi zatím jevily půsty. Ovšem kdo nezměnil životosprávu a postoj, stejně se nemoci nezbavil dokonale.
Někteří lidé mají pocit, že vědí lépe než já co a kam jsem chtěl napsat. Budiž blahoslaveni.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
Mamografie ... HOAX / NEHOAX ... ??? ...
... do schránky mi dnes přistál majl tohoto znění ...
... vysvětlení ... nemám rád, když kdokoliv z "odborníků" zlehčuje nebezpečí jakéhokoliv charakteru ... zvláště pak, pokud se jedná o zdraví ...... ona ta výše uvedená argumentace je totiž navlas podobná, jako by někdo argumentoval, že smrtelná dávka ozáření de facto co do velikosti odpovídá dávce, ktero za svůj život obdržíme z přirozené radiace, tudíž je vlastně neškodná ...... všichni víme, že tomu tak rozhodně není ...... koneckonců všichni víme, jaké jsou možné následky nemoci z ozáření ...
... nechci zde nikoho nabádat, aby odmítal tato jistě potřebná vyšetření nebo ho zbytečně strašit, či snad dokonce jinak vyvolávat paniku, ... to rozhodně ne!! ...... ale pokud bych měl osobně toto vyšetření podstoupit, o ten výše uvedený ochranný límec bych si určitě řekl ... vždyť za to nic nedáte ... ...
... ... Anri ...
PeS: ... když jsem byl koncem prosince naposledy rentgenován po "vánočním cikánském ataku" (tzn. hlava, krční + hrudní + bederní páteř, pravé rameno + zápěstí), požádal jsem "rentgenoložku" o vykrývání ostatních částí těla s odůvodněním, že "díky nedávné autonehodě mám expoziční souhrn zřejmě již vyšší, než je zdrávo" ... chápavě přikývla a obložila mě takovým způsobem, že jsem to málem neunesl, jak to všechno bylo těžký ... ...... jj, když se chce, tak jde všechno ... ...
... už samotný styl, kterým byl text napsán, lehce zaváněl hoaxem, tudíž jsem si ho našel na http://www.hoax.cz/hoax/ochrana-stitne- ... amografii/ , kde se nachází i vyjádření odborníka:"Velmi důležitá informace pro ženy, které chodí na mamografii
Při rentgenování si vyžádejte límec na ochranu štítné žlázy.
Volně přeložené:
Ve středu měl Dr. Oz televizní program o nejrychleji rostoucí rakovině u žen, rakovině štítné žlázy.
Byl to velmi zajímavý program.
Řekl, že to může být kvůli zubním rentgenům a mamografům.
Ukázal, že na zástěře, kterou zubař založí na osobu, je malý "límec", který může být zdvihnutý
nahoru a otočený okolo pacientova krku. Mnoho zubařů se nenamáhá zdvihnout ten límec.
Též existuje něco jako "ochrana štítné žlázy" na použití po čas mamografu.
Náhodou, já (pisatelka e-mailu) jsem měla roční mamograf včera.
Cítila jsem se trochu hloupě, ale zeptala jsem se na ochranu. Technik měl jednu zástěrku v zásuvce.
Zeptala jsem se, proč nepoužívá zástěrku rutinně. Odpověď: "Nevím. Musíte si ji vyžádat."
Tedy, kdybych neviděla program, nevěděla bych, oč si mám požádat.
Potřebujeme poslat tuto informaci našim dcerám, neteřím, matkám a všem našim kamarádkám a
přítelkyním. Muži, povězte to svým manželkám.
Někdo byl tak hodný a poslal mi to. Pošlete nyní i vy tuto informaci všem svým známým a rodině.
Já jsem to právě udělala. "
... aha, takže ono to varování není zas až tak úplně zbytečné ... ...... no, a z dalšího tamního odkazu http://www.mamo.cz/index.php?pg=pro-verejnost&aid=445 se pak následně dovíme toto ..."U mamografie – pokud je udělána správně – nehrozí žádná zřetelnější radiační zátěž štítné žlázy, takže se límce u mamografie nepoužívají. Ve většině mamografických center by ale měly být k dispozici ochranné zástěrky proti ozáření vaječníků. Při snímkování zubů je to něco jiného, tam je krční límec na ochranu štítné žlázy vhodný.
prim. MUDr. Helena Bartoňková
Radiodiagnostické oddělení Masarykova onkologického ústavu (Brno)
Mgr. Helena Sedláčková
Centrum komunikace s veřejností Masarykův onkologický ústav
http://www.mou.cz "
... hm, ... ... tak to bychom měli, ... nevím jestli to vidíte také, ... to hraní si čísílky ... jak je to celý (ne)hezky zlehčený ... vždyť stačí si vzít k ruce kalkulačku a při uvedených údajích nám ve výsledku vyjde, že během těch čtyř snímků žena obdrží dávku odpovídající cca tříhodinové přirozené expozici, ... pořád nevypadá nijak hrozně, že ?? ... ... nojo, ale je nutno si uvědomit, že i kdyby celé aktivní snímkování trvalo byť jednu jedinou pouhou sekundu, tak (pokud jsem se nesekl ve výpočtech) buňky v ten okamžik obdrží najednou dávku více jak desettisíckrát větší, než je přirozená radiace !!! ... ...... "Měření i výpočty ukázaly, že množství radiace zasahující štítnou žlázu při mamografickém vyšetření je zanedbatelné. Množství radiace zasahující vaječníky je ještě významně nižší díky utlumení podložkou prsu (detektorem) a další tkáně. Sekundární a primární radiace je zachycena prsem a podložkou prsu (detektorem) a jenom extrémně nízké množství sekundárního záření zasáhne nějaké části těla. Kalkulovaná dávka na štítnou žlázu při jednom ze čtyř snímků je nižší nežli 0,03 mGy. To je kolem 1 % dávky, která dopadá na prs a je rovna dávce, kterou obdrží štítná žláza za 3 dny z přirozené radiace prostředí všude okolo nás. Jinými slovy, je to ekvivalent záření který tělo obdrží za 368 dní z přirozené všude existující radiace oproti 365 dnům bez tohoto vyšetření. Přírodní odchylky přirozené radiace prostředí závislé na lokalitě jsou mnohem významnější."
překlad z anglického Quality Assurance Programme for Screen Film Mammography (str. 154, odst. 2)
Mezinárodní agentura pro atomovou energii (MAAE)"...
... vysvětlení ... nemám rád, když kdokoliv z "odborníků" zlehčuje nebezpečí jakéhokoliv charakteru ... zvláště pak, pokud se jedná o zdraví ...... ona ta výše uvedená argumentace je totiž navlas podobná, jako by někdo argumentoval, že smrtelná dávka ozáření de facto co do velikosti odpovídá dávce, ktero za svůj život obdržíme z přirozené radiace, tudíž je vlastně neškodná ...... všichni víme, že tomu tak rozhodně není ...... koneckonců všichni víme, jaké jsou možné následky nemoci z ozáření ...
... nechci zde nikoho nabádat, aby odmítal tato jistě potřebná vyšetření nebo ho zbytečně strašit, či snad dokonce jinak vyvolávat paniku, ... to rozhodně ne!! ...... ale pokud bych měl osobně toto vyšetření podstoupit, o ten výše uvedený ochranný límec bych si určitě řekl ... vždyť za to nic nedáte ... ...
... ... Anri ...
PeS: ... když jsem byl koncem prosince naposledy rentgenován po "vánočním cikánském ataku" (tzn. hlava, krční + hrudní + bederní páteř, pravé rameno + zápěstí), požádal jsem "rentgenoložku" o vykrývání ostatních částí těla s odůvodněním, že "díky nedávné autonehodě mám expoziční souhrn zřejmě již vyšší, než je zdrávo" ... chápavě přikývla a obložila mě takovým způsobem, že jsem to málem neunesl, jak to všechno bylo těžký ... ...... jj, když se chce, tak jde všechno ... ...
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Re: Mamografie ... HOAX / NEHOAX ... ??? ...
Za prvé, Dr. Oz jsem viděl seďa v čekárně v autoopravně a čekaje na diagnostiku. Je to typická americká šou a byl bych velice opatrný, co vlastně se v ní říká.A(&F) píše: .... "Velmi důležitá informace pro ženy, které chodí na mamografii... .
- Mamogramy jsou jako každé jiné ozáření eventuelně nebezpečné, specielně tam, kde už v prsu existuje nějaký nepozorovaný zánět. Obávat se tedy o štítnou je jaksi vedlejší.
- Mechanické poškození prsu svěrákem opět způsobuje zánětlivost a opět zvyšuje pravděpodobnost obdržení rakoviny prsu.
- Pozitivní mamogram zdaleka neznamená zhoubnou patologii a ve spoustě případů je nezhoubná patologie eventuelně misdiagnozovaná a vede ke zbytečným operacím a mrzačení žen, zatímco
- zhoubná je rozvrtána biopsií a metastázuje, pokud
- ji nekřachne už svěrák mamogramu, což se taky dost často stává.
Ať mi někdo vysvětlí, proč všechny tkáně lidského těla lze rentgenovat jak jsou a akorát ženskejm při tom drtěj prsa ve svěráku až kňučej?!?!? Máte na to někdo nějakou racionální odpověď? Bych se divil, kromě toho, že kdyby takhle chtěl někdo chlapovi zmáčknout kouli nebo paťáka, dostal by po držce. Ode mne určitě jak se neperu. Ženský se nechaj snadněji vystrašit a taky si toho nechaj povětšinou víc líbit.
Show Dr. OZ pouze odvrací pozornost od skutečných zdravotnických problémů. Celý vynález mamogramů je výdělečnej hoax = podvod a show man pouze zapropagoval mamogramy jako bezpečné, pokud si někdo řekne o límeček
S laskavým pozdravem, Slávek
- A(&F)
- Zasloužilý člen
David Icke: Rakovina je houba a je léčitelná ...
... berte spíše jako doplnění k Simoncinimu ... http://www.cez-okno.net/clanok/david-ic ... -lecitelna ... je tam sice pár nesmyslů (zaviněných nevhodným překladem) a pitomostí, jelikož popsaný "houbo" princip se netýká všech druhů rakovin ... potom ještě několik konspiračních teorií (což je zase dáno především stylem Davida Icke) ... ale jinak je to vcelku "ku přečtení" ... .
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Re: David Icke: Rakovina je houba a je léčitelná ...
Hmm. Mě napadlo v návaznosti na popovídání si o vodíku a hydroxylech OH, jestli ona ta soda bicarbona, byvše chemicky dost měkká sloučenina, taky nešlohá hydroxyly z buněk a nemopuje po oxidaci a nemění se na hydroxid sodný, čímž ještě víc alkalizuje, ale z těla vyjede. To by taky navazovalo na docela zdravotně vynikající krasové vody, což jsou karbonáty vápna a hořčíku, i když vápna daleko víc. Osobně vidím Simonciniho plísně sice jako velice reálné, ale bude asi těžko říct, kdy by byly vyloženě příčinou a kdy jenom oportunistickým patogenem, který pak samozřejmě započatý proces zhoršuje. Zase to napovídá na důležitost podpory jak okysličování, tak dehydroxylace v těle. Akorát že vápník a hořčík nejsou bůh ví jak rozpustné ve vodě, takže je malá účinnost a spíš jen prevence pokud sedí člověk na té vodě, na rozdíl od sody.A(&F) píše:... berte spíše jako doplnění k Simoncinimu ...
Sodu bikarbonu produkuje slinivka a je docela šance, že stejně jako se tvoří s věkem (no, zasíráním organismu) čím dál tím míň HCl, taky se díky únavě slinivky tvoří čím dál tím míň sody bikarbony. Ona ji ta slinivka možná posílá aj jinam, než jenom do dvanáctníku. No jinam. Asi tedy do krevního oběhu že, kam jinam? Dvanáctník si ji už jenom vybéře a zkoncentruje. To by potom ale taky znamenalo, že vodík toho dokáže asi ještě daleko víc, než že by j enom umožňoval velice rychlé hojení zánětů.
Láďo, co si se domák na H2 a raka? Že on vodík na něj taky do značné míry fachá?
S laskavým pozdravem, Slávek.
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
Re: Jednoduchá liečba rakoviny ???
Slavek Krepelka píše:Láďo, co si se domák na H2 a raka? Že on vodík na něj taky do značné míry fachá?
Asi takhle stručně omezuje chyby dna které dělají buňky při množení ale chce to trošku omladit protože slovo lidové vodík z vody bych jednoduše řekl je vlastně 6 dá se říct spinů plynů.Vodík je směs parahydrogenu a ortohydrogenu po určité době od výroby se ustálí v rovnováze,pak tam máme deuterium to má taky para a otro složku a to samé má i tritium. http://en.wikipedia.org/wiki/Spin_isomers_of_hydrogen Tak že deuterium i to tritium se musí trošku omezit dělají neplechu když je vývoj ukončen,mají jinou vizkozitu a snadněji se ionizují a když je jich příliš, tak by dál ovlivňovali další obnovu a dna by dělalo chyby,no a dá se tvrdit že když je místo v řetězci obsazeno normálním vodíkem tak tam drží lépe než ti druzí kámoši a taky jim rád uzme nějaký elektron z kyslíku který jim přísluší a ti už jsou pěkní dravci.
Peroxid http://en.wikipedia.org/wiki/Superoxide , http://www.ingentaconnect.com/content/b ... awler=true
Dokonce je dokáže ukáznit, ale je dobré pitím vody se sníženým obsahem deuteria a tritia snížit objem těchto kapalin v buňkách.Jsou na to dvě cesty buď si tu vodu koupit a nebo si ji doma vyrobit třeba pásmovým vymražením stačí na to zmrzlinový strojek s vlastním chlazením.První co v něm při míchání tuhne je to špatné protože těžká voda tuhne při +3°C ,ale míchat se to musí protože při +4°C voda má takovou hustotu že v ní ustává přirozený tepelný oběh(cirkulace)
Tělo si totiž tyto kapaliny vyrábí pro svoji potřebu samo ,ale v důsledku stárnutí a tím stále probíhající expozice zářením jich začne být přebytek.To je vlastně jeden z důvodů proč jsou generace stále choulostivěší a méně odolné i kvůli stresům a škodlivinám.Superoxidů může vzniknout přebytek i v důsledku překyselení,nebo při úrazu třeba opařením ,nebo třeba když se dlouho sedí nejsou prokrvené nohy a pak tu protiakci organizmus prostě neureguluje zvlášt když se taková zátěž opakuje.Buňky se vyhladoví.
Edit: ... pokračování této započaté diskuze (vliv deuteria na vývoj kancerogenních buněk) je přemístěno do vlákna: http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 39#p112839 ... A(&F) ...
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Nejseš ty Láďo náhodou taky narozenej ve lvu?la píše: ... Asi takhle stručně ....
Láďo, co si se domák na H2 a raka? Že on vodík na něj taky do značné míry fachá? Tedy nějaké zvěsti o klinické účinnosti?
Dík, ahoj, Slávek.
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
No vypadáto že odstraní negativní dopad jiných léčiv i toho raka, ovšem záhada je dávkování.Když se pije moc sycené vody vznikne únava asi schází kyslík.Na rozdíl od jiné chemie se vodík dostane všude ,do mozku i do kostí,v těle je tak hodinu a to pak podle údajú co jsem se dověděl, řeší tělo asi 4hodiny v dobrém slova smyslu následky .Podle mého názoru stačí odstranit chyby v dělení buněk a tělo si toho raka stráví samo,rozezná ho a využije na materiál.Prostě ho neobnoví.Ještě něco chybí, možná že peroxid o přestávce,ale to jenom doměnka,kyslíku je taky více druhů,kyslík je sice potřebný jako palivo, ale v přebytku je to jed.Samotný kyslík by mohlo tělo zpracovat v nevhodné kombinaci s kovy a dusíkem.Vodík dokáže rozbít i takovou kombinaci a zase je otázka s dávkováním.Tělo si ho průběžně vyrábí samo v potřebném množství a plynule a na to potřebuje kyslík pro tvorbu energie a spálení tuku.A tak furt dokola.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
Alkohol a rakovina ...
... často se zmiňuje, že při léčbě jakékoliv rakoviny je nutno vyloučit veškeré popíjení alkoholu ... a jak to tak dle výzkumů posledních dvou let vypadá, nechceme-li se dočkat onkologické diagnózy, měli bychom se ho vystříhat úplně .... alkohol totiž není jenom příčinou cirhózy jater, ale je zodpovědný i za vznik mnoha druhů rakovin, popř. jejího návratu (zvláště pak společně dalšími karcinogeny, nejčastěji pak s cigaretovým dýmem) ... a nemusí se přitom jednat pouze o nezřízené pití ... stačí i několik panáků najednou, popř. zkonzumovaných jednotlivě během několika po sobě jdoucích dnů ...... některé prameny uvádějí, že alkohol je celkově odpovědný za 30 % rakovin u mužů a u žen potom až ve 45 % případů ...
... princip je vcelku jednoduchý: ... dle výzkumů provedených na Minnesotské univerzitě se požitý alkohol během odbourávání v těle rozkládá na acetaldehyd, který se chová jako karcinogen, ničí strukturu DNA, vyvolává změny v chromozomech a mění strukturu buněk ..... přičemž jak se zdá, malé množství alkoholu neškodí, protože tělo je schopno ho bez následků odbourat ... jiné to však je při větším množství nebo při pravidelném pití již zmíněného malého množství ... kocovinu sice (už) nepociťujeme, ale náš organismus se pořád ještě potýká s acetaldehydem z předchozí konzumace (což může trvat i několik dní po požití, záleží na kondici jedince) ... ale pokud to mezitím "dokrmíme" další dávkou (byť i malou), koncentrace acetaldehydu v těle se zvýší a tím pádem je i vyšší riziko vzniku nádorového bujení ... (pozn: játra jsou od přírody zkonstruována pouze na určité stálé malé množství alkoholu vznikajícího kvašením stravy ve střevech, každý alkohol navrch je tak pro ně potom pouze další zbytečnou zátěží)
... u žen k tomu všemu ještě navíc přispívá, že alkohol u nich ovlivňuje hladinu estrogenu v organismu, který rovněž zvyšuje riziko ... např. u rakoviny prsu i pouhých 25 g alkoholu denně zvyšuje riziko onemocní o celou čtvrtinu ...... uvádí se, že 60 % případů rakoviny prsu je způsobeno právě alkoholem !! ...
zdroje:
http://www.tyden.cz/rubriky/zdravi/alko ... 43864.html
http://zdravi.e15.cz/denni-zpravy/profe ... iny-262154
http://www.lecba-rakoviny.cz/novinky/pi ... nadoru-693
http://www.cba.muni.cz/prevencenemoci/m ... page&pid=8
http://zdravi.dama.cz/clanek.php?id=12728
... princip je vcelku jednoduchý: ... dle výzkumů provedených na Minnesotské univerzitě se požitý alkohol během odbourávání v těle rozkládá na acetaldehyd, který se chová jako karcinogen, ničí strukturu DNA, vyvolává změny v chromozomech a mění strukturu buněk ..... přičemž jak se zdá, malé množství alkoholu neškodí, protože tělo je schopno ho bez následků odbourat ... jiné to však je při větším množství nebo při pravidelném pití již zmíněného malého množství ... kocovinu sice (už) nepociťujeme, ale náš organismus se pořád ještě potýká s acetaldehydem z předchozí konzumace (což může trvat i několik dní po požití, záleží na kondici jedince) ... ale pokud to mezitím "dokrmíme" další dávkou (byť i malou), koncentrace acetaldehydu v těle se zvýší a tím pádem je i vyšší riziko vzniku nádorového bujení ... (pozn: játra jsou od přírody zkonstruována pouze na určité stálé malé množství alkoholu vznikajícího kvašením stravy ve střevech, každý alkohol navrch je tak pro ně potom pouze další zbytečnou zátěží)
... u žen k tomu všemu ještě navíc přispívá, že alkohol u nich ovlivňuje hladinu estrogenu v organismu, který rovněž zvyšuje riziko ... např. u rakoviny prsu i pouhých 25 g alkoholu denně zvyšuje riziko onemocní o celou čtvrtinu ...... uvádí se, že 60 % případů rakoviny prsu je způsobeno právě alkoholem !! ...
zdroje:
http://www.tyden.cz/rubriky/zdravi/alko ... 43864.html
http://zdravi.e15.cz/denni-zpravy/profe ... iny-262154
http://www.lecba-rakoviny.cz/novinky/pi ... nadoru-693
http://www.cba.muni.cz/prevencenemoci/m ... page&pid=8
http://zdravi.dama.cz/clanek.php?id=12728