... Žížala na to neřekla nic, protože už nemohla - bylo po ní! - jenom z okraje jater, kousek dál od jejího hnízda se mírným tlakem prozradila dvě další malinká hnízdečka...hanka píše:..Já teď zareaguju na tu "žížalu" a dám to blízko žlučníku - jsem zvědava, co tomu řekne . .. Ponožky už mám na nohách ....
Ale popořádku: - ponožky odvedly kus práce - nad ránem mě probudila silná bolest hlavy a celkový pocit nemoci. Herxka jako hrom! … Rychle jsem sundala ponožky, pořádně umyla nohy od zbytku uriny a přemýšlela, co teď s tím … přidat další urinu v injekci , když jsem se jejím přičiněním do herxky dostala? Nebo úplně vynechat? … cítila jsem se tak blbě, že jsem s tím musela něco udělat, tak jsem to riskla a dala do sebe 1 ml. Po půl hodině se bolest hlavy zmírnila a pocit herxky se do dvou hodin zmírnil také. V 11 hodin jsem se rozhodla pro další 1 ml injekčně a odpoledne jsem už byla zase schopná něco dělat .
Závěr:
- vím, že herxhammerova reakce vznikne vždycky po usmrcení většího parazita
- den předtím jsem ho cítila úplně zřetelně v jeho předsmrtné reakci
- druhý den byl v těch místech klid, a vznikla herxka = je po parazitovi!
Nevím, jestli měl dost po té injekci, nebo jestli ty ponožky dokončily, co injekce započala, každopádně mě to těší .
Jsem zvědava, jestli dojde jenom ke zjemnění pokožky .. ..A(&F) píše:... také se na to chystám, ale pouze s ponožkou na jedné noze, abych mohl porovnávat změny...