Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Urinoterapie

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Urinoterapie

Příspěvek od Slavek Krepelka »

cimirek píše: Partykova_CS_Urinoterapie_a_nemoci.pdf ...
Cimírku, jseš poklad. už to je na kompu.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

Slavek Krepelka píše:...
Můžeš sem přihodit, jaký je postup při odebrání moči, co s tím dál, nějaká sterilizace, či nějaké zásady manipulace, než to člověk někam píchne?
Ahoj Slávku, ta podobnost AHT s urinovými injekcemi mě napadla, když jsem poprvé četla Tvůj překlad o AHT. Měla jsem v úmyslu na to upozornit, ale pak jsem se rozhodla počkat na celý překlad, abych viděla, v čem se obě metody liší - ty červené krvinky (a možná i bílé) mohou obě metody dosti odlišovat. No a potom mě AHT chytla a držela ve spárech.. ;)
Když se mi nepodařilo pro AHT nikoho ve svém okolí získat, rozhodla jsem se, že namísto AHT najedu na injekce uriny a po měsíci dám zprávu o výsledku pro porovnání. Jsem právě ve fázi přípravy na celou kúru a překvapeně koukám, že v tom nejspíš nebudu sama (jestli Tě, Slávku, dobře znám :lol: ), z čehož mám radost.

Slávku, dr. Partyková říká, že urina je sterilní, akorát se při odběru a její injekční aplikaci musí dodržovat zvýšené hygienické podmínky. Muži to mají jednodušší v tom, že mohou zachytit moč bez jejího styku se zbytkem kůže, takže stačí mít sterilní nádobu - například dobře umytý pohár. Odebírá se střední proud - ten je prý bez baktérií (ty odejdou na začátku). Na konci proudu už nejsou účinné látky. Ženy se musí před odběrem uriny umýt mýdlem a osušit, pak postupují stejně jako muži. Ještě teplá urina se natáhne do stříkačky, vydezinfikuje se místo na těle, kam se bude aplikovat a po aplikaci se místo znovu vydezinfikuje. To je všechno. :) Ahoj, Hanka

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: Urinoterapie ... zajímavá myšlenka ...

Příspěvek od A(&F) »

Slavek Krepelka píše:Mezi námi, že máš ty konexe na koňaře, třeba by z nich taky vypadla nějaká ta lidová moudrost na toto téma. ..... Navíc, bude asi rozdíl mezi hřebci a klisnami.
... zkusím se zvoptat, třeba z nich něco vypadne ... ;) ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
hanka
Zasloužilý člen

injekce uriny

Příspěvek od hanka »

Ještě doplňuji: začínat by se mělo s nižší dávkou - stačí 1 ml. Není třeba se bát, že to bude málo, funguje to spolehlivě. Když mám chřipku rozjetou, dávám si pro jistotu 2 ml a dokonce jsem dala i více, ale myslím, že je to spíše psychická záležitost - čím hůř se člověk cítí, tím větší dávku si myslí, že potřebuje (myslí si, že na velkou potíž musí být velká dávka :roll: ). Při velkém množství se udělá bolestivá boule, která se dlouho vstřebává.
A ještě jednou zdůrazňuji, že urina nesmí stát - je třeba ji aplikovat ještě teplou, hned po odebrání!

"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
A(&F)
Zasloužilý člen

Re: injekce uriny

Příspěvek od A(&F) »

hanka píše:A ještě jednou zdůrazňuji, že urina nesmí stát - je třeba ji aplikovat ještě teplou, hned po odebrání!
... a mohla by být uchovávána např. v mrazáku ??? ... vím, že to zřejmě nemá smysl (jelikož se tím v podstatě potírá princip fungování, kdy se užívají protilátky pro aktuální onemocnění) ... pouze nad tím přemýšlím ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Re: Urinoterapie ... zajímavá myšlenka ...

A(&F) píše:.... zkusím se zvoptat, třeba z nich něco vypadne ... ;) ...
:laugh: trochu mi něco došlo o tom Sudánu. Ono totiž ta zmínka naznačuje těsné spojení jejich života s vembloudama. Když si potom dám do spojitosti karavany, Saharu, putování, a často némlich žádné nádoby, či měchy na vembloudech ..... Zkušenosti asi budou zajímavé. To pak je asi takový vembloud:

- Osobák
- Náklaďák
- Továrna na palivo
- Studna
- Pan dochtor
- Milenka

Pak že je nejvýznamnějším lidským vynálezem kolo :baby:

Ahoj, slávek.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

A(&F) píše: a mohla by být uchovávána např. v mrazáku ??? ...
.. vsadil bych se že ano, ale nejsem si jistý, jestli skutečně zmrzlá. Je míza, tedy ta trocha co je v hibernujících stromech, zmrzlá? Hmm. Hodně na severu mrazy až -60°C a smrky, a že jsou i staré prťavé, nemluvě o mladých, to snesou. Co se týče skladování, možná to není až tak zvrhlá myšlenka. Čím bude člověk nemocnější, tím asi bude víc produkovat aktivních látek v séru. Například Robert O. Becker se zmiňuje o čísi teorii, kterou mnohokrát potvrdil v praxi nejen on, že čím rozsáhlejší zranění, tím je větší reakce těla a procentuálně rychlejší hojení. Například propíchneš salamandrovi srdce jehlou, salamandr bídně zhyne. Srdce mu rozpůlíš skalpelem i s hrudním košíčkem a salamandr se z toho vyblíže. Z toho by se dalo usoudit, že na danný problém by mohlo být efektivnější sérum zachované z počátku léčení, i když nebude přibírat látky proti eventuelním dalším problémům, které následují. Možná pak míchat zmrzlé s čerstvým. Nicméně mám pocit, že je třeba povyzkoušet aspoň to, co známo jest, a hyn sa Lomikare ukáže.

Ahoj, Slávek.

vrabco
Stálý člen
Dal: 128 poděkování
Dostal: 52 poděkování

Příspěvek od vrabco »

Caute,
hodil som tu nejake linky+pdf. Mozno sa niekomu hodia.
p.d.
vrabco.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

"Kostky jsou vrženy", jak pravil Caesar

Vrazil jsem po ránu malinko přes kubík (na stříkačku do ramene je blbě vidět na čísílka hlavně pak bez okulárů a nenacpal jsem do makovičky kde jsem začal) čerstvé ranní :piss: během cca 5 minut po polapení vzorku.

- Stříkačka vypláchnuta 1:1500 HCl, nejsem si jistý, že mi v ní kapička či dvě nezůstaly
- Vzorek odebrán jak nařízeno :dknow: kouda za začátkem a dost před koncem produkce
- Moč na pohled žlutá, nepříliš tmavá a mírně zakalená nejspíše po burákách
- Kůže sterilizována 1:1500 HCl (na 4 místech anžto jsem nebyl rozhodnut přesně kam s tím)
- Jehla 26ga ze sterilnho obalu bez další sterilizace
- Vpich do svalu kolmo do pravého ramene cca 2cm hluboko, spíš míň.
- Vpich absolutně nebolestivý
- Vstřik absolutně nebolestivý do cca 1cc objemu
- Po cca 1cc vstřik trochu pálivý a bolestivý, ale nic moc
- Do deseti minut pálení a bolest odezněly
- Po půl hodině mírné svrbění a trošinku bolest, spíš při pohybu paže, v klidu jen sotva znatelné svrbění.

Toť zatím vše. S laskavým pozdravem, Slávek.

hanka
Zasloužilý člen

Příspěvek od hanka »

Slavek Krepelka píše:"Kostky jsou vrženy" ..Vrazil jsem po ránu malinko přes kubík čerstvé ranní :piss: během cca 5 minut po polapení vzorku...
:) Tak to jsem propásla společný nástup - ale zítra ráno Tě následuju, Slávku :good:
Ahoj, Hanka.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

hanka píše: ... :) Tak to jsem propásla společný nástup - ...
Prdlajz propásla. Byla jsi první a nebýt toho :oops: ještě bych o tom přemýšlel :D Určitě z Tebe bude jednou Severka. Tímto jsem Ti velice zauzlovaný "come hell or high water" = ať už přijde peklo, nebo povodeň.

S laskavým pozdravem, Slávek.

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

Slavek Krepelka píše:"Kostky jsou vrženy", jak pravil Caesar
... :eclap: ... :good: ...

... mno, jak bych to řekl ... ještě k tej chuti ... :D ... dle mne např. takovej vodní výluh z Pekingský trávy (co se používá na detox) anebo hodně silnej odvar z Vilcacory (jak my říkáme z "vilnécácory"), tak ty maj chuť podstatně hnusnější ... teda až na tu slanost, což je vraj následek mé "masožravosti" ...... takže zítra si dám ještě k obědu ještě nějaký to masíko (neb před tchýní bych asi těžko vysvětloval, proč je najednou ze mě vegetarián :evil: ) a přecházím na ovoce a zeleninu ... uvidíme ... ;) ...

... jinak po požití se mi během chvíle do celé pravé nohy dostavila silná bolest (jako bych půl dne dělal dřepy), což po cca 10 minutách samo odeznělo ... během další půl hoďky jako by mi v té noze ještě párkrát "zabublalo" ... a u levý nohy nevím, anžto v ní nemám cit ... :D ...... to jsou zatím jediné mé poznatky, ale na nějaké závěry je zatím asi ještě hodně brzo ...

... :bye: ... Anri ...

PeS: ... mmch, víte o tom, že výraz vegetarián původně pochází z řeči indiánů ??? ... :shock: ... v překladu to prej znamená "špatnej lovec" ... :angel: :angel: :angel: ...

Já víme, ve skutečnosti jde o nepřesný překlad. Originál je Lousy Hunter, tedy Všivý Lovec. :D

Eliška
Nový člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 9 poděkování

Příspěvek od Eliška »

Urinové injekce praktikuji již cca 2 roky. Nedám na ně dopustit. Aplikace zastaví začínající rýmu, chřipku či nachlazení. Posílí imunitní systém a působí jako informatikum. Musí se odebrat střední proud uriny a přísně aplikovat pod kůži. Do svalů a žil jen moč sterilovaná cca 20 minut ve vodní lázni a přecezená. tento způsob aplikace jsem zatím nepoužívala. Injekce aplikuji 2 x denně v objemu cca 2 ml buď do sedacího svalu nebo stehna - znovu zdůrazňuji jen pod kůži. Používám inječní stříkačky 0,4 x 20 mm. Jsou jemné a vpich nebolí. Je fakt, že natlačení uriny pod kůži jde s nimi pomaleji, ale za tu bezbolestnost to stojí. Manžel onemocněl zánětem průdušek a díky injekcím uriny byl za 2 týdny v pořádku. Toto onemocnění u něj při léčbě klasickou medicínou trvá 2-3 měsíce, než se úplně zbaví kašle, zahlenění a pocení.

hanka
Zasloužilý člen

Příspěvek od hanka »

A(&F) píše:.. a mohla by být uchovávána např. v mrazáku ??? ... ...
Podle toho, jakým způsobem ji chceš do těla dostat. Injekcí ne.
Ale jiným způsobem ano, dokonce by měla větší efekt, než čerstvá, záleží na tom, co chceš léčit ;) .

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Eliška píše: .... Manžel onemocněl zánětem průdušek a díky injekcím uriny byl za 2 týdny ....
To nevypadá valně. Dá se zničit alkoholovým napařením, někde to tu je, za cca 12 hodin a pěkně rozjetý. Počínající chřipky a bronchitidy tam často patří a IM injkce HCl s tím je hotová za cca 10 minut. Oboje mám vyzkoušeno. Tím nechci shazovat urinu, ale jiné metody asi budou někdy rychlejší, specielně u akutních záležitostí. A říkám někdy.

Dík a ahoj, Slávek.

P.S. Jó, proč že by nesterilizivaná neměla jít do svalu? Když si vezmu těch hřebíků a kde čeho v nohou atp. co jsem kdy měl? Jaksi nevidím, že by s tím měl být nějaký jiný problém než s podkožníma.

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“