Cimírku, jseš poklad. už to je na kompu.cimirek píše: Partykova_CS_Urinoterapie_a_nemoci.pdf ...
Ahoj, Slávek.
Cimírku, jseš poklad. už to je na kompu.cimirek píše: Partykova_CS_Urinoterapie_a_nemoci.pdf ...
Ahoj Slávku, ta podobnost AHT s urinovými injekcemi mě napadla, když jsem poprvé četla Tvůj překlad o AHT. Měla jsem v úmyslu na to upozornit, ale pak jsem se rozhodla počkat na celý překlad, abych viděla, v čem se obě metody liší - ty červené krvinky (a možná i bílé) mohou obě metody dosti odlišovat. No a potom mě AHT chytla a držela ve spárech..Slavek Krepelka píše:...
Můžeš sem přihodit, jaký je postup při odebrání moči, co s tím dál, nějaká sterilizace, či nějaké zásady manipulace, než to člověk někam píchne?
... zkusím se zvoptat, třeba z nich něco vypadne ... ...Slavek Krepelka píše:Mezi námi, že máš ty konexe na koňaře, třeba by z nich taky vypadla nějaká ta lidová moudrost na toto téma. ..... Navíc, bude asi rozdíl mezi hřebci a klisnami.
... a mohla by být uchovávána např. v mrazáku ??? ... vím, že to zřejmě nemá smysl (jelikož se tím v podstatě potírá princip fungování, kdy se užívají protilátky pro aktuální onemocnění) ... pouze nad tím přemýšlím ...hanka píše:A ještě jednou zdůrazňuji, že urina nesmí stát - je třeba ji aplikovat ještě teplou, hned po odebrání!
trochu mi něco došlo o tom Sudánu. Ono totiž ta zmínka naznačuje těsné spojení jejich života s vembloudama. Když si potom dám do spojitosti karavany, Saharu, putování, a často némlich žádné nádoby, či měchy na vembloudech ..... Zkušenosti asi budou zajímavé. To pak je asi takový vembloud:A(&F) píše:.... zkusím se zvoptat, třeba z nich něco vypadne ... ...
.. vsadil bych se že ano, ale nejsem si jistý, jestli skutečně zmrzlá. Je míza, tedy ta trocha co je v hibernujících stromech, zmrzlá? Hmm. Hodně na severu mrazy až -60°C a smrky, a že jsou i staré prťavé, nemluvě o mladých, to snesou. Co se týče skladování, možná to není až tak zvrhlá myšlenka. Čím bude člověk nemocnější, tím asi bude víc produkovat aktivních látek v séru. Například Robert O. Becker se zmiňuje o čísi teorii, kterou mnohokrát potvrdil v praxi nejen on, že čím rozsáhlejší zranění, tím je větší reakce těla a procentuálně rychlejší hojení. Například propíchneš salamandrovi srdce jehlou, salamandr bídně zhyne. Srdce mu rozpůlíš skalpelem i s hrudním košíčkem a salamandr se z toho vyblíže. Z toho by se dalo usoudit, že na danný problém by mohlo být efektivnější sérum zachované z počátku léčení, i když nebude přibírat látky proti eventuelním dalším problémům, které následují. Možná pak míchat zmrzlé s čerstvým. Nicméně mám pocit, že je třeba povyzkoušet aspoň to, co známo jest, a hyn sa Lomikare ukáže.A(&F) píše: a mohla by být uchovávána např. v mrazáku ??? ...
Tak to jsem propásla společný nástup - ale zítra ráno Tě následuju, SlávkuSlavek Krepelka píše:"Kostky jsou vrženy" ..Vrazil jsem po ránu malinko přes kubík čerstvé ranní během cca 5 minut po polapení vzorku...
Prdlajz propásla. Byla jsi první a nebýt toho ještě bych o tom přemýšlel Určitě z Tebe bude jednou Severka. Tímto jsem Ti velice zauzlovaný "come hell or high water" = ať už přijde peklo, nebo povodeň.hanka píše: ... Tak to jsem propásla společný nástup - ...
... ... ...Slavek Krepelka píše:"Kostky jsou vrženy", jak pravil Caesar
Podle toho, jakým způsobem ji chceš do těla dostat. Injekcí ne.A(&F) píše:.. a mohla by být uchovávána např. v mrazáku ??? ... ...
To nevypadá valně. Dá se zničit alkoholovým napařením, někde to tu je, za cca 12 hodin a pěkně rozjetý. Počínající chřipky a bronchitidy tam často patří a IM injkce HCl s tím je hotová za cca 10 minut. Oboje mám vyzkoušeno. Tím nechci shazovat urinu, ale jiné metody asi budou někdy rychlejší, specielně u akutních záležitostí. A říkám někdy.Eliška píše: .... Manžel onemocněl zánětem průdušek a díky injekcím uriny byl za 2 týdny ....