Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%
 
Celkem hlasů: 552

Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Craft píše:Pravdu mají oba pisatelé, jak Batles, tak Bláhová.
Jenže to pak by znamenalo, že i homeopatika se nějak posunují vůči přítomným patogenům a že komerční nemůžou být zdaleka tak účinná pro každého, jako by byla účinná homeopatika vyrobená na místě. Asi by to šlo motat ze vzorku krevní plazmy. Podle toho, jak funguje autohemoterapie, v krvi a asi už i v krevní plasmě tyto frekvenční informace jsou.

S laskavým pozdravem, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od poota »

Slavek Krepelka píše: Jenže to pak by znamenalo, že i homeopatika se nějak posunují vůči přítomným patogenům ...
Homeopatika nepracují na základě nějakých frekvencí, takže je jim lhostejné, jestli daný prevít kmitá tak jak má a nebo nějak jinak. Homeopatii bych z našich úvah vyloučil úplně stejně, jako třeba tradiční čínskou medicínu a nebo védské léčení, protože se jedná o jiný přístup k nemoci.
Dalo by se říci, že systém, který se tu zvolna snažíme vybudovat, je obdobou alopatické léčby našich drahých Mudrů, od nichž se lišíme tím, že se soustřeďujeme na boj s příčinami nemocí a to prostředky co nejlevnějšími a co nejúčinnějšími.

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
honza_ku
Stálý člen
Příspěvky: 61
Registrován: stř 29 srp 2012 10:49
Bydliště: Brno
Dal: 24 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od honza_ku »

Kacaba píše:Nemáte někdo zkušenosti s kombinací Albe+Prazi+Hetra+Iver (Agri) v jeden den?
Můžu osobně potvrdit, že trojkombinace Albe+prazi+Iver je v pohodě. S možností přidat k nim DEC (Hetra) si pohrávám, ale ještě jsem nevyzkoušel. Nicméně n-kombinace jsou dle mého dobré spíše na udržovací nebo periodické dočisťovací šlehy.

Trochu jsem popátral a např. Motolice, co máš: Píšou, že "Benzimidazoly, jako triclabendazol, jsou účinné proti motolicím, které neodpovídají na léčbu praziquantelem (např. Fasciola hepatica). " Tzn. že Albendazol by měl zabrat i na některé motolice - tedy asi bod pro kombinaci Prazi+Albe na motolice jaterní. Jednoznačnou vazbu ive na motolice jsem nenašel. Ale kromě toho, jak uváději např. zde: http://en.wikipedia.org/wiki/Artemisinin, mohl by pomoci i Artemisinin, se kterým mám také osobně dobré zkušenosti a to i na malárii. To by ti mohlo řešit dvě mouchy jednou ranou.


Cizákům zmar! ;-)
lena

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od lena »

Jenže to pak by znamenalo, že i homeopatika se nějak posunují vůči přítomným patogenům a že komerční nemůžou být zdaleka tak účinná pro každého, jako by byla účinná homeopatika vyrobená na místě. Slávek.
homeopatika pracuji na zpusob podobne priznaky leci podobne. Mam s nima jiz dlohodobou zkusenost. Je ale nutne mit ten spravny prostredek aby jsi neco vylecil. V dnesni dobe to neni tezke, staci si prostudovat jak co na co pusobi.

Ja jsem je drive bravala dost casto. Ale poslednich par let jsem prestala, ale se pomalu k tomu vracim. Nutne je ale je brat pravidelne, neprestavat. Nebot nam vyrovnavaji hladinu ci balanci, kde mam nejaky nedostatek.

Nevim jak to myslis homeopatika vyrobena na miste. Zde by se spise jednalo o nosody, jestli myslim to same co ty. Nosody jsou take velmi efektivni.


lena

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od lena »

Craft píše: Je totiž zvláštní, že tohle píše někdo, kdo zatvrzele stále razí skoro 15 let staré frekvence od Clarkové při používání zapingu, které jak se poslední dobou při měřeních ukazuje, začínají být již mnohdy neúčinné.
Takže pánové a dámy poradci, neusněte na vavřínech, již je na čase je začít také aktualizovat :bye:
zrovna pred par dny jsem neco podobneho take cetla, ze se nejaka frekvence posunula. Musim to prvni najit abych to lepe popsala. Neco na tom muze byt. Je to pry podlozeno astrologicky ci astronomicky.

Jakmile ten clanek najdu tak ho sem dam.


Kacaba
Stálý člen
Příspěvky: 52
Registrován: pon 13 srp 2012 18:19
Dal: 8 poděkování
Dostal: 31 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Kacaba »

Hm, asi ten Artemisin zkusím, když to jinak nepůjde. Díky za info ;) , ale tu čtyřkombinaci zkusím, když momentálně Artemisin nemám.

Tak už je to tady, Jonáš zakázal výrobu kapek na Plasmodia :? (a kdoví na co ještě). Když jsem byla asi před měsícem na plazmě u Bláhy,tak se zmínil o tom, že Jonáš chce zrušit kapky na parazity a u nových Salvií už by snad neměla být ani sada na parazity. Odůvodňuje to tím, že paraziti nejsou a když tak, ať si pacient zajde k doktorovi. No asi se uzdravuje víc lidí, než předpokládal a nesype to, jak by si představoval. :devil:
Hanka Bláhová prý uvažuje o tom, že by si kapky dělala sama a dělala si vlastní školení. Dokonce je škrtnutá ze seznamu oficiálních měřičů Joalisu. Snad to nebude dlouho trvat a Bláhová se udělá pro sebe a na Jonáše hodí bobek :jump:


Uživatelský avatar
Craft
Zasloužilý člen
Příspěvky: 475
Registrován: sob 25 srp 2007 21:27
Bydliště: Severní Morava
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Craft »

Slávek:
Slávku ony "čistokrevná homeopatika" fungují poněkud jinak, viz. http://www.volny.cz/homeopatie/vznik.htm
Sice jsou všeobecně řazeny do skupiny informatik, protože předávájí organismu nějakou informaci, ale osobně beru informatika spíše jako samostatnou skupinu, čili prostředek, který obsahuje informaci v podobě frekvencí, které přechovává podobně, jako nějaký datový nosič (např. CD, DVD) a vznikají specifickým záznamem do nějakého nosiče (voda, líh a další). Rozdíl je tady samozřejmě v tom, že informatikum si je schopno tuto informaci uchovat pouze omezenou dobu, čili záznam není trvalej a ja to dáno také samotným nosičem. Například nejmenší životnost má voda a největší líh. A tady jak správně uvádíš je nutné aby obsahovaly potřebné a přesné frekvence, jinak se míjí účinkem. Je to něco jako zapping v kapkách. Takže homeopatika a ony specifické informatika (frekvenční preparáty) jsou poněkud rozdílné prostředky, i když se to hází vše do jednoho pytle pod názvem informatika. Pak je tady ještě pojem nosoda, což je v podstatě lék, který je vytvořen z produktu nějaké konkrétní nemoci a podává se v nepatrných dávkách tak, aby stejnou nemoc vyléčil,
více viz. http://www.homeopatie.cz/clanky/metoda/20.htm

mahatma
skús ich pripraviť vo forme lipozómového roztoku, mám s touto formou výborné výsledky. návod ako v domácich podmienkach vyrobíš lipozómový roztok nájdeš niekde tu na fóre v sekcii o vitamíne C.
Tak ti nevím, jak to vyrábíš, ale selský rozum mi říká, že je nesmysl to míchat dohromady z níže uvedených důvodů:
Albendazol má údajně maximální účinek při současném užití něčeho tučného, čili je potřeba nějaký tuk.
Prazík je všeobecně doporučován s grepovou šťávou, čili je potřeba grepová šťáva,
Ivermectin stačí normálně bez ničeho.
Takže když tohle všechno nějak spojíš dohromady, tak to bude takový blivajz, že to nedá do huby asi nikdo, takže lepší bude to smíchat až v žaludku ve standardním provedení :)

Kacaba
...že Jonáš chce zrušit kapky na parazity a u nových Salvií už by snad neměla být ani sada na parazity.

Ano je to pravda, je to holt proti jeho přesvědčení a vyvíjí tady na všechny své ovečky nemalej tlak.
Hanka Bláhová prý uvažuje o tom, že by si kapky dělala sama...Snad to nebude dlouho trvat a Bláhová se udělá pro sebe a na Jonáše hodí bobek.
Dle mě Bláhová nezná potřebnou výrobní technologii na výrobu funkčních kapek a hlavně používá preparáty Joalis a Salvii, takže je chtě nechtě tady v rozletu dosti omezená a na Jonášovi i závislá. Leda, že by začala používat jiný přístroj a jiné prostředky, ale tomu moc nevěřím.


mahatma

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od mahatma »

Craft píše:
mahatma píše:skús ich pripraviť vo forme lipozómového roztoku, mám s touto formou výborné výsledky. návod ako v domácich podmienkach vyrobíš lipozómový roztok nájdeš niekde tu na fóre v sekcii o vitamíne C.
Tak ti nevím, jak to vyrábíš, ale selský rozum mi říká, že je nesmysl to míchat dohromady z níže uvedených důvodů:
Albendazol má údajně maximální účinek při současném užití něčeho tučného, čili je potřeba nějaký tuk.
Prazík je všeobecně doporučován s grepovou šťávou, čili je potřeba grepová šťáva,
Ivermectin stačí normálně bez ničeho.
Takže když tohle všechno nějak spojíš dohromady, tak to bude takový blivajz, že to nedá do huby asi nikdo, takže lepší bude to smíchat až v žaludku ve standardním provedení :)
no čo už... hm... selský rozum Ti říká...
skús si dohľadať (aj tu na fóre) výsledky výskumu z parazitologického ústavu SAV o albendazole a jeho pôsobení ( aj vo forme lipozómového roztoku).
V Tvojom texte je : údajne, všeobecne se doporučuje... zaujíma ma Tvoj názor, Tvoja praktická skúsenosť a nie všeobecné kecy z webu.
máš nejaké, alebo iba teoretizuješ?
Ja praktické skúsenosti mám a odporúčam iba niečo vyskúšané a preverené...


Uživatelský avatar
Craft
Zasloužilý člen
Příspěvky: 475
Registrován: sob 25 srp 2007 21:27
Bydliště: Severní Morava
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Craft »

mahatma:
Zatím jsem si opravdu nevšiml, kde uvádíš něco konkrétního pane léčiteli :D Pouze odkazuješ na vlákno o vit. C, kde jsme se Slávkem to liposomatické céčko i prakticky řešili a zkoušeli a z tvého příspěvku mám pouze dojem, že děláš ramena a podstatná informace nebo nějaký konkrétní postup už jaksi chybí. Asi detajl, který ti unikl ;)
Jelikož také nejsem notorický pojídač antihelmitik, ani je neberu jako volbu č.1 v léčbě, tak v tomto holt dám na zkušenosti jiných detox. poradců a tady jsem to uvedl, jak se všeobecně doporučuje je užívat. Takže dokud neuvedeš konkrétní postup výroby, tak je to nejen pro mě nulová informace.

A panáčku, na zdravý selský rozum mi nešahej, ten mi mnohdy pomohl více, než si dovedeš představit ;)


mahatma

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od mahatma »

Craft...
ak chceš niečo konkrétne vedieť, treba sa normálne, slušne spýtať. Ak bude mať podľa Teba pan léčitel, nebo panáček práve dobrú náladu a čas na rádoby vtipného Crafta, možno Ti aj odpovie.
Píšeš nezmysly a daj na koho chceš, je mi to jedno.

Najprv si over prečo sa praziquantel odporúča piť s grepovým džúsom - je to kvoli jeho veľmi horkej chuti, ktorú grepový džús zamaskuje za svoju prirodzenú horkosť... ale už tu máme z toho náboženstvo - bez grepu to nefunguje...

Postup výroby sa Ti zachcelo? ale nekecaj panáčku...
Načo Ti bude môj postup, keď nemáš rovnaké suroviny a laboratórne vybavenie ako ja? máš základné suroviny vo forme vodného roztoku? aký máš homogenizér? toto sú základné otázky...

v texte som napísal jasne - aj postup výroby aký je uvedený na výrobu lipozomového roztoku c vitamínu v domácich podmienkach je účinnejší, ako užitie samotných antiparazitárnych látok.


mahatma

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od mahatma »

Skús sa poradiť s odborníkmi na parazity - v týchto končinách sú to hlavne veterinári, ideálne dlhoročná prax. Tí vedia viac ako mnoho detoxikačných poradcov...
Možno sa dozvieš to čo ja, možno viac, možno menej. Záleží koľko času tomu venuješ a na koho narazíš.
Možno Ti poradia ako tlačia do huby napríklad krave grep s praziquantelom alebo niečo mastné s albendazolom.
Prepáč mi môj sarkazmus, ale prispôsobil som sa Tvojmu prejavu...


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Craft píše: Slávku ony "čistokrevná homeopatika" fungují poněkud jinak, viz. http://www.volny.cz/homeopatie/vznik.htm
Já se ale zmínil o autohemoterapii a udělání homeopatika z vlastní krevní plasmy. Ne, že bych předpokládal, že plasma v sobě nese všechny možné bacily a viry, ale nese v sobě nutně právě ten záznam a to záznam všech. Proč plasma nefunguje jako homeopatikum sama o sobě mi uniká, ale podle celé originální "teorie" homeopatie je to asi moc husté.
Craft píše: ... ale osobně beru informatika spíše jako samostatnou skupinu, čili prostředek, který obsahuje informaci v podobě frekvencí, které přechovává podobně, jako nějaký datový nosič (např. CD, DVD) a vznikají specifickým záznamem do nějakého nosiče (voda, líh a další).
Například jako CD/DVD. V tom je Crafte zakopaný pes pochopení rozdílu mezi frekvencemi zapingu a záznamem v nějaké látce. U CD/DVD se totiž o frekvencích časových, jako jsou u frekvenčního zapingu nedá hovořit. Na CD jsou frekvence zaznamenány prostorově a:
- buďto si je něco dynamického musí přečíst a interpretovat,
- anebo má takový záznam své vlastní pole a to pak hovoříme o "shape power" přeloženo "energii tvaru" a tím energii struktury. Řečeno jinak, má svou vlastní auru.

Nicméně, to je špekulace a někdo by to musel prakticky vyzkoumat. V každém případě to nemá ale s frekvenšním zapingem na první pohled nic společného, i když u stejnosměrného, jako je Godzila, bych to viděl dost jinak. Stejnosměrný totiž zase jakousi auru vyrobí, a můžeme jí říkat magnetické pole, protože elektrické u něj jaksi není předpokládáno, i když nutně existuje také. Jde tedy zase o změny struktury aury, nejen lokálně, ale i globálně. U frekvenčního zapingu jsou lokální aury frekvenčně rozbíjené a tím do jisté míry i aura globální.

Pokud tedy frekvenční pochytá patogenní lokální aury parasitů a roztříská je, aniž rušila lokální aury našich buněk, pomydlí vše, co ruší a co není našemu tělu vyloženě vlastní. Pokud "statická" aura nějakého záznamu danného třeba specifickým tvarem clustru vody, není tvarově, či spíše strukturálně měněna (takže opět rušena) sama sebou, například díky přílišné hustotě takových clustrů, nebo mezi clustrem vody a naší buňkou, ale je rušena mezi klustrem vody buňkou bakterie, nebo viruse, nebo i toho parasita, pak opět nutně dochází ke změnám a tol k lokálním a eventuelně gloválním změnám aury, díky kterým dochází i ke změnám fyzickým a jde o to, jestli patogen, či jeho část, ukecá cluster vody, nebo jestli cluster vody ukecá patogen. pokud cluster vody ukecá patogen, říká se tomu vědecky "spontání" :D mutace.

S laskavým pozdravem, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Kacaba
Stálý člen
Příspěvky: 52
Registrován: pon 13 srp 2012 18:19
Dal: 8 poděkování
Dostal: 31 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Kacaba »

s tou Hankou jsem to myslela tak, že by si vyráběla informační kapky, tak se přece informace o parazitovi do kapek nějak "nahraje" ne? Jinak asi bude pokračovat v Joaliskách, v nejhorším, si ty "obyčejné" kapky může pacient objednat sám, kdyby to nešlo přes Hanku... Salvii má ještě s parazitama a program taky, takže se klidně může udělat "pro sebe". O Hanku se nebojím, je to bojovnice. :smoke:

Malárie se dá asi zbavit i bez kapek, ale jak ji dostat třeba z kostí? Jenom plazma nemusí stačit, MMS tam nedosáhne, co třeba kryoterapie? Máte s tím někdo zkušenost?

Ale odstranit např z mozku Monkey-virus D nebo Creuzweld -Jacob virus bez kapek, to si teda neumím představit...

Kombinaci všech 4 léků jsem teda zkusila, zatím se jen lehce motám a mám problém s orientaci v prostoru, ale to mi dělá i při menších kombinacích. Jinak zatím nic hrozného...uvidíme zítra... :color:


Uživatelský avatar
Craft
Zasloužilý člen
Příspěvky: 475
Registrován: sob 25 srp 2007 21:27
Bydliště: Severní Morava
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Craft »

mahatma:
Sorry panáčku mahatmo, asi nenajdeme společnou řeč, neboť zase jenom tlachání a nic konkrétního a onen postup výroby opět nikde :)

A k tomu praziquantelu. Jelikož si rád ověřuji ověřuji informace i přímo na sobě, před časem jsem rovněž zkoušel požít nějaké množství praziquantelu, jak s grepovou šťávou, tak bez ní a ani rozkousaná tableta prazíku není tak hořká, jako ona šťává z grepu, takže žádné maskování se tady nekonalo, spíše naopak. Ale tohle může pravda někdo jiný cítit jinak.
Souhlasím s tebou pouze v tom, že ani odborné publikace nic neuvádějí o užití prazíku vs. grepová šťáva, na rozdíl od albendazolu vs. tuk. Nicméně takových rozporů je mezi alternativou a klasickou medicínou nespočet a ne vždy má klasická medicína tady pravdu, ale to jen tak pod čarou...
Tak zase někdy sem něco hoď, abych se mohl od tebe opět něco zajímavého (ne)dozvědět :bye:


Uživatelský avatar
Craft
Zasloužilý člen
Příspěvky: 475
Registrován: sob 25 srp 2007 21:27
Bydliště: Severní Morava
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Craft »

Kacaba:
Když si to myslíš, nebudu ti to vyvracet. Ale věř, že ona tu technologii záznamu opravdu nezná. Navíc je tady potřeba mít na to i potřebné HW vybavení. Bez toho to prostě nejde.
Pravda, kdo má jednu z posledních verzí EAM setu k Salvii, kde byla provedena i nemalá aktualizace velkých parazitů, tak může zatím klidně spát. Ovšem dokud nebude potřebovat aktualizaci a tady je právě ten problém s Jonášem, který záměrně v tomto nadšení jiných dosti brzdí, protože to silně vybočuje z toho, co razí on. Kdo má pouze nějakou sadu ampulí, tak toho moc sice nevyměří, ale je to lepší než nic a nakonec jen tak pod čarou, dají se i v případě nouze replikovat :) Zatím je holt jedinou variantou do budoucna nové aktualizace neprovádět, neboť to bude pro uživatele krok zpět.

Slávek:
Aha, tobě šlo o krevní plasmu, tak tady opravdu netuším.
To přirovnání k CD/DVD bylo myšleno pouze tak, že někde tu informaci (frekvence) pouze uložíš (voda, líh, roztok). Jakmile užiješ ony kapky, dojde k předání této informace (frekvence, většinou je to ale vícero frekvencí najednou) do organismu, což začne vyvolávat určité odezvy, zvláště pak IS. Něco jako když nastartuješ auto a udáš mu směr. Tohle opravdu funguje. Existují taky tzv. paměťové čipy, používá je např. Bicom. Tady se zaznamenají potřebné frekvence mikroorganismů v protifázi a ty tento čip začne neustále vysílat, čímž také dochází k elminaci (vyrušení) frekvence mikroorganismu. Máš jej připevněn na telě po dobu cca. 14 dní a není větší než 50kč mince. Také osobně zkoušeno.

mahatma:
To je ale všeobecně známo, že veterina je tady mnohem dále, to není nic nového. Tady je ale řeč o užívání u lidí, ne u zvířat. Samozřejmě, že nebudou rvát do bíložravce grepovou šťávu nebo nějaký tuk, ale podají to tak, aby to zvíře pozřelo, takže tohle srovnání je trochu mimo mísu.


Odpovědět

Zpět na „Zdraví“