E_man píše: Na toho Kanareva jsem upozornil proto, .... Proč někdo napsal stovky, neli tisíce tzv odborných stránek? Myslí si si že je geniální a plete se v tak triviální věci?
Kanareva znám jenom jako jméno. Posuzovat jeho snahy tedy absolutně nemůžu. Jak je něco příliš složité, neb je v tom moc matiky, nemám zájem. Osobně se na věci dívám svým pohledem a pokud je to srozumitelné a hlavně pokud se to dá popsat slovy, pak se i podívám a někdy i ocením. On je Emane jeden veliký rozdíl mezi teorií matickou a analogickou. Analogická nějaké ty chybičky snese, jde o principy ne o množství a hlavně se u rozumných lidí zakládá na faktech. Samozřejmě nemá přesnost i když bezchybná, a taky se dá spousta věcí doprasit. Matické jsou podle mne k hovnu, protož jednak vycházejí z předpokladů, což je snění, za druhé je jedinná chyba v řetězci výpočtů hodí do kanálu a za třetí je bezohledná k tomu, jak se věci chovají za jakých okolností. Ne, že bych až tak matiku nenáviděl a uznávám její nesmírnou použitelnost, ale zakládat na ní teorie světa to tedy nikoliv.
E_man píše: Chce se za každou cenu zviditelnit? Je to recese středoškolských studentíků?
To nevím. Světem se potlouká i dost lidí, kteří si nevidí na špici nosu a mají potřebu se skutečně ne snad zviditelnit, ale dokázat sobě i druhým, že po nich něco je. Recese to nebude. Je spousta jiných, kteří jsou tak zaujetí svým dílem, že nevidí vlevo vpravo a setrvávají na svých nesmyslech do smrti. Kam patří Kanarev nevím. Nemůžu je studovat všecky.
E_man píše: Je i Stanley Mayer jen fake nějakých emerických studentíků?
To tutově ne. Jakmile jdeme od teoretiků k bastlířům, jde všecka sranda stranou. Meyera jsem si docela prošel a jakožto garážového vynálezce, a to se týče i Mima, Ivana a mnoha dalších si ho vážím. Tam jsou totiž nejen hodiny zkušeností a přemýšlení, ale hlavně pokoušení co se stane když. S tím se totiž argumentovat nedá. Jenom ten, kdo si tohle také do značné míry prošel a komu se taky podařilo nevídané to skutečně může ocenit, protože ten už ví, že víra je v tomto oboru mizerným průvodcem a matika je víra. Dej si dvě jablka na stůl a fyzicky je od sebe odečti
Meyer se někam dopracoval, stejně tak Mim, stejně tak Clem a stejně tak spousta jiných. Meyera stopil Grier. Mim je OK, Clem prý šel na infarkt, což možné sice je, ale vše co umotal jaksi zmizelo kromě informací, které jsou fajn a dá se dokoumat. Tesla? Však se podívej na Teslu. Skoro celý život vyváděl věci ve své době nemožné a něco nemožné i dnes.
E_man píše: Nevím jestli se tady nediskutuje se skupinkou kamarádů, kteří se jednou týdně scházejí u piva a vyprávějí si, jak jim to zase někdo novej sežral?
To si budeš muset sesumírovat sám.
E_man píše: Rozhodně však nezačnu nákupem materíálu na Mimův vyvíječ bez znalosti věci. Někdo ve fóru psal, že prováděl vlastní měření, ale pak to "někdo" smazal, nebo také sranda?
Spíš tragedie. Proto ta cenzůra. Ti schopní, kteří se snažili, bastlili, zkoušeli a dělili se, byli znechucení neschopnými, co jim to nešlo pod rypák a dělit se přestali a pomazali. Teď už to sice nejde, ale schopných lidí zas tak moc není na rozdíl od těch neschopných. Informace tu jsou, ale je to děsně rozmlácené a vybrat to a poskládat dohromady bude fuška. Prošel jsem si tuhle hru s několika lidma nadarmo, ale u některých, jako je Clem, jsem s dopídil a do značné míry i u Schaubergera, díky Clemovi. Elektrika je pro mně ale dost mimo, až na nějaké vyjímky. Proto se do elektrolýz nehrnu. Jsem spíš na mechaniku a i v ní jsou děsný boty a díry, tedy v té oficiální, a to, co je v pořádku, je místy silně nedoceněno a přehlušeno armádami středních, tupých kádrů. Sranda však je, že jsem i v elektrice došel, a to mluvíme o jednoduché elektrice, ne elektronice, na velice zajímavou botu a přehlédnutí. Ale to je komerce, takže zatím držím (skoro) pysk, než to bude vše na patenťáku. Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.