Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Chemtrails

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
minsc
Starší člen
Dal: 11 poděkování
Dostal: 55 poděkování

Re: Chemtrails

Příspěvek od minsc »

Batles píše:Postřikují nás především neoznačená letadla a vojenské stroje. Tohle tvrdím a stojím si za tím. Tohle ano.
Tyhle mašiny nikdy na http://www.flightradar24.com/ neuvidíš!
To je přesně to, co jsem si odnesl z pozorování tuto sobotu. Den začínal jasnou oblohou a dopoledne jsem si ničeho zvláštního nevšimnul, ale odpoledne to bylo jinak. Z okna jsem viděl letadla, letící rovnoběžně a zanechávající chemtrails.
Napadlo mě zkusit je najít podle flightradar. Nastal trochu problém: nedokázal jsem určit co by mělo být co. Nad ČR se pohybovala letadla, ale já nevěděl jak velký je můj dohled a jaká letadla můžu reálně vidět. Zkoušel jsem si pomáhat kompasem, no a moc se mi to nepozdávalo. Pak jsem viděl na flightradar že trasa jednoho letadla vede přímo nad městem a že za chvíli by mělo přelétat. Stalo se. Letělo přímo tam kde mělo...a vůbec žádná stopa, contrail mizelo těsně za letadlem.
Pořád nevím co si mám myslet o účelu chemtrails. Nejsem si moc jistý tím, že by to mělo sloužit k zastavení global warmng, atd. Spíš bych čekal něco ve stylu "použít počasí jako zbraň", atd.

Jsem hrozně chudej, a tak hraju automaty abych měl hodně peněz.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

django1 píše: Naopak bych - a to už jsem jednou psal, očekával, že zelení provedou důkaz spektrální analýzou chemických stop za letadly.
Já zase od té doby, co jsem se ještě před takzvaným pádem CCCP domákl, že dvěma zdaleka největšími přispěvateli na činnost těch Greenpeaců byli v té době CCCP a chemický kolos Dupont, bych nic takového od zelenáčů neočekával a pokud by se dostavilo, očekával bych, že po tom stejně nic nebude. Greenpeace je organizace vytvořená mocnými jako jedno z jejich oddělení "public relations" tedy česky doslova "veřejných vztahů" a do písmene "oblbovací agentůra".

Až se taky domákneš Dijango, že Spolana Neratovice dělala za války ve Vietnamu pro Amíky Agent Orange, který pak na naše úhlavní přátele chudáky Vietnamce náš úhlavní nepřítel Amík házel, aby prý opadalo listí a aby je prý v džunglích našel, jenom aby z toho chemickýho sajrajtu později Amík "vyvinul" chemo prý terapii, protože přebytky nebylo kde bezpečně skladovat, jak ničit a jak se jich zbavit, a proč to vlasně ničit, když si to pitomí podanní za drahý peníz při troše laciné propagandy podpořené tituly profesionálních kreténů v bílých pláštích, kteří sami nevědí lépe, protože co je opsané, to je ve vědě dneška svaté, a při troše osprejování, že :?: možná se vratíš na zem Dijango.

Pokud se podíváš kdo vlastně zařídil Ruský, Čínský a vůbec bolševizmus, kdo to financoval a zařizoval, kdo si to nechal na zakázku napsat od Marxe a Engelse, stejně jako si nechal napsat od Saula křesťanskou bibli na zakázku, a proč a kdy a jak a kde a za jakých obětí na životech a za jakého utrpení, stejně jako obě světové války, o těch nesvětových co hořej pořád ani nemluvě, co to stálo za zilióny peněz, a co za quadrizilóny to poničilo, možná pochopíš, že víra v dobro tvůrců těchto pekel, či ve finanční nepravděpodobnosti, či v dobročinné organizace jako jsou všechny rakovinné ( a všimni si, že nikdy to není ANTI-CANCER, oprotože jim pravda projde) a podobné společnosti, není na místě, a že nějaké chemtrails v tomto světle, pokud jsou jen tak jak se popisuje, blednou do nicotnosti jak ta modrá obloha. Argumentovat peacnikama, penězama a podobně nejsou Dijango argumenty, ale zbožná přání.

Realite je úplně někde jinde a že zrovna na Česko někdo teďka nesype pumy je jen proto, že se to někomu nehodí do krámu. Padat budou kdykoliv a kdekoliv stejně jako kdykoliv pokud se na tom dá trhnout a hlavně vyprat hromada peněz a kdekoliv bude padat chřipajzna a barium atp. a to bez jakéhokoliv se dovolání nějakého soucitu, či spravedlnosti atp. protože není kde, opět pokud na tom jde trhnout a vyprat hromada peněz.

:D "Svoboda prochází hlavní kvéru" Hádej Dijango, kdo to řekl :) :help:
a jako bonus ještě "Jsou ti s kvérama a jsou ti, co kopou" :devil:

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
django1
Zasloužilý člen
Dal: 4 poděkování
Dostal: 60 poděkování

Příspěvek od django1 »

Beru. Svět je zlý.
Jen jednu poznámku, aby bylo jasno co tu dělám : neargumentuju abych vyvrátil spikleneckou teorii chemtrails. Oponuju, abych našel hodnověrné potvrzení. A tím výkřiky politiků, rozbory neznámých vzorků a prohlášení která kolují netem bez podpisu nejsou.

Zkus se podělit o své zkušenosti namísto hlásání své pravdy. Jsem huhu
Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Příspěvek od Batles »

Svět šílených vojenskoprůmyslových zrůd, kteří si říkají lidé!
http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/1044 ... kou-vladou

Malá ukázka: Smrtící sprejování chemických látek nad americkými městy
USA se vždy snažily otestovat nejhorší možné scénáře jako první. S vynálezem biochemického válčení v polovině dvacátého století, armáda, CIA a vláda uskutečnili řadu bojových simulací v amerických městech, aby zjistili, co se stane v případě skutečného chemického útoku.
Provedli následující vzdušné a námořní útoky:- CIA rozstříkala virus způsobující černý kašel v Tampa Bay pomocí lodí a tímto způsobila epidemii této choroby. V důsledku toho bylo zabito dvanáct lidí.
- Námořní jednotky rozstříkali bakteriální patogeny v San Franciscu, v důsledku čehož mnozí občané onemocněli zápalem plic.
- V městech Savannah a Avon Park armáda vypustila miliony komárů v naději, že rozšíří žlutou zimnici a horečku dengue. Hmyz způsobil Američanům různé horečky, tyfus, dýchací problémy, a co je nejhorší – narození mrtvých dětí.
Horší je skutečnost, že po hmyzím útoku se armáda skrývala pod rouškou pracovníků ve zdravotnictví. Jejich tajným cílem bylo, že pří poskytování pomoci zároveň prováděli studium a klasifikaci dlouhodobých účinků způsobených nemocí.

django1
Zasloužilý člen

Příspěvek od django1 »

Ještě jsem se vrátil, abych ukázal co hledám. Je jen shoda okolností, že mezitím Batles vložil odkaz na článek, kde se píše : americké úřady přiznaly..... Neber to osobně Batles.

Představuju si to takhle : http://tempsreel.nouvelobs.com/ogm-le-s ... isons.html
Konkrétní vědec, konkrétní instituce, tištěný časopis. Ne net, nebo televize Hroba.

Pak se dá dohledat :

Food and Chemical Toxicology (FCT) publishes original research articles, reviews, and case reports on the toxic effects,.....

a :

Gilles-Eric Séralini (* 1960) je francouzský molekulární biolog, který pracuje jako prafesor na univerzitě v Caen. Zabývá se hlavně zkoumáním faktorů životního prostředí jako jsou geneticky modifikované organismy nebo pesticidy a jejich účinky na zdraví. Zejména se věnuje tzv. endokrinním disruptorům.

A takhle si představuju ověřitelnou seriozní informaci :
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2793308/

Mimochodem taky zločin...

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

django1 píše: neargumentuju abych vyvrátil spikleneckou teorii chemtrails. Oponuju, abych našel hodnověrné potvrzení.
:D To zase beru já. Zatraceně by mně to taky zajímalo jak a proč. U 911 jsme se to dozvěděli a taky to byla nejdřív konspirace, i když slovo Reichstag mi vytdanulo v hlavě hned jak se to dělo. Ahoj, Slávek.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Batles píše:Svět šílených vojenskoprůmyslových zrůd, kteří si říkají lidé!
http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/1044 ... kou-vladou
Jo, tyhle věci vyplavaly na povrch, když byl zákonem uvolněn veřejný přístup k vládním informacím. Berte to ale s reservou. Oni uvolnili jenom děsně málo a musello to být povětšinou starší než 60 let. Pověstná špička ledovce to zdaleka není. Tohle je problém s ověřitelnejma informacema. Co ta stránka uvádí ověřitelné je a je toho ještě o dost víc, ale co se děje dnes, to bohužel nebude oficiálně ověřitelné, alespoň naprostá většina, nikdy.

Ahoj, Slávek.

sysel
Zasloužilý člen
Dal: 49 poděkování
Dostal: 52 poděkování

Příspěvek od sysel »

http://www.guardian.co.uk/environment/2 ... experiment

Obrázek

Timto zpusobem by sel jiste i cerpat ocet :-)

"Kdo CHCE - hledá způsob. Kdo NECHCE - hledá důvod"!
django1
Zasloužilý člen

jsem pátral

Příspěvek od django1 »

Nedalo mi to a hledal jsem tu analýzu chemtrails.
Marně. Alespoň jsem našel potvrzení toho co jsem psal minule : nejsem první, koho to napadlo. Tady to už někdo psal v diskuzi v roce 2009 : http://www.orgo.cz/viewtopic.php?f=23&t=135&start=100

Pak jsem našel dvě vysvětlení proč chemtrails :
Po prozkoumání mnoha odborníky se Peter Farley domnívá, že hlavním cílem tzv. „chemtrails“ - tedy postřikování oblohy chemikáliemi a těžkými kovy cíleně z letadel na obyvatelstvo po celém světe i v ČR a SR, je zastavení tzv. přechodu lidí do 5. dimenze a zastavení aktivace již probíhající pozitivní změny v lidské DNA, tedy narušení zapojení dalších šroubovic.
a druhé - to vlastně koresponduje se Slávkovými příspěvky :
Většina toho, co považujete za "chemtrails" je perfektní pakárna, a pověsti které okolo toho leta kolují slouží zřejmně jen k tomu, že když se pak opravdu neco rozprašuje, lidé už tomu nevěnují pozornost, protože kachna okolo toho existující je již tak velká, že je nemožné říci ano nebo ne, aby člověk v každém případě nevypadal jak idiot...

bez komentáře.

Ale co jsem našel ještě, je pěkné vysvětlení úkazu, který sem někdo nedávno postnul ve formě videa.
Vysvětlení je názorné, tež v podobě videa.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Re: jsem pátral

django1 píše: Ale co jsem našel ještě, je pěkné vysvětlení úkazu, který sem někdo nedávno postnul ve formě videa.
Jo, to je přesně ono. Proto jsem zarazil Sysla s těma nekonečnýma čmouhama. Ty podmínky kterýma letoun prolétá se mohou měnit během několika desítek metrů. Potom nějaký osel vyhlásí na netu, že postřik letadla neustále zapínaií a vypínají a jak je to vychcané. Vlhkost vzduchu s teplotou a rosným bode a lakem dávaj dohromady jak dlouho contrail zůstane ve vzduchu v danné oblasti. Další argument co jsem slyšel je, že za našich mladých let se contrails rozplývaly během několika minut. Bodežto ne, když ty letadla byly vzhledem k dnešním nicky a polovina vrtulová. Asi rozdíl mezi kouřem z krematoria a z Tušimic.

Ono je to stejný jako s ufónama. Je v těch chemtrails zamotanýho tolik a povětšinou senzace chtivého sajrajtu, že se v tom nelze dost dobře orientovat.

Ahoj, Slávek.

django1
Zasloužilý člen

další záhada vyřešena

Příspěvek od django1 »

viděl jsem tu někde tento záhadný obrázek :
Obrázek
Zeptal jsem se google na " letadlo tanker tankovací hubice " a vypadlo mi toto :
jedná se o speciální úpravu, která slouží pro umělou tvorbu námrazy na povrchu jiných letounů. Pokusné letadlo se pomocí tohoto zařízení "sprchuje" vodou s kontrastní příměsí a tím se lokalizují místa kritická pro tvorbu námrazy. Zde je fotografie onoho zařízení během testování stíhačky F-22.
Obrázek

http://www.militaryphotos.net/forums/sh ... boom-addon
http://vurbs.blog.respekt.ihned.cz/c1-4 ... ls-podruhe

Takže zase musím dát Batlesovi zapravdu : je to jen nedostatkem informací a osobních zkušeností

django1
Zasloužilý člen

spektrofotometrie

Příspěvek od django1 »

Bádal jsem nad dostupným způsobem analýzy šmouh na obloze ( *trails )
Přijde mi, že fotospektrometrie by mohla být dostupná. Jako referenční vzorek by mohla posloužit fotka čisté oblohy. Jako zdroj slunko a jako monochromátor vrstva plynů nad " *trailsem. Pokud bychom dokázali dát dohromady levnou a spolehlivou metodu, ke které by stačil dalekohled, foťák ( byť s filtrem ) a software, měli bychom možnost tuto metodu poskytnout milionům badatelů po celém světě. Pak už by se dal sesbírat statisticky významný vzorek jako důkaz. Máte s tím někdo zkušenost ?

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Bio - Chemtrails ... :DDD

Příspěvek od A(&F) »

... :lol: :lol: :lol: ...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Příspěvek od martin11 »

Přijde mi, že fotospektrometrie by mohla být dostupná. Jako referenční vzorek by mohla posloužit fotka čisté oblohy. Jako zdroj slunko a jako monochromátor vrstva plynů nad " *trailsem. Pokud bychom dokázali dát dohromady levnou a spolehlivou metodu, ke které by stačil dalekohled, foťák ( byť s filtrem ) a software, měli bychom možnost tuto metodu poskytnout milionům badatelů po celém světě
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

... věřím, že se " TO " povede ......
django1
Zasloužilý člen

Příspěvek od django1 »

martin11 píše:mohlo by to vypadat takto :
Hm, to je neanalyzovatelné.

Ale šance je v tomto :

http://fyzmatik.pise.cz/79244-vyrob-si-spektroskop.html