smajlicekk píše:ahoj Slavku. jak se mas, vsechny brambory z pole uz mas ve sklepe ? :-)
) porad pijes br.stavu?
Skončil jsem včera jaksi pracovní minimaratón takže se teď k tomu dostaneme.
- Strouhám denně minimum 4.5dcl, ale vyjdo na průměr něco přes 5 dcl denně.
- Dva dny jsem byl na bílých, anžto červené momentálně nebyly.
Subjektivní pocity jsou stále horská dráha.
- Jizva nad kolenem je čím dál tím mělčí a začala světlat, byla dost tmavě zafialovělá až do hněda a povrch se někdy loupe.
- Sklo v noze, které tam mám snad od 10ti let a které se mi ozývalo snad do 35 let po velké námaze se mi zatím neozývá, není už léta hmatatelné a zatím se situace nemění.
- Jamky loktů na pažích se jeví naprosto v pořádku, ale to může být samo od sebe i když
- Místa vpichů HCl na zadnici dost svědily až štípaly a je teď už pár dní pokoj a nic hmatatelného.
- Ozvala se mi svěděním hodně stará, snad 10 let jizva na holeni, ale nevidím zatím změny.
- Pupen na pravé noze, o kterém jsem si téměř 100% jistý, že šlo před cca 15 lety o melanoma, kterou jsem zničil tenkrát zničil lihákem do podoby hodně tvrdé bulky, se jaksi před pár dny na povrchu přioloupl a taky kůže těsně kolem, změkl a malinko zmenšil.
- Pytle pod očima a kolem očí skoro stále štípou a svědí. Je trochu zatěžko to odhadnout, taky záleží jak se vyspím, ale řekl bych, že se změnšují a vyhlazují.
- Vidění se mi poznatelně nezlepšuje, mám asi tak 1,25 dioptrie na krátko, ale ani nezhoršuje. Oči se mi na sřídačku někdy a jen chvílema, tak možná 5x za den něčím zalepují, jakási záclona z velice hustých slz a musím je promnout, abych normálně viděl. Mám pocit, že to souvisí s těma pytlema pod očima a s něčím, co je kolem očí zahnízděné. Hmm. Si vzpomínám, že mně pár let sem tam dost svědilo obočí
To zatím asi zmizelo.
- Sem tam mám pocit, že mi něco spadlo do oka a trochu tlačí, spíš než škrábe. Je to chvilkové. Nevzpomínám si, že by se to stávalo před bramborama.
- Bradavice na prstě chřadne pomalu, v cyklech, ale chřadne, Asi před 4ma dnama jsem měl na jedné červené bramboře dva klíčky tak 4mm dlouhé, spíš ještě kulaté a postrouhal jsem je taky. Noc a den poté prošla bradavice cyklem začernání a zase ubyla.
- Trávení stále fajn, akorát že půl litru a víc bramborové po ránu na lačno dokáže člověka spíš popohnat, než prohnat, ale ne vždy.
- Mrtvý zub, který jsem musel držet skoro 3 roky nezánětlivý HCl, či originálně MMS je stále fajn a vůbec nezlobí.
- Nehty na palcích na nohou, které neměly odrostlé plesnivé skvrny když jsem s bramborama začal, odrůstají a zatím to vypadá, že i s flekama, i když si v jednom místě nejsem jistý.
- Pořád jsem hladový, ale dokud nic nesním, je to celkem k vydržení, takže se s tím přes den potýkám a teprve něco povečeřím. Přesto přibírám na váze a už mi to začíná vážně vadit. Mám 170cm a teď 80kg, není to tragedie, ale vadí.
- Tak nějak 5 - 10x za den si odkašlu, aniž bych byl jinak akutně nemocný a odhlením bez jakéholiv námahy
- Na nohou kolem šlapek a ne až do výše kotníků vyrazily cca před týdnem fialové malinké skvrnky v koloniích asi tak do 2 cm průměr, malinko vystouplé, podobné jako se mi dělaly po mazání nohou MMS, ale daleko větší množství. Jak mizí, loupe se kůže. Jeden takový flíček, až do černa, vyrazil na ukazováku levé nohy hned nad nehtem a byl dost nepříjemný, až bolestivý. Tenhle prst vůbec dostává už 3 roky nějak něčím zabrat, ale taky to už teď zase mizí.
- Játra už snad přes týden nemám.
to znamená že o nich nevím.
- Žlučník chvílema mám, zřídka a nic moc.
- Podbřišek mám taky, ale relativně hodně klidný
- Vroubkování na nehtech na rukou mi přijde méně výrazné.
- Libido stoupá až nepříjemně a jsem čím dál čipernější.
- Nohy mi na sřídačku dokážou pěkně zatopit, ale taky ulevit, tady si netroufám říct že lepší, ale definitivně ne horší. Trnou od chvílema lýtek dolů, ale zřídka kdy škubou a před pár dnama mi pěkně v noci zakřečkovaly, i když jenom chodidla.
- Boule na levé noze, která zase před cca 3 nedělama po krátkém téměř zmizení opět naběhla je momentálně zase téměř splasklá.
- Chřipajzna, která prý trápí okolí netrápí mně, ale ani ženu, takže těžko říct.
- Vynechává mi taky klávesnice od kompu, ale to asi s bramborou šťávou nemá nic společného
Jenom že se blbě píše.
Snad jsem nic nevynechal a pokud ano, je to tím, že mně to určitě netrápí.
Osobně po tom nějak měsící se mi to celé jeví tak, že bramborová šťáva na mně velice polehounku pracuje, ale že dávkování je na terapeutické hranici a že je to dáno sezónou v kombinaci s množstvím, které požívám. Možná je těch oprav taky hodně najednou. Začínají se mi taky jevit náznaky, že dvakrát denně míň je lepší než jednou denně víc. Samozřejmě pokračuji a jdu strouhat, opět červené.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.