Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

MUDrci versus alternativka

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Co na to říkáte?

Je dobře, že to tu je!
36
92%
Nevím, jak to ohodnotit...
1
3%
To jsou úplné nesmysly!
1
3%
Jiná odpověď...
1
3%

Celkem hlasů: 39

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: mno...

Příspěvek od hanka »

Pod tohle se podepisuji také - dovedeš si představit to zděšení, kdyby se reforma zdravotnictví provedla podle těchto kritérií ? :lol:

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Re: mno...

Příspěvek od NAVAR »

Hele brácha, kdyby se lékařům mělo platit za vyléčení tak by přeci pošli hlady a to tak či onak. :D Vyléčíš, už nemáš co a koho léčit - nevyděláš. Nevyléčíš - nevyděláš :D

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
Craft
Zasloužilý člen
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

pro srovnání....

Příspěvek od Craft »

Náhodou jsem narazil na tento článek a hned se mi vybavila jedna osobní zkušenost.

http://www.vitalia.cz/clanky/anabaze-pa ... nemocnici/

Tohle je klasika obrovských nemocničních komplexů, ale naštěstí i tady se najdou světlé výjimky. Když třeba srovnám kvality a přístup lékařů ve druhé největší nemocnici v Ostravě, tak to není žádná sláva. Třeba personál v okénku na místní ortopedii, kde jsem byl několik let zpět jako doprovod svoji mamči, která je naučená ze staré školy mít před bílým pláštěm velkou pokoru a respekt a nezatěžovat pány doktory otázkami. Slušně a s pokorou se tedy zeptala na něco v příjmovém okénku tohoto oddělení a jak ta osoba za okýnkem se na její dotaz obořila jsem ještě nezažil. Inu naklonil jsem se pro změnu k okénku já a řekl té nemilé osobě, jestli ji ta práce nebaví, ať ji nedělá, že nikdo není tady zvědavý na její arogantní jednání u pacientů, kteří ještě neznají jejich místní folklór. Něco zablekotala a byl klid. Další perla u lékaře, klasická cedulka o neklepání na dveřích, která už je pro mě úsměvná a s ledovým klidem ji vždy ignoruji. Chtěl jsem automaticky na dveře zaklepat, tím spíše, že čekárna byla úplně prázdná, ale mamča ze strachu to nechtěla, tak jsme tam jen tak seděli 20 minut. Nakonec jsem to už nevydržel a stejně zaklepal a vyšla sestra, která jen tak kolem mě prosvištěla a po chvíli se vytrmácela prostorově výraznější sestra, prej co chci? Napadlo mě na hloupou otázku stejně hloupě odpovědět něco ve smyslu 10 rohlíků a půlku chleba, ale viděl jsem, že by to očividně nepochopila, tak se jal vysvětlovat, na čež odpověděla počkejte a za chvíli přišla s tím, že tam lékař dneska už není, že musel nutně někde jít a že tam bude až další den. To už jsem ale nevydržel a rozhodl se to řešit jinak. Řekl jsem jí, ať nám tedy zpátky vrátí RTG snímek a že půjdeme raději jinam, což odmítla. Nemělo smysl se ji dále o snímek doprošovat a na druhý den jsem zavezl mamču do Krnovské nemocnice, která je sice mnohem menší a od Ostravy přes 60km vzdálená, ale už u okénka jsem nechápal tak obrovský rozdíl v přístupu k lidem. Usměvavá paní, která ochotně dávala instrukce a dokonce nás sama bez požádání doprovodila až na RTG, protože viděla, že se tam ještě neorientujeme. Na RTG další příjemná paní a dokonce, což jsem naprosto nechápal, všechen personál, lékaře nevyjímaje, co procházel kolem pacientů, automaticky pacienty na lavičkách zdravil!
Mamča vyšla z ordinace lékaře a bylo vidět, že je spokojená, protože doktor ji ochotně všechno vysvětlil a sám ji řekl, pokud by nebyla s něčím spokojená, ať mu neváhá to říci. Fakt jsem na to valil oči, ale pak mi docvaklo, že velmi pěkné prostředí areálu nemocnice a úplně jiný přístup personálu nemocnice je dán tím, že nemocnice se chová tržně a tudíž se snaží pacienty získat, protože leží mimo frekventovanou zónu, čehož silně zneužívají nemocnice ve velkých městech, proto se chovají, jak se chovají. Přitom vše je standardně hrazeno ze zdravotního pojištění, stejně jako v jiných nemocnicích. Mamča byla s pobytem v této nemocnici dosti spokojená a přístup sester byl opravdu jako z jiného světa, tolik ochoty a trpělivosti jsem jinde neviděl a dokonce si pochvalovala i jídlo. Takže stejně, jak si mnoho lidí zjišťuje recenze na různé výrobky, dnes je potřeba toto dělat i na zdravotnická zařízení, pokud není jiná možnost vyhnutí se absolvování pobytu v takových zařízeních.

Dokonce, jak jsem zjistil v pražských nemocnicích panuje nešvar, kterému říkají "sponzorský dar". Toto není výmysl typu jedna paní povídala. Znám osobně člověka, který operaci kolena v takové pražské nemocnici podstupoval, tuším to byla nemocnice Na Františku. Funguje to údajně tak, že se pacient na toto zeptá, obdrží č.ú., na který pošle smluvenou částku, kterou mu ošetřující lékař sdělí a jejím uhrazení získá mnohem rychlejší termín operace na výměnu nefunkčního a bolestivého kloubu, prostě si pomůže k výrazně lepšímu místu v pořadníku na operaci. Běžně se čekací doba v nemocnicích třeba v Ostravě pohybuje kolem 5 a více let. V nemocnici v Krnově to bylo do půl roku a to se doktoři ještě snažili o záchranu původního kloubu.
Jinak to funguje běžně tak, že pacient dostává akorát silnější a silnější analgetika na potlačování bolesti, což trvá i roky. Co k tomuto více dodat.
Pokud se toto zanedbá a kloub je již postižen z více jak 80%, tak tady na toto je již alternativa bohužel krátká a pomůže pouze operace na výměnu kloubu.

milan135
Nový člen

Re: MUDrci versus alternativka

Příspěvek od milan135 »

Zdravím Ťa Palo,
dostal som tip na toto fórum. Môj príbeh, vlastne mojej dcérky je na: http://www.zdravi-az.cz/Forum/viewtopic.php?f=13&t=2285 .
Poraď mi, prosím, ako sa dá skontaktovať s takýmto parazitológom ako sa tu píše. Mám hrozné starosti o dcérku.
Prosím o radu. Ďakujem.
Milan

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

milan135 píše:Môj príbeh, vlastne mojej dcérky je na: http://www.zdravi-az.cz/Forum/viewtopic.php?f=13&t=2285
Ahoj, zkus Varinskou: http://www.azet.sk/firma/83797/mvdr-jirina-varinska/

Ať si dochtúrci říkají co chtějí, všechno se dá vyřešit, i diabetes 1. stupně...

Osobně bych to odhadoval na kombinaci motolice + malárie. Pocení rukou = malárie, diabetes + únava = motolice...

Řešení - klystýr "zvrchu" (kombinace epsomská sůl + MMS), hřebíčková (klinčeková) kúra + HCl dle mého návodu, Praziquantel, Ivermectin, pelyněk roční, šťáva z červené řepy... Tu malárii by bylo lepší diagnostikovat, ale bude to "moravská", jedna nebo kombinace některých druhů Malariae, Ovale, Vivax... Na malárii často zabírá kombinace MMS + Joalisy na plasmodium, jinak existují tablety chloroquine phosphate... Můžete zkusit i Craftův plasmový generátor, který se mi jevil proti malárii celkem účinný a asi by to byla nejméně náročná cesta pro organizmus - pokud by to zabralo - čemuž celkem věřím...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
milan135
Nový člen

Příspěvek od milan135 »

Zdravím Ťa Palo,
ďakujem za Tvoj záujem a snahu pomôcť. MUDrci povedali, že citujem: "nemá teraz už zmysel pátrať po príčine a my ani nepátrame. Jednoducho to je doživotná diagnóza." Myslel som, že umriem. Neviem sa z toho dať dokopy.

Takto sme pochodili na vyšetrení prístrojom Diacom. Neviem posúdiť kvality prístroja ani obsluhy, ani to či to vôbec niečo robí, ale tu sú výsledky:

Vyšetrenie Diacom - Petra B........ová (1999), dňa 18.9.2012
0903 271630, bulik.milan@zoznam.sk

Výsledky vyšetrenia
Vyšetrované boli vytypované orgány, v ktorých boli zistené patogénny v aktívnej forme ako aj potvrdené diagnózy.

Patogény
Plasmodium vivat………………………….k. dreň, pečeň
Plasmodium falciparum……………………žalúdok
Hepatitis D virus……………………………hlava
Bacteroides fragilis
Klebsiella pneumonae
Streptococcus haemolyticus…………………žalúdok
Streptococcus bovis…………………………chlopne
Ascaris………………………………...........konečník

Čo s tým robiť ďalej? Urobiť overovacie vyšetrenie ešte na inom prístroji? Naozaj neviem. Pripadám si ako mentálne retardovaný z tej bezmocnosti. Pravdupovediac som obdivovateľom MMS, ale nemám odvahu ho podávať vlastnému dieťaťu.
Ak to ale bude jediná varianta, tak možno...
Máš, prosím Ťa nejaké kontakty na uvádzaný Craftův plasmový generátor? Privítam všetky rady.
Vďačne ďakujem.
Milan

milan135
Nový člen

Příspěvek od milan135 »

P.S.: Tak sa pozerám, otvoril som link na p. Varinskú a vidím že ona je MVDr. Musím povedať, že ma to trochu zaskočilo.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

milan135 píše:MUDrci povedali, že citujem: "nemá teraz už zmysel pátrať po príčine a my ani nepátrame. Jednoducho to je doživotná diagnóza." Myslel som, že umriem. Neviem sa z toho dať dokopy.
Ano, takhle doktoři většinou reagují, když neumí nadiagnostikovat opravdovou příčinu.

Plasmodium vivax………………………….k. dreň, pečeň
Plasmodium falciparum……………………žalúdok

Plasmodia jsem odhadoval (= malárie), jde o kombinaci moravské (Vivax) a tropické (Falciparum). Docela nešťastná kombinace, samotná tropická nadělá dost paseky... Řešení - čaj z chininovníkové kůry, pelyněk roční, šťáva z červené řepy, popř. Paraquin...

Hepatitis D virus……………………………hlava

Toto by mělo dobře vyřešit MMS. Je to třemě zodpovědné za únavy...

Bacteroides fragilis

Toto zřejmě vyřeší též MMS.

Klebsiella pneumonae

Též MMS, koupel + výplachy úst MMS, pití MMS...

Streptococcus haemolyticus…………………žalúdok
Streptococcus bovis…………………………chlopne

Také MMS...

Ascaris………………………………...........konečník

Na tohle by měl stačit Albendazol nebo asi spíš Praziquantel, ale ve vyšších dávkách...
milan135 píše:Pravdupovediac som obdivovateľom MMS, ale nemám odvahu ho podávať vlastnému dieťaťu.
Ak to ale bude jediná varianta, tak možno...
MMS se dává i několikaročním dětem a zvládají to. Pokud nenasadíte MMS (VMS), máte malou šanci na zlepšení všeho (kromě Ascaris a malárie). Začal bych MMS, decentně, delší dobu, né víc jak 6 kapek, dvakrát denně, tak 14 dní...
milan135 píše:Máš, prosím Ťa nejaké kontakty na uvádzaný Craftův plasmový generátor? Privítam všetky rady.
Zkus se poptat mého kolegy na Slovensku - skpramen@gmail.com...
milan135 píše:P.S.: Tak sa pozerám, otvoril som link na p. Varinskú a vidím že ona je MVDr. Musím povedať, že ma to trochu zaskočilo.
Ano, veterináři jsou nejlepší doktoři :) Má diagnostiku Salvii (pro lidi)... Když bys jí zavolal, řekl ji, co bylo nadiagnostikováno, měla by být schopná doporučit, co objednat u mého kolegy (skpramen@gmail.com), nebo třeba jinde, pokud máš jiný spolehlivý zdroj...

milan135
Nový člen

Příspěvek od milan135 »

Dnes zavolám a skočím tam. Z Martina je to 5 minut. Díky moc. M

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

antifreeze

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Jsem se na zdraví zamyslel nad antifreezem, specielně nad elthylene glykolem a hledal a našel. Dávám to sem, anžto vlákno na antifreeze není a anžto výsledek pátrání je sice dost zajímavý, ale na vlákno mi to nestojí za to.

- Akutní otrava glykolem, silné překyselení těla produktem rozpadu glykolu přes několik stádií na hlavní konečnou jedovatou složku a ve velikém množství a to na kyselinu šťavelovou H2C2O4. Protijed normální alkohol avšak pouze pokud je podávaný v dostatečném množství po delší dobu po požití glykolu a v podstatě ihned, anžto pouze oddaluje rozpad glykolu a tudíž dokáže z akutní otravy vyrobit pomalou, kterou tělo má šanci zvládnout, ale cca 3 hodiny po požití, pokud nebylo s alkoholem požito, je vše celkem marné, páč to leze hned do krve a při prvních příznacích je už většina antifreezu rozpadlá.

- Chronická otrava: Jde o dvě související věci. Povětšinou snad způsobená nadměrným požíváním potravin s vysokým obsahem kyseliny šťavelové a jejích solí. Je to dábelsky komplikované tím, co dieta a hlavně danná jídla obsahují, anžto je v ta kyselina velice agresivní a více méně povětšinou neutralizovaná hlavně obsahem vápníku v potravě na skoro nerozpustný snad šťavelan vápenatý který projde střevy. Způsobuje jednak docela pěkné léčebné výsledky, jak s kdejakým virem, rakovinou, bakteriemi i plísněmi, ale je to mnohasečný meč. Odvápňuje krevní plasmu, čímž si krevní plasma bere vápno ze zvápenatělých měkkých tkání, což je vynikající, ale taky z kostí a máme tady osteoporózu. Tím se zároveň vyrábí ve vodě velice mizerně rozpustný (prohlašovaný až za nerozpustný) právě ten snad šťavelan vápenatý, který ledviny nechtěj brát a jsou z toho ledvinové kameny a je to velice závažný problém, protože z toho může být smrť taky. Jinak dietně jsou na tom hodně vysoko rebarbora, špenát a vlastně kde co a to, co tu právě smolím, je velice povrchní záležitost a vysoký obsah v potravě ještě moc neznamená. Nicméně mi připadá, že aby byla kyselina šťavelová terapeuticky skutečně použitelná, musel by člověka léčit výzkumný ústav a pro jedince a pokusničení to definitivně není. Je mnoho podstatně rozumnějších metod.

Dále, a ani mně to nepřekvapuje, jsem narazil na Nemesis jménem Aspergillus Nigra. Ta mrcha tu kyselinu šťavelovou vyrábí na běžícím pásu (penicilinum taky) a lze se tudíž domnívat, že ty dvě mrchy to maj jako jakousi zbraň proti soupeřícím plísním. Pokud se tedy aspergilus v těle zakotví, sice nám jaksi pomáhá se zbavovat různých patogenů výrbou šťavelové, ale zároveň nám bere vápno a zasírá ledviny k smrti. Tím taky na tuhle obludu léčba kyselinou šťavelovou a jejími deriváty asi moc zabírat nebude v možných koncentracích, naopak, může té plísni být bratrem v boji a za takového spojence pěkně děkuju a co sním po hlavní bitvě, že?

Osobní a silný dojem z mé strany je, že terapeutické účinky už tedy kyseliny šťavelové jsou možná krátkodobě použitelné, ale že je to vyhánění čerta ďáblem a tudíž na úrovni snad chemoterapií. Jinak základní (a na to, že amaterský, velice dobrý) výzkum, jaksi teoretický a spojený s jaksi klinickým jak na nemocných miláčkách, tak na nemocných známých, udělal jakýsi dost chytrý Američan a publikoval to jako patent a tím mi dost ušetřil práci. Je velice férový a uvádí pro i proti a dá se z toho vybrat. Odkaz je v P.S.

Ještě se podívám na VitC, protože produkuje kyselinu šťavelovou taky, jenže ona má několik forem a my si ji produkujeme právě hlavně z VitC, a že záleží na mnoha okolnostech, asi stojí za to se na C ještě taky juknout. Tuším jistou šanci, že pokud je šťavelová použita velice krátkodobě a ve větším dávkování, možná není marná a hlavně u Céčka možná vznikají další metaboláty, které si poradí s nadměrnou šťavelovou. S Céčkem totiž nikdo žádný problémy pokud vím nehlásí a prý koňská dávka VitC 15g/den je zatraceně vyšší než údajná člověčí dávka šťavelové 0.5-2g/den.

S laskavým pozdravem, Slávek.

P.S. Pro anglináře, tady je ten človíček se zkoumacím patentem, psal to on a je to k přečtení http://www.google.com/patents/US6133318
a tady je další všeobecná informace včetně dietárních údajů http://www.dewsworld.com/FInDefenseofOxalicAcid.html

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Černý kašel

Příspěvek od Palo »

Jak si nechat udělat testy na Černý kašel...

http://protisedi.cz.drupal.iquest.cz/ar ... neho-kasle

Gaia
Zasloužilý člen
Dal: 244 poděkování
Dostal: 57 poděkování

Příspěvek od Gaia »

Milane, o plasmodiích a malárii také na
http://homeopatie.ivories.cz/tisk.php?c ... 222&tisk=1
Mám kontakt na pána v Praze, který zašle homeopatika se zahr. lékáren, vč. Malarie co., Chininum arsenicosum atd..
Mě se osvědčily např. potní kůry, nejlépe, aby to na sebe nějak přirozeně navazovalo - využít nějaké stávající situace - (z horké vany do postele s horkým čajem a dopotit co se dá, apod..), artemisin v pelyňku ročním, káva s citronama (recept v odkazu výše), MMS koupele, solné koupele, a cpala jsem se dalšími homeopatiky z našich lékaren - china, natrum muriaticum, cina, artemisia vulgaris, arsenicum album a iodatum, beladona, apod..
O tom je dobré něco vědět- kdy kolik a jaké ředění.
V oblastech homeopatie, bachových kapek apod. bývají vynikajícími diagnostiky děti samy. Mají dar sáhnout po tom, co jim v dané chvíli nejvíce sedí. A kdyby ses jich zeptal. co potřebuješ ty, také ti to ukáží.

Pego
Zasloužilý člen
Dal: 29 poděkování
Dostal: 19 poděkování

Příspěvek od Pego »

Mimo téma (offtopic)
Konecne lek bez nezadoucich ucinku :hip: :smoke:

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Simoncini

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Tady máš Anri stručný přehled Simonciniho.
Dr. Tulio Simoncini
Výcuc z interview z Youtubiště
Vycházel jsem z toho, že psoriaris je neléčitelná choroba způsobená plísní a že rakovina je také neléčitelná a nejspíše opět způsobena plísní, specificky plísní Candida Albicanis. Ne nezbytně Candida Albicanis, to je jenom jméno, ale jakákoliv plíseň v lidském těle, protože mohu říct, že jsou to všecko různé formy Candidy Albicanis. Třeba pergillum, pinea, to jsou všechno variance Candidy. Plísně jsou přechodem od rostlin ke zvířatům a jsou v lidském těle velice těžko k rozpoznání. Léčil jsem úspěšně psoriaris a rakoviny kůže potíráním jódem ( 7% tinktura), ale nemohl jsem tohle použít vnitřně. Avšak vzpoměl jsem si, že jsme na pediatrickém oddělení úspěšně zbavovali děti thrush (projev Candidy na mandlích v podobě “žlutého z ucha”) jedlou sodou.

Začal jsem podávat roztok bikarbony do krve a okamžitě jsem zjistil, že soda je silnou a nenávykovou protiplísňovou drogou. Nikdo neví přesně, jak plísně zabíjí. Snad mají pravdu ti, kteří se domnívají, že u plísní přerušuje spojení mezi buňkami jejích vláken. Léčím s tím mnoho druhů rakoviny: prsů, dělohy, prostaty, jater, všecno kromě kostí. Tam je těžko se nějak s bikarbonou dostat, protože tam jde málo krve. Také je to těžké u leukemia, protože je velice těžké najít kolonii. Metastázovaná rakovina je také velice obtížná. Problém je se k nádoru, nebo alespoň orgánu dostat co nejblíže a aplikovat sodu co nejlokálněji v co největší koncentraci. Pokud je možné se k nádoru snadno dostat, například u rakoviny prsů, kdy mohou být také zasaženy lymfatické žlázy, je nejlépe nádor chirurgicky vyjmout, jenom nádor a během operace ránu neustále zavlažovat roztokem sody a při zašívání ponechat v ráně catherer (šlaušek do rány) a i po operaci ránu sodou zavlažovat. Procento úspěšnosti metody je velmi vysoké. Soda především zabraňuje pooperačnímu metastázování rakoviny. Úspěšnost je u rakoviny prsů někde kolem 80-90% bez jakékoliv chemoterapie, nebo ozařování. U jater a prostaty je to někde kolem 60-70%. Účinnost u rakoviny konečníku je nesmírně vysoká. Vždy ale záleží na rozsahu zasažení a na přístupnosti, jak dobře lze sodu zacílit na postiženou oblast. Pleura je také velice úspěšná, 80-90%. Hodně pokročilé rakoviny jsou však velmi těžké vyléčit.

Jak mne persekuují? Lži, lži a zase lži. Tvrdí, že jsem byl 3 roky zavřený za způsobení úmrtí. Nikdy v životě jsem v kriminále nebyl. Jsou šílení. Má teorie je naprosto odlišná od jejich. Rakovina nemá nic společného s genetikou jak oni tvrdí. Tohle je blbost. Snažili se mně soudit za trojnásobné způsobení smrti, ale vše to skončilo s tím, že mně akorát pomluvili ve sdělovacích prostředcích. Všechno to bylo falešné. Případ jak v Itálii, tak v Holandsku, s těmi lidmi jsem jenom mluvil, protože mi je jiní lékaři přivedli na konzultaci. Jinak jsem s nima neměl nic společného. Dělaj to hlavně proto, že moje teorie je atomovou bombou na jejich idiotský systém. V Itálii dokonce byla publikována studie, že soda bicarbona skutečně pracuje. Jenže oni to zakopali. Je to politika hlouposti, lží a průměrnosti. Ani to není tak moc problém farmaceutického průmyslu, jako je to problém lékařských asociací. Na co vůbec jsou? Na nic. Akorát na to, aby kontrolovaly a utápěli schopné lidi. Je to středověký systém nabubřelý příliš mnoha institucemi. Neslouží ničemu než tomu, aby se nečestní lidé mohli držet u moci.

Co se týče FDA, ti nikdy nic takového jako je soda testovat nebudou. Vědí velice dobře, že nic horšího než chemoterapie není a proto nic jiného testovat nebudou. Jak by to vysvětlili? Zabíjejí s tím lidi. Už i biopsie. Někdy je použitelná, ale při biopsii je možnost, že se nádor a plíseň rozšíří. Jenom pokud je provedena těsně před operací a je možno pak vše odstranit a vyčistit sodou, má nějakou cenu.

Co se ještě týče chemoterapie a radiace, je celkem známo, že bez nich pacienti přežívají až třikrát déle než po nich. Oslabí imunní systém a pouze plísni umožní se rychleji rozšířit. To si nedělám legraci, to jsou oficiální statistiky. Jenže to je taky informace kterou skrývají. Soda je boží dar. Mám na svém kontě přes tisíc lidí, kteří jsou kompletně vyléčení. Mám na svých stránkách spoustu dokumentace, ale to je neoficiální. Problém je, že bych potřeboval podniknout oficiální studii, abych mohl tuhle oficiální blbost rozdrtit. Nejlépe s rakovinou močového měchýře, tam je úspěch 95% a cena nějakých 100 euro.

Z dalších informací roztroušených po různých videích Dr. Simoncini jasně vyplývá, že metoda není použitelná na domácí sebeléčení kromě :
- Rakovina vaginy a uterusu. Zde je šance zaplavovat roztokem sody (nechytil jsem jak silným, ale podle všeho nejspíš s nasyceným, nebo co sliznice snesou). Procedura spočívá v každodením výplachu trvajícím hodinu. Je třeba dělat prostocviky, aby se tekutina dostala na všechny stěny orgánu.
- Rakovina konečníku a konce tlustého střeva opět denim zaplavováním a prostocviky.
- Pro otrlé, pokud je nádor celkem u povrchu, což je většinou případ rakoviny prsu, ale vzácněji se vyskytuje na krku, nohou atd. lze sodu píchat stříkačkou přímo do nádoru (jak moc a jak často jsem nenašel)

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: Simoncini

Příspěvek od A(&F) »

Slavek Krepelka píše:Tady máš Anri stručný přehled Simonciniho.
... Slávku , díky !!! ... :good: ...

pozn: ... k Simoncinimu mne přivedly zajímavá videa, co mi před pár dny poslala jedna kamarádka ... "polámal se mraveneček" ... http://www.curenaturalicancro.com/video ... sis-1.html ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“