Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Na Ovčárně
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 99 poděkování
Re: Na Ovčárně
Je opravdu obtížné pokusný matrjál nezežrat předčasně......Ta trpělivost.. Já předčasně utratil křížence olomouckých syrečků a romaduru.Chtělo to ještě týden. Příště do zamknu a klíč dám ženušce. Ta k tomu nemá tak rozjásaný vstah jako já....Naočkoval jsem to tak, že jsem seškrábnul maz z romaduru a dal to do tvarohu. Ovšem moje měřítko zralosti sýrů je jiné, než obvykle... sýr je zralý, když mu začnou pučet nožičky...
„Kdybych byl postaven před rozhodnutí mezi zbabělostí a násilím, zvolil bych násilí.“ Gándí
-
- Zasloužilý člen
http://www.novinky.cz/koktejl/270358-zl ... -ovci.html
Pokrokoví slovenští bačové mají za ušima...... já si první tři ovce vezl ve stodvacítce, zastavili mě policajti a ovce tak bečeli, že jsem jim nerozuměl ani slovo, tak policajt mávl rukou abych pokračoval.....
doplněno: ... díky vizáži ovcí prý navíc měla policie zpočátku veliké problémy rozeznat je od zbytku osádky auta ... ani jedněm totiž nebylo rozumět, jelikož všichni bečeli úplně stejně ... navíc i stejně zapáchali ...... nakonec se vše vyřešilo samo, jelikož po otevření dveří auta se ovce rychle snažily utýct ven z toho smradu ... ... A(&F) ...
Pokrokoví slovenští bačové mají za ušima...... já si první tři ovce vezl ve stodvacítce, zastavili mě policajti a ovce tak bečeli, že jsem jim nerozuměl ani slovo, tak policajt mávl rukou abych pokračoval.....
doplněno: ... díky vizáži ovcí prý navíc měla policie zpočátku veliké problémy rozeznat je od zbytku osádky auta ... ani jedněm totiž nebylo rozumět, jelikož všichni bečeli úplně stejně ... navíc i stejně zapáchali ...... nakonec se vše vyřešilo samo, jelikož po otevření dveří auta se ovce rychle snažily utýct ven z toho smradu ... ... A(&F) ...
„Kdybych byl postaven před rozhodnutí mezi zbabělostí a násilím, zvolil bych násilí.“ Gándí
- peroxid
- Stálý člen
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 6 poděkování
Tak jsem se dnes vypravil do Zlobic zažít Ovenálie 2012. Celou dobu jsem se snažil identifikovat nějakého statného ovčáka, ktrerý by vypadal jako od Svitav. Vyhlížel jsem, Jardo, zbytečně?
-
- Zasloužilý člen
Ano, bylo to marné, já seděl s kámošema z fora u mne za barákem a kecali jsme a kouřili veržinka, až se z nás hulilo....