Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Cina
Zasloužilý člen
Příspěvky: 241
Registrován: ned 30 led 2011 12:10
Bydliště: Kolín
Dal: 22 poděkování
Dostal: 213 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Cina »

klara_w píše:Díky za rady...jinak já jsem vegetarián už asi 6 let a snažím se fakt jíst zdravě...samozřejmě jsou chvíle, kdy se pustím do nějakých sladkostí a sladkého pečiva a tak, ale to se vždycky projeví na kůži negativně, takže se snažím si škodit co nejméně a držet chutě na uzdě. Zkusím teda MMS vysadit a udělat příští týden očistu střev (tu dělám tak 2 x do roka), jater a pak ledvin. Jaterní očistu s olejem jsem už jednou dělala, ale nemám pocit, že by ze mě něco vyšlo...Proto se vždycky divím, když nejím maso, snažím se jíst zdravě..proč při derivačních koupelích i MMS mám takovou šílenou reakci a očista neprobíhá více pozvolna?? já bych to i vydržela, kdybych věděla, že to třeba za měsíc skončí, ale nechci chodit s rozpraskanou kůži třeba dva roky :(...
Já jsem vegetarián 25let.Je pravda ,že než jsem se začal zbavovat problému trvalo to několik let a vracelo se to ve vlnách,ale vždy to ustupovalo až to zmizlo úplně.Zkus vynechat veškeré pečivo a výrobky z nich.A pozoruj co to udělá.Zkus praktikovat hladovky-nejúčinnější očista.Není ku škodě přejít na čistě vegánskou stravu.
Bouřlivá reakce nemusí být ke škodě - očista organismu.Každý jsme jiný a musíš si najít svoji cestu,někdy je dost těžká.
:D :D :D


klara_w
Nový člen
Příspěvky: 4
Registrován: pát 10 srp 2012 20:13

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od klara_w »

Já se snažím úplně vynechat i mléčné výrobky - maximálně si dát kefír a pečivo teď nejím...problém nastane tehdy když si nenavařím (nechci se vyčleňovat z kolektivu nebo se mi prostě nechce vařit) a pak mi nezbyde z jídeláku nic jiného než si dát smažák - vegetariáni to znají. Co se týče jídla, tak to si myslím, že mám hezky vysledované co mi dělá dobře a co ne. Masu jsem nikdy neholdovala a posledních 15 let před tím, než jsem úplně vynechala maso, jsem jedla tak maximálně kuře, žádné červené maso. Nejlepší byl třeba týden na šťávách, ale nedokážu si představit, být na šťávách nějakou delší dobu života. Jím zdravěji než kdykoli v životě, ale všechno je rok od roku horší (především alergie, únava)...Hladovky jsem taky dělala a asi budu muset zase zařadit, alespoň podle fáze měsíce. Ovšem vždycky mě hrozně překvapí a psychicky taky zlomí, co se mi na kůži při nějaké očistě objeví :?


Cina
Zasloužilý člen
Příspěvky: 241
Registrován: ned 30 led 2011 12:10
Bydliště: Kolín
Dal: 22 poděkování
Dostal: 213 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Cina »

klara_w píše:Já se snažím úplně vynechat i mléčné výrobky - maximálně si dát kefír a pečivo teď nejím...problém nastane tehdy když si nenavařím (nechci se vyčleňovat z kolektivu nebo se mi prostě nechce vařit) a pak mi nezbyde z jídeláku nic jiného než si dát smažák - vegetariáni to znají. Co se týče jídla, tak to si myslím, že mám hezky vysledované co mi dělá dobře a co ne. Masu jsem nikdy neholdovala a posledních 15 let před tím, než jsem úplně vynechala maso, jsem jedla tak maximálně kuře, žádné červené maso. Nejlepší byl třeba týden na šťávách, ale nedokážu si představit, být na šťávách nějakou delší dobu života. Jím zdravěji než kdykoli v životě, ale všechno je rok od roku horší (především alergie, únava)...Hladovky jsem taky dělala a asi budu muset zase zařadit, alespoň podle fáze měsíce. Ovšem vždycky mě hrozně překvapí a psychicky taky zlomí, co se mi na kůži při nějaké očistě objeví :?
Mrkni se sem: http://www.zdravi-az.cz/Forum/viewtopic.php?f=13&t=1096
http://www.zdravi-az.cz/Forum/viewtopic ... 490#p40490 :jump:


Uživatelský avatar
Batles
Zasloužilý člen
Příspěvky: 682
Registrován: ned 14 pro 2008 22:59
Bydliště: poblíž města Tišnov
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Batles »

klara_w píše:Ovšem vždycky mě hrozně překvapí a psychicky taky zlomí, co se mi na kůži při nějaké očistě objeví :?
Ahoj Klaro, jen v krátkosti:
Tyto projevy na kůži při očistě jsou naprosto správné! :D Jakmile totiž detox a filtrační orgány dostanou palivo, ženou chorobu (vše co je toxické) ze spodu nahoru a ze vnitř ven. To je opravdu správně. Díky tomu je vidět, že orgány jsou v funkční. Jakmile jim ulevíš, okamžitě a velmi silně dělají svoji práci a proto se cítíš tak "strašně".
Pouze jim chybí energie, prostě něco zásadního, něco je stále drží při zemi a toho může být vícero (překyselení,toxiny,paraziti,mnoho antioxidantů atd.) Z toho mála, co jsi o sobě napsala, bych se zaměřil i na vit. B12, B6 a i vit.Cé a i síru ve formě MSM (methylsulfonylmethan). Je potřeba šáhnout až na buněčnou úroveň a MSM to dokáže.
Bude ti toho scházet víc, to je jasné, teď to řešit nebudem, ostatní ti radí také dobré věci a já osobně radím i toto:
MMS1 ber stále dál, ale pouze 1 kapku na dávku a ber co nejvíce dávek denně. Z časových důvodů ti to vyjde třeba jen 4x za den, ale pak zas 12x za den, tak nějak se snaž to dodržovat.....
Začni užívat minerální soli, nejlépe Tepperweinovu směs, tohle ti uleví v projevech na kůži a orgány to vysoce ocení. :good:
Zaměř se na svoje pH moči, může od tud pocházet zásadní problém-brzda tvých orgánů :help: .
Tvoje orgány jsou skutečně velmi aktivní, sotva se jim podá prst :hip: To je velmi dobře, nojo, akorát to těžce neseš, tohle chápu....
Víš co, do přílohy ti dávám aktualizované Domácí testy, udělej si jich co nejvíc, protože z toho jistě něco důležitého poznáš :P
Držím palce, Batles :D
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


klara_w
Nový člen
Příspěvky: 4
Registrován: pát 10 srp 2012 20:13

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od klara_w »

Díky moc za radu, tak trošku jsem si ulevila, jak říkáš, že mám aktivní orgány :) já to vidím spíš negativně, ale to je jednoduše proto, že se teď snažím stranit lidí a nechce se mi nic dělat. Prostě neumím se s tím dokonale srovnat. Možná bych si radši dala s MMS malou pauzu, na těch rukách to mám fakt hrozné a krk už ani neotáčím, radši se otočím celá nebo vůbec ne :) Testy si určitě udělám všechny!! :)..už jsem jich pár kdysi dělala, tak to zopáknu, jestli se něco změnilo...Co se týče PH moči, tak to si měřím a mám ho momentálně v pohodě, takže tam by problém být neměl. Trošku se obávám nějakých těch kvasinek v těle..s tím si myslím, že tam nějak zápasím a někdy je to v klidu a někdy citím, když si třeba dám něco sladkého nebo pečivo, jak se to v těle doslova množí. Asi opravdu budu muset dodržovat striktně veganskou stravu bez výjimek, abych kvasinkám nedovolila se zase rozmnožit.
Ještě o tom popřemýšlím, do čeho se vlastně první pustím...zkoušela jsem snad všechny různé očist těla, ale vždycky mi to vydrželo jen po nějako dobu a opět jsem sklouzla tak nějak zpátky....


heyoka
Nový člen
Příspěvky: 7
Registrován: pon 30 črc 2012 22:48

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od heyoka »

Ahoj všem,

Rozhodl jsem se též zasdílet...

12 let mám diagnostikovanou RS, prodělal jsem tři velké ataky, z nichž při první jsem ztratil citlivost a schopnost ovládat půlku těla, léčba kortikoidy a dalšími svinstvy při hospitalizaci, dostával jsem se zpět do formy asi půl roku, druhá větší ataka o pár let později zase hospitalizace a zase dlouhodobé zotavování. Při poslední atace jsem už nezmatkoval a začal držet půst a dělat urinové klystýry. Během 14 dnů jsem byl celkem v cajku. po 3 dnech!!! hladovění zmizelo dvojité vidění, závratě...

Stále však přetrvává únava a drobnější projevy (zhoršené vidění na pravé oko) - začal jsem tedy s protokolem 2000, dnes jsem 4 den, 5 kapek MMS1 8x za den + každou druhou hodinu MMS2, žádné bouřlivé projevy zatím nebyly (tedy né že bych po nich nějak toužil). jen mírné škrabání v krku, zítra zvyšuji na 6 kapek.

Zdar a sílu nám všem


Uživatelský avatar
Batles
Zasloužilý člen
Příspěvky: 682
Registrován: ned 14 pro 2008 22:59
Bydliště: poblíž města Tišnov
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Batles »

heyoka píše: - začal jsem tedy s protokolem 2000, dnes jsem 4 den, 5 kapek MMS1 8x za den + každou druhou hodinu MMS2, žádné bouřlivé projevy zatím nebyly (tedy né že bych po nich nějak toužil). jen mírné škrabání v krku, zítra zvyšuji na 6 kapek.
Zdar a sílu nám všem
Ahoj Heyoko, radši nechoď na 6 kapek. I těch 5 je dost. Ono to dříve nebo později narazí na nějaké větší ložisko a pak to s tebou může velmi zamávat.....a chytíš k MMS těžký odpor. Většina lidí to zná :bhead:
Držím palce,
Batles :D


Uživatelský avatar
Aquarius1
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1195
Registrován: ned 16 pro 2007 0:43
Bydliště: Planeta Země
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Aquarius1 »

Zdravím.
Jak už zde bylo psáno tak MMS se projevuje u každého trochu jinak v některých případech se po dávce stane že nemoc jaksi propukne plnou silo ale to je jen projev účinku očisty která začala.Takže jak se píše nehrotit a vydržet on se úspěch dostaví sám.


Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
heyoka
Nový člen
Příspěvky: 7
Registrován: pon 30 črc 2012 22:48

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od heyoka »

Děkuji za rady a za podporu,

Já jsem to nejspíš špatně pochopil, já myslel, že se to má navyšovat, pokud je vše v cajku a má se dojít na max. 15 kapek. Je pravda, že když k tomu čověk bere MMS2, tak to je pak asi slušný nářez. Dnes mám trochu křeče kolem žaludku, takže se tedy dle Vašich rad, budu držet těch 5.


Uživatelský avatar
Batles
Zasloužilý člen
Příspěvky: 682
Registrován: ned 14 pro 2008 22:59
Bydliště: poblíž města Tišnov
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Batles »

heyoka píše:takže se tedy dle Vašich rad, budu držet těch 5.
No, víš, pokud nemáš tělesnou váhu 100 kg, radši jdi na 4 kapky.
Průměrné léčebné dávky jsou doporučeny 3 kapky 8-10x denně.
Je to celkem bezpečné, ale přesto vážněji nemocní pacienti dostanou často pěkně zabrat, hlavně vyššího věku.
Batles :D


heyoka
Nový člen
Příspěvky: 7
Registrován: pon 30 črc 2012 22:48

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od heyoka »

Ok. dobře. Díky. 100 kg fakt nemám.


michalek
Stálý člen
Příspěvky: 75
Registrován: pát 01 čer 2012 10:03
Dal: 30 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od michalek »

Zdravím mistni znalce,chtěl jsem se zeptat třeba Slávka Křepelky,jsem 5 měsicu po fundoplikaci ,bral jsem léky proti sníženi kyselosti,Nolpaza,Helicid atd,pak mě začal bolet žaludek kde mi zjistily helicobakter na ktereho jsem bral antibiotika prvni volby ti mi nezabraly tak mi dali dalši antibiotika,do toho jsem začal po dobrani antibiotik brát MMS1 a HCL asi 3 procentní,po odebráni vzorku ze žaludku a ze stolice již Helicobakter negativni,bohužel mi zjistili kandidu na jícnu,dostal jsem na 10 dní Nizoral,MMS1 beru nadále a HCL také.Příšti týden jdu na polikáni hadice jestli už je jícen lepši a jestli už tam není Kandida.Má otazka směřuje jak dlouho brát HCL,je pravda že když jsem ji nebral žaludek bolel pak se to zlepšilo těd je to tak nějak neurčito,někdy bolí někdy ne,beru cca 20 kapek HCL denně ve dvou dávkach,jak poznám že už HCL nemusím brát nebo nevadí že ji budu uživat třeba 10 kapek jednou za den třeba až do smrti???Děkuji za odpověd a vaše názory.


Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Palo »

michalek píše:Zdravím mistni znalce...
Řekl bych, že máš moravskou malárii, podobně jako já a hromada dalších lidí se stejnými problémy či příznaky...
Pokud to nechceš nebo nebudeš řešit, s užíváním MMS, HCl, event. odčervovadel počítej nadosmrti.

Teď na to zkouším hladovku, naposledy jsem jedl v neděli ráno... Jsem zvědavej jak to zvládnu. Mám tu nachystaný MMS, HCl, hřebíček, výtažek z pelyňku ročního, ořechovku a ještě nějaký bezvýznamný další věci - na zkoušku, jestli se to dá kombinovat, jestli to užívání bude efektivnější, než když se všechno v organizmu přikrmuje potravinami...


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Slavek Krepelka »

michalek píše:Zdravím mistni znalce,chtěl jsem se zeptat třeba Slávka Křepelky,
Michálku, nejsem žádný znalec. Jenom mám nejaké zkušenosti sám se sebou a dost našprtanýho, ale to je všecko plivanec v moři. Palo je na tom asi o hodně líp. Nicméně ta zkušenost, že Ti po klasickém snižování kyselosti žaludku našli helikobakter je dost logické. Že ho MMS a HCl vybily je taky celkem logické. 6e tě od té doby bolí žaludek není sice logické, ale nějaká příčina samozřejmě bude a pak se to logickým stane. Z toho co uvádíš je těžko soudit. Uvádíš množství HCl v kapkách, ale ne v koncentraci, takže bůh suď kolik toho vlastně do sebe leješ. Všeho moc škodí a i když si nemyslím, že to přeháníš doté míry. že HCl by byla problém, nemohu soudit. Další věc je, že jako neodborníci a dost často i odborníci nám jest často dáno se mýlit, co vlastně nás bolí. Člověk může mít pocit, že ho bolí žaludek a přitom je to něco vedle a obráceně. Tady je dobré vysledovat kdy. Je to po jídle, mezi jídlem, jakým jídlem, pití, jenom když řekněme sedíme, nebo ležíme.

Tohle je osobní zkušenost se žaludkem, či lépe dvanáctníkem, kdy jsme já i dochtoři měli dojem podle lokality, že jde o dvanáctník a po ultrazvuku to padlo na žlučník. Jinak pití kyseliny a MMS, pokud nepomohly během řekněme dvou týdnů kompletně, je jenom údržba. Něco je někde špatně dál, k čemu se to pořádně nedostává v damé formě a množství. Na to, aby si člověk udržel čisté sliznice stačí alespoň mně 5 kapek 3.5% cemické koncentrace HCl do sklenice vody jednou denně. Jestli je to dost z tohto hlediska ponáš na tom, jestli ti páchne z úst, nebo ne, protože za zápach může povětšinou Candida v zubním slizu, a hlavně na mandlích. Pokud s tímhle potíž nemáš, prakticky tam není. Normálně by to měly řešit sliny, ale jíme sajrajt a neustále se nám obnovuje spolu s jinými už v ústní dutině. Je to všudypřítomné a vyléčit by to šlo jenom naprosto jinou dietou a životním stylem, ale to nám není dost dobře dáno.

Candida na jícnu mi připadá jako veliká podivnost při pití HCl. Nejsem znalec, ale podle mých zkušeností to není možné alespoň do té míry, aby byla na povrchu jícnu a zjistitelná výtěrem. Pokud je jícen prorostlý, tak to bude jiné kafe. Jenže pak ji máš všude (a nejsi sám). Co je naprosto nezbyté jsou čistá a dobře fungující játra. Pokud je máš přitvrdlá a nebo zvětšená, máš prvotní problém tam. Tady jsem mezi námi narazil na problém s dochtorama. Mění se normy. Starej českej dochtor mi někdy vždycky když je omačkal tvrdil už od mých 30ti, že je mám přitvrdlý a jestli prý nechlastám. Odstěhoval jsem se a nový Kanadský mi tvrdil, že jsou na omak naprosto v pořádku, a to celkem hned poté, co mi je naposledy kontroloval ten starý. Tady by tedy asi bylo dobré jít na nějakého hodně stašího doktora, který to má omakaný ještě v dobách, kdy jsme na tom byli všeobecně podstatně líp. Bohužel žijeme v době, kdy se chorobný stav v mnoha ohledech stal normou.

Jinak jednoho člena jsem poslal s daleko horšíma potížema na Pana Hakla a Pan Hakl ho vyřešil skoro hned. Jednalo se o silný zápal žaludeční stěny z neznámých důvodů, i když podezření jsem měl a mám na poškození díky neslýchanému předávkovávání HCl. S tou HCl je to asi tak, že by se mělaa pít jenom po jídle a to jídle obsahujícím dost bílkovin. Cpát to do sebe na vařenou mrkev, nemluvě o syrové není moc rozumné, ale je to také otázka jak moc a cose snažíme docílit. Jde to i na lačno, ale velice rozumně a velice rozumně podle mne je na lačno maximálně těch 5 kapek 3.5% chemické. Po vepřové aj dvacet, ale radši míň.

Jinak souhlasím naprosto s Palem, a především odčervit atd. Mezi náma, z toho Thaiska Albendazol zatím nepřišel a tím pádem k mému odčervování zatím nedochází :bhead: 80 Kanadskejch je asi v kouři.

Ahoj, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
jao
Zasloužilý člen
Příspěvky: 243
Registrován: stř 26 říj 2011 12:46
Bydliště: Bratislava
Dal: 100 poděkování
Dostal: 127 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od jao »

Ahoj klara_w,
Psychika je mocná čarodejka. Skús trochu zmeniť pohľad na Tvoje zdravotné problémy a nerobiť si z toho až tak ťažkú hlavu. Samotná zmena vnímania problému dokáže vyliečiť mnohé záťaže. V skratke povedané stres je sviňa a bunky si to vedia zapamätať a problém sa vlečie veľmi dlho.
Chcel som ale upozorniť na iné záťaže, ktoré by mohli spôsobovať kožné problémy.
Pitná voda by mala byť nezávadná, skryté ložiská plesní a následne vdychovanie spórov napr. pod PVC, drevom, omietkou, domáce zvieratá, rastliny atď, môžu spôsobiť rôzne problémy.
Už to tu spomínali viacerí, ale strieľanie naslepo často neprináša výsledky. Frekvenčná diagnostika by mohla pomôcť odhaliť príčinu kožného problému a potom sa liečenie môže dosť urýchliť.

Dodám len, že v odstupe času sa na liečenie s MMS už pozerám trochu inak ako na začiatku.
Tak ako mnohí začiatočníci, začal som aj ja MMS užívať postupným zvyšovaním kvapiek s cieľom čím skôr sa zbaviť záťaží. V mojom prípade to ale fungovalo úplne opačne. Myslím si teda, že v tele "bežného" konzumenta západnej stravy sa po dlhších rokoch postupnej intoxikácie vytvorí nejaká symbióza medzi imunitným systémom a parazitmi, baktériami a inými záťažami. A tak ten "bežný" človek, ktorý chodí na preventívne prehliadky a občas si dá nejaké farmakologické mňamky ani nepozoruje nejaké väčšie zdravotné problémy. Ak sa ale začne liečba s MMS, zrazu sa v organizme začnú diať veľké zmeny. Záťaže sa samozrejme začnú brániť, veď im ide o život. Imunitný systém má z toho tiež pekný chaos, pretože to čo bolo predtým v tele akceptované sa demaskuje a je to zrazu votrelec a tak začne nemilosrdný boj.
A vzniknú problémy.
Dnes pristupujem k liečbe svojich detí trochu inak. Za najdôležitejšie považujem diagnostiku. Chcem vedieť, koho máme za protivníka. Druhý krok je presvedčiť imunitný systém pomocou informatík o tom, že symbióza sa končí a bude nasledovať boj. A následne tretí krok je samotná postupná pomalá liečba pomocou MMS, KS, zapperov, plaziem a iných zbraní. Dnes som bol s dcérou na diagnostike a z troch strán A4 záťaží nám po štvrťroku zostalo len niekoľko motolíc a pár baktérií.
Pekný deň.


Radšej byť špirálou, ako kruhom.
Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“