Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Cina
Zasloužilý člen
Příspěvky: 241
Registrován: ned 30 led 2011 12:10
Bydliště: Kolín
Dal: 22 poděkování
Dostal: 213 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Cina »

Pro skatkas:
Asi děláš chybu,zřejmě jsi si neprostudovala dávkování.Maximum je 3 kapky a to 7x za den.Celkem 21kapek.
Už jsem to zde psal několikrát a nejenom já.Ještě jednou zde dávám odkaz kde je to názorně vysvětleno přímo
autorem Jimem Humblem.


Uživatelský avatar
Aquarius1
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1195
Registrován: ned 16 pro 2007 0:43
Bydliště: Planeta Země
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Aquarius1 »

skatkas píše:Pekny den, pred tydnem jsem zacala s uzivanim mms v kombinaci s hcl...nejprve 2:2 a nyni 5:5...kdyz jsem 5.den zvysila na 6:6, mela jsem nevolnosti, jako bych byla nemocna-zimnice atd...
Ta pachut je silena...davam si to jen do vody - sklenicka. Zachvili si dam dalsi davku a uz ted se mi z toho zveda zaludek...ale zvladnu to, verim, ze mi to pomuze...;-)
Hlavně prosím Tě nic nepřeháněj,když jsem začínal s MMS tak měl jsem tendenci vše uspěchat až mi bylo na nic.Stačí jen pochopit že vše jde i polehoučku stejně jako nemoc nepřichází najednou.Jak já říkám Nechat věci běžet. ;)


Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
skatkas
Nový člen
Příspěvky: 7
Registrován: úte 07 srp 2012 0:39

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od skatkas »

Zajimave...doporucila mi to pani Ing. Hana Blahova, ktera se touto problematikou take dost zabyva...popsala jsem ji problem a ona mi doporucila toto davkovani, ktere dava vsem, kteri maji stejny problem...Nevim tedy.
Achjo, jsem rada, ze stihnu to jedno davkovani. 7x za den je nemozne, nejsem doma...:(
Jsem zvedava, zda prijde Jim Humble za 10 let s poznatkem, ze je nejlepsi to pit treba neustale, kdyz se to tak casto meni. Samozrejme tomu rozumim, prichazeji se stale novymi a lepsimi poznatky, ale jak si ma byt tedy clovek jisty, ze to nyni uziva spravne?
Objednala jsem si knihu a studuju...
Ale i presto mam jiste obavy. Co kdyz to na nas nyni pusobi dobre, vyleci to nemoci, ale za 10 let budeme mit napr. jatra v haji? Toho se bojim nejvic...


Cina
Zasloužilý člen
Příspěvky: 241
Registrován: ned 30 led 2011 12:10
Bydliště: Kolín
Dal: 22 poděkování
Dostal: 213 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Cina »

Achjo, jsem rada, ze stihnu to jedno davkovani. 7x za den je nemozne, nejsem doma...

Nechápu to.Jde ti snad o tvé zdraví.Tak udělám vše a nebudu hledat výmluvy.
Lze 21kapek namíchat do petky 1.5l a rozdělit na 7 dílu a pít během dne.
Když se budeš zajímat tak se vše zde na foru dočteš. :bhead:
Nic není zadarmo :jump:


MIRKO
Zasloužilý člen
Příspěvky: 243
Registrován: čtv 17 bře 2011 10:27
Bydliště: Valašsko
Dal: 490 poděkování
Dostal: 228 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od MIRKO »

Je zajímavé, že lidé slepě důvěřují doktorům a poslouchají jejich rady, které jsou mnohdy vedené pouze zajmy dokrorského průmyslu, potažmo farma. firem.Ale když mají vzít osud za své zdraví do svých rukou, tak jsou v hrozné nejistotě...Já říkám, že je lepší být zdráv s malým rizikem...co bude za deset let, než s velkou jistotou se balastit s doktorama, kteří v tom nejlepším případě nemoc zakonzervují.Vše chce samozřejmě brát s mírou,poslouchat své tělo, a hlavně pracovat na svém zdraví po všech stránkách.MMS je mocná zbran, ale pokud člověk nezmění své životní návyky, postoj k životu, tak se nemoc stejně vrátí jako bumerang.Mne MMS a vůbec detoxikace ,, UVRHLA" v mém zdravotním stavu prozatím tak o dobrých 4-5 let zpět.A to netrpím žádnou běžnou chřipkou, ale RS,kde při léčbě doktorama je prognoza více než tragická...PS...když vzpomenu ty játra, tak mé krevní testy byly cca 15. let pořád rozhozené.A to rozhodně nebylo tím, že bych nějak přehnaně hřešil...Po MMS a vůbec detoxikaci vše v pohodě, a hreším podobně.Myslím, že problém je tady v těch případech hlavně v hlavě, i v mé rodině jsou lidé, kteří vídí mé posuny, ale raději budou sedět u doktora, než by vyskoušeli MMS...ale kdo chce kam, pomozme mu tam. :bhead: ..... :bye:


Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Palo »

skatkas píše:Zajimave...doporucila mi to pani Ing. Hana Blahova...
Hanka ví, kolik kapek je vhodné užívat a jak často, v závislosti na naměřeném problému. 3 kapky 7x denně, pokud to ona nedoporučí, tak je to nesmysl takto užívat. Poskytuje své návody a ví proč tam píše to, co tam píše. Pokud jedinec bude postupovat jinak, hrozí, že další měření - budou vyhozené peníze.
S přípravou celé dávky na den má také zkušenosti a došla k závěru, že je to nesmysl.
Hanka je člověk, který má hromadu klientů a vyzkoušela více způsobů (u svých klientů) než kdokoliv z nás (včetně mě). Díky diagnostice vidí výsledky a je schopna říci, co má smysl užívat, jak postupovat s určitým naměřeným problémem a co nebude efektivní. V tomto ani Humble na ni nemá, nemluvě o tom, že to tady u nás v republice funguje úplně jinak než tam, kde se Humble pohybuje.

Jinej kraj, jiný pajšly a nemoce - dělejte si co chcete, ale pak nenadávejte.


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
skatkas
Nový člen
Příspěvky: 7
Registrován: úte 07 srp 2012 0:39

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od skatkas »

Nechápu to.Jde ti snad o tvé zdraví.Tak udělám vše a nebudu hledat výmluvy.
Lze 21kapek namíchat do petky 1.5l a rozdělit na 7 dílu a pít během dne.
Když se budeš zajímat tak se vše zde na foru dočteš. :bhead:
Nic není zadarmo :jump:[/quote]



Tahle rada je presne ta, kterou pani Blahova nedoporucuje, protoze zjistila, ze nefunguje...jsme tedy zase u otazky, cemu verit a podle ceho se ridit...
A jeste bych rada dodala, ze jsem si toho tady procitala celkem dost a prave tato diskuze me dovedla k pochybnostem... ;)


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Slavek Krepelka »

skatkas píše: Tahle rada je presne ta, kterou pani Blahova nedoporucuje ...
Nazdar Katko. Já jsem svého času tahal do práce kapátkový lahvičky s MMS a s citrónovou a mixoval jsem v práci. Dělal jsem za podmínek, kdy jsem mohl využít akorát času před šichtou, tři přestávky a samozřejmě hned po šichtě, než jsem mazal dom. To je pět dávek během 8.5 hodin. Ono spousta věcí nějak jde, když člověk moc chce. Pokud člověk dělá v úřadě, je to většinou i snazší.

Co se týče doporučení J. Humbla a nedoporučení p. Bláhové, myslím, že to bude záležet i na tom, jak se podaří těsnit lahev s připraveným roztokem. Je však na snadě, že ClO2 bude vyrpchávat do vzduchu v lahvi čím dál tím víc se snižováním hladiny roztoku v lahvi a obsah ClO2 v roztoku se bude dost podstatně během dne snižovat, jak je tekutina z lahve postupně odebírána. Bylo by to dost veliký počítání s tím, kolik se musí do lahve namíchat a po jakých množstvích ve skutečnosti obsah láhve pít, aby byla celková dávka skutečně rozdělena na stejné díly při zachování stanovené dílčí dávky. Jde o nelineární matiku. Je nesporné, že návod podle p. J. Humbla je velice nepřesný, protože s únikem ClO2 z tekutiny v lahvi nepočítá a únik ClO2 může být nejen dle mých zkušeností relativně velmi rychlý.

S laskavým pozdravem, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Uživatelský avatar
Batles
Zasloužilý člen
Příspěvky: 682
Registrován: ned 14 pro 2008 22:59
Bydliště: poblíž města Tišnov
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Batles »

Ahoj všem, dost dobrý, akorát ten zvuk nic moc....

dotazyMMS
Jim Humble, Andreas Kalcker a Leo Koehof.
Kvalita nic moc, ale možná vám to pomůže v některých otázkách ohledně používání MMS. více

Batles :D


klara_w
Nový člen
Příspěvky: 4
Registrován: pát 10 srp 2012 20:13

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od klara_w »

Ahoj lidi, potřebovala bych poradit...
Už je to přes 3 týdny, co jsem začala brát MMS. Začínala jsem velmi zvolna, jelikož jsem se bála co to se mnou udělá, takže opravdu první den jen 2 kapky. Na 21-24 kapek jsem se dostala až poslední cca týden a řekla jsem si, že to MMS budu brát 24 kapek po 3 týdny, Beru MMS protože mě celý život trápí alergie a ekzémy. Když jsem byla malá, doktoři do mě pořád cpali nějaké antibiotika a kortikoidy na ekzémy, takže si myslím, že moje tělo dostalo docela zabrat :( V dospělosti už mě ekzémy netrápily, ale jednou jsem se dozvěděla o derivačních koupelích a hned jsem to vyzkoušela- bohužel očista šla přes kůži dost drasticky - měla jsem hrozné akné, které jsem nikdy neměla hlavně v obličeji a dost mi to zasáhlo psychiku a začala jsem se schovávat...když se po nějaké době vše jen zhoršovalo, nevydržela jsem a utla to. Od té doby vím, že mám co čistit, že je toho ve mě asi ještě z mládí hodně. Od nedávna mám nového přítele, bohužel mám na jeho PH kůže alergii - projevuje se to vyrážkou. Rozhodla jsem se tedy vyzkoušet MMS o kterém vím už asi tři roky....a je to tady znova...vyrážku, kterou jsem měla opravdu jen zlehka (podle mě z alergie na přítele) se rozjela v brutální suché praskájící fleky po celém těle. Především na rukou, břichu, bocích, a teď už i krku, svědí mě hrozně oči, mám popraskanou celou pusu - kouty a pod rtem...bojím se toho, kdy to dojde ještě více do obličeje :( Psychicky to fakt člověku nepřidává, hlavně když nevím, jak dlouho čištění bude trvat..budu to mít měsíc nebo rok? Můj strejda bral taky MMS a ten mi doporučil dát si teď pauzu a čistit ledviny a játra čajema a pak zase začít. Fakt se mi to den ode dne zhoršuje a začíná to dost bolet. Večer se můžu uškrábat (nevím o tom, protože spím) a na některých místech to mám až do krve... Nikde jsem neviděla, že by se tohle někomu dělo, ale každý to má asi jinak.... Jediné co jsem se někde dočetla, že MMS na ekzém a alergie nepomůže úplně, ale je na to dobré ještě brát MMS2. Dělám teď i koupele v 50 kapkách MMS, ale nezlepšuje se to, akorát podporuje svědění. Poraďte mi, co byste dělali....díky moc!!!
Přikládám fotku svojí "krásné" ruky.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Cina
Zasloužilý člen
Příspěvky: 241
Registrován: ned 30 led 2011 12:10
Bydliště: Kolín
Dal: 22 poděkování
Dostal: 213 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Cina »

skatkas píše:Nechápu to.Jde ti snad o tvé zdraví.Tak udělám vše a nebudu hledat výmluvy.
Lze 21kapek namíchat do petky 1.5l a rozdělit na 7 dílu a pít během dne.
Když se budeš zajímat tak se vše zde na foru dočteš. :bhead:
Nic není zadarmo :jump:



Tahle rada je presne ta, kterou pani Blahova nedoporucuje, protoze zjistila, ze nefunguje...jsme tedy zase u otazky, cemu verit a podle ceho se ridit...
A jeste bych rada dodala, ze jsem si toho tady procitala celkem dost a prave tato diskuze me dovedla k pochybnostem... ;)[/quote]

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
http://zbozi.back-shop.cz/lahvicky-s-ka ... bjem-20-ml
Lze zakoupit v lékárně dvě lékovky s kapátkem a míchat si to přímo v práci do skleničky,kterou si vytřu papírovým ubrouskem.3+3kapky maximum. 7 x za den.Nebo petku od mléka uvnitř černou folii nebo termosku a namíchat si celodenní dávku.Nebo kombinovat do práce třeba 4 dávky a doma si namíchat 3 dávky.První dávka má být po prvním jídle asi po půl hodině.Potom klidně po hodině. :D


Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Palo »

klara_w píše:Poraďte mi, co byste dělali....díky moc!!!
Na MMS bych na chvíli zapomněl a zkusil bych antihelmintika. Projdi si články zde ve Zdraví > Nejen Ing. Bláhová, zejména ty, týkající se alergií.
Asi by nebylo by špatný si udělat jaterku...: http://www.zdravi-az.cz/Dalsi_druhy_ocisty00.php


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Cina
Zasloužilý člen
Příspěvky: 241
Registrován: ned 30 led 2011 12:10
Bydliště: Kolín
Dal: 22 poděkování
Dostal: 213 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Cina »

Palo píše:
klara_w píše:Poraďte mi, co byste dělali....díky moc!!!
Na MMS bych na chvíli zapomněl a zkusil bych antihelmintika. Projdi si články zde ve Zdraví > Nejen Ing. Bláhová, zejména ty, týkající se alergií.
Asi by nebylo by špatný si udělat jaterku...: http://www.zdravi-az.cz/Dalsi_druhy_ocisty00.php

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A ještě bych dodal.UPRAVIT ŽIVOTOSPRÁVU!!!Žádné uzeniny a co nejvíce syrové zeleniny,když tak co nejméně tepelně upravené.Také očistu ledvin.MMS není nikdy ku škodě,ale málokdo změní stravovací návyky,které jsou pravou příčinou zdravotních problému.Strava je příčinou všech nemocí :bhead:
:D :D :D


Cina
Zasloužilý člen
Příspěvky: 241
Registrován: ned 30 led 2011 12:10
Bydliště: Kolín
Dal: 22 poděkování
Dostal: 213 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Cina »

klara_w píše:Ahoj lidi, potřebovala bych poradit...
Už je to přes 3 týdny, co jsem začala brát MMS. Začínala jsem velmi zvolna, jelikož jsem se bála co to se mnou udělá, takže opravdu první den jen 2 kapky. Na 21-24 kapek jsem se dostala až poslední cca týden a řekla jsem si, že to MMS budu brát 24 kapek po 3 týdny, Beru MMS protože mě celý život trápí alergie a ekzémy. Když jsem byla malá, doktoři do mě pořád cpali nějaké antibiotika a kortikoidy na ekzémy, takže si myslím, že moje tělo dostalo docela zabrat :( V dospělosti už mě ekzémy netrápily, ale jednou jsem se dozvěděla o derivačních koupelích a hned jsem to vyzkoušela- bohužel očista šla přes kůži dost drasticky - měla jsem hrozné akné, které jsem nikdy neměla hlavně v obličeji a dost mi to zasáhlo psychiku a začala jsem se schovávat...když se po nějaké době vše jen zhoršovalo, nevydržela jsem a utla to. Od té doby vím, že mám co čistit, že je toho ve mě asi ještě z mládí hodně. Od nedávna mám nového přítele, bohužel mám na jeho PH kůže alergii - projevuje se to vyrážkou. Rozhodla jsem se tedy vyzkoušet MMS o kterém vím už asi tři roky....a je to tady znova...vyrážku, kterou jsem měla opravdu jen zlehka (podle mě z alergie na přítele) se rozjela v brutální suché praskájící fleky po celém těle. Především na rukou, břichu, bocích, a teď už i krku, svědí mě hrozně oči, mám popraskanou celou pusu - kouty a pod rtem...bojím se toho, kdy to dojde ještě více do obličeje :( Psychicky to fakt člověku nepřidává, hlavně když nevím, jak dlouho čištění bude trvat..budu to mít měsíc nebo rok? Můj strejda bral taky MMS a ten mi doporučil dát si teď pauzu a čistit ledviny a játra čajema a pak zase začít. Fakt se mi to den ode dne zhoršuje a začíná to dost bolet. Večer se můžu uškrábat (nevím o tom, protože spím) a na některých místech to mám až do krve... Nikde jsem neviděla, že by se tohle někomu dělo, ale každý to má asi jinak.... Jediné co jsem se někde dočetla, že MMS na ekzém a alergie nepomůže úplně, ale je na to dobré ještě brát MMS2. Dělám teď i koupele v 50 kapkách MMS, ale nezlepšuje se to, akorát podporuje svědění. Poraďte mi, co byste dělali....díky moc!!!
Přikládám fotku svojí "krásné" ruky.
------------------------------------------------------

Kdysi jsem měl něco podobného,hlavně když jsem se vykoupal.Když jsem se stal vegetariánem dnes spíš veganem,tak je po problému a veškeré jiné problémy také zmizely.
Více se také dočteš zde: http://www.zdravi-az.cz/Potraviny_jako_ ... eky_00.php


klara_w
Nový člen
Příspěvky: 4
Registrován: pát 10 srp 2012 20:13

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od klara_w »

Díky za rady...jinak já jsem vegetarián už asi 6 let a snažím se fakt jíst zdravě...samozřejmě jsou chvíle, kdy se pustím do nějakých sladkostí a sladkého pečiva a tak, ale to se vždycky projeví na kůži negativně, takže se snažím si škodit co nejméně a držet chutě na uzdě. Zkusím teda MMS vysadit a udělat příští týden očistu střev (tu dělám tak 2 x do roka), jater a pak ledvin. Jaterní očistu s olejem jsem už jednou dělala, ale nemám pocit, že by ze mě něco vyšlo...Proto se vždycky divím, když nejím maso, snažím se jíst zdravě..proč při derivačních koupelích i MMS mám takovou šílenou reakci a očista neprobíhá více pozvolna?? já bych to i vydržela, kdybych věděla, že to třeba za měsíc skončí, ale nechci chodit s rozpraskanou kůži třeba dva roky :(...


Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“