Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%
 
Celkem hlasů: 552

Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Palo »

No, plasmodia v "pitné" vodě, to je novinka... Převaření vody by to ale mělo řešit celkem dobře, nebo přikápnout akt. MMS/VMS... Chlorování vody se sice provádí, ale plasmodia jsou přeci jen poněkud odolnější... Navíc by mě zajímalo, jak celý proces chlorování vody funguje, jestli třeba někdy nedojde "chlorovací šťáva" ve vodárně, pak voda chlorovaná není a máme tu "epidemii chřipky". Hlavně, že se to chytne vzduchem, že jo?!?

Jak jsi Crafte povídal o těch plasmodiích na špuntech do uší, tak mě napadlo, že ušním mazem tělo může ty plasmodia vylučovat. Jinak mě nenapadá jiné logické vysvětlení...

Často piju vodu přímo z kohouta jen s pár kapkami HCl... Takže odteď už jen převařená voda - v mém případě. Ale sleduju změny k lepšímu a následně k horšímu... Co jsem byl na diagnostice, tak jsou furt na stejném místě, jen semtam přeskakují z orgánu na orgán... Mám je zejména v žaludku, což by mohlo odpovídat plasmodiím ve vodě, když jsem už v tom Brně, že jo ;)


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Uživatelský avatar
Bardioc
Starší člen
Příspěvky: 134
Registrován: sob 11 dub 2009 16:21
Dal: 19 poděkování
Dostal: 74 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Bardioc »

Palo píše:Takže odteď už jen převařená voda - v mém případě. Ale sleduju změny k lepšímu a následně k horšímu...
Ahoj Palo, pít jenom převařenou vodu, to bych nedělal. Je to mrtvá kapalina s rozpadlou clusterovou strukturou. Raději si kup osmotický filtr, tím neprojde v podstatě nic jiného než molekuly H2O. Neprojdou jím ani minerály, natož plasmodia, nebo jiné brebery. A navíc jí zůstává správná struktura.


Žádná budoucnost nenapraví, co zmeškáš v přítomnosti. A. Schweitzer.
lena

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od lena »

doubleingram píše:
Co voda, udelala jsi ty homeo? Pomahaj?

Ahoj doubleingram

zatim zadny hmatatelny vysledek co se tyce homeopatie k vode.

Ale uvidim jestli neco budu citit, je to prilis kratka doba neco konkretniho napsat.


Gaia
Zasloužilý člen
Příspěvky: 220
Registrován: pát 28 říj 2011 7:21
Bydliště: Praha
Dal: 244 poděkování
Dostal: 57 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Gaia »

Ahojte, mám kontakt na člověka (v Praze), přes kterého je možné objednat homeopatika, které neseženete v Česku a museli byste je objednávat z homeo lékáren ze zahraniční. třeba malarii co(complet), china arzenicosum,
Zájemcům pošlu kontakt zprávou.
Ještě jeden typ na info léčbě...
http://www.vilcakul.estranky.cz/clanky/tkanove-soli/


Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Palo »

Bardioc píše:Ahoj Palo, pít jenom převařenou vodu, to bych nedělal. Je to mrtvá kapalina s rozpadlou clusterovou strukturou...
No a zmražením by se to dalo zase dokupy, ne?


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Uživatelský avatar
Bardioc
Starší člen
Příspěvky: 134
Registrován: sob 11 dub 2009 16:21
Dal: 19 poděkování
Dostal: 74 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Bardioc »

To máš pravdu, ale proč dělat věci složitějšími, než musíme. Filtrace je jednodušší, se zmražováním je zbytečná práce. Po převaření voda obsahuje všechno to, co jsi převařením zabil. A ty případné mrtvoly do sebe opravdu lít nemusím. Filtr to všechno vyřeší v jednom kroku.


Žádná budoucnost nenapraví, co zmeškáš v přítomnosti. A. Schweitzer.
Jayo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 224
Registrován: sob 31 říj 2009 23:02
Bydliště: Bratislava
Dal: 4 poděkování
Dostal: 95 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Jayo »

Craft píše:Moje drahá polovička díky tomu, že má IS jako z oceli tak až na EBV nic, co by stálo za řeč. Je až s podivem, jak se jí velcí parazité vyhýbají. A to nikdy žádné antihelmitika neužívala. Dokonce i ty plasmodie se ji vyhnuli obloukem, zatímco se mnou pěkně zamávali. To je to co tvrdím stále, dokonale fungující IS a 100% funkční orgány jsou základem všeho zdraví.
Ja byt na tvojom mieste, tak skumam hlavne tvoju priatelku, z coho cerpa tak silny imunitny system. Podla mna za tym nebude nic fyzickej povahy. :-) Ale nejaky dovod to urcite bude mat a to je dolezite. V tej pricine, ktora je ukryta v nej, je liek na vsetky choroby a parazity, takze si myslim, ze to stoji za vyskum. :-)

Osobne zacinam nadobudat pocit, ze je to o energetickych parazitoch, zivotnom poli, a dychani. Dychanie je dosledok psychiky a emocii, a celej mapy emocnych zalezitosti, ktorymi si clovek presiel v minulosti. Tie nezvladnute vytvaraju bloky, ktore narusuju dychanie a to postupne narusi zivotne pole, do ktoreho zacnu prenikat energeticke bytosti. Tie odcerpavaju energiu, vytvaraju vhodne podmienky pre parazity a choroby, cize pritahuju si fyzicke parazity. Tie potom dalej pracuju na devastacii tela, ktore potom stazuju dychanie, cim nadalej oslabuju zivotne pole. Fyzicki paraziti su teda len dosledok energetickych. Ich inteligencia a presibanost bude podla mna hlavne dosledok inteligencie a presibanosti energetickyh. Nedivil by som sa, keby spolu komunikovali, presnejsie, tie energeticke s nimi, viacmenej ich ovladajuc, ako svojich pomocnikov. Cim viac je narusene zivotne pole, tym viac moze energeticky parazit nacerpavat energie, a ziskavat vacsiu moc. Jeho ukolom je co najviac zosilniet, predcim hostitel zomrie, potom opustit telo a snazit sa najst dalsieho hostitela.
Je to len moja hypoteza na zaklade vnutornych pocitov a mudrosti mojho ducha. Dokazy nemam.
V kazdom pripade viem, ze IS je len dosledok, clovek ako z ocele ho nema len tak pre nic za nic. Myslim si, ze silny IS je dosledok hlavne silneho zivotneho pola a dychania, co je z vacsej casti praca psychiky a emocii, kedze dychanie je od toho priamo zavisle.
Ako priklad sluzi spanok... pocas spanku sa nachvilu rozpustia bloky, a clovek dycha spravne... vtedy sa vlastne vyspi a zregeneri, energeticki paraziti daju nachvilu pokoj a stratia vplyv. Ak by takto vedel dychat aj pocas dna, tak si ponecha na 16 bdelych hodin nadalej tento energeticky stit, a jeho zivotne pole sa neoslabi. Vacsina ludi si kratko po zobudeni hned narusi zivotne pole, blbymi myslienkami, stresom... proste hned zacne riesit, hned spustia program v mozgu, ktory z nich robi len otrokov vlastnej mysle, a dychanie ide uz par minut po zobudeni do kelu.
Tieto veci su moj predmet studia, v nich vidim zmysel. Chemia a umele pristroje, to su len bokovka, barlicka.


bobosokol
Nový člen
Příspěvky: 15
Registrován: ned 06 kvě 2012 13:03
Bydliště: Praha
Dal: 5 poděkování
Dostal: 5 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od bobosokol »

Je hezké číst,co píšeš,milý Jayo,také jsem si na začátku objevování duchovního světa myslela,že jde o myšlenky.Čím jsem však starší,začínám chápat i tu souvislost se životním životem:)-tedy s tělesnem.Nejde o nic jiného,než spojit svět duchovní se světem hmotným-nelétat s hlavou v oblacích,ale zůstat nohama na zemi a hlavou v oblacích.Vím,zní to příliš jednoduše,ale je třeba vynaložit neskutečné úsilí,aby se mi podařilo zůstat nohama na zemi a zvednout hlavu k oblakům.Myslet pozitivně je úžasná věc,ale je to lež-když mě kdokoliv naštve-činem,blbostí,zákeřností...,jsem dnes tak dobrá,že si řeknu,jaký důvod má?prolétne mi hlavou odpověď a vím,že ta osoba,co něco nedobrého způsobila,to dělá buď proto,že to jinak neumí nebo proto,že si to s sebou přinesl z rodiny.Rozhodně to však neomluvím-a je nesmysl si myslet,že myslet pozitivně znamená být za každou cenu klidný-také zvýším hlas,také řeknu svůj názor a také umím prásknout dveřma:).Už jsem totiž pochopila,že dát najevo,že dotyčného chápu,znamená pro něj jen to,že svůj výlev může bezohledně zopakovat kdykoliv jinde nebo znovu na mě.To jsou ty otevřené brány pro jedovaté myšlenky-otravují ze vnitř.Akdyž strádá mysl,pak-po nějaké době-začne selhávat tělo.Je dokonalá obrana,když máš chuť dát někomu za uši:)-někdo počítá do deseti,já si jedu otče náš...pomáhá to.To ,že budeme věřit jen na dobro,nevymítí zlo.Je to jako myslet si,že když problém nebudu řešit,zmizí.....

Měli bychom si uvědomit,jak žijeme:)-kolik je času na opravdový odpočinek?Kdo z nás má možnost se někam uchýlit,do samoty a meditovat,věřit,snít či se modlit..Nejde to ani v posteli-osobně vidím postel a spím:)-kolikrát nestihnu ani doříct otčenáš:( nebo jen zrekapitulovat uběhlý den..Pak není těžké pro různé mikroorganismy ani organismy se nám dostat pod kůži:)...Máš ale stejný názor jako já-všechny nemoce mají původ v hlavě.A pochopila jsem,že dědičnost není jen o genech a dispozicích-je to taky o předávání si těch malých organizmů,kterým říkáme paraziti:)....


Bobo
doubleingram
Stálý člen
Příspěvky: 49
Registrován: pon 14 kvě 2012 13:33
Bydliště: Praha
Dal: 7 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od doubleingram »

Budu brat dalsi pasty Ivermectinu, kdo chce, dejte vedet, opet cena 160 ks, po Praze predani zdarma, jinak poslu, cca 60Kc za dopravu.


Co dáš, to dostaneš, vždycky je to něco za něco.
andrejkac
Nový člen
Příspěvky: 7
Registrován: sob 09 čer 2012 19:36

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od andrejkac »

Dobrý den,

mám takový problém a ráda bych se s Vámi poradila. Mám za sebou kůru, kdy jsem brala 6 týdnů po sobě vždy jednou týdně 2 tablety albendazolu a 2 tablety praziquantelu. Jenže od té doby se mi opozdila už asi skoro měsíc menstruace a gynekolog mi dokonce řekl, že se nějak nechystá, že sliznice je slabá a už mi tam chtěl píchat nějaké hormony a dávat nějaké tablety hormonů. Já jsem odmítla. Chtěla jsem se zeptat, co si o tom myslíte? Myslíte si, že to s tím může mít přímou souvislost? A myslíte, že by se to mělo srovnat?

A milé dámy, máte některá podobnou zkušenost? co byste udělaly v mém případě vy? Nechaly si dát hormony, či např. zkusily nějakou terapii dle EAV?

Předem děkuji za všechny odpovědi.


MIRKO
Zasloužilý člen
Příspěvky: 243
Registrován: čtv 17 bře 2011 10:27
Bydliště: Valašsko
Dal: 490 poděkování
Dostal: 228 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od MIRKO »

Ahoj.Pokud do toho můžu kecat jakožto samec...rozhodně bych prozatím počkal, ono se to určitě srovná.Souvislost tam klidně může být, ale tělo samo určitě ví co dělá.Umělé hormony by zřejmě napáchaly víc škody než užitku.M.


Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
lena

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od lena »

andrejkac píše:Dobrý den,

A milé dámy, máte některá podobnou zkušenost? co byste udělaly v mém případě vy? Nechaly si dát hormony, či např. zkusily nějakou terapii dle EAV?

Předem děkuji za všechny odpovědi.

Ja bych udelala terapii dle EAV,

nema to chybu, zalezi u koho to nechas udelat.


Ten problem mas urcite jiz delsi dobu, jenom se to ukazalo ted po brani antihelmitik rychleji, coz neni na skodu.


bobosokol
Nový člen
Příspěvky: 15
Registrován: ned 06 kvě 2012 13:03
Bydliště: Praha
Dal: 5 poděkování
Dostal: 5 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od bobosokol »

Milá Andrejkoc-udělala sis kůru na odč.,je víc než možné,že to stále pracuje a tělo to dělá na úkor čištění po měsíci:)-já osobně bych ještě počkala-3 týdny,pak bych nastrouhala zázvor,jedno jablko,trochu medu,zakapat citronem-množství do dva-dva a půl deci-a sníst.Druhý den začneš špinit další den-trochu víc a pak se to rozjede.Je to má vl.zkušenost,jinak v těhotenství zázvor nesmíš-jen min.mn.-lízátko,trochu limo,pokud je ti ráno zle.zázvor zabíjí plod-je též používán proti parazitům-při jedení suši,tudíž ti ty potvory nebude živit-a můžeš ho pořád,i jako čajik:).je velice zdravý:)-na vyvolání menstr.prý bývá používáno DVACET PĚT kávových-nebo čajových?!-lžiček.A můžeš to i namixovat.pa


Bobo
Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Palo »

Craft píše:Jinak jsme proměřovali i vzorky pitné vodovodní vody v Brně a Ostravě a mají na chlup stejné zátěže. Jedná se pouze o studenou vodu, teplá je kupodivu ok. Špatná zpráva je to, že ty plasmodie jsou už i v té vodě, snad se to ale zanedlouho z té vody dostane pryč.
No Crafte, já ještě uvažoval o jedné věci... Měří se vlastně informace... Když se dávají vzorky do Salvie, ať už je to vzorek breberky nebo nějaké Joalis informatikum, tak Salvia řekne jestli se shoduje (tedy jestli je breberka přítomná) nebo pomůže (tedy pokud informatikum zabere). Celkem sranda je to, že když se to shoduje či pomůže, tak to znamená, že vzorek vlastně "jen" souhlasí. Zajímalo by mě, jak se dá zjistit, jestli ta voda je v tomto případě vzorek nebo informatikum - můžeš mi to trochu objasnit, jak se tedy přišlo na to, že voda, med či ty špunty do uší jsou vzorkem, nikoliv informatikem?

Logicky mi z tohoto tedy vychází, že například ten med může být informatikum, nemusí nutně obsahovat tu malárii... Med, jak známo "zastavuje" - zhutňuje stolici, což dělá například i ten hřebíček, který se z části také dá považovat za antimalarikum...

Že by třeba i ten maz byl produktem organizmu, jakožto informatikum? Třeba by pomohlo si ho mazat do pusy jako homeopatikum :lol:


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Uživatelský avatar
Craft
Zasloužilý člen
Příspěvky: 475
Registrován: sob 25 srp 2007 21:27
Bydliště: Severní Morava
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Craft »

Palo:
Ok, tak to trochu rozepíšu, ať v tom není hokej.

Informatikum = skládá se z nosiče informace (voda, líh a jiné) a samozřejmě informace. Ta informace je v podstatně pouze frekvence, nebo spektrum frekvencí. Účelem informatika je narušit přirozené frekvence mikroorganismu, buď otočením do protifáze, jak to dělá většina biorezonančních přístrojů a tím původní frekvence mikroorganismu vyrušit, čímž přestává existovat, nebo se použijí takové, které mají účel spíše destruktivní. Pak jsou informatika, které nic nelikvidují, ale mají za úkol zase pomocí frekvencí nakopnout organismus nebo jednotlivé orgány, aby vše zase fungovalo jak má. Je to obdobné, jako když máš rozhašený takt motoru (pouze nepravidelné zážehy) a ty jej vyladíš tak, aby jel v jeho největším možném výkonu a nikde nic nevynechávalo.

Vzorky = jedná se opět o nějaké frekvenční spektra, které jsou uloženy v databázích biorezonančních přístrojů a každý tento vzorek by měl být přesnou frekvenční kopií původního mikroorganismu.

Pokud pomocí takového přístroje něco vyměříš, jedná se vždy pouze o procentuální shodu s původním frekvenčním vzorkem (etalonem) v elektronické databázi, nebo v podobě fyzické ampule. Tato procentuální shoda je buď prezentována přímo v číselných hodnotách, nebo v případě Salvie dle max. výchylky ručičky na budíku. Některé mikroorganismy, ale nejdou snadno vyměřit, protože se "maskují". Tady se to dá provádět zase tak, že se vyzkouší aplikovat eliminační frekvence na mikroorganismus, o kterém se předpokládá, že by se mohl za potížemi skrývat, a pokud se vytvoří hromada vzniklého toxinu z mikroorganismu v měřeném organismu (těle), který tam byl předtím neměřitelný, znamená to, že tam ten hledaný organismus opravdu byl. Pokud se nic nevytvoří, tak tam nebyl. Musí být samozřejmě ty frekvence ověřeny, aby nevyvolávali mylný dojem, že tam ten mikroorganismus díky nepřítomnosti vzniklého toxinu po jeho destrukci není. To je důležitá podmínka.

U těch špuntů do uší jsi to špatně pochopil. Právě, že ty špunty do uší byly prvotním zdrojem nákazy, protože pokud se rozbalil nový nepoužitý pár, měl to tam taky.


Odpovědět

Zpět na „Zdraví“