Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Zajímavý článek. Dopcela mně krká, že se lidi nechali už dnes natolik zblbnout, že se pod ty věci nepodepíšou, protože prý je to nějak neetické, či co, uveřenit své zdravotní informace atd. že prý by toho mohl někdo nějak zneužít. Nesmysl. Nesmysl. Není se za co stydět. Já naopak to vidím tak, že: "Do prdele se vším tajnůstkářstvím". Nejen své jméno, ale i jména ústavů a ošetřujících lékařů atd. To tajnůstkářství slouži akorát establišmentu. Pro nás je to úplně na draka. Více méně by to chtělo informativní lidovou vzpouru.Velice brzy by se projevilo, ke kterýmu felčarovi, a tím nemíním jen ty požehnané doktorským titulem, jít a kterým se zatraceně vyhnout. Ono by je to probralo.
Že jsem ve správným vlákně, Craftovi jsem se myslím včera na vlákně Vitamín C zmínil o celkem jistotě, že se mi (snad kolem mého poledne) něco hejbalo buďto ve žlučníku, nebo někde těsně kolem. Večer se to zase poněkud rozdovádělo, ale spíš jako dost tlak, než hejbání. Vrazil jsem pod pravé dolní žebro prsty a nahmatal docela slušnou bouli,tak dva cenťáky, která pro mne byla novinkou. Ne tedy, že bych se furt moc prošahával. Chvíli jsem to masíroval a snažil nějak rozehnat a nic, byla tam. Teď jsem tam tedy začal pátrat rukou znova nic tam není, nic tam netlačí a nehejbe se. Nutno pro rekord podotknout, že jak mi bylo včera šoufl asi po předvčerejší spoustě brambor a bramborový vodě, nenechal jsem se odradit a i když v poněkud menším množství, dal jsem si včera opáčko. S tím jak jsem psal Craftovi,že jsem včera doprasil HCl IV do ruky to začíná vypadat, že ty brambory se mnou nějak "cloumaj". Takže si seženu odšťávovač a hurá na brambory. Ručně se s tím dělat by asi bylo psychologicky pro mne lepší, ale Ještě to taky připodoženu liposomatickým Céčkem. Taky mi víc "leze" a škube pár posledních dnů v nohou, ale neshledávám to překvapivým, stejně jako neshledávám překvapivým, že jsem nenašel jedinou zmínku o tom, že by někdo po bramborová šťávě našel nějaké parasity. Jednak najde jen ten kdo hledá a stejně to vypadá, že to pracuje relativně pomalu a tělo ty mrchy stačí ztrávit vnitřně. Pomalu je to podleptává právě tím, jakým způsobem minimálně solanin, ale si i jiné glykoalkaloidy v bramborách fungují. S tím se budou dostavovat i snad mírné herxky, kterých si člověk se spoustou bolestí a potíži nevšimne jako něčeho vyjímečného.
Navíc se v Japonských případech z očividně dopisů lidí, kteří se těma bramborama vyblízali, okamžitě objevio, že glykoakaloidy obsažené v bramborách seberou při správném použití nejen parasity, plísně a bakterie, ale i viry, viz žloutenka C. Může to celé vypadat jako pitomost, ale jak říkají klasikové: "Pod lampou je největší tma".
Tohle se asi bude týkat i terpentýnu. Sice jsem ho zkoušel, ale podle dávkování nějaké Dr. Daniels a to může a podle mne je pitomost stěží na hranici účinnosti. Podívám-li se na Jaya, jak drasticky dávkuje (v očích medicíny) antihelmetika, vše se mi jeví i s tím terpentýnem dnes jinak a vypadá to, že ta jistá Dr. Daniels si z toho udělala skvělou živnost tím, že velice poddávkovala své doporučení, alespoň pro mnoho breberek, jenom aby si držela dýl klientelu, kterou nemilosrdně stahuje za živa z kůže. Jak moc? U$750 na hodinu po telefonu za konzultaci nemluvě o telefonním účtu, ten je extra. Nadává ta bestie na nenasytnost ortodoxní medicíny a sama je stejnej lidskej odpad. Pavelv mi totiž přihodil něco o chlapíkovi, kterej si tím terpentýnem odložil smrt na rakovinu o patnáct let, akorát že to do sebe cpal po snad půl deci denně a že prej voněl jak rozšlápnutej tesařík. Vzhledem k tomu, že jsem ještě neviděl borovici s nádorem, nebo dřevem prolezlým červy, včetně tesaříka, jako jsem viděl smrky a jedle, hodně mi to připomíná ty brambory, viz nové vlákno Solanin a Brambory. http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=3038. To ještě ani nemluvě o tom, co by udělal mišung terpentýnů z borovice a jedle.Ta jedle totiž jaksi dost vyjímečně brání hnilobě a plísním.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
S tou bramborovou ščávou jsi mě Slávku dostal, je to fakt zajímavá věc... Už tu před nějakou dobou zmiňoval Šaňo, že na pálení žáhy doporučuje syrovou bramboru... Sice už nějakou dobu zvažuju zakoupení šnekového odsťavňovače, hned jak budou nějaký ty děngy navíc, ale asi to trochu urychlím...Slavek Krepelka píše:...že jak mi bylo včera šoufl asi po předvčerejší spoustě brambor a bramborový vodě, nenechal jsem se odradit a i když v poněkud menším množství, dal jsem si včera opáčko.
Chlemcání těchto "výčurků" je nejen chutné, ale i velmi pohodlné, jelikož není nutné kousání, což je pro mě velice lákavé - mé zuby jsou sice dobré, ale velmi líné Prostě jen "vypít a jít" :-D no a nebylo by na škodu přilejt trochu chlorovodice, ať se všechno urychlí
Ale nevím, jestli ze začátku nezvolím ruční, jestli na to fakt budu mít náladu furt chlemcat enem ščávy (teď mám na ně chuť jak pes na prase ).
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Nazdar Palo, já už ho hledám, taky manuální. Jsem sice línej mlátit brambory lopatou přes útěrku, to se mi zase tedy denně nechce. Zatočit klikou to už jó. Tak línej zas nejsem a ono to vlastnoruční má něco do sebe. Akorát jsem se chtěl sebrat a jít do Wall Martu, anžto asi jeden takový maj. Takže až se vypořádám tady Jsem zvědavej, s čím a jestli se vytáhne Pipina na bramborovým vlákně. Čumím jak vrána, že se tak rychle nějaká husa postřelená ozvala. Je to dobré znamení a broků je víc než na jeden hon. Ahoj, Slávek.Palo píše: S tou bramborovou ščávou jsi mě Slávku dostal, je to fakt zajímavá věc...
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- jani
- Zasloužilý člen
- Dal: 325 poděkování
- Dostal: 251 poděkování
Palo, já mám mimo jiné i tento a docela spokojenost, je spíš teda na listy, z ovo zelu dělá spíš přesnídávky, existuje i jeho ruční varianta.Palo píše:S tou bramborovou ščávou jsi mě Slávku dostal, je to fakt zajímavá věc... Už tu před nějakou dobou zmiňoval Šaňo, že na pálení žáhy doporučuje syrovou bramboru... Sice už nějakou dobu zvažuju zakoupení šnekového odsťavňovače, hned jak budou nějaký ty děngy navíc, ale asi to trochu urychlím...Slavek Krepelka píše:...že jak mi bylo včera šoufl asi po předvčerejší spoustě brambor a bramborový vodě, nenechal jsem se odradit a i když v poněkud menším množství, dal jsem si včera opáčko.
Chlemcání těchto "výčurků" je nejen chutné, ale i velmi pohodlné, jelikož není nutné kousání, což je pro mě velice lákavé - mé zuby jsou sice dobré, ale velmi líné Prostě jen "vypít a jít" :-D no a nebylo by na škodu přilejt trochu chlorovodice, ať se všechno urychlí
Ale nevím, jestli ze začátku nezvolím ruční, jestli na to fakt budu mít náladu furt chlemcat enem ščávy (teď mám na ně chuť jak pes na prase ).
http://emilka.mimishop.cz/detail.php?zbozi=1916605
http://odstavnovace.prirodni-leciva.cz/ ... y/d-37740/
Jinak je zdravé jíst syrové brambory jako snídani, navíc neloupané, domácí jen lehce ofoukané od hroud hlíny ( ta je taky zdravá ), prej to blahodárně působí i na zuby
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
Povedal by som, ze ani v ocich mediciny ich nedavkujem drasticky. Ked sa pozrieme na vseliake studie po nete, ako testovali, ake davky antihelmetik maju aku ucinnost v oblastiach ako je Afrika, kde su helmitozy velmi rozsirene, praziquantel sa testoval v davkach 10,20,30 a 40mg/kg v jednej davke, a jednoznacne najvacsie percento vyliecenych bolo medzi medzi 30 a 40. Kury z curezone pouzivaju jednorazovu davku 25mg/kg, 3 x za den, povedal by som, ze opodstatnene.Slavek Krepelka píše:Podívám-li se na Jaya, jak drasticky dávkuje (v očích medicíny) antihelmetika,
Co sa tyka albendazolu, 14 dni po sebe, 800 mg denne je bezna kura na skrkavky a okruhle cervy, ktora sa najde aj v lekarskych doporuceniach. Ja si teda myslim, ze z tych studii oficialne vysli rovnake alebo podobne postupy, ake ma curezone, avsak, boli potom nejakym sposobom umelo znizene. Skutocne neviem, odkial lekari vycitali tie nizke davky, ktore dost casto predpisuju. Keby studovali dokladnejsie, urcite najdu tie studie, kde sa ukazuje, ze cez 80% ucinnosti sa dosiahne az vysokymi davkami.
Navyse, nizke davky je neopodstatnene uzivat, kedze to iba slachti druhy rezistentne na urcite antihelmetikum. Pokial lekar aspon trochu pouziva mozog, musi na to prijst, ze rozumne je, ze kazdy by si mal dat vzdy maximalne vysoku davku, ktoru jeho pecen a oblicky ustoja, a potom, po vycisteni, dodrzovat velmi doslednu prevenciu proti parazitom, aby to nemusel zopakovat. Keby sa to robilo takto, tak rezistencia parazitov na urcite antihelmetikum by bola prakticky vylucena... takto je len otazka casu, kedy sa zacnu objavovat rezistentne kmene (u mrl sa uz aj objavili, Vermox na nich nezabera)
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
Ja som jednoznacne za Angel Juicer, hoci je to poriadna palka nasporit naneho. Ale, kedze som mal tu cest rok ho pouzivat v spolocnej rodine, nikdy by som nechcel iny. Ta kvalita stavy, vytaznost, a jeho neznicitelnost, je proste uzasna. Bohuzial, nedari sa mi najst zvysnych 1000 eur, a uz mi tie stavicky poriadne chybaju. Nic lepsie neexistuje, ako mat vzdy v ladnicke trochu mrkvy, cvikle, zemiaky... a ked sa cloveku nechce jest, tak si spravi stavicku, ktora ho dokonale uspokoji. :-) Navyse, daju sa robit krasne posty na stavach, kto vyskusal taky 14 dnovy alebo 21 dnovy, tak vie, ako super sa citi precisteny clovek. :-)Palo píše:S tou bramborovou ščávou jsi mě Slávku dostal, je to fakt zajímavá věc... Už tu před nějakou dobou zmiňoval Šaňo, že na pálení žáhy doporučuje syrovou bramboru... Sice už nějakou dobu zvažuju zakoupení šnekového odsťavňovače, hned jak budou nějaký ty děngy navíc, ale asi to trochu urychlím...Slavek Krepelka píše:...že jak mi bylo včera šoufl asi po předvčerejší spoustě brambor a bramborový vodě, nenechal jsem se odradit a i když v poněkud menším množství, dal jsem si včera opáčko.
- Craft
- Zasloužilý člen
- Dal: 34 poděkování
- Dostal: 241 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Jelikož se mě někteří dotazují na léčbu plasmodií, tak dodávám upřesňující informace... Používal jsem pouze 100mg kapsle s extraktem Artemisininu od výrobce, kterého jsem tady už taky uváděl a dle dávkování určené pomocí Salvie, což je u každého individuální. V mém případě 3x3 kapsle a později 2x5 na 1 den současně s něčím tučným (používal jsem vždy jednu tobolku s omega mastn. kyselinami). K tomu jsem užíval informatika vytvořená na míru mojim kamarádem, aby se je taky naučil IS likvidovat a samozřejmě každý večer svoji plasmu s vytestovanými frekvencemi, které jsem tady taky už dával. Netvrdím, že jsem vzorně všechno dodržoval a občas něco i vynechal Po více jak měsíci jsem byl teď v sobotu u kamaráda na kontrolním proměření na Salvii a mohu říci, že plasmodie jsou jednoznačně minulostí (ani stopy), nicméně jsem si z dovolené taky dovezl motolici slinivkovou (Euytrema pancreaticum), která tam předtím ještě nebyla vidět a pár virů, jinak čisto, což už bude pohodovka. Moje drahá polovička díky tomu, že má IS jako z oceli tak až na EBV nic, co by stálo za řeč. Je až s podivem, jak se jí velcí parazité vyhýbají. A to nikdy žádné antihelmitika neužívala. Dokonce i ty plasmodie se ji vyhnuli obloukem, zatímco se mnou pěkně zamávali. To je to co tvrdím stále, dokonale fungující IS a 100% funkční orgány jsou základem všeho zdraví.
Jinak jsme proměřovali i vzorky pitné vodovodní vody v Brně a Ostravě a mají na chlup stejné zátěže. Jedná se pouze o studenou vodu, teplá je kupodivu ok. Špatná zpráva je to, že ty plasmodie jsou už i v té vodě, snad se to ale zanedlouho z té vody dostane pryč. Ještě před nedávnem byla přitom ta voda ok, asi to je těmi horky. Sice používáme na pitnou vodu filtry, ale na mytí se jejímu použití nevyhneme. Takže jediné spolehlivé řešení bude zainvestovat do větší UV lampy s tlakovým spínačem, která bude sterilizovat studenou vodu před vyústěním na vodovodní baterie v bytě a bude konečně pokoj. Mnoho lidí totiž řeší stravu a všechno ostatní a na základní věc, jako je voda už jaksi zapomíná. Taky tady musí spolupracovat celá rodina, pokud je někdo nositelem a prdí na to jenom proto, že zatím žádné problémy nemá a druhý se snaží detoxikovat a problémů se zbavit, nemá to dlouhodobého trvání a problémy se mu pak vracejí zase zpět.
Jinak jsme proměřovali i vzorky pitné vodovodní vody v Brně a Ostravě a mají na chlup stejné zátěže. Jedná se pouze o studenou vodu, teplá je kupodivu ok. Špatná zpráva je to, že ty plasmodie jsou už i v té vodě, snad se to ale zanedlouho z té vody dostane pryč. Ještě před nedávnem byla přitom ta voda ok, asi to je těmi horky. Sice používáme na pitnou vodu filtry, ale na mytí se jejímu použití nevyhneme. Takže jediné spolehlivé řešení bude zainvestovat do větší UV lampy s tlakovým spínačem, která bude sterilizovat studenou vodu před vyústěním na vodovodní baterie v bytě a bude konečně pokoj. Mnoho lidí totiž řeší stravu a všechno ostatní a na základní věc, jako je voda už jaksi zapomíná. Taky tady musí spolupracovat celá rodina, pokud je někdo nositelem a prdí na to jenom proto, že zatím žádné problémy nemá a druhý se snaží detoxikovat a problémů se zbavit, nemá to dlouhodobého trvání a problémy se mu pak vracejí zase zpět.
-
- Stálý člen
- Dal: 7 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
Tak to uz mi prijde dost zvlastni, to by pulka Brna o Ostravy musela mit malarii ne?Craft píše: Jinak jsme proměřovali i vzorky pitné vodovodní vody v Brně a Ostravě a mají na chlup stejné zátěže. Jedná se pouze o studenou vodu, teplá je kupodivu ok. Špatná zpráva je to, že ty plasmodie jsou už i v té vodě, snad se to ale zanedlouho z té vody dostane pryč.
Co dáš, to dostaneš, vždycky je to něco za něco.
- Craft
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Ano, může to někomu připadat zvláštní, nicméně ty malárie tam nejsou sólo, ale jsou konkrétně ve větším parazitovi, který je v sobě přechovává, čili klasická matrjoška. Pamatuji se, že jsem tomu v té vodě dříve taky moc nevěřil, když se chloruje a chemicky upravuje a nechal jsem si to proměřit ještě jinde, ale výsledky se shodovali. Proto není od věci si vzít vzorek vody z vodovodu a jak se jde na Salvii, nechat si změřit i vodu a porovnat s vlastními zátěžemi a začít to řešit. Začal jsem to řešit a pořídil si vlastní filtrační sestavu, kde mimo jiné nechybí kapilárka ani UV a od té doby je klid. Jako bonus je to, že voda je nejen čistá, ale navíc jsou přidávány důležité minerály a chuťově je jako z hlubokého pramene. Akorát je to jednou za půl roku menší brigáda na pár hodin, když se mění některé filtrační patrony ve filtru. Pamatuji se jak jsem byl někdy v roce 2007 poprvé na Salvii (Bláhová) měl jsem taky dlouhý seznam, ale nebyl tak dlouhý jako máš ty (pokud si tě nepletu s někým jiným), protože mi tehdy věnovala s bídou hodinu svého času a bylo to pouze to, co stačila za ten krátký čas vyměřit. Za to jsem si sebou odnesl nemálo jonášovek za nemalej peníz, bohužel s nulovým efektem. Díky těm silným zátěžím, co jsem měl to ani nemohlo dopadnout jinak. Ale nezanevřel jsem na tuto metodu a zkoušel to dále. Pak jsem byl u někoho jiného a seznam byl už úctyhodně dlouhej, což vysvětlovalo v té době stupňující se nemalé zdravotní problémy. Měl jsem tehda kde co, ale kupodivu třeba tasemnice se mě vyhnuli, za to hafo jiných a hlavně plísně, bakterie viry, těch bylo mraky. Antihlemitika nebyly ještě tak snadno k sehnání kromě Vermoxu, tak se to řešilo jak se dalo. Většinou zapper a bylinné přípravky a právě spoustu věcí jsem pochytal z kohoutí vody. Je taky pravdou, že ty plasmodie jsem nikdy neměl, až teď 6/2006, kdy byla i totální vyčerpanost a únava. Nevím jestli to bylo z vody nebo od hmyzu, jisté je to, že jsem je měl v těle sólo. Teď už je nemám a ona vyčerpanost a únava je tatam Takže věř čemu uznáš za vhodné. Já třeba nevěřím ve spásu pouze maxi dávek antihelmitik, protože úleva může být pouze dočasnádoubleingram píše: Tak to uz mi prijde dost zvlastni, to by pulka Brna o Ostravy musela mit malarii ne?
-
- Stálý člen
Tyjo, to by clovek nemoh ale pomalu nic jist a pit, prijedes jinam a mas to back, to je des. Ja mam unavu silenou, a takovy jako navaly do hlavy, sileny vlny unavu a slabosti. Je to nekonecny a uz fakt nevim jak dal, uvazuju i o sebevrazde, protoze jsem rad, ze vubec delam zakladni veci, takze jestli to je z malarie, tak to bude asi na dlouho, boze.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 12 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Kolik dní po sobě byste to takto doporučoval? A jaký třeba tuk je vhodný? Díky.Jayo píše:ivermectin 20 minut pred jedlom, zapit vodou, potom lahke ranajky, napr. ovocie - 2 jablka, alebo banany, zmiesane s albendazolom a 40g tuku. Ked to zhltnes nalacno len s tukom, neviem, ci sa to dobre zmiesa, lepsie ked je to premiesane s nejakym jedlom.doubleingram píše:Zitra chci najet na Ivermectin a ten je dobry jist a Albendazolem kvuli vyssi vstrebatelnosti. Ivecmectin se samotny ji nalacno a Albendazol se zas ma rozdrdit a pozvykat s tukem, tak jak byste poradili to uzit?
Mam v planu to dat rano, Albe nadrtim a zamicham do pasty a pote uziju nalacno a pozvykam v puse, to bude namka, ma nekdo lepsi napad, pridat tuk nebo ne?
Diky
Takto som to robil ja. Myslim si, ze pokial sa ivermectin v creve nevstrebe dobre, to znamena, ze bude ostavat na crevnych stenach, a ta davka jedla z albendazolom ho zachvilu v creve dobehne, a zmiesa sa to, takze to bude aj tak spolu s albendazolom. Dolezite je dat si ovocie, ktore sa rychlo stravi, nie bocik zo zemiakmi, ktory bude v zaludku vysiet minimalne 4 hodiny.
- Craft
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
doubleingram:
U tebe jednoznačně nefungují dobře tělesné orgány, jako u všech komu nechce pořádně nic zabírat, nebo jenom na chvíli. S těmi zátěžemi se není ani čemu divit. Podívej se do vlákna Vitamín C, Solanin a brambory a začni tohle společně s pitnou vodou řešit. Tím by se mělo velmi výrazně všechno začít zlepšovat a nemusí to trvat roky. Ale chce to vydržet a nepolevit. To mi přijde jako komplexní řešení. Přiber si k tomu co uznáš za vhodné, akorát velké dávky antihelmitik ti budou zatěžovat dle mě zbytečně celý organismus. Já jsem bral kdysi doslova mini dávky albendazolu a prazíku a nějaký vermox, dokonce jsem to tady někde psal a stačilo i to. Ale dělal jsem proto X dalších věcí. Začíná mi to připadat, že se to spíše zvrhává stejně jako u různých protokolů na borelie a chlamydie, kde začínají tlačit čím dál více na pilu a stejně je jim to prd platný. Prostě přináší to pouze dočasnou úlevu.
Bláhová rozhodně takové maxi dávky nedoporučuje a navíc ty pauzy v užívání mají logiku. Lidi přečtěte si nejdříve něco o principu působení těch léků a pak se nad tím zamyslete. Tyto léky působí pouze na určitá vývojová stádia a to tak, že narušují některé chemické procesy v těle parazita, čímž hyne. Takže pokud se zničí jedno stádium, je nutno udělat onu pauzu než se ze stádií, které ty léky nepostihují se vyvinou další a pak nasadit další rozumnou dávku a tak to několikrát zopakovat až se z organismu vytratí úplně. Nicméně zůstanou stále otevřené dveře pro novou nákazu, ať již z rodiny nebo okolí. Sypat to do sebe na hrstě po dobu několika týdnů v kuse je prostě blbost a akorát se tím zatěžují důležité orgány a snižuje se tím jejich výkonnost a správná funkčnost. Na to ale časem každý přijde sám...
BTW: Tohle vlákno už začíná být bohužel pouze o antihelmitikách a dávkování, které začíná až nekontrolovatelně narůstat. Spíše mi to připadá už jako nějaká davová hysterie. Pokud bych to shrnul, tak podle toho vlákna pomůže pouze 1kg antihelmitik, říznutý litry MMS1 a kilogramem MMS2 a jako pojistku přidat ještě pár litříků KS. A když nepomůže ani to, co pak No, tak to ještě více navýšíme
U tebe jednoznačně nefungují dobře tělesné orgány, jako u všech komu nechce pořádně nic zabírat, nebo jenom na chvíli. S těmi zátěžemi se není ani čemu divit. Podívej se do vlákna Vitamín C, Solanin a brambory a začni tohle společně s pitnou vodou řešit. Tím by se mělo velmi výrazně všechno začít zlepšovat a nemusí to trvat roky. Ale chce to vydržet a nepolevit. To mi přijde jako komplexní řešení. Přiber si k tomu co uznáš za vhodné, akorát velké dávky antihelmitik ti budou zatěžovat dle mě zbytečně celý organismus. Já jsem bral kdysi doslova mini dávky albendazolu a prazíku a nějaký vermox, dokonce jsem to tady někde psal a stačilo i to. Ale dělal jsem proto X dalších věcí. Začíná mi to připadat, že se to spíše zvrhává stejně jako u různých protokolů na borelie a chlamydie, kde začínají tlačit čím dál více na pilu a stejně je jim to prd platný. Prostě přináší to pouze dočasnou úlevu.
Bláhová rozhodně takové maxi dávky nedoporučuje a navíc ty pauzy v užívání mají logiku. Lidi přečtěte si nejdříve něco o principu působení těch léků a pak se nad tím zamyslete. Tyto léky působí pouze na určitá vývojová stádia a to tak, že narušují některé chemické procesy v těle parazita, čímž hyne. Takže pokud se zničí jedno stádium, je nutno udělat onu pauzu než se ze stádií, které ty léky nepostihují se vyvinou další a pak nasadit další rozumnou dávku a tak to několikrát zopakovat až se z organismu vytratí úplně. Nicméně zůstanou stále otevřené dveře pro novou nákazu, ať již z rodiny nebo okolí. Sypat to do sebe na hrstě po dobu několika týdnů v kuse je prostě blbost a akorát se tím zatěžují důležité orgány a snižuje se tím jejich výkonnost a správná funkčnost. Na to ale časem každý přijde sám...
BTW: Tohle vlákno už začíná být bohužel pouze o antihelmitikách a dávkování, které začíná až nekontrolovatelně narůstat. Spíše mi to připadá už jako nějaká davová hysterie. Pokud bych to shrnul, tak podle toho vlákna pomůže pouze 1kg antihelmitik, říznutý litry MMS1 a kilogramem MMS2 a jako pojistku přidat ještě pár litříků KS. A když nepomůže ani to, co pak No, tak to ještě více navýšíme
-
- Stálý člen
Vydrzet, ja uz drzim x mesicu, resil jsem to napr. se Zajickem, ten mi poradil lekorici, B1, B5 schizandru na nadledvinky, nic.
Ja uz resim tolik veci, ze nevim co resit driv, stravu, vitaminiy, mineraly, pH, pitny rezim, Joalisy, antihelmintika, MMS, kystyry, ocistu jater a ledvin atd.
Cecko beru se sodou kazdy den lzicku, brambory, zkusim ale dle Salvie mi brambory nedelaji dobre. Ale diky za rady..
Ja uz resim tolik veci, ze nevim co resit driv, stravu, vitaminiy, mineraly, pH, pitny rezim, Joalisy, antihelmintika, MMS, kystyry, ocistu jater a ledvin atd.
Cecko beru se sodou kazdy den lzicku, brambory, zkusim ale dle Salvie mi brambory nedelaji dobre. Ale diky za rady..
- Craft
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Než se toho svého seznamu zbavíš, nebo ho znatelně zredukuješ to může trvat i 2 roky a častokrát budeš s tím chtít praštit, ale pak si řekneš co kdyby a jedeš dále. Pak si začneš uvědomovat....mě už vlastně nebolí tohle a tam to už taky se neprojevuje a takhle nenápadně se to začne zlepšovat. Prostě to nebude obrovský skok k lepšímu, ale půjde to pomalu, spíše nenápadně. Teď se Slávkem zkoušíme ten Liposomal vit. C a dle mě je to úplně jiná liga, než obyč. vit. C nebo askorbát sodný. Velmi zajímavě a nadějně vypadají i ty brambory.
Zjistila se taky jedna zajímavá věc, že alergie se často dostavují až po vstupu do těla nějakého mikroorganismu, který má tendeci blokovat tvorbu některé chemické látky v těle, třeba určitého enzymu. Ale taky to není pravidlem. Mám třeba silnou alergii na jód v chemické podobě, ale v přírodní formě řasy (Kelp) mi nedělá nic. Zatím jsem ale nezjistil, co tohle vyvolává, ale paraziti v tomhle případě to nejsou, což vím jistě.
Zjistila se taky jedna zajímavá věc, že alergie se často dostavují až po vstupu do těla nějakého mikroorganismu, který má tendeci blokovat tvorbu některé chemické látky v těle, třeba určitého enzymu. Ale taky to není pravidlem. Mám třeba silnou alergii na jód v chemické podobě, ale v přírodní formě řasy (Kelp) mi nedělá nic. Zatím jsem ale nezjistil, co tohle vyvolává, ale paraziti v tomhle případě to nejsou, což vím jistě.