Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

MMS a rakovina

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od Slavek Krepelka »

sisa píše: Mám na to jiný názor. Nemyslím si, že by za těch 14 let, nebo kolik probíhá výzkum, nenapadlo jeho nebo jeho spolupracovníky, a to jsou odborníci z různých oborů, to, co napadlo vás za dva roky na tomto fóru. Akorát to nevěší na web nebo nedává do knížek. To by potom nedělal nic jiného, jenom publikoval.
Dovolím si nesouhlasit. naprostá většina lidí, specielně odborníků, se spoléhá aťr chtěj nebo nechtěj na zaběhnuté systémy a běžně dostupné informace. Kalker může být chemik, ale není odborník na biochemii. I kdyby byl, informace je tolik, že by nejspíše o tomhle nevěděl. Jako chemik je naprosto největší pravděpodobnost, že se podívá na Wiky a zjistí, že citrát sodný je běžně používaný v potravinářském průmyslu a že nemá žádná data na jedovatost. Pokud je jakž takž důsledný, podívá se ještě trochu i jinam a tím to zhasne. Oficielně s tím není žádný problém.

Jenže pokud se někdo porýpe několik dnů, má šanci najít další informace. To ale vezme jednak nějaký důvod, například podezření, že na jedovatost citrátu sodného není běžně dostupná informace, zatímco i na kamenou sůl ta informace dostupná je, třeba taky to, proč se sem tam někdo http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=1754 po MMS ocitne na Jednotce Intenzivní Péče na umělé ledvině a sem tam dokonce i pod drnem, a jednak čas a další motivace, třeba zatracenou zvědavost. Podívám-li se jenom na tu náhodičku, že se tu na fóru vyskytl člověk, kterého MMS dostalo právě na tu ledvinu v kritickém stavu, musím se ptát, kolim takových případů může být celosvětově. Humble se sice zmiňuje, že lidi kteří už na dialýzu chodí se zničenýma ledvinama se musí od MMS distancovat, ale nám sem napsal castor který se na ni díky MMS po roce dostal. K tomu nemělo dojít a otázkou je: "Proč k tomu došlo?" Nemusí to mít nic moc společného s MMS, ale může a pravděpodobně má.
sisa píše: A co se týče matky Terezy, budeš se divit, ale to přirovnání sedí. ...
Nevidím Jimu Humblovi do hlavy, ale vidím nejméně dva možné důvody, proč je pro něj důležité se takovou samaritánskou činností zabývat.
- I když se půvdně mohl vrhnout na krásnou zlatou žílu, mohl dost rychle zjistit, že může daleko víc jako člověk dokázat, když se na prachy celkem vykašle a skutečně si zvolí naprosto nový účel života. Dokonce bych to ani nepovažoval za neptavděpodobné.
- Reklama. V podstatě stejný systém, který si nechali namyslet Rockefellerové, když začali zakládat velice publikovanou dobročinnost, aby zastřeli své naprosto nechutné nakládání s lidma, kteří pracovali v jejich firmách. Tím neříkám, že je Jim Humble syčák takového kalibru i kdyby toto jeho motivací bylo. Jenom jsem se Ti snažil přiblížit podstatu reklamy, která by byla stejná a stejně účinná.

:D Vyber si. Mně je to celkem putna. V každém případě, ať už je jeho motivace jakákoliv, za něj hovoří výsledky a nezbývá než poděkovat. Jenom bych si s ní nebyl tak jistý jako Ty.

S laskavým pozdravem, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
sisa
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1178
Registrován: ned 16 kvě 2010 9:34
Bydliště: Praha
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od sisa »

Palo píše:
sisa píše:Mně vadí, jak využiješ každé příležitosti, aby sis do Jima Humbla rýpnul, nebo znevážil to, co dělá. Nech ho být. Toto nejsou závody, kdo je lepší. Píseček je dost velký, pro všechny místa dost. :-)
Ale já přece nezávodím, já se jen snažím upozorňovat na jeho nesmyslné rady, kvůli kterým mi lidi volají, že se nedaří a co mají dělat, že jsem odborník na MMS.
No a pak mě rozčiluje, když mi někdo povídá, jaký je ten Humble génius atd., a ať ho nechám být.

No a pro malou informaci:
Ještě nikoho z malárie nevyléčil, možná od teplot, což mu evidentně stačilo a považoval toho jedince za vyléčeného.

Humble je oproti lidem, se kterým jsem v kontaktu, velmi pozadu. Opravdu hodně.
To, že ti lidé volají, znamená jen to, že člověk je od přírody líný tvor a rád přenese rozhodnutí o sobě a svém zdraví na někoho jiného. A to, že si použil jinou kyselinu, a Jim píše, že lze aktivovat jakoukoliv kyselinou, ještě tě nepasuje na nějakého odborníka na MMS. To je Jim Humble. Deset milionů lidí, co to bere po světě, to bere ne pro potěchu Jima Humbla, ale proto, že je to léčí. Můžeš se pochlubit nějakými čísly, když se tak srovnáváš s Jimem?
No a ty dvě poslední věty bych, být na tvém místě, přehodnotila, protože v opačném případě bych tě musela požádat o důkaz a ten ty nemáš. Pro mě je to sprostá pomluva a lež. Nic víc a nic míň.


triskac
Nový člen
Příspěvky: 7
Registrován: stř 13 čer 2012 14:29

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od triskac »

Ahojte. Chcel by som vás poprosiť o radu. Jedná sa o moju maminu, ktorá má rakovinu žlčníka. Metastázy sú už na pečeni a pľúcach. Jeden z príznakov je dráždivý kašeľ pri kt. vykašliava hlien.Toto spôsobujú pravdepodobne tie metast. na pľúcach. Začal som asi pred týždňom postupne s MMS1. Teraz je na 3 kvapkách 5xdo dňa, ale 2 dni za sebou nejak podvečer zvracala, ale len hlieny. Okrem toho mala už zopár krát aj hnačku. Myslíte si, že to zvracanie hlienov je dobrý alebo zlý signál? Hnačku jasne môžem zastaviť zmenšením dávok. Ďakujem.


sisa
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1178
Registrován: ned 16 kvě 2010 9:34
Bydliště: Praha
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od sisa »

Triskac, za sebe mohu poradit jenom to, abys začínal s maminkou na jedné kapičce po hodině 10x denně. Nesmí jí být zle. Do toho patří i zvracení. Tělo prostě vylučuje všema otvorama. A 10x denně po hodině je proto, že se tento postup ukázal učinnější při život ohrožujících stavech než nárazové dávky několikrát denně jako to bylo ze začátku. Klidně ji připrav dávku na celý den, ať máš méně starostí. Pak při rak.plic J. Humble doporučuje i vdechování MMS , koupele a vtírání přes kůži pomocí DMSO. Velice účinné je i prostřídávání MMS1 a MMS2. Prostě se tělo musí bombardovat co největším množstvím MMS bez toho, aby bylo člověku špatně.
Přesné návody najdeš všude, na jeho stránkách, na YOU TUBE nebo v knížkách. Když by chuťově maminka nemohla MMS, můžeš vyrobit nebo koupit CDS, to na přednášce uvedl J. Humble s Andreasem Kalckrem jako v mnoha případech ještě účinnější. Každopádně je potřeba vyzkoušet, co bude mamince sedět nejvíc, co jí nejvíc pomůže.


triskac
Nový člen
Příspěvky: 7
Registrován: stř 13 čer 2012 14:29

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od triskac »

Sisa moc ti ďakujem za radu. Dávku dám od 1 a postupne budem navyšovať podľa toho či to mamine nebude vadať. Neskôr musím zohnať to MMS2 a skombinovať to aj s tým. Zatial Dákujem


sisa
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1178
Registrován: ned 16 kvě 2010 9:34
Bydliště: Praha
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od sisa »

Triskac, na té jedné kapičce maminka může zůstat i týden nebo dva, jak je potřeba. Netlač zbytečně na pilu, ať je hlavně mamince dobře. Neboj, to zvládnete. :-)


jvj56
Zasloužilý člen
Příspěvky: 276
Registrován: sob 09 kvě 2009 10:36
Dostal: 3 poděkování

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od jvj56 »

sisa píše:
Palo píše: Víš co? Udělej si pokus. ...
Palo, vyzkoušela jsem oba dva způsoby. S HCl je to příjemnější, ale, bohužel, nejsem přesvědčena o tom, že je to taky účinnější. A já si nemohu zahrávat s časem a zkoušet, co se mi líbí víc. :-)

Rád bych taky přidal trocha do mlýnu debaty o aktivaci chloritanu. Celý fórum jsem nečetl, takže to tu možná už je.

Kloním se na stranu PALA, že aktivace HCl je lepší než kys. citronovou.
Před delší dobou jsem to konzultoval se dvěma biochemiky a závěr je asi takový:

Při aktivaci kys. citronovou vznikají primárně citráty (citronany), které mají především antikoagulační funkci (rozpouštějí krev).
Pro člověka, který trpí velkou sráživostí krve to může být přínosem, v opačném případě může dojít až k vnitřnímu krvácení, což může být smrtelné.

Aktivací HCl vzniká primárně chlorid sodný, víceméně neškodný.

Zivočišný organizmus je však natolik složitej, že to přesně popsat nejde.
Pěkný den
H. :D


Uživatelský avatar
hanka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1697
Registrován: ned 13 zář 2009 11:22
Bydliště: Severní Morava
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od hanka »

Slavek Krepelka píše: Nazdar Hano, to je nesprávnou koncentrací v kombinaci s množstvím HCl k MMS. Já s ní dělám CDS a pracuje to jak víno. Ani se nedá mluvit o zlatové, jde to ve vyviječi do temně hněda. Osobně považuju za lepší přístup vždy trochu předávkovat ve směsi HCl. Ta extra HCl (odsud-posud) jenom prospěje na rozdíl od neaktivovaného chloritanu. Jinak stojím za tím, že nejrozumnější se zdá střídat, nebo míchat citrónovku s HCl. Ona citrónovka má taky své uplatnění.

S laskavým pozdravem, Slávek.
Ahoj Slávku,
děkuji za radu. Prosím Tě, mohl bys mi ještě říct, jakou barvu Ti to dá po dolití vodou? Ve vyvíječi mám také temně hnědou barvu, ale po dolití vodou je barva takřka čirá (oproti barvě MMS aktivovaného kys. citr.), tak nevím, co si o tom mám myslet :dknow: To CDS se Ti zabarvuje při aktivování pouze s HCl stejně, jako při aktivování pouze s kys. citrónovou? (anebo při výrobě CDS stále mícháš HCl s kys, citrónovou?) Asi se ptám jako totální neználek, ale CDS ještě nedělám, takže nemám s čím srovnávat. (Sice se nepočítám mezi "levoruké", ale jako ženská nemám potřebné technické znalosti (např. čím a jak utěsnit hadičku ve víčku láhve, aby těsnila i potom, co s ní pohnu apod. :) , a dělat něco "naslepo" se mi už párkrát nevyplatilo :bhead: , takže ve věcech kterým nerozumím raději neexperimentuji .. .. :D .)

Měj se hezky, Hanka.

P.S. ..tak mám pocit, že se asi ptám ve špatném vlákně, ale nevím, kam to umístit, protože moje téma je o MMS1, VMS a CDS, tak pokračuji zase zde, když řeč vznikla tady ... nebudu se zlobit, když příspěvek bude přemístěn.


Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od Slavek Krepelka »

hanka píše: Ahoj Slávku, .... děkuji za radu. Prosím Tě, mohl bys mi ještě říct, jakou barvu Ti to dá po dolití vodou?
Nazdar Hanko, Ještě jinak. Jdu po paměti a ta může šálit. Přes týden to odexperimentuju po kapkách, ať mám jakž takž přesné poměry a dám Ti tady vědět. Stejně jsem dojel namíchané suroviny, tedy jak tekuté MMS, tak naředěnou HC, tak tekutou citrónovku. Nějak se to potkalo. Budu tedy míchat o sto šest. S laskavým pozdravem, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
huhu
Zasloužilý člen
Příspěvky: 980
Registrován: ned 02 led 2011 17:48
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od huhu »

sisa píše:A to, že si použil jinou kyselinu, a Jim píše, že lze aktivovat jakoukoliv kyselinou, ještě tě nepasuje na nějakého odborníka na MMS. .
Palo tu postnul kdysi článek z regeny, kde se Hcl považuje za záchranu imunity. Nemůžu to najít, tak nedám odkaz.
Pak tu někdo napsal, že dělal pokus se syrovým masem a kyselinou solnou. Výsledek - trávení sousta by trvalo měsíc.
Kdo viděl kreslený seriál " byl jednou jeden člověk " , tak ví, stejně jako moje 11 letá dcera, že imunitu dělají makrofágy a enzymy.
Jako příklad uvedu fermentaci. Kvasinky žerou cukr, produkují enzymy a ty rozkládají další cukr na alkohol. Výsledek je , že 0,7% cukru se rozloží na alkohol.
Proces trvá týdny.
Pokud použiju čistý enzym, jako při průmyslové výrobě, stačí pár kapek na cisternu a mám za 72 hodin hotovo.
Tohle umí enzymy. Jakou roli v tom hraje Hcl ?


Někteří lidé mají pocit, že vědí lépe než já co a kam jsem chtěl napsat. Budiž blahoslaveni.
Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od Slavek Krepelka »

huhu píše: .... Tohle umí enzymy. Jakou roli v tom hraje Hcl ?
HCl rozvinuje a do jisté míry rozbíjí bílkovinné řetězce. Zároveň do značné míry dezinfikuje obsah žaludku. S pozdravem, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
early123
Starší člen
Příspěvky: 151
Registrován: úte 21 pro 2010 21:10
Bydliště: Piešťany,SR
Dal: 73 poděkování
Dostal: 70 poděkování

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od early123 »

huhu píše: Palo tu postnul kdysi článek z regeny, kde se Hcl považuje za záchranu imunity. Nemůžu to najít, tak nedám odkaz.
Pak tu někdo napsal, že dělal pokus se syrovým masem a kyselinou solnou. Výsledek - trávení sousta by trvalo měsíc.
Kdo viděl kreslený seriál " byl jednou jeden člověk " , tak ví, stejně jako moje 11 letá dcera, že imunitu dělají makrofágy a enzymy.


POkud použiju čistý enzym, jako při průmyslové výrobě, stačí pár kapek na cisternu a mám za 72 hodin hotovo.
Tohle umí enzymy. Jakou roli v tom hraje Hcl ?
Hmmmmm na tie enzýmy by som aj veril,Dr.Walker píše , že všetko bez enzýmov je iba mŕtva hmota´,ale na MMS však verím,veľmi mi pomohlo.Vraj ak pijš cviklovú surovú šťavu máš vždy dostatok HCL...........
Ale skús žiť iba na šťavách v dnešnšj dobe,dokážeš to?

Boh s Vami priatelia..............


sisa
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1178
Registrován: ned 16 kvě 2010 9:34
Bydliště: Praha
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od sisa »

V Nové Regeně zajímavosti o MMS a příběhy úspěšného vyléčení rakoviny. Sken přikládám.
skenování0008.pdf
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Dáda
Nový člen
Příspěvky: 14
Registrován: čtv 12 črc 2012 2:07
Dal: 1 poděkování

Re: Vytvoření FAQ pro MMS - Pomůžete ?

Příspěvek od Dáda »

Zdravím všechny příznivce alternativní medicíny a MMS.
Prosím tímto o radu či skušenost jak postupovat při léčbě nádoru prsu. Čas běží a na 15.08.2012 mám nástup do nemocnice na operaci. Za ten krátký čas , který mi zbývá do nástupu do nemocnice, bych ráda vyzkoušela MMS. Vlastně jsem již začala MMS užívat. Jsem na 5 kapkách MMS co hodinu 10x denně. Jen mám trochu zmatek v těch protokolech a nevím , podle kterého mám jet. Domnívám se , že mé stadium není kritické, že je to 1. stupeň, jinak by mě lékaři hnali na kudlu co nejdříve a ne až po měsíci , od potvrzení diagnozy - invazivní lobulární karcinom vel. 1.5 cm.Beru MMs 4 dny, přidala jsem i 2 x koupel. Kapky jsem navyšovala od 1 kapky. Prozatím žádná nevolnost. Piju s čerstvou jabl. šťávou doma připravovanou. Začátkem srpna mě čeká předoperační vyšetření, rengeny atd. Cítím se fajn, nemám žádné jiné zdravotní problémy. Od února jsem přešla na stravu dle paní Mačingové. Od oznámení diagnozy jsem vynechala maso, jím převážně saláty, šťávy z ovoce a zeleniny doma připravované . Poraďte prosím jak postupovat. Jsem už z těch protokolů jelen :-(. Zítra mi dorazí MMS 2. DMSO jsem si neobjednala. je tu někdo kdo byl na školení J. Hambla.

Díky za kontakt a radu. Doufám, že toho vlezlého ráčka zlikvidují s Vaší pomocí a pomocí MMS dřív než on mě a budu to moci doložit i lékařskými zprávami zde na tomto foru.
Otec mi zemřel na rakovinu prostaty2006, matka nádor na moku2005, starší sestra v roce 2004 rakovina tlustého střeva přežila rodiče a dnes dodává mi energií. Musím to skusit. Mám ještě 2 mladší setry a v rodině nás všechny kosí jen rakovina. Ráda bych se zúčastnila semináře konajícího se v září. Ale je to jen pro 20 účastníků. Jste už někdo přihlášen a nebo je zde někdo kdo se již jarního semináře zúčastnil??.
Díky všem za rady a omlouvám se, jestli nejsem ve správném vlákně.
Dáda


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Aspergilus Niger, MMS, HCl a VitC

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Navážu zde jako snad v nejvhodnějším vlákně na toto: http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 57#p104157

Mnozí doktoři, kteří se zabývali léčením rakoviny (zhoubného bujení) poněkud důkladně, sice měli podezření až jistotu, že je způsobena nějakou plísní, ale vždy naráželi na problém s vypěstováním této plísně a tím jedinným jistým potvrzením, že jde o nějakou plíseň.

Pokud Aspergilus Niger má schopnost přepnout svůj metabolismus mezi živením se na cukrech a živením se na kyselině citronové, kterýžto proces si naše tělo cykluje a je na něm životně závislé, viz Krebsův Cyklus, a pokud je v našich tělech ve zhoubných bujeních Aspergilus Niger ve formě, kdy se živí kyselinou citronovou, nemusí být možné kulturu pěstovat na agaru. Musela by se pěstovat na něčem s obsahem kyseliny citrónové, třeba na citrónu. Zde může ležet zakopaný pes s tím, že nelze z rakovinného bujení standartně vypěstovat plísňovou kulturu a že se to daří pouze někdy. Podle vědů by už tato forma Aspergilus Niger nebyla ani klasifikována jako Aspergilus Niger, ale jako jiná a zatím neznámá forma plísně, či bakterie, či co. Podle nich úplně jiné zvíře.

Podle všeho to vypadá, že je Aspergilus Niger v této formě velice citlivá na jednak HCl a jednak na kyselinu askorbovou, tedy VitC. Ještě pošpekuluju a porozhlédnu se, ale začíná mi svítat, že se tento fenomén a tato plíseň nejspíše skrývá za rakovinami způsobenými jak nedostatkem vitC, tak trávící kyseliny v krevním oběhu a snad taky nedostatečné tvorbě peroxidu vodíku. Nákaze se ubránit zcela realisticky nelze, je neustále opakovaná, ale imunní systém to očividně neustále řeší do té doby, dokud má na pomoc právě dostatečnou produkci HCl, dostatečnou zásobu VitC a snad dostatečný přísun kyslíku a štítnou žlázu (produkce peroxidu) jakž takž v pořádku. S tím souvisí i produkce peroxidu v bílých krvinkách, která zase souvisí definitivně s obsahem HCl v krevním oběhu, kterážto svým obsahem jednak dokáže udržovat hladinu počtu bílých krvinek a jednak jejich aktivitu, zatímco VitC se ve tkáních metabolizuje na kyselinu šťavelovou, která s tím Aspergilus Niger asi taky dovede zatočit.
Vše pouze spekulace, ale zatím to vypadá, že to sedí po všech stránkách.

S laskavým pozdravem, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“