Tož jsem se přihlásil a hned jsem se do toho opočlověka, cose se nechal slyšet, že je to s parasitama nějak jinak, než jak se to jeví ze zkušenosti mnoha našich uživatelů, strefil.Palo píše: Je dobré si přečíst tu jednu reakci na pána
Ahoj, Slávek.
Tož jsem se přihlásil a hned jsem se do toho opočlověka, cose se nechal slyšet, že je to s parasitama nějak jinak, než jak se to jeví ze zkušenosti mnoha našich uživatelů, strefil.Palo píše: Je dobré si přečíst tu jednu reakci na pána
Poota?Slavek Krepelka píše:Tož jsem se přihlásil a hned jsem se do toho opočlověka, cose se nechal slyšet, že je to s parasitama nějak jinak, než jak se to jeví ze zkušenosti mnoha našich uživatelů, strefil.
Tu Petrovu odpověď jsem ani přes ten červenej hadr neviděl. Odpověděl jsem na tohle, což je co mi vyjelo jako Tvůj odkaz.Palo píše: Poota?
No jo, lidi chtějí pravdu, ale nedokážou ji spolknout, díky své neznalosti...Slavek Krepelka píše:Moc toho ta jejich administrativa neunese. Petr hold prošel aspoň tak.
Slavek Krepelka píše:Jó, ty vyléčený dásně jsou jedním z nejstrašnějších postraních účinků MMS. Nicméně, máme tady případ a na netu jich pár je taky, kdy to dostalo člověka na intenzivní péči. Pokud jsou ledviny v podstatě v kouři, MMS nevydržej. Humble na to taky upozorňuje. Ahoj, Slávek.haluzakfest píše: Dále chci říct dnešní šok přitom jak jsem čistil zuby, .... ale přesto nejsou opravdu případy že byto někomu ublížilo
Z 10 milionů lidí, co to berou nebo brali, nezemřel zatím nikdo. Že bys byl první?haluzakfest píše: Může to člověka zabít ??
No nerad bych byl první a taky semi to nějak nezdá aby mezi 10 000 000 se nenašel jeden idiot ..sisa píše:Z 10 milionů lidí, co to berou nebo brali, nezemřel zatím nikdo. Že bys byl první?
Naštuduj si na google "kávová klysmata", kup si ve zdrav. potřebách 1/2 lt. balonek (nemusíš se zrovinka nalévat klasikou) a máš po problému. Zásada je podobně jak u motorů udržovat čisté véfuk a vše pak šlape jak hodinkyhaluzakfest píše: ..... Zácpa hrozí nebezpečná, zánět močovych cest, potom zkrátka byse mělo vysvětlovat to že toje zcela něco jiného oproti léčbě známé..
Já tu už několikrát psal, že to, co mi našla Hanka Bláhová, následně testovali dochtóři s výsledkem "negativní". Pak to ze mě po lystýru s MMS začalo všechno lítat.haluzakfest píše:se mi zdá silně dezinformační pokud opravdu tvrdíte že paní Bláhová je nevinna tak bysi měla očistit jméno ne?
Bolesti při močení si myslím, že ne. To by se týkalo močovýho měchýře nebo močové trubice. Osobně jsem zaznamenal problémy s ledvinami při bolesti zad (tam kde jsou ledviny a v blízkém okolí) a při Entizolu - šlo o zbarvenou moč dohněda.haluzakfest píše:první příznaky nějakého přetížení nebo poškození ledvin?
No každopádně být tou paní tak se dotyčné aspon zaťukám na hlavu a popřeju hodně štěstí... není důvod ti nevěřit obrázky radši nezhlížím pak mije totiž na výbul při představě že to mám vsobě taky...Palo píše: Očistit jméno? Kvůli jednomu poplašenému pánovi? Jedna pětka - žádná pětka. Navíc takto čeřit vodu tímto způsobem nemá smysl, zbytečně by na sebe upozorňovala a to nemá zapotřebí. Hanka má "zákazníků" dost a nemělo by to pro ní žádný pozitivní smysl, leda tak ztrátu času. ...
Než začneš s tím ptaním, rozhlídni se. Tohle tu všechno je a mnohokrát opakované. Pokud nemáš čas na to se rozhédnout sám, nemáš čas na sebe a chceš, aby si jho na Tebe dělali Ti, kteří ho na sebe měli a ještě na druhé a už se rozhlédli. Jenže Ti už maj další starosti a není to fér. Tohle jsou trviality. SDKtriskac píše:Ahojte. Som práve začiatočník a chcel by som sa vás opýtať