Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů II.
Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.
Presne tak.
90 % jablkovych dzusov na trhu, ktore maju koncentraciu 100% su vyrobene z jablcneho koncentratu. Nevedel vsak nikde zistit ci su konzervovane kyslinou askorbovou, alebo kyselinou citronovou. Este treba pozriet tie tzv. BIO dzusy.
90 % jablkovych dzusov na trhu, ktore maju koncentraciu 100% su vyrobene z jablcneho koncentratu. Nevedel vsak nikde zistit ci su konzervovane kyslinou askorbovou, alebo kyselinou citronovou. Este treba pozriet tie tzv. BIO dzusy.
- arabela777
- Starší člen
- Dal: 61 poděkování
- Dostal: 38 poděkování
-
- Starší člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 10 poděkování
Zdravím, ak doberiem MMS 21 dní, koľko je potom udržiavacia dávka. Ďakujem.
Prečo sa trápiť s MMS, ak je tu CDS http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=2325
-
- Starší člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 50 poděkování
Lidi hlavně bacha naten pitný réžím. Celkem mě vyděsila jedna informace že stolice může stvrdnout na kámen a totálně ucpat střevo, pak prý operace. Mno a já zrovna nepil a bylo to velice zajímavé připadalo mi jakobych měl jen část stolice ztvrdlou, dokonce jsem si to tvrdé místo nahmatal.A ve zbytku střev právě ten průjem, a jakoby nechtěl ven.. no ale nakonec jsem opět zapnul logiku a trošku sem se nacucal olivovym olejem hafo vody a večer to bylo pryč ovšem sem natom asi zle když ten průjem je pokaždé i po kapce .. no ale cítím se den odedne lépe ! A to co země odchází má barvy.. jednou světle pak černe pak uplně voda... Jo a mám dotaz .. A prosím pozitivní odpověď nejspíš se mi ve stolici oběvil hlen nebo prostě něco mazlaveho.Jeto evidentně reakce po te tom průjmu . tak doufam že mě nepřejde humor.. DÍK a hodně zdaru
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Něco podobného ze mě odešlo po Ivermectinu. Bude to s největší pravděpodobností něco, v těle nemá co dělat, takže OK.haluzakfest píše:...nejspíš se mi ve stolici oběvil hlen nebo prostě něco mazlaveho.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Stálý člen
- Dal: 30 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Zdravím mistni znalce ,začal jsem používat mms1 na likvidaci helicobaktera,plus hcl-kyselinu chlorovodikovou 3 procentni,nevite kde bych mohl koupit a sehnat PEPSIN??????Mam ho take doplnit,děkuji všem za odpověd
-
- Starší člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 10 poděkování
Zdravím michalek, od Pala on predával Betaine HCL s pepsinem.
Prečo sa trápiť s MMS, ak je tu CDS http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=2325
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Helicobaktera nemůžeš "zlikvidovat", protože v tenkém střevu ho dost nutně potřebuješ. Tvým cílem je upravit prostředí ve svém žaludku tak, aby právě tam nemohl existovat. V žaludku máš nedostatek kyseliny chlorovodíkové, proto se Ti tam usídlil a vytváří tam jako svůj odpad jiné kyseliny. Právě ty mu brzdí jeho rozšiřování a Tobě způsobují potíže. Jejich neutralizací docílíš jen toho, že se helicobakter bude spokojeně množit a vyrábět další odpad - to je postup běžného léčení podle Mudrů.michalek píše:.. začal jsem používat mms1 na likvidaci helicobaktera,plus hcl-kyselinu chlorovodikovou 3 procentni,...
Pokud se chceš helicobaktera v žaludku opravdu zbavit, tak musíš po neutralizaci těch jeho kyselin doplnit do žaludku kyselinu správnou, to znamená chlorovodíkovou. Ta Tobě nebude vadit, ale jemu další množení a řádění zatrhne.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Pepsin co vím, tak se samostatně neprodává. Z enzymů lze sehnat akorát samostatně Bromelain...michalek píše:...koupit a sehnat PEPSIN??????Mam ho take doplnit
Betainy HCL (tobolky/tablety) teď dlouho na skladě nebyly, ale brzy to bude napraveno...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Moje skúsenosti po prvom užívaní MMS:
Pozitíva
MMS je silná zbraň na všetky patogény, baktérie a viry, v podstate jedno z najlebších "antibiotík" na tejto planéte. U mňa účinkoval perfektne. Samé herxheimerové reakcie a potom celkové uvoľnenie a ozdravenie organizmu. MMS by mal byť zavedený ako povinná výbava každého lekára a predpisovaný namiesto väčšiny predpisovaných drahých antibiotík.(Ale farmabiznis je už iná téma...) Dlhodobé, celoživotné užívanie MMS, ako odporúča Jim Humble ja neodporúčam, lebo okrem iného, MMS znižuje celkovú imunitu organizmu a teda nelieči podstatu vzniku ochorenia ale dôsledok. Jedine zvýšením vlastnej imunity a znížením prekyslenia organizmu sa dá získať dlhodobé poriadne zdravie. A to:
1. zdravou, zásaditou stravou (zásadotvorná dieta),
2. kvalitnou pH neutrálnou vodou
3. znížením dlhodobého stresu.
Pri dlhodobom dodržiavaní všetkých troch bodov nemá žiadny vírus a baktéria šancu v tele prežiť. Pre začiatok je ale MMS výborný pomocník.
Negatíva
Dlhodobé užívanie MMS (viac ako 3-4 týždne alebo celoživotne) neodporúčam, pretože MMS je oxidant aj keď veľmi slabý (s oxidačním potenciálem pouhých 950 milivoltů) ale predsalen je. Krátkodobé užívanie oxidantu nemôže byť na škodu, v podstate aj športovaním si krátkodobo zvyšuje človek v tele oxidanty, ale dlhodobé zvyšovanie oxidácie sa neodporúča.
Z vodovodného kohútika už netečie pH neutrálna voda, ale kyslá, 90% minerálok a stolových vôd v supermarkete sú kyslé. pH neutrálna voda je už luxus, preto dodržiavať zdravú výživu je v dnešnej dobe takmer nemožné. pH vodu ale možno vyrobiť napr. miešaním s citrónovou šťavou alebo pridaním trochu sody bikarbony a raz za čas toto MMS nikomu neuškodí. Toľko môj názor.
Pre zaujímavosť... Tu som vygooglil, že existuje už aj MMS3: http://www.zdravi-az.cz/Forum/viewtopic.php?f=8&t=703
A ešte video, že neaktivovaný MMS je zásadotvorný:
"Do litra bežnej vody, ktorej nameral pH tusim nejak 6, dal 3 kvapky MMS, a pH sa zvysilo na 8 , avsak nepouzil aktivator" video tu: http://www.youtube.com/watch?v=Vs751PHS4i4
Pozitíva
MMS je silná zbraň na všetky patogény, baktérie a viry, v podstate jedno z najlebších "antibiotík" na tejto planéte. U mňa účinkoval perfektne. Samé herxheimerové reakcie a potom celkové uvoľnenie a ozdravenie organizmu. MMS by mal byť zavedený ako povinná výbava každého lekára a predpisovaný namiesto väčšiny predpisovaných drahých antibiotík.(Ale farmabiznis je už iná téma...) Dlhodobé, celoživotné užívanie MMS, ako odporúča Jim Humble ja neodporúčam, lebo okrem iného, MMS znižuje celkovú imunitu organizmu a teda nelieči podstatu vzniku ochorenia ale dôsledok. Jedine zvýšením vlastnej imunity a znížením prekyslenia organizmu sa dá získať dlhodobé poriadne zdravie. A to:
1. zdravou, zásaditou stravou (zásadotvorná dieta),
2. kvalitnou pH neutrálnou vodou
3. znížením dlhodobého stresu.
Pri dlhodobom dodržiavaní všetkých troch bodov nemá žiadny vírus a baktéria šancu v tele prežiť. Pre začiatok je ale MMS výborný pomocník.
Negatíva
Dlhodobé užívanie MMS (viac ako 3-4 týždne alebo celoživotne) neodporúčam, pretože MMS je oxidant aj keď veľmi slabý (s oxidačním potenciálem pouhých 950 milivoltů) ale predsalen je. Krátkodobé užívanie oxidantu nemôže byť na škodu, v podstate aj športovaním si krátkodobo zvyšuje človek v tele oxidanty, ale dlhodobé zvyšovanie oxidácie sa neodporúča.
Z vodovodného kohútika už netečie pH neutrálna voda, ale kyslá, 90% minerálok a stolových vôd v supermarkete sú kyslé. pH neutrálna voda je už luxus, preto dodržiavať zdravú výživu je v dnešnej dobe takmer nemožné. pH vodu ale možno vyrobiť napr. miešaním s citrónovou šťavou alebo pridaním trochu sody bikarbony a raz za čas toto MMS nikomu neuškodí. Toľko môj názor.
Pre zaujímavosť... Tu som vygooglil, že existuje už aj MMS3: http://www.zdravi-az.cz/Forum/viewtopic.php?f=8&t=703
A ešte video, že neaktivovaný MMS je zásadotvorný:
"Do litra bežnej vody, ktorej nameral pH tusim nejak 6, dal 3 kvapky MMS, a pH sa zvysilo na 8 , avsak nepouzil aktivator" video tu: http://www.youtube.com/watch?v=Vs751PHS4i4
-
- Stálý člen
To Poota zdravím tě a děkuji za odpověd,takže dělám dobře že uživám kyselinu chlorovodikovou asi cca 3 procentni beru ji zatím 10 kapek 3 krat denně smichanou ve vodě,to mi poradil pan zajiček z fora zdravi a-z, a uživám MMS1 NA ZNIČENI HELICOBAKTERA v žaludku.Dělám to teda dobře?nebo mám počkat až budou tabletky hcl beta pepsín od kolegi co píše pod tvím přispěvkem že za chvilku je bude mit a budou u něho k dostani.A mohu teda uživat i MMS1?Děkuji ti moc za odpověd jsem laik a nemám o tom moc potuchu a doktorům nevěřím,než jsem začal brat helicid žadnej Helicobakter jsem neměl.........
- poota
- Zasloužilý člen
Jestli neumíš číst, tak "komu není Rady Vzájemné, tomu není Hospodářské Pomoci".michalek píše:.. uživám kyselinu chlorovodikovou asi cca 3 procentni beru ji zatím 10 kapek 3 krat denně smichanou ve vodě,.. a uživám MMS1 NA ZNIČENI HELICOBAKTERA v žaludku. ..
Poslední pokus: použij [Hledání] a do zvědavého řádku napiš "helicobakter".
Zdravím - poota
-
- Stálý člen
Poota děkuji,již to chapu raději jsem se třikrat zeptal,nezlob se měl bych ješte jeden dotaz protože si velmi zkušeny,koupil jsem v drogerii kyselinu solnou chlorovodikovou 31 procent technickou,a namíchal jsem ji 1 díl kyseliny a 9 dílu vody,měl bych mít teda asi podle toho co jsem našel na forů 3,5 procentni kyselinu chlorovodikovou -HCL-Prosím tě kolik kapek je třeba k aktivaci MMS1,dejme tomu že začnem uživani od 1 kapky MMS za hodinu,je to 1ku1 nebo 1 kapka MMS1 a 5 kapek té kyseliny kterou jsem si naředil,Děkuji ti i druhým za odpověd a přeji hezkej víkend.
- poota
- Zasloužilý člen
Ano, máš kyselinu 3,5% chemické koncentrace, která se rovná 10% koncentraci lékárenské. Běžně se aktivuje 1:1, to znamená kolik kapek chloritanu, tolik kapek kyseliny.
Osobně používám pro tento poměr (tj. 1:1) kyselinu v poloviční koncentraci, to je 1,75%=5% lékarenských. Tu samou používám i do vody na pití, pár kapek do sklenice obyčejné vody.
Do 19ti dílů vody 1 díl obyčejné technické kyseliny chlorovodíkové z drogerie.
Zdravím - poota
Osobně používám pro tento poměr (tj. 1:1) kyselinu v poloviční koncentraci, to je 1,75%=5% lékarenských. Tu samou používám i do vody na pití, pár kapek do sklenice obyčejné vody.
Do 19ti dílů vody 1 díl obyčejné technické kyseliny chlorovodíkové z drogerie.
Zdravím - poota